Jøder og muslimer forbereder »fælles kamp«

Jøder og muslimer bør i fremtiden bilægge tidligere tiders strid og starte et gensidigt samarbejde. Dette mener i hvert fald to førende ledere fra de to religioner, der mødtes i Wien i anledning af 75-årsdagen for krystalnatten, nemlig hhv. den amerikanske rabbiner Marc Schneier og den indonesiske imam Shamsi Ali. De to har desuden udgivet en bog i fællesskab; »Sons of Abraham«, hvor de plæderer for et kommende jødisk/muslimsk samarbejde til bekæmpelse af diffameringen af begge trosretningerne:

schneier shamsi aliIfølge rabbiner Marc Schneier bør jøder og muslimer »kæmpe sammen«, hver gang én af de to religiøse grupper bliver angrebet:

»En religiøs gruppe burde aldrig overlades til at udkæmpe sine opgør alene«,

betonede Schneier. Han har ved flere forskellige lejligheder gjort en stor indsats for at styrke den jødisk/muslimske dialog.

De to teologer mener, at

»Grunden til mistilliden mellem muslimer og jøder ligger i uvidenheden samt i den forkerte fortolkning af de religiøse tekster.«

Og dette i kontrast til at de to religioner var dem, som »mindede mest om hinanden i hele verden«, udtalte Shamsi Ali. Både hvad angår teologien, men også historien. Han mente samtidig, at det var i nogle folks »politiske interesse« at så splid mellem muslimer og jøder.

Schneier mente i denne sammenhæng, at det var nødvendigt at »bringe en religiøs fredsproces i stand«. Opgaven ville bestå i at læse de religiøse tekster på ny for at afstedkomme en tilsvarende nyfortolkning.

Et vigtigt, springende punkt ved samarbejdet var den angivelige misforståelse i mange muslimske kredse omkring det jødiske koncept om dem selv som værende et »udvalgt folk«. Ifølge Shamsi Ali bliver dette af muslimer interpreteret som en »højere værdighed« for jøder og identificeret som en stræben efter verdensherredømme.

Schneier mente herom, at folket Israel var blevet »udvalgt af gud til at indføre et etisk, monoteistisk trossystem i verden.« Han mindede om, at dette (trossystem) også var blevet til grundlaget for Islam og Kristendommen. Dog handlede det på ingen måde om en eller anden »højere værdi« for jøderne, mente han.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

22 svar til Jøder og muslimer forbereder »fælles kamp«

 1. Ytringer siger:

  Reblogged this on .

 2. Balder siger:

  Jøder og Muslimer stoler ikke på hinanden over en dørtærskel, og med rette. Alle disse “venskaber” er spil for galleriet. Begge religioner lovpriser bedrageri og løgn overfor medlemmer af udegruppen, derfor vil de altid være mistænksomme overfor hinanden. Gennem årene har jeg blogget forskellige lignende “fremstød”; jeg tror ikke de er blevet til ret meget mere end hensigtserklæringer. Men de er da også nok for at konkludere at der i bedste fald er tale om et fælles samarbejde mod værtsbefolkningen.

  • hammersmeden siger:

   Men de er da også nok for at konkludere at der i bedste fald er tale om et fælles samarbejde mod værtsbefolkningen.

   Netop, det var også mere eller mindre det, der var pointen; mange jøder vil sikkert gerne udnytte muslimerne (og deres antal) til egen fordel. Og muslimerne vil sikkert gerne have en bid af »holocaust«-kagen.

   • Has C. siger:

    Ja, præcis. Først indføre “the Troyan horse” og så bruge dem som shock troops against us, og på same tid gøre vores folks hjerner om til vand med foretagender som “Paidaeia”, alle vore medier og mange andre tiltag. Skulle det hele være en tilfældighed? Jeg får gys af at se i øjne af denne her korrumperede idiot Shamsi, medforfatteren, som, uden tvivl tror, at han gør det rigtige, og tjener godt ved samme lejlighed. Børn af den ældre bror skal nok tage sig godt af Ishmaels afkom.
    Men det værste, synes jeg, er vore folks blindhed og underbevidst undertrykkelse af alle faresignaler, hele den sunde fornuft, total forgiftning af overlevelsesinstinktet, som er ensbetydende med zombieficering. Har I samme fornemmelse som jeg, af at leve blandt walking deads?

    • hammersmeden siger:

     Har I samme fornemmelse som jeg, af at leve blandt walking deads?

     Ja, afgjort! De fleste enten kan ikke eller vil ikke se de dybere sammenhænge.
     Vi er så meget lullet i søvn og bedøvet af hjernevask, at vi til sidst slet ikke mærker nålestikket ved aflivning.

