Nu skal det gælde som »antisemitisme« blot at nævne mediernes ejerforhold!

Allerede inden det netop overståede EU-parlamentesvalg havde den venstreorienterede avis Huffington Post en artikel, hvor de kørte en smædekampagne mod UKIP-politikeren Gerard Batten. I artiklen med titlen (oversat) »Mød Gerard Batten, som spreder frygt omkring islam, indvandrere og Bilderberg« prøver artiklens forfatter Asa Bennett at insinuere, at Batten skulle have sat røre i antisemitiske strømme, ene og alene fordi han antydede nogle sandheder omkring hvem der ejede de største medier og disse ejeres forhold til Bilderbergmøderne:

Bennett citerer Batten for i et interview til Alex Jones ved Bilderbergmødet i England i 2013 at have udtalt:

“Look who owns the media, it is owned by powerful people and they go to powerful meetings like this.”

Uden at Batten således overhovedet havde nævnt etniciteten på ejerne af de største medieselskaber i den vestlige verden, mener skribenten Asa Bennett at kunne udlede en indirekte ansporing til antisemitisme i denne udtale. Dette underbygger han ved at lade Mark Gardner kommentere på Battens udtalelser. Mark Gardner arbejder for den jødiske organisation CST, som arbejder med sikkerhedstræning ved jødiske skoler, synagoger og andre jødiske indretninger:

Batten’s focus on media ownership draws concern from Jewish groups for its undertones. Mark Gardner, from the Community Security Trust (CST), told HuffPost UK: “Gerard Batten stresses that he does not believe the more extreme conspiracy theories about the Bilderberg Group, but any notions of secret political and media power can risk echoing well-worn anti-Semitic ideas.”

Aha? Dette skal altså forstås sådan, at hvis man vover at antyde, at de store mediekoncerner tilhører indflydelsesrige personer og at man indenfor medieverdenen i disse tider oplever en stigende koncentration af de største udbydere på ganske få hænder, så er man en »antisemit«?

rothstein redstone

Sumner Redstone (Rothstein)

Sandheden er imidlertid, at stort set samtlige af de største toneangivende medier i USA ejes af blot 6 forskellige mediemoguler, og at denne koncentration af medie-ejerne på så få hænder aldrig har været mere intens end nu. Desuden er det et faktum, at førende repræsentanter for alle disse 6 mediekonglomerater – nemlig Viacom, Disney, NBCUniversal, News-Corp, Time Warner og CBS – enten én eller flere gange har deltaget i Bilderbergernes sammenkomster. At sige sandheden skal altså nu kriminaliseres?

Desuden er det ligeledes et faktum, at jøder og jødiske aktionærer udgør en massiv overrepræsentation hos ovennævnte medier, hvis de da ikke ligefrem er ejet af jøder. TimeWarner blev grundlagt af de jødiske Warner-brødre. Disney havde en jødisk direktør i form af Michael Eisner, som stadig er storaktionær i firmaet. Disney ejer også Miramax, der drives af de jødiske brødre Weinstein og har produceret vulgære spillefilm såsom »The Crying Game«, »Priest« og »Kids«. Viacom er ledet af jøden Sumner Redstone (rigtige navn: Murray Rothstein). Viacom ejer MTV, der om nogen har stået for den aggressive udbredelse af multikulti-propaganda. Nummer to ved Viacom var indtil 2004 en jøde ved navn A. Karmazin. Karmazin blev senere erstattet af en anden jøde, Leslie Moonves. Moonves er i dag direktør for CBS. Han flankeres af direktøren for CBS Entertainment, som er en jødinde ved navn Nina Tassler. NBCUniversal har mange jøder på de førende positioner, således Ron Meyer, Stacey Snider og Jeff Zucker. Universal Studios var oprindeligt ejet af Seagram Ltd., der var ledet af jøden Edgar Bronfman. Ejeren af News-Corp, Rupert Murdoch, er muligvis jøde, idet hans mor Elisabeth Greene tilsyneladende var jøde, hvilket dog er ubekræftet. Dog godt det samme, for Murdoch er så pro-zionistisk, at det kan være nærmest underordnet med hans etnicitet.

5_momentMTV-SHOT

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, USA og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

25 svar til Nu skal det gælde som »antisemitisme« blot at nævne mediernes ejerforhold!

 1. Has C. siger:

  Det ender nok med, at det at være ikke-jøde blir erklæret som udtryk for antisemitisme og straffet.

  Oh, kære Hammermed! Din udmærkede blog bliver tiltagende monotematisk, meines Erachtens. Og intet under. Der er nemlig ingen vej uden om problemet. Ligesom alle veje førte (i sin tid) til Rom.

