Ups: Al Gore forudsagde, at Nordpolen ville være isfri år 2013!

al-goreKlima-oraklet Al Gore forudsagde tilbage i 2008, at isen ved Nordpolen ville være smeltet fuldstændigt i 2013 som følge af den angivelige »menneskeskabte globale opvarmning« (AGW). Nu er 2013 gået og ikke alene er isen ikke smeltet, som Al Gore mente at kunne vide, den er oven i købet begyndt at vokse! Således voksede isen ved Arktis i 2013 med omkring 60 % i forhold til året før. Ydermere endte udbredelsen af is ved Arktis endog at overstige udbredelsen af is i år 2008, altså året hvor Al Gore fremsagde spådommen. Alt tyder på at denne udvikling med voksende ismasser vil fortsætte de kommende år frem. Den originale video med Al Gores postulat er i mellemtiden forsvundet fra nettet på mystiske vis, selvom den blev refereret af talrige medier. Heldigvis er det lykkedes for diverse bloggere og aktivister at rekonstruere klippet med Gore fra videomateriale og lægge det ud på nettet igen, så at Al Gores ord ikke bliver glemt, men fremvist overfor verden som det, de er: Humbug.

Rent faktisk endte 2013 med at blive noget af et mareridt for tilhængerne af teorien om AGW: For ikke alene på Nordpolen gjorde isen det modsatte af at smelte (som den burde gøre ifølge AGW-teorien); også isen ved Sydpolen valgte nemlig at trodse »dommedagsprofetiernes« spådomme ved at tiltage i udbredelse i stedet for at aftage. Således satte udbredelsen af is ved Antarktis rekord i år 2013 – aldrig nogensinde før siden man startede opmålingerne i 1978 har der været så meget is ved Sydpolen som i 2013!! Igen i direkte modstrid med teorien om AGW, der ville medføre afsmeltningen af is. I september dækkede arealet af is således hele 19,5 mio. kvadratkilometer!

global opvarmningOg som om dette ikke var nok, så bød 2013 desuden på en række kulde-rekorder flere steder i USA. Over 2000 rekorder mht. kulde og sne blev slået i december og næsten 60 % af landet var dækket af sne – dobbelt så meget som året før. Sågar i Mellemøsten fik man en smagsprøve på den »globale opvarmning«, idet Ægyptens hovedstad Kairo oplevede et snevejr, hvilket var den første sne i over 100 år[!!] Selv i Jerusalem, hvor det så godt som aldrig sner, oplevede man en regulær snestorm med et efterfølgende snelag på helt op til 90 cm! Tilhængerne af teorien om AGW prøvede med en slags »omvendt logik« at argumentere for at de ekstreme vinterfænomener var et bevis for den globale opvarmning. Desuden udviklede de postulatet om at »opvarmningen var blevet opsuget af verdenshavene«, hvilket der dog empirisk set intet belæg er for at kunne hævde. Faktum er således, at den igangværende manglende globale opvarmning, som har stået på i snart 18 år og efter alt at dømme fortsætter fremover, er i direkte modstrid med samtlige af de 73 klimamodeller(!!), som FN har gjort brug af for at indoktrinere verdensbefolkningen med teorien om AGW.

Også på det politiske plan blev 2013 til noget af en rædsel for AGW-tilhængerne: Den 1. januar 2013 trådte både Canada og Rusland ud af Kyoto-protokollen, der skulle regulere CO2-udledningen på verdensplan. Således udgør Kyoto-landene efterhånden nu kun en lille, eksklusiv klike, der tilsammen kun står for sølle 15 % af hele verdens CO2-emmissioner. Denne klike vil altså stadigvæk bestemme over hele verdens CO2-udledning og pålægge internationale afgifter. 2013 var desuden året, hvor Australien fik en ny regering; og denne nye regering er overordentligt skeptisk indstillet overfor AGW-teorien; således var regeringen knap blevet indsat førend én af dens første handlinger bestod i at tage de første skridt til afskaffelsen af CO2-afgifterne. Desuden har den nye Australske regering sløjfet klimaministeriet med tilhørende klimaminister og sendt dem begge ned i historiens skraldespand. Noget, som Danmark desværre er milevidt fra at kunne gøre i nuværende situation.

Dog skal man (selvfølgelig) ikke forvente at høre nogen form for undskyldning eller beklagelse fra Al Gores side eller fra nogen af hans tilhængere over de fejlslagne fremtidsscenarier, som altså viste sig at være pure opspind og decideret humbug fra ende til anden uden hold i virkeligheden. Tværtimod er det seneste nye, at Gore & Co. bestående af klima-profeterne er kommet med en anden, alternativ dommedags-spådom (nu hvor den første ikke gik i opfyldelse); således skal Nordpolen nu senest i 2016 have fået smeltet al sin is på grund af AGW, hvilket bliver ivrigt udbredt af de selvsamme medier, der også dengang i 2008 ivrigt propaganderede Al Gores vrøvl. Ikke at den ivrige udbredelse gør det mere sandsynligt, dog.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, USA, Videnskab og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Ups: Al Gore forudsagde, at Nordpolen ville være isfri år 2013!

 1. Viking siger:

  Der er nok nogen der trækker i trådene med økonomiske motiver, men jeg har svært ved at gennemskue hvem eller hvad det ellers kunne være.

  • Tommy Rasmussen siger:

   26.07.2013 – Agenda 21 – Der skal komme en ny digital CO2- valuta, som skal tildeles den enkelte og kun være gyldig i en bestemt tid. Det er faktisk allerede vedtaget af næsten alle lande.
   http://euro-med.dk/?p=30420

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.