Bilderbergmødet 2014 skal afholdes i Danmark!

Som det fremgår af hjemmesiden Bilderberg Meetings har denne gruppe af magtfulde og indflydelsesrige personer i år udset sig Danmark til at afholde deres 62. møde i slutningen af maj. Selvom selve mødestedet endnu ikke er bekendtgjort, har denne kreds af forretningsfolk, statsledere og andre toneangivende personligheder en rig tradition for at udse sig luksushoteller og lukrative feriesteder til deres sammenkomster. Et muligt, men meget sandsynligt bud lyder på Mariott Hotel i København.

Denne elitære organisation, som nu altså kommer til Danmark, afholder deres årlige møde i enten Europa, USA eller Canada og består af nogle af de mest indflydelsesrige sværvægtere indenfor industri, handel, medie- og finansverdenen. Desuden af politikere, kongelige og akademikere. Sidste år talte deltagerne bl.a. personer såsom Jeff Bezos (Amazon), Timothy Geithner, Christine Lagarde, Dronning Beatrix af Holland og David Cameron.

Mens mainstream-medierne tier omkring disse møder i deres “nyheds”dækning, og således giver dem indtryk af at være et slags kaffeslabberas på allerhøjeste niveau, kan det i mellemtiden dokumenteres med talrige eksempler, hvorledes denne cirkels indflydelse på verdenspolitikken er en kendsgerning. Mediernes tilbageholdenhed mht. beretningerne fra Bilderbergmøderne kunne til dels være forklaret ved at mange af de førende mediefolk selv er bilderbergere. Her nævnes blot den nu hedengangne Tøger Seidenfaden. Så ingen grund til at bringe sig selv i fokus på denne vis. Så hellere skrive artikler om X-Faktor, sommerdrinks eller noget lignende mere »relevant«.

De forgangne møder er derfor også blevet omgærdet af stadigt større demonstrationer imod bilderbergerne. Således også sidste år, hvor bilderbergerne holdt møde i Watford, England, i hotellet The Grove. Nogle kritiske og investigative journalister, som havde bestilt værelser på hotellet i samme tidsrum som bilderbergmødet, blev smidt ud af personalet af »sikkerhedshensyn« og deres gyldige reservation af værelser blev annulleret af hotellet. Oven i købet ulovligt.

Sikkerhedsstyrker uskadeliggør en demonstrant ved bilderbergmødet i Sittges 2010

At bilderbergerne alligevel har mere politisk indflydelse end de måske selv bryder sig om at give indtryk af er noget som den tidligere NATO-generalsekretær og bilderberger Willy Claes indrømmede i 2010, hvor han tilkendegav, at de politiske beslutninger, som var blevet truffet på konferencen, også var blevet omsat i praksis efterfølgende. Der er talløse andre eksempler på den massive indflydelse, som bilderbergerne har på verdensomspændende begivenheder inden disse indtraf. Herved går vejen ofte via præsidenter og statsledere og andre førende statsoverhoveder, som i øvrigt ellers bryder sig lidet om deres folks ønsker og sorger, men gennemsætter deres planer alligevel, sådan som vi jo kender det fra det moderne, repræsentative “demokratiske” system.

Sidste år krævede således den italienske advokat Alfonso Luigi Marra, at statsanklagemyndigheden i Rom skulle kigge nærmere denne hemmelige elites sysselsættelser i det skjulte og deres mulige kriminelle aktiviteter. Således stiller Marra spørgsmål om hvorvidt det stemmer, at det blev besluttet på bilderbergkonferencen i 2010, at Mario Monti skulle udkåres til den nye italienske præsident. I 2009 pralede sågar bilderbergs formand Étienne Davignon med at Euroen havde været en ide, som var udsprunget af bilderberggruppen.

Bernanke

Bernanke. Bilderbergmødet 2010

For øvrigt er mange af de førende og allermest indflydelsesrige bilderbergere på verdensplan jøder: Udover førnævnte Tøger Seidenfaden kan her også nævnes Henry Kissinger og David Rockefeller. For slet ikke at nævne Ben Shalom Bernanke. Sandsynligvis kan altså bilderbergernes møder bruges som skalkeskjul for disse personagers aktiviteter på verdensplan i forbindelse med etableringen af internationale samarbejder (ɔ:”globalisering”).

Dette indlæg blev udgivet i Økonomi, Hemmeligholdte skandaler, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Bilderbergmødet 2014 skal afholdes i Danmark!

