Israels hemlige kjernefysiske program

GIABO

Israel's nuclear reactor at Dimona.

Israel har stjålet atom-hemmeligheter, drevet aktivt med spionasje og laget atombomber i skjul siden 1950-tallet. Og vestlige regjeringer, inkludert Storbritannia,USA og også Norge, har lukket øynene for dette.
Iran derimot, som ikke har bygget noen bomber (i hht USA’s og britisk etteretning), er satt under konstant internasjonal overvåkning av sitt atom prosjekt.

300px-Nuclear_reactor_in_dimona_(israel)
Dypt under ørkensanden i Israel er det bygget hemmelige kjernefysiske bomber, ved hjelp av teknologi og materialer som enten er levert av vennlige krefter eller stjålet av et hemmelig nettverk av agenter.

De har ett solid kjernefysisk arsenal, anslått til 80 stridshoder, med nok materialer til å produsere minst 110 til, og de er på linje med India og Pakistan. De har også hatt prøvesprengninger, med ett minimum av internasjonale protester.

Mordechai_Vanunu_2009
Til tross for det faktum at Israels atomprogram har vært en åpen hemmelighet siden en misfornøyd tekniker, Mordechai Vanunu, gikk ut offentlig i 1986

View original post 1.822 more words

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 svar til Israels hemlige kjernefysiske program

 1. dan.c siger:

  “We Israelis possess several hundered atomic warheads and rockets,and can launch them at targets in all directions,perhaps even at Rome.Most European capitals are targets…We have the capacity to take the world down with us”-Dr.Marvin Crevald-Hebrew University(Associated Press 2006)

  “Israel has been building nuclear weapons for 30 years.The Jews understand what passive and powerless acceptance of doom has meant for them in the past,and they have they have ensured ,Masada was not an example to follow–it hurt the Romans not a whit,but Sampson in Gaza? with an H-bomb.What would serve the jew-hating world better in repayment for thousands of years of massacres but a Nuclear Winter.Or invite those tut-tutting European statesmen and peaceactivists
  to join us in the ovens”Professor David Perlmutter-the Los Angeles Times,April 7th.2002.

  https.//en.wikipedia.org/wiki/david_d_perlmutter/

  • hammersmeden siger:

   Tak for citaterne.
   På trods af disse tydelige citater er det nærmest til grin hvordan det kan være at det er Iran, der udråbes til en »trussel« mod den vestlige verden. Uden at dette land overhovedet råder over atomvåben. Samtidig med at Israel ikke alene har massive atomvåbenarsenaler, men ligeledes altså også truer konkret med at bruge dem. Dog kan denne groteske afledning jo ikke undre, når man kender etniciteten på dem, der ejer medierne, og som dermed står for “meningsdannelsen” i den vestlige verden.

 2. Tommy Rasmussen siger:

  Det er måske kun ønsketænkning, men hvad nu hvis det med atombomber

  (ifølge denne for mig faktisk helt troværdige artikkel: “DER ATOMBOMBENSCHWINDEL”)
  http://terragermania.files.wordpress.com/2013/11/atombomben-gibt-es-nicht1.pdf
  http://terragermania.com/2013/12/02/ein-weiterer-hollywood-mythos-fallt-auch-den-nuklearen-holocaust-gibt-es-nicht/#comments

  siden 1945 bare er en stor kæmpe Hollywood-løgn og supersvindel (ligesom de forskellige månelandinger) for at manipulere os ved hjælp af angst? Hvis vi ikke adlyder Israels befalinger, kommer de med deres Samson-“atom”-program, hvor de efter egne udsagn (f.eks. van Crefeld i: “The Gun and the Olive Branch”) har indstillet målene for deres raketter med atom(?)-bomber til at være de fleste europæiske hovedstæder, og hvor de påstår, at før Israel vil kunne ødelægges – vil hele verden blive ødelagt.

  Det er jo muligt, at vi – eller især vores politikere – bare skal tro på det – ligesom det med troen på at computernuller eller papirsedler uden nogen form for konkret værdi-dækning skulle have en værdi i sig selv. Når det nu alligevel kun altid er den samme lille private mafiapengeelite som styrer hele verden – også Danmark, som vi oplevede i DONG-sagen – så er det med troen på atombomber sikkert det bedste middel til at styre verden, når folk tror på muligheden af et atom-Harmageddon, hvor hele menneskeden kan blive udryddet i en atomar holocaust, hvis de ikke går i krig imod det eller de “onde” lande, som ellers kunne finde på at udrydde os alle sammen.

  MEN – i en atomar holocaust overlever pengeeliten heller ikke, for vi kan vi desværre alligevel stadigvæk 100% stole på radioaktivitet.

  Med frie neutroner kan man i et atomkraftværk spalte andrer atomer og udnytte varmen herfra, når farten af de frie neutroner f.eks. ved hjælp af vandkøling reguleres og bliver langsommere. Hvis kølevandet MANGLER, smelter det radioaktive lort simpelthen og bliver så varmt, at det kan smelte sig ned til grundvandet og forgifte alt som nu i Japan, men det eksploderer IKKE!!!

