HAD og KÆRLIGHED = Hinandens Forudsætninger

Had til fjenden er en altafgørende drivkraft i ethvert opgør med tyranni og undertrykkelse. Dette gælder på det personlige såvel som på det fælles, samfundsmæssige plan.

I Vesten, særligt siden 1945, er følelsen af had imidlertid gradvis blevet mistænkeliggjort og tabuiseret i en sådan grad at den, i zombiernes “bevidsthed”, i dag er så godt som ensbetydende med … forbrydelse. Had er således på vej til at blive en forbudt følelse. Skridtet herfra, til forestillingen om egentlige tankeforbrydelser forekommer foruroligende kort.

All you need? … Hmmm. Ka’ det nu virkelig også passe?

Hvad mener mon de pøbelvalgte dødsboforvaltere om sagen?

 

Hvoraf mon denne snigende nysprogs-kriminalisering af et naturligt iboende, medfødt menneskeligt følelsespotentiale?

Et menneske frataget evnen til at nære oprigtigt og berettiget had er åndeligt amputeret. Han vil aldrig kunne opbyde den nødvendige sjælskraft til at overvinde, endsige blot forsøge at bekæmpe sine fjender.

Hvis man ikke er i stand til at hade dét eller dem som truer det man elsker … så må spørgsmålet vel snart melde sig: elsker man da … med tilstrækkelig styrke? Findes lidenskaben da … i tilstrækkelig dybde i ens sjæl?

Had udgør en naturlig del af det fuldkomne menneskelige følelsesspektrum … med nøjagtig samme berettigelse som sindstilstandene Kærlighed, Troskab, Glæde, Fryd, Hengivenhed, Ekstase, Aggression, Afsky, Frygt, Væmmelse, Foragt, Sorg og Vemod.

Et sind blottet for had er som et træ uden rødder; som solskin uden skygge. Som dagen uden nat. Som uglen uden næb og som ørnen uden kløer; som slangen uden gift. Som ulven uden tænder og som torden uden lyn.

Hvis man nu, gennem social kontrol, propaganda eller ligefrem ved lovgivning, dresserer et menneske, eller en hel befolkning, fra nogensinde at nære berettiget had, eller fra at nære en af de andre kernefølelser for den sags skyld, ja så forkrøbler man vel dermed også det menneske eller den befolkning.

Eksemplerne på hadløse sjælekrøblinge i det postkulturelle Vesten er desværre lige så mangfoldige som de er uhyggelige og tragiske. Kristendommens slavemoral er selvfølgelig også her blandt de vigtigste årsager til forekomsten af de omvandrende kadavere.

Den evigt tilgivende og lunkent universalkærlige hippietype er således … enhver tyrans ønskeundersåt. For ligegyldigt hvor meget en sådan “person” bliver trampet på eller hvor groft han bliver udnyttet … så vil hans udbyttere aldrig behøve at skulle indkalkulere risikoen for hævn eller gengældelse i deres planer.

Ingen sjæl = ingen lidenskab. Ingen lidenskab = intet had. Intet had = ingen kærlighed.

I hvis interesse kunne et “hadløst” (altså et forsvarsløst) samfund da monstro være?

 

 

“Du må ikke slå ihjel” og “tilgiv” siger jødebiblen. –Aha? –Jaså?

Slaven svarer pligtskyldigt: “amen”.

Den frie mand svarer: “det afhænger af omstændighederne”.

I slut-1960’erne tog sjæleforkrøblingen og åndsamputeringen af den vesterlandske ungdom til i styrke … det viser sig nu, efter at uafhængige efterforskere har undersøgt sagen, at den amerikanske efterretningstjeneste, CIA, var dybt involveret i pseudo-ungdomsoprøret helt fra starten.

I 1945  havde man, v.h.a. stedfortræder-militærmagter (USA og Sovjet), knækket den sidste statsmagt i Vesten der endnu havde sat sig til modværge mod finans-globalisternes folkemorder-dagsorden. Hensigten var herefter, endegyldigt at gøre de amerikanske og vesteuropæiske befolkninger ude af stand til, også for fremtiden, at sætte sig til modværge mod jødernes og deres lakajers langsigtede planer om énverdensregeringen. Midlerne hertil var, og er, som bekendt mange. Man har således brugt ejerskab af de elektroniske og trykte medier til politisk propaganda og til demoralisering. Man har brugt porno, vacciner, p-piller og diverse andre kemiske midler til at forgifte, fordumme og pacificere os.

En af de, til for ganske nylig, mindre kendte fremgangsmåder, var, at udtænke, organisere og fremskynde et selv-destruktivt, men tilsyneladende spontant opstået ungdomsoprør som med tiden ville invalidere og uskadeliggøre hele ungdomsårgange flere generationer frem i tiden.

Psykedelisk krigsførelse kunne man måske kalde det.

