MINDRETALSLØGNEN … Jødemediernes Bedrag Krakelerer

article-0-1fb9a59400000578-548_634x501

MAJORITET eller MINORITET??? Som i alle andre af livets forhold er SYNSVINKLEN afgørende. I zombiernes medieskabte “bevidsthed” udgør de under tre millioner tilbageværende etniske danskere et flertal af frådende, hadefulde racister der af rendyrket, irrationel ondskab forfølger og undertrykker de stakkels “mindretal”. I virkeligheden udgør danskerne under én promille af Jordens samlede befolkning. Vort eneste hjemland, som optager under én promille af Jordens totale landareal, er under massiv og stadigt tiltagende belejring/kolonisering ved fremskudte brohoveder af aggressive, fjendtligsindede, race-/kulturfremmede mænd i den våbenføre alder.

 

Folkeforræderne i pressen og blandt politikere bruger ofte udtrykket ‘mindretal’ om indvandrere og kolonisatorer fra den tredje verden. Hvad ligger mon bag den hyppige forekomst af et sådant begreb? Dumhed? Naïvitet? Nederdrægtighed? Kulturelt selvhad? Institutionalisering? Samfundets almindelige forfald? Dekreter og retningslinjer fra NWO? At dømme ud fra følgende fascinerende og foruroligende indblik i propagandaministeriets indoktrineringsanst … øhh, jeg mener: journalisthøjskolens tågede drømmeverden er der tale om en ildelugtende giftcocktail med “lidt af det hele”…

 

   

 

Hvis man nu anlægger tunnelsyn og betragter Danmark som en øde ø, totalt afsondret fra omverdenen, så er det måske rigtigt nok at indfødte vesterlændinge stadig udgør et lokalt flertal her til lands. Men var det ikke meningen at vi skulle være med på beatet og anskue vores omverden fra et såkaldt globalistisk udgangspunkt? Top-flosklen over dem alle er vel stadig den bundløst idiotiske tautologi om at vi lever i en “globaliseret verden”.

Tallene fra Danmarks Statistik og lignende statslige institutioner er i denne henseende, for øvrigt, helt og aldeles ubrugelige, eftersom de jo medregner alle efterkommere og enhver tilfældig tredjeverdens tilvandrer der bliver tildelt papirstatsborgerskab til den komplet  meningsløse, officielle danskergruppe. Man er som altid henvist til at bruge sin egen sunde fornuft og sin egen iagttagelsesevne og dømmekraft. Ingen statslige institutioner vil under de gældende politiske forhold kunne fortælle sandheden om indvandringens biologiske kendsgerninger. Alle drives stramt ideologisk efter de antiracistiske dogmer og de famler derfor totalt i blinde uden nogen meningsfuld berøring med virkelighedens verden. Astrologer, håndlæsende sigøjner-spåkoner og åndemanere vil kunne give mere pålidelige fremskrivninger om befolkningsudviklingen end Danmarks Statistik.

Det besynderlige er imidlertid, at de selvsamme journalister og politikere som ynder at bruge betegnelsen ‘mindretal’ om masseindvandrerne, velsagtens til fremme af deres afsindige, folkemorderiske multikultidagsorden, som regel også er at finde blandt typerne der fromt proklamerer at være hævet over snæver, bagstræberisk nationalisme. Provinsialisme og hjemstavnsnostalgi er alt for indskrænkede synsvinkler at have på den spændende postmoderne ‘globaliserede verden’. De er jo trendy verdensmænd og -damer (læs: evige teenagere) som nok ved (1) hvordan det forventes man gebærder sig, og (2) hvad det forventes man mener i ‘verdenssamfundet’, og som næppe regner den hjemlige andedam for noget særligt.

Jamen, kan de snart bestemme sig? Hvordan skal vi så helt nøjagtigt betragte Verden?     Som et lokalt dansk, afgrænset område hvor et par millioner onde, fascistoide danskere angiveligt udgør et enormt tyranniserende, kulturelt undertrykkende og kæmpemæssigt overlegent, totalitært flertal, nådesløst nedtrampende enhver undseelig, hjælpeløs lille gruppe af stakkels forhutlede indvandrere der måtte strande på vore kyster? Eller skal vi snarere anlægge den moderigtige verdensborger-anskuelse og betragte Verden som en grænseløs, global landsby, hvori det danske mindretal  p.g.a. sin relativt forsvindende størrelse jo altså bare må rette ind til højre og acceptere udviklingens veltilrettelagte fremskridt henimod verdensstatens fuldbyrdelse og ydmygt indordne sig under globaliseringens uafvendelighed? Hvilken synsmåde er det helt nøjagtigt de fromme skatteyderlønnede moralpaver i statsmedierne og på christiansborg mener vi skal anlægge når spørgsmål såsom mindretalsbeskyttelse og mindretalsrettigheder bliver aktuelle? Hvilken version var det nu lige? —Danmark som mikrokosmos med indvandrerne som isoleret mindretal, eller Verden som makrokosmos med danskerne som mindretal?         For det kan vel, logisk set, ikke være begge på én og samme tid?

