Fjerde tyske ubåd på vej … til Israel

Ubåd nr. 4 har netop forladt værftet i Tyskland efter at være færdigbygget og er blevet sendt af sted mod Israel for at blive leveret til tjeneste i den israelske hær. Ubåden er en kæmpe-ubåd i sin klasse (dolphin). Ifølge militære eksperter vil det være muligt at armere ubåden med atommissiler.

Nummer fire i rækken af ubåde, som Tyskland har leveret til Israel, er netop stukket til søs fra værftet i Kiel og på vej mod sit nye »fædreland« for at blive overdraget til dens nye ejere. Ubåden af Dolphin-klassen har fået det jødiske navn »Tanin« (hebræisk for »krokodille«). Om ca. 20 dage vil den ankomme til sin destination i Israel. Dette oplyste den israelske hær mandag ifølge presseagenturet DPA. Ombord er der en besætning på 50 mand af israelske matroser.

U-Boot (Dolphin-Klasse)Den bliver den første israelske ubåd, som råder over et drivværk uafhængigt af luften udenfor. Dermed kan den også indsættes over store afstande og forblive under vandet i meget lang tid. Fra det israelske forsvarsministerium forlød det i 2009, at én af de tre allerede leverede ubåde havde passeret Suezkanalen og befinder sig nu i det arabiske hav tæt på Iran.

Den israelske generalmajor Ram Rutberg sagde ved overdragelsesceremonien i Kiel, at ubåden kunne »dykke længere og dybere og komme sikkert hjem igen«. Lederen af Projekt Tanin, Oberst A., sagde: »I de forgangne måneder har ubådsbesætningen trænet under svære betingelser i Østersøen og Nordsøen og er klar til at opfylde sin udfordrende opgave.«

Ubåden »Tanin«, som er bygget af ThyssenKrupp Marine Systems, er den største ubåd, som nogensinde er blevet bygget i Tyskland [sic!]. Prisen på den er 1 milliard Euro(!). En tredjedel af denne pris betales af den tyske regering (dvs. af de tyske skatteydere). Ifølge militære eksperter vil det være muligt at udstykke ubåden med atomraketter. Israel har aldrig officielt indrømmet at råde over atomvåben, men det skønnes, at landet besidder ca. 2-300 atomsprænghoveder. Ubåden bliver således en meget vigtig del af israels militære oprustning mod Iran i Mellemøsten.

Det er allerede aftalt, at Tyskland skal levere yderligere 2 ubåde til Israel, dvs. 6 styk i alt. Også disse to næste ubåde — nr. 5 og 6 i rækken — skal delvist finansieres af den tyske stat.

Dette indlæg blev udgivet i Hemmeligholdte skandaler, Kultur, Politik, Politikere, Udenrigsnyheder og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Fjerde tyske ubåd på vej … til Israel

 1. Balder siger:

  Rystende, uheldsvarslende og et tegn på national psykose hos den tyske elite.

  Det kunne se ud til at de mere religiøst inspirerede spekulationer om dommedag kunne få ret.

 2. dan.c siger:

  Når man læser Hammersmedens glimrende indlæg kan man jo kun konkludere at tyskerne har bevæget sig fra nationalsocialisme til nationalmasochisme.

 3. Viking siger:

  Fire krigsskibe til Israel skal bygges i Tyskland, der også betaler en del af prisen for de fire korvetter.
  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2014/12/15/1215181447.htm

 4. Viking siger:

  Israeli commandos ‘assassinated Syrian general in 2008’ – NSA leaks
  http://www.rt.com/news/273985-israel-mossad-syria-assassination-nsa/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.