Kroaterne siger klart nej til homo-ægteskaber

I går, søndag den 01.12.13, var der folkeafstemning i Kroatien om hvorvidt homo-ægteskaber skulle tillades og gives den samme gyldighed som almindelige ægteskaber. Nærmere betegnet stemte kroaterne ja eller nej til hvorvidt et »ægteskab« skulle defineres i landets forfatning som et »samliv mellem en mand og en kvinde«, hvilket dermed ville udelukke muligheden for enskønnede ægteskaber. Kroaterne stemte meget klart ja til forfatningsændringen med ca. 66 % for og 33 % imod. Dermed bliver det altså umuligt for homoseksuelle at blive gift i Kroatien fremover, da et ægteskab defineres i forfatningen.

Initiativtagerne, anført af bevægelsen »I Familiens Navn«, havde inden valget fremskaffet ca. 750.000 underskrifter, hvilket var næsten dobbelt så mange som var påkrævet for at udløse folkeafstemning i Kroatien. I Kroatiens blot 23-årige periode med demokrati var dette den første folkeafstemning, som var forlangt af folket selv. Afstemningens resultat var et slemt nederlag for landets venstreorienterede regering og systempresse, som op til valget havde kørt systematiske og indtrængende kampagner på landsplan for at få befolkningen til at stemme nej, men altså uden held. Dermed var resultatet også en slags mistillidsvotum fra folkets side overfor regeringen og systempressen.

afstemning kroatienPå banneret: “ægteskab = kvinde + mand”

Regeringens mislykkede forsøg på at få folket til at tillade homo-ægteskaber kom til udtryk i en udtalelse fra den kroatiske regeringsleder Zoran Milanovic ved stemmeafgivelsen søndag med ordene om at afstemningen var »sørgelig og meningsløs«. Kroatiens statspræsident Ivo Josipovic stemte ligesom regeringslederen nej til forslaget med ordene om at initiativtagerne til folkeafstemningen havde »sat Kroatien årtier tilbage«. Formanden for borgerbevægelsen »I Familiens Navn«, Željka Markić, mente om initiativet til folkeafstemningen, at »vi vil vise tydeligt, at flertallet af folket i Kroatien er overbevist om at et ægteskab kun kan være et samliv mellem en mand og en kvinde.« »Det betyder ligeledes«, fortsatte han, at »også alle rettigheder, som er forbundet med ægteskabet, kun kan gælde for et fællesskab bestående af mand og kvinde

gay-marriageInden valget havde homoseksuelle organisationer demonstreret kraftigt for et nej med støtte hos landets medier. Bl.a. blev et stort regnbuefarvet banner spændt ud over parlamentsbygningen. Kroatien oplever siden 2002 de første »gay parades« som det er tilfældet med langt de fleste europæiske lande. Tilhængere af homo-ægteskaber samt ledende kredse blandt politikere og medier advarer om, at det kroatiske resultat vil kunne bane vejen for en »højreekstremistisk« drejning, hvor landets minoriteter ville blive »truet«. Forkvinde for modbevægelsen »Borgere Stemmer Imod« imod folkeafstemningen, Jelena Berković, mente, at porten via folkeafstemningen var »blevet åbnet på vid gab for yderligere forfatningsændringer« og mente desuden, at »menneskerettighederne i Kroatien nu var truet på lang sigt«.

Dette indlæg blev udgivet i Sundhed, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Kroaterne siger klart nej til homo-ægteskaber

 1. Viking siger:

  “I Kroatiens blot 23-årige periode med demokrati var dette den første folkeafstemning, som var forlangt af folket selv.”

  De ved allerede mere om demokrati og folkestyre, end os. Men de har selvfølgelig også friske erindringer med judeo kommunistisk og muslimsk tyranni og parasitvirksomhed.

 2. Ole Eriksøn siger:

  Sådan fungerer ægte demokrati, hvor FOLKET spørges!!!
  Som schweizerne nyder også kroaterne godt af demokratiet, mens vi andre i Europa må nøjes med det pseudo-demokrati, som gør det muligt at tryne landenes befolkninger!!!

  Uden at have noget imod, hvordan nu engang indretter sig bag hjemmets fire vægge, så er og bliver et ÆGTESKAB udelukkende mellem mand og kvinde!!!
  Som folk uden mulighed for at blive gravide, må også homoseksuelle indstille sig på, at de ikke kan få samfundets anerkendelse af parret som ægtepar!!! De må også acceptere ikke at få børn og nøjes med katte eller hunde!!!

 3. Balder siger:

  Alle disse bestræbelser vil give bagslag. Fra at være ligegyldige afvigere (“hvad rager det mig hvad folk laver privat”) til deltager i revolutionær venstreekstremistisk/kulturradikal omkalfatring af samfundet med forfølgelse af heteroer for at sige deres mening, og lufte deres måske ikke så positive syn på homoseksualitet. Nu er homoerne eller hellere sagt homobevægelserne, for det er sikkert ikke alle homoer som støtter de homoekstreme bevægelsers politik, det må vi endelig huske, blevet politiske og ideologiske fjender.