  Derfor skal vi så tro på, at man af normal uran (U234) med centrifuger kan udskille et endnu mere radioaktivt stof: U235, som skulle kunne eksplodere, hvis det kommer over en vis kritisk masse som ifølge min fysiklærer 1967 skulle være 25 kg. Jeg har siden da læst om FORSKELLIGE kritiske masser – sågar en paa 45 kg! Så det med en kritiske masse hvor U235 skulle eksplodere, kan lige så godt være en meget god videnskabelig søforklaring og løgn paa samme måde som det med CO2 og klimaet, som imidlertid desværre har en meget troværdig årsag:

  26.07.2013 – Agenda 21 – Der skal komme en ny digital CO2- valuta, som skal tildeles den enkelte og kun være gyldig i en bestemt tid. Det er faktisk allerede vedtaget af næsten alle lande.
  http://euro-med.dk/?p=30420

  og tænk også på alle de andre godt betalte “videnskabelige” løgne som f.eks. det med årsagen til AIDS og i det hele taget årsagerne til alle sygdomme.

  Ca. 1967 fortalte vores fysiklærer i skolen også om brintbomber – såkaldte fusionsbomber, som skulle være så farlige, at “normale” atombomber kun skulle medvirke til at gøre brinten varm nok til fusion. Og så kom der sågar informationer om Kobaldbomber – selvfølgelig også med atombomber inden i – hvor bare én eneste af disse bomber ville kunne gøre hele jorden så radioaktiv, at alt liv ville blive udslettet – vand til møllen for alle dem, som dengang gik fra dør til dør og fortalte om Harmageddon, som skulle komme 1975.

  Ethvert land kan altså erklære sig til at være atommagt, hvis pengeeliten befaler, og når det er en del af deres strategi, som altid kører efter det samme skema: these – antithese – synthese. F.eks. hvis det drejer sig om politik er socialister: these og kapitalister: antithese, men den reale politik er altid kun den samme synthese heraf, fordi pengesystemet forbliver privat under begger theser.

  Deres (= Rotschild, Rockefeller, Soros & Co.) planer går ud på at afmagte de militære stormagter USA, Rusland og Kina, for at FN (som styres af “højfinanzen”) herefter kan være den eneste militærmagt tilbage på jorden. Først skal der være borgerkrig i USA, som udløses af det kommende finanzcrash kort tid efter angrebet på Syrien og/eller Iran, og USA bliver så efterhånden nød til at trække deres militær hjem fra deres baser overalt i verden. Herefter invaderer Rusland Mellemøsten og Europa for at besejre de sidste Nato-lande. Kina skal derefter komme Europa til “hjælp”, og det skal så ende med at Ruslands og Kinas militær ødelægger sig selv gensidigt i Europa, efter at Kina også har invaderet USA, hvor de også “neutraliserer” sig selv. Man har planlagt at ca. 500 millioner skal overleve, men 3. verdenkrig skal først starte ca. 2016 – 2017:

  12.08.2005 – REUTERS – Terrorisme: Al- Qaidas Agenda 2020 – … mellem 2010 og 2013 drejer det sig om at opnå omstyrtelsen af ​​de forhadte arabiske regeringer. Samtidig hermed skal den amerikanske økonomi tages i sigtemål med CYPERTERRORISMUS. Imellem 2013 og 2016 skal det lykkes at udråbe en islamisk stat – et KALIFAT(!!!). Den sjette fase som begynder 2016, er udset til den “totale konfrontation”, og krigen skal ikke vare længere end to år.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/terrorismus-al-qaidas-agenda-2020-a-369328.html

  “Den sjette fase som begynder 2016, er udset til den “totale konfrontation” ” – DEN SAMME PLAN HAR ZIONISTERNE:

  Da 50- Årsdagen for Balfour-erklæringen kom for at markere halvlegen af den messianske “nedtælling”, da holdt i maj 1967 (under den mystiske Merkaz Harav Chasside) Rabbi Zvi J.H. Kook (som søn af den første overrabbiner af det britiske mandat) en krigsliderlig tale, hvori han understregede, at jøderne skulle erobre de “hellige” byer Hebron og Nablus. Fire uger senere besatte israelske styrker i den af Tel Aviv provokerede “Seksdageskrig” Golanhøjderne, Gazastriben, Vestbredden, Sinai-halvøen og den arabiske østlige del af Jerusalem, herunder den gamle bydel.

  (“halvlegen af den messianske “nedtælling”… (=) maj 1967…” Det betyder altsaa at Messias Ben David skal komme maj 2017?)

  1949 – Ben Gurion: “Jerusalem er ikke kun hovedstaden for Israel og verdens jøder, den vil også efter profeternes ord blive den åndelige hovedstad i hele verden.”
  http://de.scribd.com/doc/31437844/Eggert-Wolfgang-Israels-Geheimvatikan-als-Vollstrecker-biblischer-Prophetie-Im-Namen-Gottes-3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.