  • Ytringer siger:

   Jeg har også fått en gnagende mistanke om at “gulladeren” i Spania, som vi har hørt litt om i det siste, hvor de PK sier at muslimene styrte så rettferdig over kristne og jøder ikke var slik som vi har blitt på fortalt.
   Selvsagt kan ikke muslimer styre “rettferdig” og godt.
   Men jeg mistenker også at det var jødene som egentlig styrte og brukte muslimene for å styre de kristne….
   Er det noen som vet mer om dette?

   Jeg mistenker at det ikke er noe reelt motsetningsforhold mellom jøder og muslimer, og jeg er 100% sikker på at de i alle fall kommer til å klare å gjøre felles sak mot Europa og dets opprinnelige befolkning, som Hammersmeden her skriver.

 3. Bipedal_Primate siger:

  Islam er jødenes skarpeste sverd. Men det er et tveegget sverd. (Det skjærer begge veier.)

 4. Balder siger:

  “Har I samme fornemmelse som jeg, af at leve blandt walking deads?”

  Det værste er jo egentlig, at mange af de folk som er klar over katastrofen og ønsker at stoppe indvandringen, og således ikke lider af den samme sygdom som kultureliten; dvs. det må være nogle af de intellektuelt og uddanelsesmæssigt bedst udstyrede hoveder, køber det falske zionistiske forvanskede verdensbillede. De mennesker som burde vide bedre, men som hellere stikker hovedet langt ned i sandet end at konfrontere virkeligheden.

 5. Hilmar Sejr siger:

  Særdeles interessant.

  Ja, der er mange grupper af racefremmede som ville elske at suge de allersidste blodsdråber ud af os.
  Og jødernes mangeårige had-propaganda gør, at folkedrabet på den Hvide Race i disse gruppers kollektive bevidsthed altid fremstår som et prisværdigt mål, ligegyldigt med hvilke midler det praktiseres.

  Holocaust-løgnen er helt central i denne sammenhæng.
  Den grotesk fordrejede og manipulerende historieforvanskning herom udgør som regel den sidste uoverstigelige hindring for den jævne europæer i at kunne nå til et fornuftigt niveau af race-bevidsthed. Uden Holocaust™ som den ultimative tanke-blokade vil de fleste europæere naturligt blive mere og mere modtagelige for fornuftige argumenter om racernes forskellighed og nødvendigheden af etno-kulturel loyalitet i takt med multikulti-mareridtets tiltagende uafviselighed.

  Men når først Holocaust™ propaganda-billederne, indprentet uafladeligt, generation efter generation, aktiveres i de stakkels zombiers pseudo-bevidsthed . . . Ja så ophører enhver begyndende tanke om egne etniske interesser e.l. og det eneste der står tilbage er sympatien for jøden; den evigt forfulgte og altid helt uskyldige og forsvarsløse jøde.

  Der bliver virkeligt kørt hårdt på med propagandaen for tiden. Bøsse- og Lebbe-våbnet kommer nu til udfoldelse. Magt-jøderne og deres lakajer elsker at se dekadencen rådne og ætse vore samfund til ukendelighed. Læg mærke til hvordan samtlige lamestream-medier kører på med homo-normalisering og homo-idealisering.

  Hvis ikke vi går til modværge og opretter frie samfund i hvilke børn kan vokse op uden de sjæle-fortærende massemedier, så vil der ikke være nok frit tænkende Ariske racefæller tilbage om tre generationer til at kunne opretholde de nuværende samfundsstrukturer i en udformning som det vil give mening at betragte som bæredygtige folkehjem.
  Hvis udviklingen fortsætter som nu bliver det til akut overlevelseskamp for vore børnebørn. I så fald kan de nuværende nationalstater ikke opretholdes og der vil blive tale om mindre enklaver af loyalister, sandsynligvis bestående af overlevende fra mange forskellige Hvide nationaliteter.

  Men total udslettelse er heldigvis urealistisk. Dertil har den Hvide Race trods alt spredt sig for vidt over alle kontinenterne.

  Måske en ny statsdannelse bliver nødvendig. Et multi-nationalt Arisk hjemland. Lidt ligesom Israel. Bare for Ariere.
  Måske Norge . . . Måske et andet sted.

  • Ytringer siger:

   Ja, mulig vi må re-gruppere og samle oss, men samtidig tror jeg at det er det vi Ariere oftest har gjort tidligere. Vi har alltid trukket oss unna og unngått konflikt. For igjen å bli innhentet. (Untatt kanskje når store ledere har ledet oss til slaktebenken i flokk.)
   Denne gangen har vi ikke noe sted å rømme til, så kanskje vi denne gangen bare må stå opp for oss selv og renske opp i de landene som tross alt er våre.