  Desuden, vil jeg gerne gørre dig og læserne opmærksom på noget, som hedder “Red Ice Radio” lavet af en Henrik Palmgren fra Gøteborg. Fine programmer med meget om multi-kulti, forfald af Vesten mm.

  Hilsen,

  • hammersmeden siger:

   Tak for kommentaren!

   Du har (desværre) ret i at jeg fokuserer ret ensidigt på et bestemt emne for tiden. Jeg ville meget gerne skrive om andre interessante emner, men som du selv påpeger fører alle tråde tilbage til ét bestemt samlingspunkt, hvorfra de fleste af vore problemer kommer i dag.

   Tak for tippet med Red Ice, jeg skal nok kigge nærmere på det.

 2. Hilmar Sejr siger:

  Det ender vel med at det bliver strafbart ikke at have børn af enten blandet race eller med moderigtig kønsforvirring.
  –Idag er det allerede socialt og økonomisk ugunstigt at stifte traditionel, hvid, “far-mor-og-børn”-familie. –Det er altså også bare un-cool . . .

  Samfundets udviklingspil peger utvetydigt i retning af en tilsvarende juridisk sanktion for at vælge en bagstræberisk og intolerant, hadefuld livsstil. Hate-speech er jo allerede et præcedens-dannende juridisk begreb i Danmark. Nu mangler vi bare hate-thought.
  Jaeh, det gælder jo om, hele tiden, at være med på de toneangivende trends fra usa, israel og det store udland. –Og de trends dikterer altså hypersexualiserede småbørn og “inkluderende regnbue-samfund” med indbyrdes stridende, gensidigt fremmedgjorte og uvedkommende grupperinger i konstant lav-intens borgerkrig . . . Vi må forstå på de hypnotisk stirrende nyhedsoplæsere på 117-tommer fladskærmen, at den slags samfund nu engang er bedst for aktiekurserne.
  Desuden ville det jo være aldeles racistisk, intolerant og rent ud sagt sammensværgelsesteoretisk at tænke noget som helst andet om den sag.

  –Hvem ville have troet for, lad os sige, bare 50 år siden, at vi allerede er blevet så progressive, at det “danske” bidrag til melodi grandprix i 2014 ikke behøvede at belemre licensbetalerne med synet af en eneste håbløst un-cool etnisk gammel-dansker på scenen?
  Eller at spændende skyderier og actionprægede knivstikkerier er blevet en norm-tilstand passende for en moderigtig storby med Københavns ambitioner, mens imposante moskéer med dertil hørende aggressive sværme af fjendtligt skulende, altid ivrigt kulturberigende arabere og negre skyder op som tolerance-templer overalt i rigets “vibrerende” hovedstad.

  I dag trækker folk ligegyldigt og apatisk på skuldrene, mens de febrilsk opdaterer de nyeste craps på deres spy-phone . . . Der er nye netflix serie-sæsoner på vej fra hollywood, altid nye monotont-rytmiske og højintenst erotisk stimulerende mulat-hits på spotify. –Og Champions League/VM i fodbold skal jo også passes. –Man er vel en drengerøv (læs: perfekt undersåt og loyal tilskuer til panem et circensem).

  Gradualismen: den gradvise men konstante, snigende tilvænning, gør at folk i al almindelighed aldrig nogensinde ænser hvordan deres samfund (og dem selv dermed) hele tiden tvinges til målrettet, grundig selvdestruktion via de kontinuerlige strømme af dekreter fra Bruxelles og Jew York, ubønhørligt krævende forandring, nytænkning og innovation.

  Fænomenet kendes også som forandringens tyranni.

  Fra dag til dag er ændringerne umærkelige. Folk tilpasser sig uden at stille for mange besværlige spørgsmål. Det gælder om at udstråle at man er fuldstændig hjemmevant og med enorm selvfølgelighed og rutine navigerer rundt i de konstant omskiftelige økonomiske vilkår, teknologiske “hjælpemidler” og øvrige samfundsforhold.

  –Læg her mærke til hvordan Spy-phon’en, for eksempel, helst skal håndteres med en næsten søvngænger-agtig rutineret mine, som havde man brugt den siden istiderne (også selvom man “købte” den i går).
  At signalere ufortrolighed, selv med den aller nyeste teknologi, betragtes for de mest veltrænede globaliserings-slaver (forsøgskaniner), tilsyneladende som en helt utænkelig indrømmelse af utilstrækkelig tilpasningsevne og moderigtighed.

  Flertallets historiske erkendelseshorisont strækker sig ofte ikke meget længere end til deres egne næsetipper.
  Med andre ord: den er ikke-eksisterende.

