Venedig stemmer om uafhængighed fra Italien, EU og NATO

Opdatering: Resultatet af afstemningen blev, at hele 89 % af stemmerne sagde »Ja« til Venetiens uafhængighed fra Italien. Ved forkyndelsen af stemmeresultatet i Padoa brød folk ud i jubel og flagede med det venetianske flag. Det venetianske folk håber med afstemningen at kunne genetablere den venetianske republik, der eksisterede som et selvstændigt land i århundreder som en florerende nation, både økonomisk og kulturelt, inden Napoleon besatte landet i 1797.  Da afstemningen ikke anerkendes af styret i Rom, vil der dog i denne omgang ikke komme andet ud af bestræbelserne end en tilkendegivelse af den folkelige vilje.

Dagen derpå efter Krim-russernes tydelige markering af deres selvstændige, folkelige vilje og nationale tilhørsforhold på trods af pres fra udenlandske kræfter i form af især EU’s og USA’s, forlyder det, at endnu en region i Europa er i færd med at følge trop: Byen Venedig og den tilhørende region Venetien (Regio Veneto) afholder i øjeblikket folkeafstemning om fortsat forbliven i Italien eller en udmeldelse fra Roms fallitbo og dermed som konsekvens også fra EU’s og NATOs kløer og i stedet opnå national selvstændighed og frihed.

De 4,9 mio. venetianere med deres eget sprog, kultur og nationalfølelse kan således blive blot endnu et folk i rækken af undertrykte folk i Europa, der for tiden vil bryde fri fra EU-uhyrets diktatoriske underkuelse og nedtrampning af europæernes tradition, kultur og historie i den mareridtsagtige EU-superstat, som eurokraterne i Bryssel er i færd med at skabe i deres febervildelse om Europas forenede stater.

270px-Veneto_in_Italy.svgI samme linje som skotterne, catalonierne og baskerne er venetianerne de undertrykte folk i EU, som råber efter frihed og selvbestemmelse som et oprør mod EU’s modsatrettede kurs om europæisk integration og sammensmeltning med en topstyret ledelse i Bryssel. Og skulle det lykkes for venetianerne at tiltvinge deres nationale selvstændighed og løsrive sig fra Italien, EU og NATO, ville dette senere kunne bane vejen for at nogle af de »etablerede« lande kunne følge trop, herunder Danmark, med en løsrivelse fra EU og en udmeldelse af NATO og dermed genetableringen af national suverænitet.

Venetianerne (indbyggerne i Venedig og tilhørende region Venetien) har frem til og med torsdag til at afgive deres stemme. Allerede på nuværende tidspunkt tegner der sig et klart flertal for udmeldelse af Italien og skabelse af national selvstændighed: Ca. 65 % af befolkningen er fortalere for at sige farvel til Italiens fallitbo i Rom og det italienske underskud, som de mere velhavende venetianere fra det rigere Norditalien har været tvunget til at finansiere ufrivilligt i årevis via skattebilletten.

Spørgsmålet på stemmesedlen lyder meget klart: »Ønsker du, at regionen Venetien skal blive en uafhængig og suveræn republik?« Ikke underligt bliver denne folkeafstemning nærmest forbigået fuldstændigt i den vestlige presse i et desperat forsøg på at tie den ihjel. For national selvbestemmelse og uafhængighed er jo ikke noget, der falder i god jord hos de EU-styrede vestlige medier. For tænk hvis denne tendens spredte sig? Hvis samtlige EU-landenes befolkninger begyndte at tænke selvstændigt, nationalt og frihedsstræbende og modsætte sig EU’s åg?

VenetienDet bliver blot spændende at se, om EU og USA vil reagere med sanktioner mod Venetien, hvis de skulle stemme for deres eget land med national suverænitet. Vil de lave handelsembargo mod den nye nation, fordi den har vovet at sætte sig op imod globalisternes planer? Vil de sende jagerfly og krigsskibe for at skræmme, sådan som de for tiden planlægger at gøre mod Krim-russernes selvstændige, demokratiske beslutning? Eller måske beskylde det nye venetianske statsoverhoved for at være »terrorist« eller »diktator« med »masseødelæggelsesvåben«, der skal skaffes af vejen? Sandsynligvis vil de vestlige medier i hvert fald forsøge at feje denne afstemning ind under gulvtæppet i håb om at den dermed forsvinder af sig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Venedig stemmer om uafhængighed fra Italien, EU og NATO

 1. Hilmar Sejr siger:

  Spændende udvikling.

