Danskernes personfølsomme oplysninger er nu kommet på udenlandske hænder!

For kort tid siden blev dele af Dong solgt til den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs. Ordet solgt skal i denne forbindelse forstås i overført betydning, idet fiflerierne og fiksfakserierne i den moderne finansverden snart ikke længere kan dækkes rent sprogligt. Snarere er der tale om et lusket spil, hvor Goldman Sachs sprøjter kapital ind i Dong mod til gengæld at få tiltusket sig en række afgørende bestemmelser indenfor ledelsesområdet, nærmere betegnet vetoret ved udnævnelse af nye bestyrelsesposter.

Nu er en anden dansk virksomhed fulgt trop, idet Nets er blevet overtaget af den amerikanske investeringsbank Bain Capital. Hvorved investeringsbank vel her er misvisende, et ord som »spekulations-gambler« er vel mere passende. Nets står for både dankortet, NemID og betalingsservice.

Desuden er det misvisende at kalde Bain Capital for »amerikansk«. Ganske vist er det hjemmehørende i USA, men de førende personligheder i firmaet har været jøder med forbindelser til Israel. Og er det stadigvæk, idet direktøren er Joshua Bekenstein, en jøde af ashkenazisk afstamning, ligesom det er tilfældet med direktøren for Goldman Sachs, Lloyd Blankfein. Bain Capital har op gennem historien haft en nær kontakt med Israel og har haft mange jøder i ledende positioner:

Gadiesh_small

Orit Gadiesh

Bain Capital udspringer af Bain & Co., hvis’ direktør er en jødinde ved navn Orit Gadiesh, som ikke alene har aftjent værnepligt i Israel, men som desuden har forbindelser til Mossad, idet hun havde en højtstående stilling i den israelske militære efterretningstjeneste som assistent for Ezer Weizman (den senere præsident for Israel) og arbejdede senere under Moshe Dayan som vice-personalechef for den israelske hær inden hun lærte engelsk og blev optaget på Harvard. Udover det amerikanske besidder hun også det israelske statsborgerskab og udtaler, at »I also care a lot about Israel«. Desuden er hun en nær ven af zionisten Mitt Romney, der gjorde hende til direktør for Bain & Co. i 1993.

Ikke alene er det højst kritisabelt, at et firma som Nets overhovedet kan komme på private hænder, når det nu har ansvaret for så omfattende, finansielt intime institutioner i et land (med både dankortet og NemID er der således tale om selve rygraden for både pengetransaktioner, men også for almindelig offentlig kommunikation (~NemID)). Noget helt andet er, at det oven i købet er udenlandske virksomheder. Hvordan i alverden er det muligt (for slet ikke at sige forsvarligt), at sælge administrationen af – jeg havde nær sagt danskernes dagligdag og betalingsstrømme – til et udenlandsk selskab på den anden side af jorden, som er kendt for udelukkende at være fokuseret på profitmaksimering og ikke på et lands borgeres service?

Vi er altså nu i en situation, hvor udenlandske firmaer med magtfulde jøder i spidsen har tiltusket sig administrationen af Danmarks økonomiske transaktioner og hvor jøder således råder over danskernes personfølsomme oplysninger i form af pengetransaktioner og identifikationsoplysninger og kan videresende disse til myndigheder i USA, herunder NSA, hvis det skulle blive nødvendigt. Og derudover også landets energiforsyning i form af Dong. At et jødisk styret amerikansk firma, der ejer danske administrative institutioner såsom Nets med databaser over persondata, kan videregive danskeres personlige oplysninger til USA’s myndigheder og institutioner på forlangende, er noget der i teorien ville være muligt rent juridisk, idet det amerikanske firma hører under amerikansk lov. Den tidligere ejer af Nets, Digitaliseringsstyrelsen, indrømmer da også blankt, at man med salget nu ikke længere kan garantere, at der ikke sker misbrug af persondata(!!) Og havde det så blot kun været USA’s myndigheder: Som det nævntes før består der jo også en tæt forbindelse mellem det nævnte firma og Israel!visa dankort israel

Og som om dette ikke skulle være slemt nok, må man oven i købet læse på nettet, at Danmarks personnummerregister (CPR-registret) ligeledes bliver styret af USA! Hvordan i alverden kan det være, at man er overladt til at få denne oplysning som en sidebemærkning i en onlineartikel (nærmest som en »aha«-oplysning)? Hvem i alverden af de korrupte politikere kan bare sælge vores personlige oplysninger som vores personnummer til en privat virksomhed på denne måde på den anden side af kloden for ussel mammon? Uden at vi nogensinde blev spurgt om lov! Én ting er energiforsyningen i landet (hvilket er slemt nok), men decideret at videregive databasen over landets borgeres personfølsomme oplysninger til udenlandske kræfter er direkte kriminelt.

Dette indlæg blev udgivet i Økonomi, Hemmeligholdte skandaler, Indenrigsnyheder, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

16 svar til Danskernes personfølsomme oplysninger er nu kommet på udenlandske hænder!