 

03-moth-06

Iagttagelse af Naturen kan være særdeles lærerig

 

Vi må jo forstå at de forhutlede og stakkels indvandrere, samtidig med at de scenevant bævrende indtager deres medynkvækkende, dådyr-øjede offerroller i medierne, er stolte folk fra prægtige og storslåede kulturer. Muslimerne, eksempelvis, repræsenterer jo en verdensomspændende og fantastisk og rig og avanceret og fin og fornem og strålende og imponerende og vidunderlig og overdådig og på alle tænkelige måder overlegen, hastigt demografisk voksende kultur på mindst 1,6 mia mennesker … det bliver vi jo med jævne mellemrum, ved passende lejligheder, mindet om. Men de er samtidig, må vi så forstå … også et stakkels fattigt, lille forhutlet ‘mindretal’, som vi ustandseligt skal passe på ikke bliver helt snøftende kede af det og græder selvmedlidenhedssnot når vi øjensynligt hele tiden så hensynsløst tromler dem ned med vores massive kulturimperialisme og vores demografisk totalundertrykkende racist-flertal på hele knap tre millioner forvirrede og fortravlede danskere med thaikoner, mulatbørnebørn og jødisk kristendom og hollywood-hypnose i hovederne.

Jaeh, det kan nok være en udfordring for lemmingerne at vide hvornår og på hvilken måde de helt nøjagtigt skal krybe og hvornår og på hvilken måde de helt nøjagtigt skal ynke og servicere de stakkels, forfulgte indvandrere der, i ren og skær desperation og afmagt, regelmæssigt må flygte, over hals og hoved, på helt umenneskeligt korte ferier, måske med kun førtidspension og børnepenge til livets opretholdelse, hjem til deres stolte (men dog undertrykte og evigt uskyldsrene) oprindelselande, væk fra danskernes slemme kulturaggression og brutale flertalstyranni. –Stakkels, forfulgte indvandrere som samtidig repræsenterer oprindelseskulturer det i toneangivende kredse, navnlig blandt journalister og politikere, forudsættes at vi skal krybe og bukke og neje anerkendende for … når dét kræves.

Men så er det heldigvis godt at vi har vores allesammens hyggelige, altid pålidelige og underholdende statsmedier til at vejlede os i forventelig antiracistisk adfærd og i det multietniske idealsamfunds spændende fortræffeligheder … ikke sandt?

 

 

Nej tak, DanMARX Radio … Der er vigtigere ting i livet end at glo på jeres kvalmende kommunistpropaganda. Såsom den Hvide races og den ægte vestlige kulturs overlevelse. Nyd jeres evige teenagetilværelse. Ingen gider at betale frivilligt for jeres udgydelser. Derfor tvangsopkræves betalingen for jeres “arbejde”. Hvordan føles det at være nødsaget til at påtvinge andre mennesker jeres arbejde? Eftertidens dom over jeres beskidte folkeforræderi bliver særdeles hård.

 

 

3921322297513637554971796379994n_1

VI MÅ SIKRE VORT FOLKS EKSISTENS OG EN TRYG FREMTID FOR HVIDE ARISKE BØRN

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 svar til MINDRETALSLØGNEN … Jødemediernes Bedrag Krakelerer

 1. Bent Larsen siger:

  Studenterne på Journalisthøjskolen virker meget barnlige. Hvorfor skulle man som avisabonnent betale for deres artikler ? Jyllandsposten er et godt eksempel: Vrøvlede artikler med alt for megen grafik. DERIMOD ganske gode kronikker, klummer og blogs. De skrives nemlig af folk med viden og mål.

 2. Futhark siger:

  Dejligt at se de 14 ord på dansk!
  14/88

 3. Hasso C. siger:

  Er der håb?

  • Hilmar Sejr siger:

   Nej.
   Håb er en trøstesut for de kristne.

   Men der er som altid … muligheder.

   • Hasso C. siger:

    Det er egentlig det, jeg spurgte om. Nu kommer der en syndflod af unge våbenføre mænd som vil være i stand til at sætte sig imod ethvert forsøg på at deportere dem (skulle der lige pludseligt komme en patriotisk regering til magten hvilket ikke er særligt realistisk). Så hvilke muligheder kan der være, realistisk set?

    • Hilmar Sejr siger:

     Læs min seneste artikel. Der kommer ingen ‘patriotisk regering’ og redder os.
     Modstand er en sejr i sig selv.
     –Men hvis du virkelig er så evigt fokuseret på opgivelse på forhånd og ‘realistisk’ defaitisme … så er det jo dit valg og jeg kan i så fald ikke hjælpe dig.
     I artiklen RANGORDNING af HENSYN & FORBEREDELSER gennemgår jeg imidlertid nogle tiltag du kan overveje når du har tørret øjnene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.