DANSK ØSTFRONT-FRIVILLIG FORTÆLLER SIN HISTORIE

 

De tapre danske Østfront-frivilliges indsats for Fædrelandet er en næsten fuldstændig bortcensureret del af Danmarks nyere historie. Hvorfor mon?
Mellem tolv og femten tusinde modige danskere meldte sig under fanerne hos Våben-SS  til forsvar for Fædrelandet og Europa i kampen mod kommunismens diktatur. Mange af disse hædersmænd gav deres liv for Europas frihed.

De Østfront-frivilliges heroiske bedrifter bliver i dag enten fortiet eller dæmoniseret og bagvasket på det uanstændigste, mens ‘modstandskampen’ gøres til genstand for stats- mediernes og 99% af andre offentlige meningsdannernes overfladiske og tvivlsomme heltedyrkelse. Dette på trods af (eller måske netop fordi) at de fleste Østfront-frivillige   var ægte, fædrelandskærlige nationalsindede mens ‘modstandsbevægelsen’ hovedsagelig var et usselt sammenrend af jøder, internationalistiske kommunister der arbejdede for nationens opløsning samt nogle forvirrede teenagere og gemene berigelses-kriminelle.

I dag ser vi resultatet af ‘modstandskampens’ beskidte arbejde der hjalp fædrelandets og Europas fjender mens de sande patrioter med livet som indsats kæmpede for Danmarks  og Europas fremtid ved Østfronten: grænserne er nedlagte og horder af fjendtligsindede fremmedgrupper inviteres til landet af forræderiske politikere og griske erhvervsfolk for  at tvinge det multietniske diktatur igennem. I Danmark og overalt i Vesten ser man den tidligere stolte og uovertrufne europæiske kultur antage ynkelige bastard-former efter vulgær-amerikansk forbillede. Porno og usædelighed fejres som ‘frigjorthed’, mens syg- dom, uvidenhed og gælds-trældom slavebinder folket.

Læs mere om sandheden bag besættelsen 1940-45 i bogen … BESAT AF MYTER

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 svar til DANSK ØSTFRONT-FRIVILLIG FORTÆLLER SIN HISTORIE

 1. Viking siger:

  Utrolig interessant fortælling. Tænk, at havde været igennem så meget.
  Jeg har ikke før hørt om, at danske statsborgere i tysk krigstjeneste blev forfulgt økonomisk helt op i 80èrne. At de tager/stjæler millioner af kroner og fast ejendom, er grotesk og hadefuldt.
  Hvide lande burde behandle landsforrædere og parasit-indvandrere på samme måde, som han beskriver deres behandling.

  • Hilmar Sejr siger:

   Hej Viking.
   Det var den danske regering og det danske kongehus der åbent opfordrede de frivillige til at indtræde i Frikorps Danmark for at tjene Fædrelandets sag i væbnet kamp mod kommunismen. Danmark tiltrådte desuden Antikomintern-pagten i 1941 og var således officielt at betragte som en af Sovjetunionens fjender.
   Det er de kendsgerninger og andre der gør den efterfølgende behandling af Østfront-veteranerne så helt og aldeles forbryderisk og utilstedelig.
   Som med alt andet lyver medierne så det driver om ‘modstandkampen’ og besættelsen af Danmark 1940-45. ‘Flammen og citronen’, som der for et par år siden blev opkogt en latterlig propaganda-film på til indoktrinering af masserne i biograferne, var i virkeligheden skruppelløse børnemordere. Langt de fleste ‘modstandsfolk’ var beskidte kriminelle og kommunister som overhovedet ikke kæmpede for Danmark, men alene for deres fjerne ideologiske fædreland, det kommunistiske diktatur i Sovjetunionen og den grænseløse verdensrevolution. Vi ser resultatet af deres landsforræderi i dag.
   Læs mere i den glimrende bog BESAT AF MYTER

 2. Viking siger:

  Ja, embedsmændene, den danske regering og det danske kongehus slap mærkeligt nok for retsforfølgelse.
  Blev der overhovedet efterforsket, i de såkaldte stikkerlikvideringer?