 1. Tommy Rasmussen siger:

  31.03.2014 – Her nævnes også Marriott Hotel, København, OG: “Hvad vi i hvert fald ved, er at Danmark sammen med Sverige er Den Nye Verdensordens mønsterland. Folket er allerede totalt omvendt og perverteret. Den danske regering sender også altid som de første deres kampfly til en bombeindsats, når NATO i Brüssel befaler, som dengang imod Libyen og nu i retning af Ukraine.”
  http://alles-schallundrauch.blogspot.co.at/2014/03/bilderberg-2014-findet-in-danemark-statt.html

  Jeg skrev derfor et indlæg til Anders Fogh Rasmussen på hans Facebookside:
  https://www.facebook.com/andersfoghrasmussen

  Kære Anders Fogh Rasmussen

  Selvfølgelig har også De en samvittighed, men hvis Harmageddon kun er noget, som vi skal tro på, for at en lille magtgal privat pengeelite kan bestemme over vores liv, så lad os starte med ikke at på alle deres løgne. Især den allerstørste løgn om at deres PRIVATE computernuller uden nogen form for dækning skulle have en værdi. Deres magt baserer kun paa løgn. Folk i dag interesserer sig kun for lødig underholdning OG PENGE!!! Derfor skal vi tage tyren ved hornene og forklare folk HVORFOR, de altid har for få penge: Hvis f.eks. staten Danmark ville trykke danske pengesedler SELV, i stedet for at overlade det til en PRIVAT såkaldt “dansk” “National”-bank, som styres af en PRIVAT højfinanzbank BIZ i Basel, så skulle vi hverken betale afgifter, renter, skat eller moms. Pengene ville tilmed få en stigning af købekraften på ca. 50%, fordi alting i dag kun er så dyrt på grund af renterne, og derfor ville ingen fornuftige mennesker sørge over den tid, hvor man fik renter af sparepengene i banken. Den samme idé havde både Kennedy, som satte NATIONALE “US-Notes” i omløb og Lincoln med hans “GREENBACKS”, som var grønne paa bagsiden.
  http://lupocattivoblog.wordpress.com/2010/03/25/die-privatisierung-des-weltgeldsystems/

  Med venlig hilsen,
  Tommy Rasmussen

  MEN – desværre kan jeg kun se mit indlæg, når jeg også selv er meldt på Facebook. Det samme gælder, når jeg prøver på at skrive indlæg eller kommentarer på f.eks. Fyens Stiftstidende. – Mystisk! Zensur?

  • hammersmeden siger:

   Tak for din kommentar til Anders Fogh. Jeg tvivler på at sådanne folk er i stand til at se deres misdåd i andet end et rosenrødt skær. De har som regel ingen skrupler når det gælder om at gennemsætte deres overordnedes retningslinjer.

   Hvad vi i hvert fald ved, er at Danmark sammen med Sverige er Den Nye Verdensordens mønsterland. Folket er allerede totalt omvendt og perverteret. Den danske regering sender også altid som de første deres kampfly til en bombeindsats, når NATO i Brüssel befaler, som dengang imod Libyen og nu i retning af Ukraine.

   Sandt nok, desværre! Og det alt sammen sker uden at vi bliver spurgt om samtykke. Ikke at det ville gøre det meget bedre, selvfølgelig.

   • Tommy Rasmussen siger:

    hammersmeden skriver: “Og det alt sammen sker uden at vi bliver spurgt om samtykke”

    Hvis der kunne etableres et nordisk forbund bestående af Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige med fælles politik inden for en lang række områder f.eks. miljø, retspolitik og udenrigspolitik samt handelsaftaler med EU og andre lande -og man fik valget mellem, at Danmark skulle indgå i det nordiske forbund eller være medlem af EU, så ville (måske – TR) kun 28% i Danmark stemme for EU.

    Click to access Nordisk%20Forbund_DKDKDK.pdf

    Jeg formoder, at resultatet ville være ca. det samme, hvis folk kunne vælge imellem NATO og neutralitet som i Schweiz.

    • hammersmeden siger:

     Jeg er enig. Et nordisk forbund ville klart være bedre end EU.
     Men så igen: Stort set ALT ville være bedre end EU. EU skubber Europa ud over afgrundens rand.

 2. Balder siger:

  Tommy, måske er det dette her: Man skal have et vist antal “venner” på FB før ens kommentarer bliver offentliggjort. Jeg tror man skal have 5 – 7 stykker men husker det ikke helt. Det er et vanvittigt foretagende.

  • Tommy Rasmussen siger:

   Balder skriver: “Man skal have et vist antal “venner” på FB før ens kommentarer bliver offentliggjort. Jeg tror man skal have 5 – 7 stykker…”

   Jeg har faktisk allerede 16 “venner”, så jeg tror egentlig mere på zensur. Jeg har også skrevet kommentarer i mange aviser i Tyskland og Schweiz, hvor man først skulle “logge sig ind” med Facebook. I starten gik det fint, men efter et par dage var mine kommentarer bare væk, hvis eller når jeg ikke selv var meldt på Facebook. Jeg opdagede det ved, at der aldrig kom kommentarer til mine indlæg, selv om jeg aldrig har været bange for at skrive imod alle mulige og umulige hjernevaskede “meninger”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.