 1. Viking siger:

  Tak, for information og det gode arbejde.
  Har det overhovedet været nævnt i andre medier, at Orit Gadiesh og Bain & Co er sådan nogle skumle typer?

 2. Ole Eriksøn siger:

  Ja…nu har vi så den ultimative situation, som Adolf Hitler og med ham mange andre advarede os mod : den endelige jødiske verdensovertagelse i form af superkapitalismen!

  Ikke at de enkelte jøder er skyldige, men jødedommen som sådan sniger sig ind på os!
  Det har jo altid været meningen at eliminere den hvide ariske race og det har man arbejdet henimod de sidste 3-400 år, midlertidigt sat i stå under WW2!

  Nu har udanske landsforrædere blandt politikerne og de evigt profithungrende kuponklippere så endegyldigt solgt vores personlige oplysninger og dermed hele vores sjæl til…jøderne!!!!

  Som der står i Mein Kampf : læg et snit med en skalpel et vilkårligt sted i samfundslegemet og hvad misser blindt og forvirret op mod det pludselige lys? En jødisk maddike, som snylter på legemet! Sande ord, hvis betydning bliver stadig mere klar!!!

  • hammersmeden siger:

   I denne sammenhæng mindes jeg et citat af Mayer Amschel Rotschild:
   »Give me control of a nation’s money and I care not who makes the laws

  • Tommy Rasmussen siger:

   Ole Eriksøn: “Ikke at de enkelte jøder er skyldige…”
   .
   Helt rigtigt – for “højfinansens” planer går ud på, at Israel og det nye Kalifat skal udrydde hinanden for ikke at være i vejen for de “rigtige” magthavere, som også styrer FN:
   .
   “Der Dritte Weltkrieg muß so gelenkt werden, daß sich der Islam und der politische Zionismus (Israel) GEGENSEITIG vernichten” Albert Pike, gest. 1891, Hochgradfreimaurer.
   http://www.endzeitbotschaft.de/2011/02/was-sagte-albert-pike.html
   .
   Fra 2013 til slutningen af 2016 skal der oprettes det førnævnte Kalifat:
   .
   12.08.2005 – “… In der fünften Phase zwischen 2013 und 2016 soll es gelingen einen islamischen Staat auszurufen – und zwar ein KALIFAT.”
   http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,369328,00.html
   .
   Det jødiske himmelrige på jorden (Zionisme) blev opfundet af “højfinansen”, for at kunne udløse den 3. verdenskrig. Zionister tror på at deres Messias kun kan komme efter et Harmageddon, som de selv skal indlede tidligt nok til at deres Messias efter “højfinansens” planer kan komme engang i foråret 2017. Det samme tror Zionister, som kalder sig Kristne også på i USA, og noget lignende tror “tilfældigvis” også Kalifat-anhængerne på. Deres Messias kalder de “Mahdi”.
   .
   Men FØR Israel og Kalifatets gensidige Harmagedon (efteråret 2016?) skal der ved hjælp af finans-crash og efterfølgende borgerkrig gøres kål på USA, som også med deres egne verdensherre-planer er i vejen for verdens “rigtige” magthavere: “højfinansen”. USA skal opdeles i “Distrikter” og New York med FN og deres nye “One World Trade Center” får status som en (privat) “International Zone” (ligesom City of London, Vatikanet eller området i Basel med Centralbanken BIS/BIZ):
   .
   29.09.2000 – Steward Swerdlow: “Wir wissen Jetzt, wie die moslemischen Fundamentalisten weg sollen. Da bleibt nur noch die USA als Problem einer globalen Weltregierung, und die Lösung haben sie schon: ein finanzieller Kolaps! USA wird in Distrikte aufgeteilt werden. New York City – das Heim der UNO – wird eine Internationale Zone.” – Kein Link mehr, aber DAS WIRD HIER BESTÄTIGT:
   http://online.wsj.com/news/articles/SB123051100709638419
   .
   IMF holder 2015 et møde, hvor Kinas Valuta kommer med i Centralbankernes Special Drawing Rights, som bare igen er et mere eller mindre hemmeligt computer-nul-“penge”system, hvor højfinansen med deres TARP programmer (Troubled Asset Reset Programms) styrer og udligner overskud og MÅSKE også underskud på de forskellige “nationale” gældsposter, hvis det ellers passer ind i deres løgnagtige kram, men USA dollaren skal altså inflationeres engang i løbet af 2015:
   .
   Der IWF hält alle 5 Jahre eine Konferenz zu den SDR. Ein US-Dollar ist heute 0,64 SDR wert. Nach Einbindung des Yuan (RMB) in den SDR-Korb wird der Dollar in den Pennybereich abstürzen.
   http://www.alt-market.com/articles/2126-false-eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global-currency
   .
   12 Aug 2014 – The SDR will next be reviewed in 2015, and RMB inclusion is sure to be high on the agenda.
   http://www.centralbanking.com/category/central-banks/financial-market-infrastructure
   .
   Jeg har lige igen hørt og set i TV om demonstrationerne i Mexico, som af gode grunde ikke er til at stoppe. Regeringen indrømmer sogar, at der i løbet af årene er “forsvundet” ca. 22.000 mennesker. Kun 2% af alle disse forbrydelser blev opklaret af deres korrupte “politi”. Når disse korrupte regerings-“myndigheder” nu officielt indrømmer et tal på 22.000 “forsvundne” mennesker, kan man roligt gå ud fra, at der er forsvundet mange flere, for der må være en god grund til at alle disse demonstrationer imod politi og regering ikke er til at stoppe. Folk i Mexico og overalt i verden tror selvfølgelig, at demonstrationerne imod politi og regering i Mexico kun er på grund af de mange “forsvundne” mennesker, som jo også virkelig bare er “væk” – alså myrdet, men den virkelige grund er den samme som overalt, hvor der er eller var såkaldte “revolutioner”, borgerkrige eller begge dele som nu i Ukraine, Syrien, Irak, Hongkong, Libyen osv., osv.:
   .
   Efterretningstjenester har magt som en stat i staten, og styres direkte af “Højfinansen”, som er de egentlige herrer her på jorden, og som derfor altid sørger for krig og fattigdom overalt, fordi der ellers ikke ville være brug for deres PRIVATE “penge”-kreditter (=computernuller), som egentlig er deres ENESTE virkelige magtinstrument.

