USA har våbenarsenaler skjult i norske fjelde

USA opbevarer våben og krigsmateriel på strategisk vigtige steder i hele verden. I Norge gemmer USA topmoderne militærfartøjer og skydevåben i særlige dertil indrettede huler og grotter i de norske fjelde. Senest blev disse våben brugt af amerikanske tropper ved den nyligt afholdte øvelse »Cold Response 2014«.

Foto:

Foto: Cpl. Marcin Platek/Marine Corps

Våbnene opbevares i særlige gulvbelagte huler med indbygget klimaanlæg i bjergene i Nordnorge. Disse huler i de norske klipper har i årevis tjent som lagerplads og depot for USA til opbevaring af krigsredskaber til den amerikanske hær. USA arbejder for tiden på at udskifte våbnene og materialet i de norske huler med noget nyt. I den norske region Trøndelag blev der frem til midten af august fragtet ca. 400 militærfartøjer og ca. 350 containere med militær udrustning til Norge og gemt i klippehulerne. Det gamle udstyr blev fragtet tilbage til USA, da det ikke længere var topmoderne i krigsøjemed.

Med til våbenladningen hører bl.a. topmoderne M1A1-kampvogne, tank-transportere, amfibiefartøjer, pansrede kanonvogne med udvidet rækkevidde og nogle 7,5-ton-lastvogne — i alt ca. 3.000 styk militært udstyr — således som det fremgår af Army Times.

Among the vehicles to be added to the stockpile at the caves are M1A1 main battle tanks, tank retrievers, armored breaching vehicles, amphibious assault vehicles, expanded capacity vehicle gun trucks, and a few variants of 7½ ton trucks, according to the release.

Det lagrede materiel kom senest til anvendelse ved den netop afholdte, store militærøvelse »Cold Response 2014«. Den kæmpe NATO-militærøvelse med deltagelse af 16.000 soldater fra 16 lande under ledelse af USA blev afholdt i de norske regioner Nordland og Troms (i øvrigt få hundrede kilometer fra den norsk/russiske grænse).

Cold-Response_Allied_0703_trimmedMilitærhulerne i Norge hører under Pentagons program Prepositioning Program (PM3). Den succesfulde opretholdelse af USA’s koncept om »Full Spectrum Dominance«, dvs. verdensomspændende militær kontrol, er afhængigt sådanne anlæg i Norge hos en villig kooperationspartner, hvor krigsmateriel kan lagres til hurtig afbenyttelse i tilfælde af en konflikt i området, som af Obama & Co. skønnes at kræve »amerikansk intervention« for at kunne løses. De lagrede våben og forsyninger i Norge ville række til en 30 dage lang militær »konflikt«, hvori denne så end måtte bestå.

Sacagawea was in Hammernesodden, Norway, May 19-21, loading U.S. Marine Corps Prepositioning Program-Norway, or MCPP-N, ammunition for delivery to the United States. The MCPP-N facility prepositions a 30-day supply of combat equipment and ammunition ashore in Norway for use in Europe-based U.S. and NATO exercises or for use by the Marine Corps in times of conflict.

Derfor er der på verdensplan udlagt 36 af sådanne strategiske våbendepoter til den amerikanske hær. Våbnene skal, – i tilfælde af det bliver nødvendigt, kunne læsses på (ligeledes strategisk velplacerede) amerikanske skibe og fragtes til de nærmeste amerikanske tropper.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til USA har våbenarsenaler skjult i norske fjelde

 1. Tommy Rasmussen siger:

  “Den succesfulde opretholdelse af USA’s koncept om »Full Spectrum Dominance«, dvs. verdensomspændende militær kontrol, er afhængigt sådanne anlæg i Norge”
  .
  MEN:
  .
  Albert Pike, (sydstatsgeneral under borgerkrigen i USA) beskrev planerne for de to første verdenskrige helt nøjagtigt. Den tredie verdenkrig skal indledes ved hjælp af krieg mellem zionister og islamister.
  http://www.endzeitbotschaft.de/2011/02/was-sagte-albert-pike.html
  .
  03.08.2014 – Snowden: Lederen af ISIS, Al Baghdadi, blev uddannet af Mossad. Efterretningstjenesterne i USA, England og Israel har oprettet ISIS for at mobilisere alle islamiske ekstremister i verden.
  http://www.algerie1.com/actualite/snowden-le-chef-de-leiil-al-baghdadi-a-ete-forme-par-le-mossad/
  .
  12.08.2005 – I den femte fase mellem 2013 og 2016 skal det opnås at al-Qaida opretter et Kalifat. Den sjette fase, som begynder 2016, er reserveret til den “totale konfrontation”, hvorefter den “nye verdenorden” skal indføres.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,369328,00.html
  .
  09.02.2014 – Ruslands “Nationalbank” ejes af det amerikanske Federal Reserve Board(!!!).

  .
  29.09.2000 – Steward Swerdlow: Vi ved nu, hvordan de islamiske fundamentalister skal elimineres. Så er der kun USA tilbage som problem for den globale verdensregering, og løsningen har de allerede … et financielt sammenbrud. USA bliver opdelt i distrikter. New York City, hvor FN har hovedkvarter, bliver en international zone.
  .
  Det bekræftes også her:

  http://online.wsj.com/news/articles/SB123051100709638419
  .
  IWF holder hvert femte år møde om at fastlægning af “Højfinansens” interne Valutaenhed: SDR. Næste møde i slutningen af 2014 eller starten af 2015. US-dollaren er for tiden 0,64 SDR. Når den kinesiske YUAN nu kommer med i SDR, vil dollaren falde radikalt.
  http://www.alt-market.com/articles/2126-false-eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global-currency
  .
  12 Aug 2014 – The SDR will next be reviewed in 2015, and RMB inclusion is sure to be high on the agenda.
  http://www.centralbanking.com/category/central-banks/financial-market-infrastructure
  .
  20.05.2010 – ARD – “Dem som vælges bestemmer ingenting, og dem som bestemmer kan man ikke vælge” – Horst Seehofer – Ministerpræsident i Bayern

  .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.