Frankrigs nye økonomiminister er en Rothschild-bankmand

Frankrigs præsident Hollande har gjort Emmanuel Macron til landets nye økonomiminister i den nye franske regering under premierminister Manuel Valls efter at Frankrigs tidligere regering trådte tilbage i mandags. Macron kommer fra et job i den jødiske bank LCF Rothschild, som er en investment-bank, der først og fremmest står sig i børsspekulation og pengeudlåning til private virksomheder.

Blandt de fonde, som banken har grundlagt og opretholder, finder man The Caesarea Edmond Benjamin de Rothschild Foundation i Israel. Altså en fond i Israel til pleje og støtte af israelske interesser, finansieret af de spekulationer og finansielle aktiviteter, som LCF har foretaget på bekostning af hovedsageligt europæere.

Macron er én af Hollandes personlige disciple og har tidligere i sin stilling som vice-generalsekretær for arbejdet i den franske regeringsbygning været en af hovedbagmændene bag Hollandes førte økonomiske politik indtil nu. En økonomisk politik, som den tidligere økonomiminister Arnaud Montebourg havde kritiseret skarpt og ville gøre op med, hvilket udløste regeringskrisen og dannelsen af den nye regering.

Emmanuel Macron

Montebourg havde først og fremmest kritiseret den stramme sparepolitik under Hollande, som havde ført til høj arbejdsløshed i Frankrig og et stort underskud på det offentlige budget. Denne sparepolitik, orkestreret af folk som Macron bag kulisserne, ser nu ud til at ville blive videreført, da der med Macron ved roret er banet fri vej for restriktive nedskæringer indenfor socialvæsenet, arbejdsmarked og infrastruktur til glæde for bankerne og spekulanterne. Macron har fortsat tætte forbindelser til bankverdenen og den private finansverden selv efter hans nye offentlige embede.

Som noget af det første planlægger Macron, først og fremmest til glæde for bankerne og det private erhvervsliv, at foretage indskrænkelser i nogle af de forbedringer og privilegier, som ansatte i Frankrig ellers havde erhvervet sig op gennem årerne, bl.a. ved at ville forøge arbejdstiden samt afskaffe nogle af de goder, som franske arbejdere ellers havde tilkæmpet sig. Og desuden også ved at fortsætte den sparekurs, som indtil videre har skubbet Frankrig ud i dyb recession uden nærstående mulighed for regenerering med udsigten til en længerevarende økonomisk krise.

Dette indlæg blev udgivet i Økonomi, Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Frankrigs nye økonomiminister er en Rothschild-bankmand

 1. Tommy Rasmussen siger:

  Se også her:
  .
  The Rothschild Dynasty – Controlled by the Jesuits

  .
  Die Macht der Rothschilds

  • hammersmeden siger:

   Ja, de internationale fangarme har desværre mange udløbere. Og gør brug af mange midler.
   Det er rigtigt, at der er et ikke ubetydeligt samarbejde mellem kristne og zionister og at den internationale jødedom har mange sympatisører i “kristne” lande, ikke mindst Danmark:

 2. Adelgunde siger:

  Meget mere OPLYSNING i Danmark om “kristen” zionisme er påkrævet!

 3. Hilmar Sejr siger:

  Tak for de særdeles oplysende links, Hr Hammersmed og Hr Rasmussen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.