  Et historieløst folk er et identitetsløst folk. –Og dermed også et let manipulerbart folk.

  • hammersmeden siger:

   I dag trækker folk ligegyldigt og apatisk på skuldrene, mens de febrilsk opdaterer de nyeste craps på deres spy-phone

   Det er nok desværre rigtigt. Det værste er måske ikke engang tingenes nuværende tilstand, men derimod en manglende vilje hos de europæiske folkeslag til at gøre noget ved det. Denne vilje er jo også blevet nedbrudt systematisk sammen med vores idealer og selvopretholdelsesdrift.

   • Hilmar Sejr siger:

    Min kommentar var ment som sardoniske, satiriske betragtninger af lemmingernes slave-adfærd og samfundets drift hen imod kollektiv selvødelæggelse . . . Ikke som egentlig defaitisme. –Heldigvis finder der jo en også en gradvis opvågnen sted blandt et mindretal af kritiske tænkere . . .

 3. Has C. siger:

  Jeg er blevet gjort opmærksom på en bog “The Uniqueness of Western Civilization” af Ricardo Duchesne, en canadisk sociolog. Bogen blev stort set ikke bemærket af TLM (The Lying Media) og fortæller hvor anderledes den vestlig civ. er i forhold til alle andre. På amazon koster den mindst 60$. Den findes også som pdf på nettet. Jeg håber den vil kunne hjælpe mig forstå, hvorfor Vesten har givet op. Eller om der er en chance, at ikke alt er tabt. Bogen er her:
  http://www.bibotu.com/books/2012/Th%20e%20Uniqueness%20of%20Western%20Civilization.pdf

 4. Viking siger:

  Godt indlæg og gode kommentar.

  Has C. Tak, for link til bogen.

  Her er et link til en typisk historie, om hvordan de jødiske antihvide gør en person sort i film, som er hvid i virkeligheden.
  http://murderbymedia.wordpress.com/2014/06/21/about-that-black-character-in-october-sky/
  og
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread789218/pg1

 5. dan.c siger:

  Efter nu at have forsket i diverse destruktive bevægelser fra marxisme til neo-konservatisme,over psyko-analyse til fremme af homoseksualitet,har jeg konkluderet at alle veje fører til Zion.

  Det eneste område jeg ikke har fundet nogen jødisk dominans er det afsindige globale opvarmnings- cirkus.

  Et konkret eksempel hvordan jødiske udtryk og ideologier præger praktisk talt alt hvad vi kommer i kommer i kontakt med,kan opleve i øjeblikket,hvis man ser VM fra Brasilien.
  Seere vil bemærke at reklamesøjler er overplastret med:’say no to racism’.I tidligere turneringer har jeg oplevet hvordan hvide hold-anførere er blevet tvunget,selv-anklagende at oplæse,at de foresager “racismen” og alle dens gerninger.Det blev indført at FA formand og FIFA bestyrrelses medlem,David Bernstein (gæt Bernstein’s etnicitet).

  Racisme iøvrigt er opfundet af Magnus Hirchfeld(1868-1935),med det ene foremål at føre krig mod hvide.Hirchfeld var i øvrigt en af de første store foretalere for ‘seksuel frigørelse’, inklusiv accept af homoseksualitet.

  Anti-semitisme,der i Vesten er nok den største synd,nok kun overgået at holocaustbenægtelse,er et udtryk opfundet at Moritz Steinscheider i 1860,med foremålet at neutralisere enhver modstand mod jødisk aktivitet.

  Alle veje fører til ZIon.

  • hammersmeden siger:

   Mange tak for den informative kommentar!

   Det eneste område jeg ikke har fundet nogen jødisk dominans er det afsindige globale opvarmnings- cirkus.

   Shelley Rose er områdedirektør i den jødiske organisation ADL. Samtidigt er hun én af drivkræfterne i en »klima-aktivistgruppe« ved navn StepItUp med den agenda at gennemtvinge doktrinen om AGW, helst (naturligvis) med politiske restriktioner på den vestlige (hvide) verden. Hun har heftigt kritiseret, at en professor gjorde modstand mod at blive betegnet som »klima-benægter« (~ denier) idet han drog den parallel, at tvivlere på teorien om AGW via denne betegnelse bliver behandlet som og sidestillet med »holocaust-deniers«.

   Rose er måske kun et »enkeltstående tilfælde«, men alligevel …

  • hammersmeden siger:

   Tak for videoen, meget inteerssant. Den »glemmer« dog at nævne Rothschilds etnicitet, hvilket trækker ned. Desuden udtaler de navnet Rothschild forkert.

   • Viking siger:

    “Den »glemmer« dog at nævne Rothschilds etnicitet, hvilket trækker ned.”

