100% MANGFOLDIG OG RUMMELIG OG AUTENTISK KULTUR SOM VI KEDELIGE LEVERPOSTEJSDANSKERE KUNNE LÆRE NOGET AF HVIS IKKE VI VAR SÅ RACISTISKE OG HADEFULDE

 

Hvis bare vi gammeldanskere ikke stadig var så kedelige og racistiske og håbløst lever- postejsfarvede kunne vi også få en mere spændende og rummelig hverdag med meget mere af den helt særlige afroamerikanske kolorit, autencitet og cool ghetto-kultur som nu heldigvis endelig så småt er ved at blive moderne og trendsættende hos ungdommen, også her i det ellers så gammeldags, grå og bagstræberiske Danmark, takket være det jødisk-ejede, filantropiske MTVs årtier lange, hårdt tiltrængte og utrættelige formidling af den karakteristiske umiddelbart charmerende og sympatiske rytmisk-rummelige hiphop og den fascinerende impulsive, såkaldte gangsta rap-kultur.

 

Ja, uden MTV og de andre jødemediers uegennyttige kulturformidling fra ghetto-USAs uudtømmelige kunstnerisk-lyriske kildevæld ville vores land uden tvivl stadig være uhjælpeligt fanget i intolerancens og monokulturens slemme dødsspiral. Det er sørme godt at MTV og alle de jødisk-ejede pladeselskaber siden 1980’erne så grundigt har lært vores ungdom at værdsætte den afroamerikanske kulturs uvurderlige herligheder.

 

 

Masser af gratis stil-inspiration i disse videoer til de antiracistiske gammeldanskere der har fået nok af deres medfødte hvide kedelighed og gerne vil vise at de er med på de sidste nye, spændende autentiske ghetto-tendenser fra USA. Lad os gøre op med den slemme fordomsfulde ‘dem-og-os’ tankegang. Der findes nemlig kun én race … menneskeracen.    –Og det er den hvide race der er skyld i at alle de andre racer er så undertrykte.

 

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 svar til 100% MANGFOLDIG OG RUMMELIG OG AUTENTISK KULTUR SOM VI KEDELIGE LEVERPOSTEJSDANSKERE KUNNE LÆRE NOGET AF HVIS IKKE VI VAR SÅ RACISTISKE OG HADEFULDE

 1. L. Jeppsen siger:

  Jeg vil hellere beholde min leverpostegsfarve og kedeligheder som i påstår vi danskere har, end at lade vores land oversvømme med alle disse kulturberigere der røver overfalder og voldtager vores befolkning.
  Jeg er vildt UENIG med jer.

 2. Daniel siger:

  Jeg syntes at denne side er et frisk pust til det alt for jødevenlige Uriasposten (sammen med Balder Blog der desværre ikke rigtig skriver noget mere) Kim Møller kaldte også folk der tror at Israel udførte 9/11 angrebet for tosser https://www.youtube.com/watch?v=dl4CDScgvy0 jeg er selv overbevist om at Israel gjorde 9/11

  • Viking siger:

   Helt enig!

   • Viking siger:

    Jeg glemte at skrive, at det nok var kræfter i både Israel og USA der stod bag. En mossad jøde kan for eksempel let lege muslim og få en flok muslimer til at lave terror.

    • Daniel siger:

     Mange af dem der stod bag havde dobbelt statsborgerskab USA Israel (og er ALTID Israelfirsters)

 3. sga siger:

  Enig igen 🙂
  Om der var denne bagtanke fra jøderne om at bruge de sorte til kaos på MTV i 1990´erne, dengang i 1632 før TV opfindelsen, da de sejlede de fleste sorte slaver fra Afrika i de jødisk ejede skibe til Nord-amerika , er måske en hård dom fra min side.
  Men fakta er, at jøderne, uanset metode & medie, har haft/ havde og har kaos planer med vore kære samfund. Mediet var/ er bøger, kirke litteratur, teater, foredrag, undervisning, radio, TV, aviser, loger, politik, musik, etc.
  I USA meget via import af sorte og godt blandet med alkohol – husk f.ex jødernes undtagelse fra USA´s alkohol forbud i 1920´erne, hvor jøderne i loven fik indskrevet, at jøder måtte have alkohol med på rejse til medicinsk brug !! – på den konto kørte jøderne så det meste af den illegale alkohol rundt i USA under spritforbuddet. I dag sidder jøderne ofte på aktierne i de kære alkohol producerende virksomheder.
  I dag fragtes så flygtninge op fra Mellemøsten , af jøderne, til EU, hvor jøderne lige har sørget for uroen i Mellemøsten først, så der er nogle ” frivillige ” til rejsen.
  Alt sammen leder til multi-kulti, som ikke i sig selv er negativ, men når de ny-tilflyttede kommer fra kaos-kultur, og bliver blandet godt op med alkohol og narko fra jøde-mafia´en, ja så bliver det jo en hård opgave for det modtagende samfund at integrere. Helt bevidst hård, og designet af jøderne, der godt kender dreje-bogen på forhånd. Den hedder Talmud.
  Og det ved jøderne udmærket godt – ellers boede de ikke så ekstremt for sig selv i jøde ghetto i Bruxelles, Antwerpen, osv :
  – læs f.ex her http://www.kristeligt-dagblad.dk/rejser/diamanterne-i-antwerpen
  om hvordan jøder kan leve et helt liv uden kontakt med os andre, hvordan jødernes forældre arrangerer ægteskaberne ( selvom det er muslimerne der i jødepressen ellers KUN beskyldes for dette ), hvordan jøderne har 20 HELT EGNE jøde-skoler bare i én by-del – opdelt i drenge og piger og selvfølgelig med den altid-berigende lærdom i at hade ikke-jøder.

 4. Viking siger:

  I USA kalder de det Chimpout og TNB (Typical Nigger Behavior).

 5. dan.c siger:

  Så har vi jo også ISIS,der pludselig dukkede op som trold af en af en æske for et par år siden.Før 2014 havde jeg aldrig hørt om ISIS.Og så pludselig har ISIS en kæmpehær og organisation der kan slå til overalt.Jeg har en fornemmelse at ISIS er skabt af CIA og Mossad.
  Prøv at kligge på nedenstående link.Det er ikke arabere på fotoet,specielt de to drabanter til høje og venstre på fotoet.Men ligner umiskendeligt amerikanske jøder.
  o-d-i-n.org./wp-content/uploads/2015/03/isis_krigere_1024xy.jpg

 6. sga siger:

  Ja præcis, ISIS. Fyens Stiftstidende havde et billede med unge gutter på 16 -17 år i hvide tennis sokker. Skide farlige. Hvis Royal Airforce og Fremmedlegionen blev indsat, ville ISIS være udryddet på kort tid. Men, RAI og Fremmedlegionen indsættes netop ikke på land eller luft – og det er selvfølgelig fordi nogen ønsker at holde gryden i kog. Bevidst uro. Bevidst uro så krigsindustrien kan køre løs, så jøde bankerne kan låne ud til konflikterne, og så endnu flere ønsker at flygte og bruge jødernes tilbud om transport til EU. Godt mixet op med muslimernes eget ønske om en Islamisk Stat – som dog ikke er defineret ved ISIS, når gennemsnits muslimen spørges. Men i dette grå-zone område operere jøderne, CIA , mossad, osv. Det vi får i mainstream news om dette , kan man roligt glemme. Designet fra A til Z.
  En dansk kommune er i gang med at leje husene i det fornemste kvarter til flygtningene. Der er vist på TV, at der kommer ” tusinder / millioner “. Og kommunen har 1 mand ansat per 2 flygtninge. Jøderne financierer selvfølgelig via Statslån. Huspriserne i det fornemme kvart’er styrtdykker, selvfølgelig, og så står jødebankerne også lige klar til julelegen : tenisk insolvens.
  Designet, hele vejen, til overtagelse af land og bygninger, de ikke selv har bygget – som de jo er blevet lovet i 5. MOSES 22.

  • Hilmar Sejr siger:

   Interessante betragtninger du kommer med, sga.
   Ja, der er i sandhed mange historiske, religiøse og økonomiske forhold som den gennemsnitlige TV-indoktrinerede dansker aldrig nogensinde vil kunne overveje. Selvcensuren er programmeret ind i dem fra barnsben. Homosex på åben gade og p-piller til deres 13-årige døtre er i deres zombiehjerner ‘new normal’ og ‘danske værdier’, men blot at overveje om der kunne være forskel på menneskeracerne, eller at jøderne skulle forfølge egne gruppe-interesser, det er ‘had’ og slem tankeforbrydelse. Hahaha.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.