EU har godkendt homoseksualitet som asyl-grund

Opdatering: Jeg har før skrevet om hvordan EU overvejede at give asyl til alle, hvis blot de påstod at de var homoseksuelle og kom fra et land, hvor homoseksuelle angiveligt blev »diskrimineret«.

I mellemtiden har EU-domstolen rent faktisk stadfæstet dette: Fremover er samtlige EU-lande – herunder selvfølgelig også Danmark – forpligtet til at give asyl til alle, uanset hvor i verden de kommer fra, hvis blot de påstår at de er homoseksuelle samt kommer fra et land, hvor homoseksuelle bliver retsforfulgt og frihedsberøvet.

Baggrunden var, at tre mænd fra hhv. Sierra Leone, Uganda og Senegal, som havde fået afslag på asyl i Holland, havde indgivet klage over denne afgørelse til en hollandsk retsinstans. Denne spurgte herefter EU-domstolen om en retningsgivende kendelse, der ville fastsætte de enkelte landes handlinger i sådanne tilfælde, da Holland som EU-land nu ikke længere kan foretage sine egne nationale retsafgørelser, således som det er tilfældet med alle EU-landene.

Argumentet for at de hollandske myndigheder først havde givet afslag på asyl, nemlig at de pågældende homoseksuelle blot kunne lade være med at udleve deres seksualitet offentligt (»skilte« med den af provokerende og/eller opmærksomhedshungrende årsager) og i stedet udleve den privat indenfor hjemmets fire vægge, forkastede EU-domstolen med den begrundelse, at

 »det ville stride imod anerkendelsen af et kendetegn ved ens identitet, som er så betydningsfuld, at der ikke ville kunne forlanges af en social gruppe, som har denne selvsamme seksuelle orientering, at den skal holde denne orientering hemmelig«.

gay africanSåledes rækker det altså fremover til en asyl-billet til et EU-land med alt betalt (for skatteydernes regning), at man blot skal påstå at man er homoseksuel samt kommer fra et land, hvor homoseksualitet straffes. Mig bekendt er det ikke engang et krav at kunne dokumentere, at man rent faktisk kommer fra dette land (pas/statsborgerskab). Desuden er det en gåde, hvorledes EU vil kontrollere, at de pågældende asylansøgere nu virkelig også ER homoseksuelle, hvilket jo altså skulle være et krav? Eller er påstanden om at være det måske tilstrækkeligt?

Ifølge argumentationen for asylet, nemlig fare for straf ved »udlevelse af sin seksualitet i hjemlandet«, ville dette jo også passe mindst lige så perfekt på eksempelvis blottere, der hiver deres lem frem i fuld offentlighed og bliver straffet for dette, da det jo ifølge EU ikke kan forlanges af dem, at de holder deres »seksualitet« privat og ikke skilter med den offentligt? Eller hvad med alle verdens pædofile? Skal de også have asyl i Danmark eller et andet EU-land, fordi de ikke kan udleve deres »seksualitet« frit i deres hjemlande uden at blive retsforfulgt?

I øvrigt var der stor ros til EU-domstolens afgørelse fra partiet De Grønne i Tyskland: Således skrev medlem af forbundsdagen Volker Beck på sin Facebook-side:

 »I dag er en historisk dag for beskyttelsen af de flygtninge, der bliver forfulgt pga. deres homoseksualitet

Og fortsatte:

»Der skal garanteres asyl til alle homoseksuelle flygtninge fra lande, hvor der bliver uddelt frihedsstraffe for det at være homoseksuel

regnbue afrika

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Sundhed, Udenrigsnyheder, Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til EU har godkendt homoseksualitet som asyl-grund

 1. Ytringer siger:

  Reblogged this on .

 2. Viking siger:

  Så er døren åbnet for resten af verden.
  😦

 3. Balder siger:

  Undskyld. Jeg læste ikke videre end overskriften, da kunne jeg forestille mig resten. Kan snart ikke klare at se og høre på alt det vanvid længere.

  • hammersmeden siger:

   Kan jeg faktisk heller ikke.
   Det er mig en gåde hvorfor vi bliver ved med at blive pisset på på den måde.
   Mon ikke det er på tide, at der bliver iværksat en egentlig modstand?

 4. Hilmar Sejr siger:

  Homo-propagandaen tager til i styrke og perversitet nærmest dagligt nu.
  Og røde-Helle marcherer taktfast med i “pride’en”. Hurrahhh! Sikke et tolerant og inkluderende land vi har fået. Nu mangler vi bare at de pædofile og dyresex-elskerne stolt marcherer med fra næste år. Måske også nogle søde og spændende nekrofile og kanibaler hvis vi rigtig anstrenger os udi inklusionens selv-kongratulerende kunst.
  Hollywood-propagandaen igennem alle årtierne siden 1945 har nu næsten helt udraderet vores oprindelige kedelige nordiske kultur. Hurraaaahhh for det! Sikke spændende og inkuderende det er at se sin egen kultur dø!
  Har I set den sidste nye jøde-film fra Hollywood? “Lovelace” hedder den. Sødt, ikke? Den handler om det nye forbillede for nordiske kvinder. Det var hende der blev berømt for den epokegørende porno-nyskabelse, “deep throat”-teknikken. Huuuraaaahhhhhhh for jøderne i Hollywood som aaaaaaaltid på selvopofrende vis og heeeeeeeeelt uden penge-interesser sørger for at nordiske kvinder har gode og sunde, “inkluderende” rollemodeller at se op til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.