Israel sender afrikanske indvandrere til Sverige

(Tak til Viking for linket!)

Israel vil bruge Sverige som dumpningsplads for sine illegale afrikanske indvandrere. Dette står klart mellem en aftale indgået mellem Israel og den svenske »regering«. Og altså ikke det svenske folk, vel at mærke, men det bliver jo heller aldrig i sådanne anliggender spurgt hvorvidt det er indforstået med at lade deres land blive brugt til dumpning af illegale afrikanere, som et andet land ikke ville have, så her er der jo intet nyt under solen.

Israel døjer i disse år betydeligt med kraftige strømme af afrikanske indvandrere fra især Etiopien, som trænger sig ind ved at vandre gennem sinai-halvøen og negev-ørkenen. Afrikanerne møder voldsom modstand blandt Israels jøder, der har arrangeret flere demonstrationer med det formål at smide dem ud.

Ifølge Haaretz er dusinvis af afrikanerne allerede blevet sendt til Sverige, angiveligt frivilligt fra afrikanernes side, idet de dog kan mærke, at de er uønskede i Israel (jf. ovenstående video). africans israelDet forlyder, at hver af dem får 3.500 $ med af Israel mod til gengæld at love aldrig at vende tilbage til Israel. I grunden mærkeligt, at disse beløb ikke går til Sverige for at tage imod dem, da Sverige vil få massevis af udgifter ved »optagelsen«. For slet ikke at tale om de problemer, som de nye beboere uden tvivl vil påføre værtsnationen. Sverige får således åbenbart ikke en rød øre ifølge kilden, men tager imod afrikanerne som led i et FN-program med det formål for øje at genhuse dem i Sverige med henblik på et permanent ophold.

Sverige døjer allerede med massive problemer relateret til indvandrere fra især Afrika og Mellemøsten. Ud af Sveriges 9,5 mio. indbyggere er allerede hele 2 mio. ikke-svenskere. Til sammenligning reagerer Saudi Arabien på lignende vis som Israel, idet også dette land har massive problemer med illegale afrikanske indvandrere oftest fra Etiopien: Sidste år startede saudierne en massiv udsmidningskampagne, hvor op mod 120.000 afrikanerne blev opsporet, gennet sammen og sendt retur til Etiopien. Og vel at mærke for Etiopiens egen regning(!!)

Israels dumpning af uønskede afrikanere i Sverige stemmer perfekt overens med den plan for Europa, som jødinden Barbara Lerner Spectre kom til at afsløre i et interview. Spectre, som netop i Sveriges hovedstad Stockholm har startet instituttet »Paideia« (~»opdragelse«, »oplæring«) til at opdrage svenskerne i at elske multi-kulti og dermed deres egen undergang, mener, at jøder vil blive forhadt af de europæiske urbefolkninger pga. jødernes førende rolle i omdannelsen (ͻ: ødelæggelsen) af de europæiske lande, og at der derfor skal gøres forberedelser til bekæmpelse af denne antisemitisme, når svenskerne og de andre europæere opdager hvem det er, der står bag ødelæggelsen af deres lande:

»I think there’s a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multi-cultural. And I think that we [~the jews] are going to be part of the throes of that transformation, which MUST take place: Europe is not going to be the monolithic societies that they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It is a huge transformation for Europe to make; they are now going into a multi-cultural mode and jews will be resented because of our leading role »Jeg tror at der er kommet en genopblomstring af antisemitismen, fordi Europa på dette tidspunkt endnu ikke har lært at være multikulturel. Og jeg tror, at vi [jøder] vil udgøre en del af fødselsveerne ved denne omdannelse, som MÅ finde sted: Europa vil ikke længere være de sammenhængende samfund, som de engang var i sidste århundrede. Jøder vil være i centrum af dette. Det er en enorm omdannelse for Europa; de går nu ind i multikulturel tilstand og jøder vil blive hadet på grund af vores førende rolle

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

24 svar til Israel sender afrikanske indvandrere til Sverige

 1. Lys siger:

  Die dumme Schweden

  • dan.c siger:

   Jeg men nu ikke,man kan beskrive det som dumhed.Det er menneskeligt at begå fejl,eller en dumhed af og til.Og dernæst lærer man sin af sine fejl/dumheder.

   Men, at begå de samme fatale fejltagelser,gang på gang,det har man et andet udtryk for:det hedder sindssyge.

 2. Viking siger:

  Tak!
  Rigtig god artikel og videoer.
  Barbare Lerner Spectre er en ekstrem arrogant og ondsindet person.
  Det er desværre mit indtryk, at langt de fleste jøder og (judeo-) kommunister deler hendes holdninger.
  På grund af dem, venter der desværre alle hvide en bitter overlevelseskamp i en nær fremtid.
  De jødisk styret medier skal nok sørge for, at få det “rigtige” spin på denne afrikaner historie.
  Det er jo kun os hvide der kan være “racister og fremmedhadere”.

