JØDER OG MUSLIMER ARBEJDER SAMMEN FOR AT SNYLTE PÅ EUROPA – DE HAR GJORT DET SIDEN MIDDELALDEREN

 

Deres etniske oprindelse, deres skikke, deres tro og deres leveregler er stort set identiske.

Kosher; halal; omskæringen; de særlige klædedragter; skægget; kvindernes tildækning af håret; reglerne vedr. kvindens menstruation og lignende; den ekstremt partikularistiske verdensopfattelse; de gammeltestamentlige overleveringer.

Det er da klart at disse så nært beslægtede biologiske grupper af og til vil strides indbyrdes, som hyæner der bides over ådslet … de vil begge helst have de største lunser af Europa; det bedste og dybeste snylterbid. Men når de kan arbejde sammen for at fremme deres fælles sag, at svække de oprindelige europæere og lette adgangen for flere fremmede, gør de det. Historien bevidner det. Og med deres egne ord indrømmer de det.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 svar til JØDER OG MUSLIMER ARBEJDER SAMMEN FOR AT SNYLTE PÅ EUROPA – DE HAR GJORT DET SIDEN MIDDELALDEREN

 1. sga siger:

  Arrrrh, der har selve jødemediet spiller dig et puds kære Hammersmed. Et regulært fejlskud her.
  Jøderne udstiller konstant muslimerne som fjenden og problemet i EU, medens jøderne selv hygger sig i politik, finans, diamanter i Antwerpen , medier, osv. Det kan vust næppe kaldes samarbejse om at ødelægge EU. I så dald er det et samarbejde som kun den ene part har designet, jøderne, og også kun dem see hae profit heraf.
  De 2 grupper samarbejder ikke det mindate – men bekriger hinanden. Hvis du læser Koranen er der ultra hårde ord mod jøden deri.
  Det er rigtigt, at de 2 trosretninger har en del tilfælles, MEN, det er ikke den jødiske eller muslimske tro der driver rundt med os. Det er jødernes Talmud og Protokollerne som styrwr og de 2 bøger har intwt med muslimerne at gøre.
  Det er udelukkende jøderne som styrer og har fordel heraf.
  Muslimerne bliver taberne, må forlade deres huse, i Syrien, Palæstina, everywhere.
  Det er jøderne med Mossad og CIA som laver intriger i Mellemøsten ( og andre steder ) så Nato osv flyver ned og bomber muslimerne. Blandt andet. Det er der intet samarbejde i heller mellem jøder og muslimer. Iran er bl.a helt klar over dette , også.
  Så , kære hammersmed, dette indlæg er en ommer. Det er præcist den holdning jøderne gerne vil have du skal præsentere. Så er der endnu mere lagt op til intrige og misforståelser. Og det lever jøde bankerne udelukkende på, så de kan financierer kaosset, de krigende lande, og folket der i kaos mangler penge. HELT OP TIL DK HVOR VI SKYLDER 45 % af BNP væk nu. Udelukkende et rent pure jødedesign.

  • Hilmar Sejr siger:

   Det er ikke et spørgsmål om Historien passer ind i dit verdensbillede men om dit verdensbillede er afstemt med Historien, sga.

   Siden oldtiden har semitiske folk (og andre racefremmede såsom mongolerne) bekriget den Hvide race og forsøgt at erobre vore hjemlande i Europa. I oldtiden hed de måske blot fønikere, karthageniensere, zeloter eller havde andre obskure navne som det er meningsløst at gå i detaljer med. Hovedsagen er, at selv inden historisk tid har der været racemæssige konflikter mellem europider og de fremmede racer syd- og østfra. Europiderne (Arierne) har imidlertid langtfra kun indtaget en historisk forsvarsposition, men har selvfølgelig også selv foretaget dynamiske udfald og sejrrige erobringstogter langt ind i disse fremmede racers områder, såsom togene til Indien, Centralasien og Nordafrika.