  Så mangler vi bare at Skåne løsriver sig fra feminist-diktaturet Sverige og indlemmes i fædrelandet igen. Der skal jo nok ryddes en hel del op, sådan rent demografisk, efter den uansvarlige svenske administration, men det kan løses.

  Kunne også være helt fint med flere løsrivelses/secessionist-bevægelser i USA.
  F.eks Texas har jo en stolt fortid som selvstændig republik i 1800-tallet.

  Når man ser på hvordan amerikanerne under jødisk dominans har ødelagt den ene nationalstat efter den anden, så kunne det da være glimrende hvis eksempelvis Tyskland, Rusland eller Serbien gik ind og støttede en Texansk uafhængigheds-bevægelse massivt.

  Tibet, Baskerlandet, Skotland, Katalonien, Kurdistan. Alle nationer uden en anerkendt stat. Globalist-fanatikerne i EU arbejder energisk på at også alle andre nationalstater ender uden selvstændighed eller egen etno-kulturel identitet. –Lige undtagen israel selvfølgelig, som jo med største selvfølgelighed betegnes som en “jødisk stat”, mens alle vi andre skal tvinges til kaotisk, folkemorderisk multikulturalisme.

  • hammersmeden siger:

   Tak for kommentaren!
   Det er helt rigtigt, at det er påfaldende, hvorfor nogle lande i verden gerne må erhverve national selvbestemmelse og suverænitet, mens andre ikke må. Israel skal tvinge deres kunstige stat nedover hovederne på dem, der har boet der i århundreder. Og europæerne får frataget deres fædrelande af EU-monsteret, der vil tvinge et nyt Sovjet ned over hovederne på de europæiske folk. Om nødvendigt med vold og magt. Også bemærkelsesværdigt, hvorledes folkeafstemninger ringeagtes og modarbejdes med mindre de tjener “elitens” interesser.

   • Hilmar Sejr siger:

    Så længe folk hellere vil bruge deres tid på at se TV end på at kæmpe for deres uafhængighed og frihed . . . ja, så vil skruppelløse personer og grupper vedblive med at kunne tage vores suverænitet fra os –med omtrent så stort besvær som det kræver at stjæle slik fra et spædbarn.

    Vi er alt, alt, alt for lette at manipulere med.

    Jeg vil påstå, at det er den elektroniske propaganda som udgør den største hindring for national, eller bare generel kulturel, opvågnen.
    De statsdrevne folkeskoler bliver selvfølgelig også flittigt brugt som redskab til multi-kulti indoktrinering.
    Men grunden til, at netop den elektroniske propaganda er så uhyggelig effektiv til at underminere vore medborgeres etno-kulturelle modstandskraft er, at den foregiver at afgive sine systematisk pro-globalistiske budskaber uden tvang.

    Lidt ligesom med den type reklamer for særlige øl- og cigaret-mærker der appellerer til køberens milde, ufarlige pseudo-oprørstrang. Reklamen manipulerer kunden/offeret til at tro, at selve underkastelsen forbundet ved at give efter og rent faktisk købe det specifikke produkt som reklamens ophavsmænd ønsker at han køber, er en oprørsk, friheds-elskende handling.

    Som Goethe så smukt skrev:

    Ingen er mere håbløst slavebundet end den som fejlagtigt tror han er fri.

    På samme måde tror jeg lidt det forholder sig med al slags elektronisk medie-propaganda.
    Folk bestiller jo selv kanalpakkerne hos de “private” selskaber. Og udbuddet er jo stort.
    Så hvordan kan et sådant forhold på nogen mulig måde involvere tvang eller manipulation?
    –Problemet er, at 99% af alle kanaler kører med samme grundlæggende budskab 24/7/365, nemlig det forræderiske: “Vi er alle ens”. og: “Vi er ens, men hvide mennesker er bare lige knap så attraktive og fantastiske som de nye, stakkels diskriminerede, mangfoldige, spændende, kulturelt og sexuelt overlegne etniske ny-borgere. Ellers er vi helt ens”.
    Kogt ned til basis lyder hovedbudskabet fra alle jøde-medier: “Hvid hetero-mand slem, mørk eksotisk mand god. Raceblanding godt; etnisk og kulturel loyalitet slem”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.