    Enig. Jeg tænker at der hvor “sandheden er ilde hørt” er det måske meget godt, at de for det lidt af gangen og tænker sig til resten.

    “Desuden udtaler de navnet Rothschild forkert.”

    Er det korrekt?

    • Viking siger:

     Ved nærmere eftertanke så mener jeg, at havde hørt det med meget mere s-lyd.

     • hammersmeden siger:

      Udtalen i videoen er uden tvivl rigtig i de engelsksprogede lande. Da de dog oprindelig havde deres base i Frankfurth, er det nok mere [ˈʁoːt.ʃɪlt], der er det originale. Selvom familien selvfølgelig i dag er spredt ud over hele verden: Så der er nok flere udtalelser – de formår jo at internationalisere sig.

      Navnet (med betydningen »rødt skilt«) skulle efter sigende være opstået, fordi stamfaderen Meïr havde et rødt skilt ud for sin butik i jødeghettoen. Det var normalt dengang, at jøder antog navne, der klingede tysk, for derved at give indtryk af at de var tyskere (eller i det mindste assimilerede). Det samme i øvrigt med Morgenthau (~ »morgendug«).

 6. Hilmar Sejr siger:

  Gider du at slette ovenstående kommentar, Hammer?
  –Jeg skriver den lige igen med mit sædvanlige navn.

  Tak.

 7. Hilmar Sejr siger:

  Det er rigtigt at amerikanere næsten konsekvent udtaler navnet Rothschild forkert.
  De siger som oftest Roths-CHILD og ikke ROT-Schild (Rød-skjold) som er den korrekte tyske udtale.
  –Nogle gange kan det imidlertid være ganske passende at udtale visse egenavne forkert, forudsat at det sker som en form for bevidst disrespekt.

  Dette er dog desværre nok sjældent grunden til amerikanernes hyppige sprog-opkast.
  Det bliver helt slemt når idioterne udtaler ZARATHUSTRA og THULE med blødt th . . . Hader det. Hehe.

  Tibage til emnet:

  Danske medier vrimler med jøder i næsten samme grad som i Jew.S.A.

  Problemet er at danskerne stort set er blinde i den henseende.
  –De er simpelt hen blevet indoktrineret, generation efter generation, til at føle ubehag og
  skyld ved blot tanken om at skelne eller diskriminere, selv passivt, imellem racerne.
  Deres tanke-processer begrænses således kontinuerligt af de dogmer og floskler som de er blevet stopfodret med fra den spædeste barndom.
  Det giver altså ikke mening at tale om selvstændige, besjælede individer for flertallets vedkommende. –De ejer ingen egentlig selvstændig dømmekraft indenfor så livsvigtige anliggender som eksempelvis race- eller kønspolitik.
  Zombier; slaver; robotter; sjæl-løse ophobninger af fedt, medicin og lort er hvad 80-90% af danskerne, og vesterlændingene generelt, desværre er degenereret til.

  Det er de rundt regnet 10% fritænkere tilbage som udgør det eneste håb for en meningsfuld opvågnen.
  –Resten er kvæg der altid passivt vil følge de til enhver tid tilsyneladende stærkeste udviklingstendenser i samfundet.

  Hos mange må man formode at evnen til at kunne differentiere meningsfuldt imellem ægte germanske danskere og, for eksempel jøder, simpelthen er visnet fysiologisk væk.
  Deres hjerner fungerer ganske enkelt ikke.

 8. Viking siger:

  Hammersmeden og Hilmar Sejr

  Tak, for information.

  Det bliver ved med at positivt overraske mig, at der er så forholdsvis mange oplyste mennesker og information. Set i lyset af, hvor fordærvet verden er.

 9. dan.c siger:

  Et site for folk der er vågnet op.Ikke for de sarte.Lige på og hårdt.

  http://www.dailystormer.com.

 10. Viking siger:

  Der var noget nyheds debat på DR, for et par ugers tid siden.
  Her snakkede de om Penélope Cruz og Javier Bardems kritik af Israel, og indrømmede for en gang skyld at jøderne sad på magten i Hollywood.

  Superstjernerne og Gaza-konflikten:
  http://blogs.bt.dk/sorenhoy/2014/08/07/superstjernerne-og-gaza-konflikten/

  • hammersmeden siger:

   Tak for linket!
   Jeg kunne godt lide, at Kavanaugh omtales som »indflydelsesrig«. Nok ikke noget gennembrud, men alligevel.
   Kommentarerne nedenunder var også meget interessante(!)

   • Viking siger:

    Ja, det er godt at folk vågner op.

    Dr. William Pierce – True Purpose of Third World Immigration

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.