  • Viking siger:

   “Ud af Sveriges 9,5 mio. indbyggere er allerede hele 2 mio. ikke-svenskere.”

   Demografisk folkemord i højeste gear.

 3. dan.c siger:

  “The white race is the cancer of history”-jødinden, Susan Sonntag,1967.

  Og alle er vel klar over hvad man prøver at gøre ved en kræftsvulst.Man prøver at udslette den,før den dræber en.Så det er alså hvad typer som Sonntag og Spectre mener om os.
  Og her er en fra det samme folkefærd,ved navn Noel Ignatiev,som også mener vi er kræft.Og opfordrer til folkemord på alle hvide mænd.

  http://www.examiner.com/article/liberal-professor-calls-for-genocide-says-white-males-should-commit-suicide.

 4. Balder siger:

  Tak for artiklen.

  I dens anledning vil jeg lige nævne at Snaphanen også omtaler hændelserne i forbindelse med Israels dumpning af Afrikanere til Sverige – selvfølgelig træffer Israel overhovedet ingen skyld ifølge blogejeren og det faste klientel der.

  Dog var der en del, hovedsageligt Svenskere, som havde en anden opfattelse.

  Én af dem “Ave Maria” havde dristet sig til at plante følgende link:

  http://newobserveronline.com/racist-jewish-hypocrites-start-shipping-african-refugees-from-israel-to-sweden/

  Hvorpå blogejer Steen reagerede med følgende:

  “hvor har du gravet det smuds op ? Sverige har selv tilbudt det, og Israel anerkender ikke flygtninge fra Eritrea. Det gør de helt ret i. Her er en fornuftig artikel af en fhv ambassadør om det vanvid, der foregår [..]”


  Hvorpå jeg reagerede med (- bortset fra stavefejl rettet er intet lavet om):

  Kaldt det hvad du vil. Men står der noget usandt i artiklen?

  Den jødiske diaspora i al sin diversitet og ved hjælp af alle sine mange organisationer har i årtier været den primære drivkraft i pro-indvandringspolitiken i et utal af “hvide lande”, først og fremmest for at tilgodese stammefæller, men også fordi Jødiske organisationer generelt synes at mene at Jøder har bedre muligheder for at øve indflydelse på samfundet, navnlig hvad angår jødiske centrale værdier som kosherslagtning og omskæring, støtte til religiøse skoler og institutioner osv. osv. Og skal jeg tilføje, den jødiske diaspora ved sine mange organisationer er stadigvæk en af de mest synlige primære kræfter når det gælder udførelse af Frankfurterskolens program (homoseks, kønsforvirring, indvandring, multikulti, abort, fjernelse af det kristne præg fra offentligheden, internationalisme, antiracisme osv.) Dette er fakta, og det er dokumenteret til overflod. Sandheden forsvinder ikke ved simpelthen at benægte dokumenterbare fakta. Det kunne være at hvis mennesker som vore zionistiske danskvenlige venner, som hr. Steen Snaphanen anerkendte virkeligheden, at det kunne være med til at overbevise de internationale jødiske organisationer og lobbyister til at føre en mere holdbar kurs. Men så længe forbryderen slipper for pegefingre eller tiltale vil forbrydelsen selvfølgelig fortsætte på fuld styrke.

  Dette kom først frem på bloggen, men blev senere slettet (/#comment-210039). Jeg bruger din post som en lejlighed til at offentliggøre det hændte, uden at skulle indlede en polemik med Steen Snaphanen eller dedikere en hel artikel til dette censurtiltag, som kun er nummer ? i rækken. Nogle af de andre incidenter har jeg tidligere beskrevet.
  Den aktuelle artikel: Snaphanen 7 januar 2014Bare send dem til Sverige.

  Jeg synes dog det er vigtigt at gøre opmærksom på hvem, altså hvilken personer og personkredse gang på gang censurerer og vil undertrykke eller styre debatten. Blandt andet “Trykkefrihedsselskabets fotograf”, og formentlig medlem vil jeg tro, Steen fra Snaphanen. Jeg fatter ikke at han vil være det bekendt; det er da et temmeligt tydeligt tegn man sender her synligt for hele verden; et tegn som jo lige nøjagtigt bekræfter hvad jeg siger.

  Var jeg antisemitisk, racistisk, ekstrem i min kommentar? En smule provokerende måske med en lille opsang til Steen, men er det nok? Og så i al ubemærkethed uden at markere at der er slette (lige som på Information!)! Jeg kan ikke huske om der forsvandt flere andre indlæg ved den lejlighed. Men jeg har da også hørt fra andre hvordan det foregår på den ellers udmærkede zioblog.

  Men man må vel takke ham for at synliggøre forskellen på moral og zio-moral.

 5. Viking siger:

  Det ville da være interessant, at vide hvem der finansiere “Trykkefrihedsselskabets”, Dispatch International og hvem der sendte Steen Snaphanen og Kim Uriasposten på opdragelsesrejse til Auschwitz-Birkenau (sidste år). Og hvorfor der tilsyneladende altid er medlemmer fra Zionistisk Forening til “Trykkefrihedsselskabets” møder.
  Det er tydeligt, at folk som Steen Snaphanen og Lars Hedegaard altid vælger loyalitet til Israel over alt andet i verden.
  Og så er der selvfølgelig Dansk Folkeparti – Israels stemme i Folketinget.

  • hammersmeden siger:

   Og så er der selvfølgelig Dansk Folkeparti – Israels stemme i Folketinget.

   Ja, – de burde da vist få fjernet ordet »Dansk« i deres navn.

   • Viking siger:

    “Ja, – de burde da vist få fjernet ordet »Dansk« i deres navn.”

    Helt enig. Jeg vil forslå Zionistisk Folkeparti og Zionistisk Trykkeselskab.
    Hvis de skulle kalde sig nationalkonservativ (som nogle af dem gør) så burde de sige israelsk-nationalkonservativ.

 6. Balder siger:

  Jeg synes ikke at vi skal alle over én kam. Der kan være mange medlemmer af begge foretagender som ikke er specielt glade for den overdrevne filosemitisme og dyrkelse af en fremmed stat. Jeg foretrækker at se på Trykkerfrihedsselskabet som vennner, som jeg uenig med på nogle punkter, også Steen Snaphanen, selv om han formentlig ikke gengælder min kærlighed. Dansk Folkeparti,.. ja det er lidt som at spise bortfløjet fasan i skysovs til middag. Men også der er der garanteret mange gode mennesker, som bare venter på det rigtige tidspunkt hvor de kan gøre sig gældende. Og i øvrigt er jeg alligevel på så mange punkter uenig med Gud og hver mand, at jeg ville føle mig meget alene hvis jeg skulle betragte alle dem som ikke nøjagtigt deler mine synspunkter som uvenner.

  • hammersmeden siger:

   Jamen selvfølgelig er der jo ikke alle DF’ere, der er sådan. Forhåbentligt er de fleste af deres medlemmer ikke pro-zionistiske, men mangler blot alternativer. Når den partipolitiske linje dog er lagt som den er i DF, går de i en afgjort forkert retning. Det er lidt ligesom DDL, der betegnes som »nationalister« samtidig med at de flager med det israelske flag ved deres optrædener.

 7. Viking siger:

  Black Panther Leader Visits South Africa to Discuss “Killing the White Minority”
  http://murderbymedia.wordpress.com/2014/09/28/black-panther-leader-visits-south-africa-to-discuss-killing-the-white-minority/

  • hammersmeden siger:

   Tak for linket!
   Uhyggelig læsning.

   • Viking siger:

    “Uhyggelig læsning.”

    Helt enig! Jeg kommer tit til, at tænke på EU`s reaktion på Jörg Haider og Østrig. Det var et godt eksempel på, at hvide (især national sindet) generelt altid forvendtes at leve op til en højre standard end alle andre folkeslag.
    Folk som Jacob Zuma og Robert Mugabe kommer aldrig til at skulle tage ansvar for deres rigtige forbrydelser, i modsætning til Jörg Haider der ikke havde gjort noget forkert!
    Det samme gælder folk som Ernst Zündel. Uskyldige folk som dem og os, er legitime mål for kulturradikale, venstreekstremister, zionister, multikulturalister osv.

 8. Viking siger:

  Israel has as many as 8,500 slaves, according to a new comprehensive study of worldwide slavery.

  http://murderbymedia.wordpress.com/2014/10/01/thousands-of-slaves-in-israel-global-study-finds/

 9. Viking siger:

  The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against the Presumed Extermination of European Jewry
  http://murderbymedia.wordpress.com/2014/10/26/the-hoax-of-the-twentieth-century-the-case-against-the-presumed-extermination-of-european-jewry/

 10. Viking siger:

  VIDEO: Israelis Chant “Niggers Go Home” Carrying ISIS-Style Flags at Anti-African Rally
  http://murderbymedia2.wordpress.com/2014/11/28/video-israelis-chant-niggers-go-home-carrying-isis-style-flags-at-anti-african-rally/

 11. Viking siger:

  Watch Racist reality of Israel and how Zionist Treat African Migrants!!!
  http://murderbymedia2.wordpress.com/2014/12/22/watch-racist-reality-of-israel-and-how-zionist-treat-african-migrants/

  God Jul & Godt Nytår!
  🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.