   Der var ganske vist endnu intet Islam i oldtiden, men der var arabere. Eller rettere, afhængigt af hvor langt vi går tilbage i tiden, folk der racemæssigt svarer til hvad vi i dag benævner som arabere. Du må lære at tænke i racemæssige baner. Alt andet er åndeligt hængedynd og faldgruber. Det er racerne der ligger til grund for kulturerne og religionerne … ikke omvendt. Oldtidens folk var yderst racebevidste. Og med god grund.

   Jødedommen havde allerede én gang udspaltet sig i en kristen aflægger da der i 6oo-tallet så udsprang en tredie religionsgren på det giftige semitiske jødetræ. Denne gren hedder Islam. Kristendom og Islam er i virkeligheden begge blot afarter af jødedommen. I stedet for én semitisk slange med ét hoved har vi altså i dag at gøre med et trehovedet mellemøstligt monster der på hver sin måde undergraver den Hvide races interesser.

   Racemæssigt er arabere og sefardiske jøder ganske nært beslægtede. Nogle gange så nært at det genetisk er umuligt at skelne dem fra hinanden. F.eks i Palæstina.
   Der vil imidlertid altid forekomme opblandinger langs randzonerne, selvfølgelig imellem de tre forskellige grundracer, Kaukasoiderne, Mongoloiderne og Negroiderne, men også imellem de forskellige underracer, såsom semitter, armeniere, turkmener, finno-ugrier, albanere, baskere, osv, osv.
   Et sådant fænomen kan vel aldrig undgås fuldstændigt, men hvis ikke en sund og levedygtig folkekerne af de bedste Ariere holdes ubesmittet af racefremmed blod ophører europæisk kultur med at eksistere.

   Det lader til at du er faldet for den desværre alt for hyppigt forekommende dualisme-fejlslutning, sga. Altså forestillingen om at man som europæer enten er imod jøder eller muslimer. –At man så at sige bør vælge side imellem den ene eller den anden racefremmede fjende.
   At lade sig tvinge ud i en stilling hvor man ser sig nødsaget til at foretage et sådant valg på de racefremmede fjenders betingelser er utilladeligt og grundlæggende fejlagtigt.
   Udgangspunktet må til enhver tid i stedet være det ufravigelige princip: eget folk og egen race først.

   Jeg er efterladt i tvivl om hvordan du egentlig stiller dig til racespørgsmålet.
   Kan du erklære dig enig i de 14 Ord? Ja eller Nej?
   Det er i virkeligheden det eneste spørgsmål der har afgørende politisk relevans i dag.
   Hvis du ikke uden forbehold kan slutte op om de hellige 14 Ord har du intet at gøre på en nationalistisk og dermed per definition racebevidst hjemmeside.

   • Tommy Rasmussen siger:

    Hilmar Sejr siger: “… Hvis du (“sga”) ikke uden forbehold kan slutte op om de hellige 14 Ord har du intet at gøre på en nationalistisk og dermed per definition racebevidst hjemmeside.

    Kære Hilmar,

    det lyder faktisk ligesom noget, som jeg har hørt før:

    “Hvis du ikke uden forbehold kan slutte op om de hellige Ord i Talmud har du intet at gøre på en nationalistisk og dermed per definition racebevidst hjemmeside”.

    ???

    • Hilmar Sejr siger:

     Ja, jøderne er i sandhed etnocentriske og bevidste om deres egne racemæssige interesser.
     Det har været til stor gavn for dem i historisk, politisk og kulturel forstand og jeg ser bestemt intet galt i at iagttage et tilsvarende grundlæggende racehensyn, bare ud fra et Arisk, kaukasoidt synspunkt.

     Dit ‘argument’ er tilsyneladende, at hvis jøderne gør noget som er åbenlyst fornuftigt for dem, eller hvis de iagttager grundlæggende fornuftige hensyn som helt tydeligt har været og stadig er til gunst for deres kerneinteresser … så skulle det altså (formodentlig af universalistisk-moralske årsager gætter jeg på, eftersom du så vidt jeg husker er kristen) afholde Hvide racebevidste mennesker fra at forfølge vores interesser med lige så stor selvfølgelighed og etnocentrisme som jøderne forfølger deres.

     Den slags objektivistiske og slavemoralske fejlslutninger virker ikke på mig, Tommy.
     –Der skal du nok en tur omkring din jødekirke for at få folk til at hoppe på limpinden.