 3. GrimlockSmash siger:

  Nu skriver du at medierne laver heltedyrkelse af modstandsbevægelsen,men filmen Flammen og Citronen er det samme danskerhadersvineri som serien 1864. Jeg er racist ,men ikke nazist,men en forfatter jeg godt kan lide er Povl Engelhardt,han har skrevet bogen:Danerne fra fødsel til dåb.Og så fandt jeg ud af på internettet at han havde været i Waffen SS. PS. Flammen og Citronen gennemhullede en bil med maskinpistoler fordi der sad en stikker i den der hed Tage Lærke,men de vidste ikke at hans 7 årige søn var med.Filmen viser at de ville skyde en tysk officer,men så var der en helt anden i bilen.

 4. Morten Borup siger:

  Jeg kendte Henry, og som det fremgår af lydoptagelsen, var han en uhyre dygtig og interessant fortæller.

  Jeg har ikke i denne omgang hørt hele indslaget, men han fortalte mig på sin sædvanlige humoristiske måde en historie, som jeg aldrig vil glemme.

  Efter krigen fik han arbejde på en fabrik. Jeg mener, det var i Lyngby. Der var ingen, der anede, at han havde været på Østfronten, men da nogle af dem kunne forstå, at han var antikommunist, trak de ham tilside og spurgte diskret, om han ville være med i en modstandsbevægelse i tilfælde af, at russerne kom. Det var der faktisk mange, der gik og frygtede dengang.

  Henry sagde ja og tog med dem på øvelser ude i skoven. De forklarede ham tålmodigt, hvordan man nedkæmper russisk panser og infanteri, og så hoppede de rundt fra grøft til grøft og simulerede angreb. Henry fortalte dem aldrig, at han havde bekæmpet russiske kampvogne i årevis på Østfronten; han hoppede rundt, som de sagde, han skulle. Men han har nu nok tænkt sit.

  Jeg hjalp ham og hans familie, da de blev belejret af røde, som ville have smidt dem ud af deres hjem i Kollund. Det var vinteren 1994, såvidt jeg husker. Der røg et par sten gennem vinduerne, men ellers var der intet nyt fra Vestfronten. På et tidspunkt åbnede Henry døren, gik helt hen til de røde, som helt glemte at råbe.

  – Tror I, I er seje? Så skulle I have set de kommunister, jeg mødte I Rusland. Se, det var mandfolk i forhold til jer!

  Så gik han ind igen, og lukkede døren bag sig. Vi skiftedes til at holde vagt den nat.

  Henry var et mandfolk.

 5. sga siger:

  Interessant. Igen – jøde intriger.
  De kommunistiske kæmpere Hr Borup nævner, også interessant.
  Må have været rigtige ” russere “- fordi de fleste af lederne af kommunisterne var af jødisk oprindelse – importeret fra bl.a USA , East Side New York, til Rusland. Dem fandt man sjældent på kamp-pladsen, selvom det var deres landsmand (Marx) der bl.a havde smedet kommunist ideerne.
  En anden ting : pudsigt som vore medier beskriver muslimernes ghetto dannelser
  – og sjældent jødernes.
  Se venligst bl.a dette link : http://www.kristeligt-dagblad.dk/rejser/diamanterne-i-antwerpen
  Skal lige love for der ellers er noget at komme efter
  – separate drenge & pigeskoler
  – 20 synagoger i lille bydel
  – arrangerede ægteskaber
  – et liv helt uden kontakt til den øvrige by ( Antwerpen).
  Og så kører jødemedierne, i DK, smædekampagner mod muslimerne i DK, som for hovedpartens vedkommende ikke kommer i nærheden af at være så afsondrede fra verden som jøderne er i bl.a Antwerpen.
  Mon ikke vi kunne skrive om Carolineskolen, Krystalgade , osv, også i danske medier ? Eller det bliver måske nok umuligt i mainstream medierne domineret af samme ?.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.