   Denne gangen, uten et sted å “seile” til, blir vi kanskje ikke “fools”:

   • Has C. siger:

    Ytringer, du snakker hele tiden: “vi, vi” men der er ikke nogen “vi” mere. Der er et flok egoistiske voksne børn som vil “realisere sig selv”, som leger “direktører”, “forældre”, “kærester”, alt sammen trendy og meget kunstfuldt. Der er ikke noget samfund mere. Enhver fægter for sig selv, og det er normalt. Ingen ægte bindinger, undtagen til sit eget billede i spejlet. Virtuelle venner på den anden side af kloden som kan, meget praktisk, slukkes når det bliver kedeligt. Hundreder af venner på “facebook” – og mere alene, end nogen sinde. Et sådant samfund er nemt til at styre med en hård, om end, lidet synlig hånd. Og det er det, der sker. Når enhver trækker i sin egen retning, skal der kun meget lidt til for at tippe balancen. forslag til en udvej?

    Hvor stor en del af ansvaret hviler på os er ligegyldigt. Det er interessant, hvad der sker i fremtiden. Hvis infrastrukturen holder, vil “Eliten” gennemføre deres eugeniske planer. De har en oplagt fordel over de “blåøjede – i mere end 1 forstand.

    • hammersmeden siger:

     Du har nok desværre ret.
     Folk i dag er ligeglade med dem selv, deres land, deres kultur og videreførelsen af vores forfædres bedrifter.

     Jeg mener, at det værste ved multi-kultien faktisk ikke er de racefremmede, men derimod hvad den gør ved hvide mennesker; gør dem apatiske, ligeglade, pengefikserede og får dem til at forfølge og bekæmpe hinanden i fremmedes interesser.

     Det bedste, der kunne komme nu, ville sikkert være en eksistenstruende krise. Så vågner folk vel op.

     • Ytringer siger:

      “Jeg mener, at det værste ved multi-kultien faktisk ikke er de racefremmede, men derimod hvad den gør ved hvide mennesker; gør dem apatiske, ligeglade, pengefikserede og får dem til at forfølge og bekæmpe hinanden i fremmedes interesser.”‘

      Du har litt rett Hammer, men ingen er apatiske eller ligeglade når det kommer til alt, når de forstår hvem som står bak utviklingen vi ser, og forstår at det står om livet.
      Husk også at bak skyen er himmelen alltid blå:

      Og husk at anti-semitisme kun er et menneskelig instinkt for overlevelse:

      “Anti-Semitism is so instinctive that it may quite simply be called one of the primal instincts of mankind, one of the important instincts by which the race helps to preserve itself against total destruction.

      “I cannot emphasize the matter too strongly. Anti-Semitism is not, as Jews have tried to make the world believe, an active prejudice. It is a deeply hidden instinct with which every man is born.

      “He remains unconscious of it, as of all other instincts of self preservation, until something happens to awaken it. Just as when something flies in the direction of your eyes, the eyelids close instantly and of their own accord.

      “So swiftly and surely is the instinct of anti-Semitism awakened in a man…

      … there is not a single instance when the Jews have not fully deserved the bitter fury of their persecutors.”

      (Samuel Roth, Jews Must Live, (1934), p. 64).

      • Has C. siger:

       Selvfølgeligt har du ret! Indvandringen er en konsekvens, symptom. Europa var i stand til at holde alle i skak og ekspandere sålænge sjælen var rask. Det, vi ser i dag er symptomer af et forfald af sjælen. Hvordan skulle sjælen defineres, ved jeg ikke umiddelbart, men det ord falder mig automatisk ind når jeg tænker om de ting. God weekend til alle, trods alt! HC

 6. Balder siger:

  God kommenter fra Has C. herovre

  Ja det er vel virkeligheden som du beskriver. Men det bliver desværre nok ud fra den virkelighed at vi kommer ti at handle, for jeg tror ikke vi har tid til at genopbygge et samfund med sunde relationer først. Vi må se i øjnene at vi allerede bevæger os gennem ruindyngerne af det som en gang var et samfund. Kulisserne står stadigvæk oprejste, men lige som de tomme kirker er der ingen indhold. Bag ruinerne kan man skimte en kaotisk verden med skumle forfaldne bagårde, tiggere, minaretter, en kashba, og afspærrede svært bevogtede boligområder hvor politikere og journalister bor. Kun en variation på den brændte jords politik har måske en chance. Alt hvad der hæmmer den økonomiske fremgang er positivt, da det er den relative økonomiske velstand der holder både kulturmarxisterne, finans-oligarkerne deres medier ved magten og deres folkemordspolitik i gang. Det åbner op for mange kreative måder hvorpå man kan skride til handling, uden at komme i store moralske og/eller pr-mæsssige konflikter. Der findes blandt andet mange former for borgerlig ulydighed.