 

 

http://www.gnosticmedia.com/manufacturing-the-deadhead-a-product-of-social-engineering-by-joe-atwill-and-jan-irvin/

 

D-lysergsyrediethylamid, bedre kendt som LSD, blev indkøbt af CIA i gigantiske partier fra Sandoz-laboratorierne i Schweiz, i dag medicinalkoncernen Novartis, og uddelt gratis til de naïve og letpåvirkelige teenagere ved massekoncerter såsom Woodstock og bl.a. hippie-rockbandet Grateful Dead‘s arrangementer. Resultatet ser vi i dag. Magtjøderne og deres lakajer i District of Columbia og andre besatte vestlige hovedstæder sidder trygt og godt i deres vellønnede embeder imens de fredselskende og, frem for alt, passive undersåtter, nu i tredje generation siden den topstyrede “kulturrevolution” i 1968, lallende og intetanende indoptager enhver ny trend i den veltilrettelagte, skatteyderbetalte multikulti-propaganda og tolererer at deres samfund formes og eksperimenteres med efter globalisternes ønsker.

Det tragiske er at disse hjælpeløse hypnose-ofre forestiller sig at de gør oprør imod det bestående alt imens deres hele livsførelse og alle deres “holdninger” er programmeret ind i deres underbevidsthed af den amerikanske efterretningstjeneste og stemmer perfekt overens med (1) alle vestlige regeringers politiske dagsordner siden 1945 og (2) alle multinationale koncerners såkaldte corporate philosophies.

Hør bare:

http://arkiv.radio24syv.dk/7097891.ihtml?source=embed&photo_id=12219925&start=942

Det kan ganske vist være særdeles smertefuldt at høre på så svimlende en uredelighed, så barnagtig en uansvarlighed og så afgrundsdyb en uvidenhed som i klippet herover, og jeg beklager hermed at måtte udsætte læseren for en lydpåvirkning mere øresønderrivende end marathonkoncerter for vinkelsliber og tandlægebor … men erkendelsen om hvorledes størstedelen af vesterlændinge i dag uigenkaldeligt er fortabt og blot fungerer som jøde-globalisternes viljeløse redskaber til indførelse af verdensdiktaturet er, ikke desto mindre, af afgørende nødvendighed.

Kællinger af typen som vi hører i radioprogrammet, brægende deres indprogrammerede slavefloskler og dogme-tænkning af, uden blot skyggen af kritisk tænkning eller nogen selvstændig overvejelse, findes i millionvis. Både af han- og hunkøn som værten i klippet så udmærket demonstrerer. De ejer ganske enkelt ikke deres egne tanker og bør rettelig betragtes som en slags medier, igennem hvilke globalisterne udbreder deres særdeles indbringende og folkemorderiske budskaber.

En fri Arier lader ikke hverken religiøse eller verdslige myndigheder bestemme hvilke tanker og følelser; hvilke sindstilstande han må lade sin sjæl opløde af.

Kontrolleret, instikt-rent had er både sundt, naturligt og formålstjenligt … når det er berettiget. Hvornår og under hvilke omstændigheder berettigelsen indtræffer må være op til den enkelte frie Arier egenhændigt at afgøre.

At lade andre, måske aldeles uvedkommende mennesker eller instanser, på forhånd afgøre hvilke tanker og følelser; hvilke sindstilstande det skulle være tilladt at nære og hvilke ikke … er i åndelig forstand, det samme som at lade sig frivilligt amputere af sine fjender.

 

“They never will love where they ought to love, who do not hate where they ought to hate.”

–Edmund Burke

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til HAD og KÆRLIGHED = Hinandens Forudsætninger

 1. Bent Larsen siger:

  Glimrende. Uden had ingen kærlighed – kun klistret kartoffelmos. Kulturrelativisme. Alle har ret, ud fra deres forudsætninger. Men hvad kan vi buge denne klæge indstilling til ?

 2. Hilmar Sejr siger:

  Tak for tilkendegivelsen, Larsen.
  Det glæder mig umådeligt at globalisterne ikke har kunnet kastrere dig.
  Vi gennemlever i disse år en enorm opdeling; en udrensning af de vesterlandske befolkninger.
  Det altovervejende flertal er allerede som blødt ler i globalist-magthavernes hænder og disse foragtelige zombier vil være stedse mere ivrigt villige til at pervertere og ydmyge sig selv og endda besudle deres egne børn … for social accept.
  Et ganske lille flertal vil, af forskellige årsager, være i stand til at modstå hypnosen fra hollywood/statsmedierne og, vil således, på forskellig vis … kunne opretholde en sjælelig selvstændighed.

  Du spørger: “Men hvad kan vi buge denne klæge indstilling til ?”

  –Intet.
  Men magthaverne i D.C. og Bryssel kan bruge den til at uskadeliggøre og så meget desto mere effektivt at manipulere, udplyndre, eksperimentere med og tyrannisere deres undersåtter.

  Hvis man ikke føler intenst had til dem som har bibragt forholdene i videon her … så er man allerede død.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.