Viviane Reding afslører EU’s planer: »Vi vil skabe Europas forenede stater.«

Vicepræsident for EU-kommissionen Viviane Reding mener, at det kommende valg til EU-palamentet her til foråret bør benyttes til at sætte EU’s skinner i retning af Europas forenede stater som en europæisk pendant til Amerikas forenede stater:

»Vi må danne Europas forende stater med EU-kommissionen som regering og med to kamre – hhv. EU-parlamentet samt et ”senat” for medlemsstaterne«,

udtaler Reding til avisen The Telegraph.

Med sit ønske om at omdanne EU til en sand politisk union står Reding dog langt fra alene i EU. Også den franske præsident Hollande og den italienske udenrigsminister Bonino har højlydt tilkendegivet deres higen efter en sammensmeltning af EU-medlemmerne til en politisk union med fælles styring. Dette vil omdanne EU til én stor superstat, i hvilken de enkelte nationalstater reduceres i betydning, for sikkert til sidst at forsvinde helt.

Reding

Reding håber således på, at debatten i forårets valgkamp vil kunne drejes væk fra emnet omkring EU’s sparepolitik og den økonomiske krise og i stedet hen imod en større vision for Europa:

»Debatten bevæger sig nu ind i sin afgørende fase. Om lidt mere end 4 måneder kan de europæiske borgere vælge det Europa, som de vil leve i. Der står meget på spil. Derfor har det altafgørende betydning, at man stemmer ved disse valg. Resultatet af valgene vil være afgørende for Europa i flere år fremefter. […] Det vil være vores våben mod EU-skeptikerne: At forklare borgerne, at deres stemmer virkelig tæller

Ved samme lejlighed advarede præsident for EU-kommissionen Manuel Barroso indtrængende om de EU-kritiske partier. Disse ville ifølge ham kunne bringe freden i Europa i fare:

»Ingen anden politisk konstruktion [end EU] har indtil nu bevist, at den har kunnet organisere livet på en bedre måde for at mindske barbariet i verden. Det er særligt vigtigt at minde om at dette, da vi i år mindes 100-året for starten på 1. verdenskrig. Vi må aldrig tage fred, demokrati og frihed for givet. Det er også særligt vigtigt at minde om dette, da folkene i Europa i maj måned skal deltage i EU-valgene«

Også Angela Merkel advarede for nylig om de fatale konsekvenser for eurozonen og mindede ved den lejlighed ligeledes om jubilæet for 1. verdenskrigs udbrud. Hvis der ikke blev iværksat en forstærket integration af EU-landene, ville den fælles valuta før eller senere eksplodere, mente hun.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Viviane Reding afslører EU’s planer: »Vi vil skabe Europas forenede stater.«

 1. dan.c siger:

  “We will have a world government what ever you like it or not.The only question is whatever that government,will be achieved by conquest or consent.”-Paul Warburg,jødisk finansmand,under høring i USA’s senat.17/2-1950.

  Jeg tror det er vigtigt at gøre sige klart at EU ikke er noget mål i sig selv.Men bare led i en større plan om at ombringe alle nationer,under ledelse af de internationale banksters,og en overnational elite,det de kalder “globalisering”.

  Jeg husker stadig den udtalte rædsel,der kunne spores på flere EU topfolks ansigter,herunder Barrosso’s,da Frankrig havde stemt nej til EU-forfatningen i2005.

  Her på det seneste har jeg hørt flere EU folk,herunder Redding og Van Rompoy minde folk om Første Verdenskrig.Alså underforstået:der kan udmærket godt blive krig igen,hvis i ikke makker ret.
  De er højst sandsynligt bekendt med Warburg’s ordre.Enten verdens stat med samtykke…ellers kommer der til at falde brænde ned.

  • Lys siger:

   Diktatorer og undertrykkende regimer kan kun regere såfremt folket finder sig i deres overherredømme.

   Fru Reding og co. kan efter opgøret få brugsretten til et par ha jord i udkanten af deres hjemlande, så kan de se, om deres “kompetencer” rækker til at overleve – Jeg forudser en stejl læringskurve, hvis de overhovedet overlever det første år 🙂

   • hammersmeden siger:

    brugsretten til et par ha jord i udkanten af deres hjemlande

    Ja, men de har jo netop ingen hjemlande, det er jo det, der er pointen. De kan kun ødelægge andres.
    De kan få sig et stykke land i en ørken i Afrika. Der kan de lave alle de forenede stater, de vil.
    Reding kan jo for min skyld gerne blive hustru nr. 598 i et harem i Sahara. Så længe hun forsvinder herfra 😉

    • Lys siger:

     Et eller andet europæisk land har vel udstedt hendes pas. At hun så føler sig åh så europæiske, er hendes egen vildfarelse.
     Jeg tvivler på, at nogen muslimsk mand vil være interesseret i fru Reding; Hun ser ud til at være langt over den fødedygtige alder, og derfor har hun i den muslimske verden ingen værdi

  • hammersmeden siger:

   Det citat havde jeg faktisk også hørt!
   Meget kunne tyde på at vi er på vej i den retning.

 2. Lys siger:

  “Ingen anden politisk konstruktion [end EU] har indtil nu bevist, at den har kunnet organisere livet på en bedre måde for at mindske barbariet i verden.”

  Fru Reding må leve i en parallel virkelighed:

  Jeg ser ingen tegn på, at EU på verdensplan har mindsket barbariet; Negerne og perkerne slår stadig hinanden ihjel på bestialske måder (Syrien, Sudan m.fl.), og muslimerne har de sidste ca. 15 år optrappet deres erobringskrige mod deres ikke-muslimske naboer (Sudan, Thailand, Burma m.fl.).

  Tværtom; EU har importeret barbariet til Europa, hovedsagligt ved at fremme importen af muslimer til de europæiske lande
  ——————————————————————————————————————–

  Må valget til EU-parlamentet gøre en ende på “arbejdskraftens” frie bevægelighed, alle tiltag til en politisk og økonomisk union, det alt for store EU-bureaukrati, overbetaling af skadelige individer som fru Reding, van Rumpegøj, Barroso, Morten Løkkegård og alle de andre parasitter og efterlade et EU, der alene er et handelsfællesskab for suveræne europæiske nationalstater

 3. Lys siger:

  EUSSR har hele tiden været EUs mål. EUerne har blot ikke turdet sige det højt før nu:
  http://spydet.blogspot.dk/2014/01/monet-og-bilderberg.html

 4. Pingback: Venedig stemmer om uafhængighed fra Italien, EU og NATO | Hammersmedens blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.