Ny læreplan i Israel: Også børnehavebørn skal undervises i Holocaust™

For fremtiden skal børn i Israel allerede fra børnehaven af undervises i Shoah. Dette er blevet vedtaget i forbindelse med den allernyeste israelske undervisningsplan. Således skal belæringen om Shoah med alle slibrige detaljer om fangelejre, koncentrationslejre, … etc. fremover være obligatorisk i Israel for samtlige klassetrin og årgange helt frem til og med studentereksamen, – dermed også for de allermindste børn i børnehaveklasserne, som fra næste skoleår skal forberedes på kommende historier om tortur, lidelser, vold og terror. Førhen var det kun 11. og 12. klasse, der skulle undervises i Holocaust™.

The Holocaust IndustryUdover at man kan spørge sig selv om hvorfor det overhovedet skulle være nødvendigt at tvinge nogen som helst til at høre på sådan noget, melder det mest åbenlyse spørgsmål sig dog om hvorvidt det er hensigtsmæssigt at tvinge sådanne historier ned over små børn? Mens børn i andre lande koncentrer sig om at lege, tegne og andre ting for at danne sig den bedste mulige psykiske ballast i deres barndom for deres indlæringsevne og skolegang senere hen, vurderer den øverste undervisningsmyndighed i Israel åbenbart, at jødiske børn skal trækkes igennem historier om menneskelig lidelse og fornedrelse, uanset hvor meget sandhedsværdi der nu engang måtte ligge i de diverse udlægninger af datidens begivenheder. F.eks. melder nyheden intet om hvorvidt børnene også skal indoktrineres med historier, som sidenhen har vist sig at være åbenlyst forkerte, heriblandt lampeskærme af jødisk hud, hovedpuder af jødisk hår og sæbe kogt af fedt fra døde jøder (~R.I.F.).

Om det virkelig er det rette at undervise små børn i sådan noget? Dog gælder der jo tilsyneladende i Israel også en hel del andre forskrifter for hvad der må anses for værende sømmeligt og passende for en »god opdragelse«. Oplæringen i den rette tro, dvs. jøderne som de evigt forfulgte og sagesløse ofre for de onde goyims, tjener vel også først og fremmest til at fastholde de kommende generationer af jøder i det forjættede stjålne land i en forestilling om evig, gudsgiven ret til egen offerstatus og selvophøjethed.

Uden tvivl også direkte påvirket af det faktum, at det i Israel tilsyneladende er magtfulde rabbinere og/eller religiøse institutioner, der har en afgørende finger med i spillet, når skal udvikles nye læreplaner. Således også i dette tilfælde, hvor læreplanen er blevet til i samarbejde med holocaust-mindestedet Yad Vashem. Selvom nogle forældre havde klaget over at deres små poder skulle tvangsfodres med sådanne oplysninger allerede prompte efter skolestarten, melder nyheden dog, at de helt små børn dog skal konfronteres med Holocaust™ på en »indfølende« måde og de mere slibrige detaljer skal gemmes til børnene er blevet lidt ældre. Hvorfor mon, fristes man til at spørge, for hvis nu Jahve tilsyneladende er så hård ved sit eget, udvalgte folk, bør de da netop udnytte dette i propagandaøjemed overfor de kommende besættere bosættere, eller hvordan?

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

11 svar til Ny læreplan i Israel: Også børnehavebørn skal undervises i Holocaust™

 1. dan c. siger:

  De stakkels jøder har jo lidt så meget igennem historien.Før den tragiske historie med de seks millioner jøder der blev gasset med insektgift,i gaskamre hvor dørene gik indad,hvar der et endnu værre holocaust; det romerske holocaust.

  I år 135,Bar Kochba oprøret mod romerne.Kejser Hadrian sætter de romerske styrker ind for at slå oprøret ned.Og efter at dømme fra Talmud,judaismens helligste bog ser ser det ud til at de tyske nationalsocialister var de rene spejderdrenge i sammenligning med romerne.

  I byen Betar(også stavet Beitar eller Bethar),der idag ligger ved siden af landsbyen Battir som ligger sydvest for Jerusalem,er kendt som Khirbet al-Yahud (arabisk for “jødens ruin”), gik det rigtigt hedt for sig.

  I den Babylonske Talmud Gittlin 58a kan vi læse:

  “there were four hundered synagogues in the city of Bethar,and in every one were four hundered teachers* of children,and each one had under him four hundered pupils,and when the enemy entered there they pierced them with their staves,and when the enemy prevailed and captured them,they wrapped them in their scrolls and burnt** them with fire”

  Alså, der er 400 synagoger I Betar,hver har 400 lærere pr.synagoge og til hver lærer var der 400 elever.

  400x400x400=64,000,000 jødiske børn ombragt at romerne.
  *lærer betyder rabbiner på hebraisk.
  **burnt,holocaust er græsk for brændoffer.

  Og det lyder jo akkurat ligeså troværdigt som holocaust/brændoffer fra nittenfyrrene som idag er den de facto religion i Vesten.

  http://www.come-and-hear.com/gittin/gittin_58html..

