Gallupundersøgelse: Kun 20 % af amerikanerne støtter Obamas politik

Ifølge en nyligt foretaget Gallupundersøgelse støtter kun 20 procent af amerikanerne præsident Barack Hussein Obamas politiske kurs.

32 procent af de adspurgte ytrede sig negativt om Obamas politik. Blandt republikanske vælgere fandt Obama ikke overraskende kun tilhold hos 4 % af de adspurgte. Modstanden på 32 % er i øvrigt den største modstand, som en amerikansk præsident har oplevet siden 1998, hvor Gallup startede med at udføre denne meningsmåling om amerikanske præsidenter.

thStøtten på 20 % er i øvrigt den næstlaveste opbakning til en amerikansk præsident i den pågældende Gallupundersøgelse siden 1998. Kun undergået af Bush i 2006, som det fremgår af skemaet hos Gallup.

Ikke overraskende oplyste 58 % af de republikanske vælgere, at de ville stemme i opposition til Obama ved det kommende midtvejsvalg USA til efteråret. Som kontrast til dette oplyste kun 38 % af de demokratiske vælgere, at de ville bruge deres stemme ved midtvejsvalget til at støtte Obama. Et flertal på 53 % af de demokratiske vælgere oplyste derimod overraskende, at de ikke ville bruge deres stemme til at sende et signal om støtte enten for eller imod Obama.

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Politikere, Udenrigsnyheder, USA og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Gallupundersøgelse: Kun 20 % af amerikanerne støtter Obamas politik

 1. Lars H siger:

  Er du gået lidt i stå med din blog? Det er lidt kedeligt, hvis du stopper

  • hammersmeden siger:

   Hej Lars

   Ja jeg er gået lidt i stå, desværre. Jeg har simpelthen ikke tid til at skrive regelmæssigt længere, da jeg jo er nødt til at passe alle mine andre ting også. Man er jo også tvunget til at tjene lidt penge, når nu man ikke kan leve af luft alene 😉 Jeg håber at jeg kommer igen på et tidspunkt, men jeg kan ikke love noget.

   • Morten Borup siger:

    Håber bestemt også du snart er tilbage. Om ikke andet må du love, at du ikke nedlægger denne side, der har så meget interessant læsestof.

    • hammersmeden siger:

     Tak skal du ha’, Morten. Jeg har ikke planer om at nedlægge siden. Foreløbig har jeg bare ikke mulighed for at skrive så meget længere. Jeg håber at kunne starte igen på et tidspunkt, men nu får vi se …

 2. Tommy Rasmussen siger:

  Kære alle sammen,

  skal vi have krig eller fred? Se lige her:
  http://dearputin.com/da/

  Over 60.000 har ind til nu skrevet under.

  ☺ Hilsen fra Tommy ☺

 3. Asger Nord siger:

  Jeg savner også din blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.