DEN HJERNEINVADERENDE PARASITISME I NATUREN OG DE TILSVARENDE ADFÆRDS-STYRENDE SNYLTERSTRATEGIER BLANDT VISSE MENNESKEARTER [opdateret 2.01]

 

Snylterformer der indebærer indtrængning i og kontrol med værtsdyrets hjerne, og dermed afstedkommer en adfærdsændring til skade for værten men i parasittens interesse, forekommer altså i Naturen. Dette er uomtvisteligt og velbeskrevet i biologien. Særligt kendes fænomenet fra entomologien men også indenfor andre grene af zoologien (f.eks. arthropodologi, helminthologi og malakologi).

 

 

At lignende snylterstrategier også benyttes af menneskelige parasitter er de færreste bevidste om. Ikke desto mindre tyder alt på at dette er tilfældet. Midlerne som de hjerne- invaderende snyltere i menneskeskikkelse bruger afviger måske fra dyrenes i teknologisk form og anvendelse, men formålet er nøjagtig det samme: overtagelse af og kontrol med værtsorganismens hjerne og adfærd.

 

 

Det er relevant at mistænke forekomst af fjendtlig hjerneinvaderende socialparasitisme i to hovedtilfælde.

1. Når racefremmede grupper med kontrol over idé- og værdiformidlende institutioner i værtssamfundet søger at varetage deres egne interesser ved at foregive at varetagelsen af sådanne etnocentrisk definerede særinteresser overlapper med værtssamfundets kernehensyn.

Idé- og værdiformidlende institutioner er i denne sammenhæng typisk kirker, medieforetagender, kulturvæsen, uddannelsesanstalter og politiske partier.

Eksempler på fjendtlig overtagelse af sådanne institutioner med tilhørende brug af hjerneinvaderende parasitisme til skjult varetagelse af fremmedgruppens hensyn vha. fremprovokeret ændring af adfærd i værtssamfundet kan være a) opgejling af værts- samfundet til stedfortræder-krigsindsats i fremmedgruppens oprindelige hjemområde uden egeninteresse for, eller til egentlig skade, for værtssamfundet, b) lempelse af værts- samfundets restriktioner for indvandring og/eller retspleje, c) påvirkning til almindelig svækkelse og demoralisering af værtssamfundets kultur og sædelighed.

2. Når letpåvirkelige og sårbare individer i værtssamfundet uden rimelig grund eller fornuftig  forklaring pludselig ændrer adfærd i åbenlys modstrid med egne kerneinteresser.

Eksempler på lette ofre med utilstrækkelig egostyrke til at modstå ovennævnte forsøg på demoralisering og parasitær adfærdskontrol, eller med almindelig svækket etnokulturel identitet kan være a) børn, særligt skilsmissebørn eller børn med manglende forankring i traditionelt familiemønster, b) kvinder hvis naturlige moderinstinkt for pleje og omsorg enten er blevet helt udslukt gennem feminismens sjælegift eller forkvaklet og overspændt ved følelsesbaseret propaganda og dermed rettet imod hele verdens nødlidende fremfor imod børn af hendes egen slægt eller race, og c) fortravlede, stressede mennesker med ringe sundhedstilstand og dårligt fungerende centralnervesystem pga. stillesiddende arbejde, utilstrækkelig motion, næringsfattig kost, søvnunderskud, kemisk-medicinsk   forgiftning og/eller høj eksponering for mikrobølgestråling gennem hyppig brug af mobiltelefon, trådløst internet, GPS, o.l.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 svar til DEN HJERNEINVADERENDE PARASITISME I NATUREN OG DE TILSVARENDE ADFÆRDS-STYRENDE SNYLTERSTRATEGIER BLANDT VISSE MENNESKEARTER [opdateret 2.01]

 1. Hasso C. siger:

  En meget overbevisende sammenligning. