Videnskabeligt påvist: Svineinfluenza-vaccinen forårsagede narkolepsi

Jeg har før skrevet om skandalen omkring svineinfluenzaen i 2009. Især om de ingredienser i nogle af vaccinerne, herunder kviksølv[!!], som offentligheden ikke fik noget at vide om og dermed selvfølgelig heller ikke de vaccinerede selv. Nu viser det sig, at der er fremkommet et videnskabeligt resultat om at én af influenza-vaccinerne fra dengang forårsagede søvnforstyrrelsen narkolepsi.

Forskningsresultatet er fremkommet takket være danske og svenske forskere: Karolinska Instituttet i Stockholm har påvist en sammenhæng mellem modtagere af influenza-vaccinen Pandemrix (udviklet af GlaxoSmithKline) og lidelsen narkolepsi, i hvilken det naturlige søvnmønster bliver forstyrret. Forskerne fandt en direkte sammenhæng mellem at have modtaget vaccinen og at udvikle narkolepsi. Især hos børn og unge var denne sammenhæng udtalt, men kunne erkendes endnu tydeligere hos de 21-30-årige. Således var risikoen for at udvikle søvnlidelsen forøget, hvis man havde fået sprøjten med Pandemrix.

Allerede i tiden umiddelbart efter de første vaccinationer af folk med Pandemrix i 2009 observerede man en tydelig sammenhæng mellem vaccinationen og udviklingen af søvnlidelse, dog uden at kunne påvise en forbindelse videnskabeligt: Der blev observeret et øget antal narkolepsi-tilfælde blandt dem, der havde fået vaccinen. Dengang bedyrede GlaxoSmithKline dog, at det på ingen måde var påvist, at der var en sammenhæng mellem Pandemrix og stigningen i sygdomstilfælde: »Yderligere undersøgelser er påkrævet for at kunne afgøre, om den observerede risiko hænger sammen med vaccinen, med miljøpåvirkninger, genetiske faktorer, andre faktorer eller en kombination [af disse]«, hed det dengang.

Pandemrix indeholder en olie-vand-emulsion ved navn ASO3, som tilsættes vaccinen for at øge immunforsvarets reaktion på den. I selve USA blev Pandemrix ikke anvendt, men derimod i Europa, hvor over 31 mio. mennesker fik denne vaccine, som regeringerne købte i dyre domme for skatteydernes regning. I øvrigt efter råd fra flere førende WHO-eksperter, der var blevet bestukket af medicinalindustrien til at komme med deres anbefalinger. GlaxoSmithKline har siden modtaget detaljeret oplysninger om over 900 tilfælde fra 14 lande, som efterfølgende har fået konstateret narkolepsi i forbindelse med vaccinationen. Udover en forstyrret søvnrytme med opvågnen om natten og søvnløshed bevirkede lidelsen desuden sværere indlæring og tænkning.

lethal-injectionÅrsagen til hvad der skyldes den påviste sammenhæng mellem Pandemrix og narkolepsi blev fundet af danske forskere ved Glostrup Hospital: Tilsætningsstofferne i vaccinen, der skulle fremkalde en hurtigere reaktion fra immunsystemet, har til følge at immuncellerne angriber specifikke nerveceller i hjernen, som havde ansvaret for at sikre en reguleringen af et sundt og normalt søvnmønster. Disse nerveceller ligner nemlig til forveksling visse af cellerne i H1N1-virussen, som immunsystemet bliver overgearede imod efter indsprøjtningen af Pandemrix, hvorfor immunsystemet således kan blive sat til at angribe kroppens egne celler.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Sundhed, Videnskab og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.