  Jeg bliver i hvert fald mere og mere træt af at se alle disse homoseksuelle flirte på TV med deres pikante interesser hele tiden – hvor sjovt er det at se Adrian Hughes lægge sig ned i underhylere med en kussehårsattrap anbragt der hvor tissemanden formodes at gemme sig. Eller at overvære litterære lebbers forvirrende men påtrængende mimikker. De kan ikke nøjes ved at være lykkelige afvigere; de vil for alt i verden tvinge os andre til at acceptere deres tilbøjeligheder som noget smukt og naturligt, som et forhold mellem mand og kvinde. Man giver dem en finger, og de tager straks hele hånden og vil bestyre sindssygehospitalet. Det er hvad alle disse udløbere og effekter af Frankfurterskolens fordærvende indflydelse på vores kultur og samfundsinstitutioner har tilfælles. Se på hvor få år der er gået fra at homoseks var underlagt strenge restriktioner og blev klassificeret som en sygelig tilstand, til det nu er normale; dvs. heteroer som forfølges og udråbes til at være farlige autoritære personligheder som kunne have gavn af terapi og tvangsbehandling.

  Se bl.a. Snaphanen 22 januar 2013 – Det politisk korrekte har rod i Frankfurterskolen

  Et lidt tragisk aspekt af alt dette her er at jeg begynder at få en bedre forståelse for forskellige regimers hårde undertrykkelse af meningsmodstandere. Men når jeg ser hvad sådanne “fredelige” bøsser og venstreorienterede (etc.) er parate til at sætte ind af udemokratiske tvangsforanstaltninger, lovgivning og voldelige handlinger overfor folk som ikke deler deres holdninger, så viser det vel at den rigtige “Nazist” som regel er ham der har magten, uanset hvad partibogen og det officielle evangelium måtte sige. Jeg vil vove at påstå at Folketingssalen er fyldt med “Nazister”; ikke mindst mange kvindelige, hvis enøjede fanatisme og herskesyge sagtens kan konkurrere med hvad mandlige führerkandidater kan præstere på dette område, og som overgår disse hvad angår brug af specielle effekter som frygtindgydende grimasser og hvæselyde.

  • hammersmeden siger:

   De kan ikke nøjes ved at være lykkelige afvigere; de vil for alt i verden tvinge os andre til at acceptere deres tilbøjeligheder som noget smukt og naturligt

   Meget præcist! Jeg kan sagtens lade bøsserne være i fred. Men de har tilsyneladende store problemer med at lade mig og andre være i fred med deres evindelige behov for at søge provokationen.

   Den måde, som det homoseksuelle nu skal promoveres overalt i medierne og »kunsten« som det nye normale, virker næsten som en planlagt strategi. Det er det jo selvfølgelig også, når man kender de sande baggrunde for multikulturalismen. Her minder jeg jo blot om Barbara Spectres indrømmelser. Videoen findes ude i højre side.

   Jeg vil vove at påstå at Folketingssalen er fyldt med “Nazister”; ikke mindst mange kvindelige

   Sjovt nok bliver vores folketingskvinder (af begge køn) ved med at påstå det modsatte: At det er »den slemme, slemme hvide mand« der udgør det største problem i samfundet. De muslimske og sorte mænd undgår jo sjovt nok at blive svinet til på den måde af deres kvinder.

 4. Hilmar Sejr siger:

  Tillykke til kroaterne.
  De har åbenbart stadig noget af deres sunde fornuft i behold.
  Homoseksualitet er en forbrydelse mod Naturens orden. Og AIDS er Naturens immunforsvar overfor de sygeligt egoistiske homo-psykopater.

  Grunden til at danskere og vesterlændinge, i modsætning til kroater og andre slaviske folkeslag, er så deprimerende lette ofre for bl.a. homo-propaganda er, at jøde-Hollywood har haft ca. 70 år (siden 1945) til at hjernevaske os, hvorimod de slaviske folkeslag fra tidligere østblok-lande kun er blevet forsøgt tilsvarende hjernevasket i de godt og vel 20 år der er gået siden murens fald.

  Lidt ligesom hvis man bliver eksponeret for, lad os sige en influenza-virus, i 70 minutter –så vil sandsynligheden for at blive syg deraf også være markant større, end hvis man kun bliver eksponeret for samme virus i 20 minutter.

  Jøde-Hollywood har arbejdet målrettet på at ødelægge vores samfund lige siden 1945. Og de er godt på vej til at lykkes med deres forehavende. Et af deres allermest dødbringende våben i propaganda-arsenalet er homo-normaliseringen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.