  • hammersmeden siger:

   Tak for kommentaren. Talmud er i det hele taget meget interessant læsning, som forklarer en hel del ting omkring verdens beskaffenhed i dag. Her vil jeg blot nævne citatet fra Sanhedrin 58b, at »det at slå en jøde er det samme som at slå Gud«. Der er mange andre lignende eksempler.

   • dan c. siger:

    Ja når man læser Talmud,får man faktisk indtrykket af at den fungerer som drejebog for de vestlige “demokratier”.Her tænker jeg ikke kun på alle uhyrlighederne,men på hele tonen i Talmud har mange fællestræk med dagens samfund. Mens vi er ved det uhyrlige,så lad os tage et par stykker til.

    “a Jew may marry a three year old girl(specifally,three year and a day”)-Sanhedrin 55b
    “a Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old”-Sanhedrin 54b.
    “when a grown-up has intercourse with a little girl it is nothing”Kethuboth 11b.

    Og det får mig til at tro at pædofoli bliver det næste store frigørelses projekt.

    • hammersmeden siger:

     Og det får mig til at tro at pædofoli bliver det næste store frigørelses projekt.

     I Tyskland pønser rot/grün i Baden-Württemberg for tiden på at få vedtaget en ny undervisningsplan, der skal lære børnene om alle afarter af sex allerede fra helt små, den såkaldte “frühsexualisierung”. Selvom tapre forældre prøver at kæmpe imod og tage deres børn ud af skolerne.

 2. Balder siger:

  Tak for artiklen. Også i England er der pt. fuld gang i holopromo.

  Fra David Irvings Action Report (nyheder):

  How British prime minister David Cameron woos Jewish voters, overlooks the British: The Holocaust Industry in the UK – millions spent in British taxpayer money for somebody else’s crime, and the money goes to the hatemongers and bigots at the “Holocaust Educational Trust” established by Greville Janner (below) | Pandering to the Jewish vote, British prime minister David Cameron appeals for every “Holocaust survivor” living in Britain since the 1930s [sic] to come forward

  Ideen om at hjernevaske små børn med holocaust er dog ikke ny.

  På Balder Blog er der adskillige ældre artikler om sådanne tiltag i bl.a. England og USA og i Frankrig hvor Sarkozys forslag på landsdækkende holokampagne i de franske skoler hvor hvert barn skulle have sit eget jødiske holobarneoffer at identificere sig med, dog blev for meget for socialisterne. Også i Holland og Østrig, (en halvoffentlig organisation ledet af prozionistisk politiker (deler praktisk som han er gerne magten med zionisten Wilders) som promoverer multikulti med jødestjernen som symbol / og samtidigt leder en form for vagtværn – den var enddog involveret i cover ups efter et EL Al fly styrtede i Holland) han er vist stadigvæk politiker i Holland. Nå ja og så glemmer jeg lige Sverige, hvor rige jødiske mediefolk ville betale for at hele skoleklasser skulle se “Schindlers Liste”. Jeg orker dårlig nok at finde linksene til alt det der, medmindre der er nogen som decideret efterlyser dem. Nå ja, det tyske lærerforbund har ligefrem protesteret mod mere holo-tvangsfodring!

  Hvad er det i øvrigt for en nation som slæber sine gæster ind i en slags gravkælder og udstiller hele nationen som et offer! Hele folket ligger åbenbart i den ukendte soldat/holooffers grav. De er forrykte til hobe og på næsten enhver måde.

  Voltaire (eller hvem det nu i virkeligheden var) udtrykte det så rigtigt ved at sige at “Jøderne er mere skøre end alle andre folkeslag tilsammen, Hottentotterne og kannibalerne på Ny Guinea inklusive”. Det er uhyggelig at tænke på at de samtidigt er den mest beskyttede “art” i verden overhovedet. Selv negre eller homoer må ikke gør grin med Jøder – eller deres store sonoffer (holocau$t). Man må i øvrigt ikke forveksle spot og forundring med had. Der er snarere tale om medfølelse, i hvert fald fra min side.

  Jeg føler med folk som Atzmon og Cole, og er samtidigt taknemmeligt over at de findes.

  • hammersmeden siger:

   Ja, de er gode. Det er godt der er nogle, der bliver ved med at udstille disse destruktive kræfter of deres manipulationer. Angående det med børnene som mål; børn er ekstra sårbare overfor propaganda, da de endnu ikke har nogen kritisk sans. Derfor er de eftertragtede af »genopdragerne« når der skal skabes den nye mennesketype i den fagre nye verden, hvor det at tvivle på »etablerede fakta« er en synd.

 3. dan c. siger:

  Rædsler og grusomheder er nu ikke noget der er eksklusivt for Talmud.I Torah(Gl.Testamente) er der et hav af beretninger om hvor israelitterne praler af mord,terror og folkemord.Et eksempel fra Toraens helligste bøger,som på dansk bliver kaldt Mosebøgerne.