   Et godt råd: hold jer væk fra alle demonstrationer! Der er ingen grund til at sætte sit liv på spil bare for at denne lille kriminelle “Højfinans”-gruppe skal kunne fortsætte deres blodige magtudøvelser, for at skabe behov for deres PRIVATE “penge”-kreditter (=computernuller).
   .
   Ole Eriksøn: “…den endelige jødiske verdensovertagelse i form af superkapitalismen!”
   .
   Nej, verden er for længt overtaget af “superkapitalismen”, og om “Harmagedon” kommer, er op til os selv. Jeg håber på en “Apokalypse”, som er det græske ord for “oplysning”. Det er ikke nok, hvis man bare f.eks. læser dette her. Send tusindvis af mails rundt til alle mulige, så længe det er muligt.

 3. Tommy Rasmussen siger:

  “Hvordan i alverden er det muligt (for slet ikke at sige forsvarligt), at sælge administrationen af – jeg havde nær sagt danskernes dagligdag og betalingsstrømme – til et udenlandsk selskab”:

  Hvis staten Danmark ville trykke danske pengesedler SELV, i stedet for at overlade det til en PRIVAT såkaldt “dansk” “National”-bank, som styres af en PRIVAT højfinanzbank BIZ i Basel, så skulle vi hverken betale afgifter, renter, skat eller moms. Pengene ville tilmed få en stigning af købekraften på ca. 50%, fordi alting i dag kun er så dyrt på grund af renterne, og derfor ville ingen fornuftige mennesker sørge over den tid, hvor man fik renter af sparepengene i banken. Den samme idé havde både Kennedy, som satte NATIONALE “US-Notes” i omløb og Lincoln med hans “GREENBACKS”, som var grønne paa bagsiden.
  http://lupocattivoblog.wordpress.com/2010/03/25/die-privatisierung-des-weltgeldsystems/

 4. dan c. siger:

  Dybt chokerende læsning,tak til Hammersmeden for artiklen.Hvis ikke folk meget snart begynder at vågne op,så vil jeg foreslå at stryge det det hvide kors af Dannebrog,erstatte det med Davidstjernen,og på same tid omdøbe landet til Jødemark.

 5. Viking siger:

  Uber Taxi kommer til København, de har Goldman Sachs i ryggen.

  Uber Sabotage against competitors

  The company issued an official apology on January 24, 2014 after documents leaked to the Valleywag and TechCrunch publications revealed that, earlier in the month, Uber employees in New York City deliberately ordered rides from Gett, a newly established competitor, only to cancel them later. The purpose of the fake orders was two-fold: wasting drivers’ time to obstruct legitimate customers from securing a car, and offered drivers incentives—including cash—to join Uber. Uber’s apologized in a statement on its website.

  The Lyft ridesharing service then reported to the CNN Money media outlet in August 2014 that 177 Uber employees had ordered and cancelled about 5,560 rides since October 2013—Lyft said it found links to Uber recruiters by cross-referencing the phone numbers involved. The CNN Money report identified one Lyft passenger who canceled 300 rides from May 26 to June 10, 2014, and was identified as an Uber recruiter by seven different Lyft drivers. On this occasion, Uber did not issue an apology, but suggested in a statement on its website that the recruitment attempts were possibly independent parties trying to make Money. A Lyft spokesperson stated to CNN Money: “It’s unfortunate for affected community members that they have used these tactics, as it wastes a driver’s time and impacts the next passenger waiting for that driver.”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Uber_(company)#Sabotage_against_competitors

 6. Viking siger:

  Corruption Perceptions Index 2014: Results
  http://www.transparency.org/cpi2014/results

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.