 2. Tommy Rasmussen siger:

  Det med at være Jøde eller Zionist er i dag kun en trosretning, hvor enhver race fra sort til hvid kan være medlem ligesom hos Jehovas Vidner, Protestanterne, Katolikkerne, Islamisterne, osv., men interessant er hvad “normale” Jøder tænker og f.eks. her skriver om en Zionist:

  Simone Zimmerman: “Bibi Netanyahu er et arrogant, vildledende, kynisk og manipulerende røvhul. Han er indbegrebet af den værste nationale arrogance og tone-døvhed overfor det internationale samfund. Fuck you, Bibi, hvis du tør påstå, at du bare repræsenterer en brøkdel af jøderne i verden, for dine konstante skræmmekampagner, og for det at du i ord og gerninger fjerner Israel endnu længere fra det internationale samfund, ved at du saboterer en potentiel historisk aftale med Iran kun for at kunne aflede verdens opmærksomhed fra det faktum, at du sidste sommer har indledt mordet på 2.000 mennesker, og at under dit ansvar en brutal besættelse af millioner mennesker vil fortsætte, og at du investerer tid og penge i en latterlig valgkamp som denne, i stedet for virkelig at arbejde på opfyldelsen af dit folks reelle behov. Netanyahu har fornærmet vores præsident (Obama), men det er ikke det værste. Han taler hverken for mig som jøde eller som amerikaner eller som et tænkende person.”
  #BibiSprichtNichtFürMich (Facebook)
  https://nocheinparteibuch.wordpress.com/2016/04/14/mutige-entscheidung-von-bernie-sanders-fuer-simone-zimmerman/

  Bernie Sanders Campaign Suspends Jewish Outreach Coordinator (Simone Zimmerman) for Vulgar Remarks About Netanyahu
  http://www.nytimes.com/politics/first-draft/2016/04/14/bernie-sanders-suspends-jewish-outreach-coordinator-after-reports-of-her-criticisms-of-israel/?_r=0

 3. Viking siger:

  Selvfølgelig samarbejder jøder og muslimer og selvfølgelig bekriger de hinanden.
  Jøderne hjalp for eksempel muslimerne med at erobre og kolonisere Spanien og den tid muslimerne styrede Spanien var kendt som “The Golden Age” for jøderne.
  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_Spain

  Der er også eksempler på deres samarbejde i Danmark, angående omskæring og religiøs slagtning. Besøg Balders Blog.

  Det giver ikke mening, at man omtaler jøder eller muslimer som om de alle i hver gruppe er enig.
  Her er ingen (eller meget få) simple svar og konklusioner, andet end de ikke burde være her.

 4. Viking siger:

  Ergün Poyraz har skrevet bogen “Children of Moses” hvor han påstår at Recep Tayyip Erdoğan er crypto-Jøde og samarbejder med Israel. Det skulle havde givet 29 års fængsel.
  Læs mere her:
  https://dublinsmickdotcom.wordpress.com/2015/07/22/crypto-erdogan-strikes-again-suruc-bombing-in-turkey-inside-job/

  • Hilmar Sejr siger:

   Jeg værdsætter din forståelse for og iagttagelse af grundlæggende racemæssige principper, Viking.
   Angående Tyrkiet: ja, der var og er stadig mange jøder i Tyrkiet.
   Under ungtyrkerne i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet var de såkaldte dønme-jøder, udvandrere fra Spanien, fremtrædende og havde sågar ministerposter. Eksempelvis Djavid Bej som var finansminister tidligt i det 20. Århundrede. Det er uomtvisteligt at han og flere andre af ungtyrkerne var jøder. Det var ingen hemmelighed i samtiden.
   Efter sigende skulle også atatyrk (mustafa kemal) selv have været dønme-jøde, men det er vist mere omstridt.
   Hovedsagen er at begge grupper er racefremmede og at det ingen mening giver at slutte forbund med hverken det ene eller det andet racefremmede folk.

   • Viking siger:

    Helt enig! Og tak for information.
    Det er utroligt, som historien viser hvordan tingene er flettede sammen lag på lag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.