  “Moses og præsten Eleazar og alle menighedens overhoveder gik dem I møde uden for lejren,og Moses blev vred på hærens bestikkede tusindførere og hunderedførere,da de kom tilbage fra krigen og sagde til dem:har i ladet alle kvinderne leve?.Det var jo dem,der efter Bileams ord var skyld i israelitternes troløshed mod Herren i det,der skete ved Peor,så plagen ramte Herrens menighed.Dræb nu alle drenge og alle kvinder,der har haft samleje med en mand.Alle piger derimod,der ikke har haft samleje med en mand skal i lade leve hos jer”-Fjerde Mosebog(numbers) Kap.31.v13-18.

 4. Balder siger:

  @dan c

  Lidt flere uddrag fra Mosebøgerne her:

  http://blog.balder.org/?p=1081

  fra en kommentar på uriasposten af debattør upsala. Og da jeg lige besøgte siden kunne jeg konstatere at vdeoerne igen er blevet fjernet fra YouTube. Det er tilsyneladende en evig kamp at holde liv i nogle af disse videoer.

  @hammersmeden

  “børn er ekstra sårbare overfor propaganda”

  Jeg husker meget godt hvordan små misforståelser som jeg havde lært som barn (ikke noget med målbevidst propaganda) var svært at komme af med senere. Hvad musik angår; inden jeg blev forsynet med trykte tekster / noder og internettet, plejede jeg at aflytte teksterne fra pladerne. Ind i mellem misforstod jeg noget og fik det lavet til noget andet. Også sådan noget kan være svært at rette bagefter. Hvad angår målrettet propaganda som i det aktuelle eksempel, så tror jeg faktisk at det er nemmere for børn at gennemskue. Ofte fremgår falskheden af den måde stoffet bliver introduceret på og den forlorne atmosfære omkring det. For selv om børn ofte tager ting for pålydende, er de også gode til at fornemme falskhed og forstillethed.

 5. dan c. siger:

  @Balder

  Tak for linket til Torah citaterne.Før jeg begyndte at læse Torah var jeg af den opfattelse at alle judaismens uhyrligheder var samlet I Talmud,og Torah var den pæne og anstændige jødedom.Desværre er der ligeså mange rædsler I Torah som i Talmud,lad os snuppe et par stykker:

  “når Herren din Gud udrydder de folk,hvis land Herren din Gud vil give dig,og du fordriver dem og bosætter dig i deres byer og huse,skal du give tre byer en særstilling idet land Herren din Gud vil give dig I eje.Du skal afstikke vejen til dem og hele det landområde som Herren din Gud giver dig i eje,i tre dele.Enhver drabsmand skal kunne søge tilflugt der.-Femte Mosebog.kap.19-v1-3.

  Efter Mosebøgene følger Josvabogen,som er en lang beskrivelse af nedslagtninger af folk der står i vejen for israelitterne.Efterfølgende kommer Dommerbogen.Et par uddrag:

  “efter at danitterne havde taget,Mika havde lavet,og hans præst drog de mod Lajish,mod et folk der levede roligt og trygt.De huggede indbyggerne ned med sværd og brændte byen ned.-Dommerbogen,Kap.18-v27.

  “da han var kommet hjem greb han en kniv,tog sin medhustru og skar hende i tolv stykker,led for led,og sendte stykkerne af hende ud i hele Israel.-Dommerbogen,Kap.19-v.29.

  Esajas er en af de største profeter i jødedommen.Mange kristne citerer også Esajas og glemmer at Esajas indimellem er en ualmindelig blodtørstig satan,her f.eks:

  “et profet udsagn om Damaskus.Damaskus skal udslettes som by og blive en ruinhob.Esajas.Kap.17,v 1.
  (her finder vi måske årsagen for krigen mod Syrien)

  Der skulle være mindst to beretninger om kanibalisme i de hellige skrifter,jeg har indtil videre kun fundet en enkelt:

  “med egne hænder må mødre nu koge deres børn,det er blevet deres føde.Klagesangene.kap.4-v 10.

  Bon appetit.

 6. Hilmar Sejr siger:

  Spændende artikel og kommentarer.
  Godt og opmuntrende at bevidne at der stadig findes selvstændigt tænkende mennesker med kritisk sans, nysgerrighed og videbegær tilbage i Danmark.

  Kristendommens slavemoral og jødemediernes massehypnose har altså alligevel ikke formået at kvæle alle daneres sjæl.

  Hvor mange af daner-æt har mon stadig har deres åndskraft, trodsighed og intellektuelle selvstændighed intakt?

  –500?
  –1000?
  –2000?
  –10000?

  Skønnet afhænger selvfølgelig noget af hvor stramt betydningen af en åndskraftig, trodsig og intellektuelt selvstændig person defineres, men jeg vil påstå at tallet, realistisk set, ligger indenfor de ovenfor nævnte grænser.

  Nogle selvindlysende grund-betingelser for opretholdelse af en fri sjæl:

  *Ikke-kristen
  *Race-bevidst
  *Bevidst om Naturens Love og Orden
  *Bevidst om dyrevelfærd
  *Kritisk holdning til kapitalisme
  *Kritisk holdning til massemedier, div. modefænomener og teknologi
  *Kritisk holdning til moderne medicin
  *Bevidst om Verdenshistorien

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s