  Man kunne også forestille sig “omvendt aktivisme”.

  Man kunne fremstille nogle hjemmesider på alverdens sprog især sigøjnersprog, som fortæller alt om hvor nemt det er at komme til Danmark, hvor meget det giver ,og alle tricksene og eksempler. Sæt en sigøjnerindvandringsbølge + Østeuropæere i gang – det ville være det bedst tænkelige anti-multikulti fremstød man kunne lave.

  Her i øvrigt en god kommentar på den aktuelle artikel fra en tysk blog:

  Euch ist bestimmt aufgefallen, was in dem Satz „Wenn Juden Gefahr droht…“ fehlt: jegliche Erwähnung von Christen bzw. Europäern, bei denen es anscheinend egal ist, ob ihnen Gefahr droht, und für die weder Moslems noch Juden zu kämpfen brauchen. Dies und die Aussage „die beiden Weltreligionen (Islam und Judentum) zu versöhnen“ macht klar, worum es hier trotz der pro forma beschworenen „Gemeinsamkeit aller drei abrahamitischen Religionen“ geht: um eine Vertiefung der jüdisch-islamischen Komplizenschaft gegen die weiße Welt. Manche Gemeinsamkeiten sind offenbar enger als andere. Deshalb heißt es auch nur „Gemeinsam gegen Antisemitismus und Islamophobie“ und nicht „Gemeinsam gegen Antisemitismus, Islamophobie und Christenverfolgung“, obwohl letztere im Orient – nicht zuletzt im Gefolge der „Menschenrechtskriege“ des JWO-Systems – stark zunimmt. Diese Christenverfolgung ist im Gegenteil sogar ein erwünschtes Nebenprodukt des „Global War on Terror“, mit dem sich die Aufnahme weiterer nichtweißer „Flüchtlinge“ (bei denen dann nicht so genau nachgeprüft wird, ob die wohl wirklich alle Christen sind) in Europa moralisch erpressen läßt.

  • Ytringer siger:

   Jeg tror ikke løsningen er å ta mer gift frivillig, når de prøver å drepe oss med gift.
   Systemet må kanskje kollapse, men helst uten mer innvandring. Det må finnes andre måter å svekke staten.

   Vi skal også huske på følgende.
   Detde er sant og det er faktisk svært lett å få folk til å se på jødene med nye øyne, har jeg merket selv. Jødene er den ukjente faktoren som vil få folk til å forstå det meste. Den ukjente som løser alle regnestykkene:

   “Anti-Semitism is so instinctive that it may quite simply be called one of the primal instincts of mankind, one of the important instincts by which the race helps to preserve itself against total destruction.

   “I cannot emphasize the matter too strongly. Anti-Semitism is not, as Jews have tried to make the world believe, an active prejudice. It is a deeply hidden instinct with which every man is born.

   “He remains unconscious of it, as of all other instincts of self preservation, until something happens to awaken it. Just as when something flies in the direction of your eyes, the eyelids close instantly and of their own accord.

   “So swiftly and surely is the instinct of anti-Semitism awakened in a man…

   … there is not a single instance when the Jews have not fully deserved the bitter fury of their persecutors.”

   (Samuel Roth, Jews Must Live, (1934), p. 64).

  • hammersmeden siger:

   Kommentaren var udmærket. Når systemet i dag kører endnu en “anti-intolerance” kampagne for at bekæmpe “hadforbrydelser” eller lignende, er der underforstået, at det KUN er hvide europæere, der herved skal overvåges og have indskrænket deres rettigheder. Systemet er indsat af ikke-europide interessenter og bliver vores død, hvis vi ikke udskifter det.

 7. Valgeir siger:

  Jødene eller rettere sagt zionistene bak usas regjering samarbeider da med sunni muslimene, derav den arabiske “vår” men tidligere har de da støttet al-qaida i Afghanistan, og de har alltid vært på godfot med Sunni og wahabistenes senter; oljepatriarkene i Saudiarabia.

  Jeg tror ikke det er mulig å gjøre noe i mot så dyptstikkende krefter før man har fått bygd en uavhengig presse og fått forretningsfolk som har forståelsen av langsiktighet. Og dermed samler på media på samme måte som sionistene gjør.

  Om folk hadde satt seg inngående inn i historie så ville heller ikke bløffen til Schneier og Schamsi hatt noe å si. Det er ingenting ved historien som kan påvise at dem er mistolket. Tvert om, den forklarer deres snakk som sedvanlig bløff.

 8. Pingback: Tilbedelse av jøder som verdens messiaser?

 9. Pingback: Muslimsk og jødisk vrede mod Danmark | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.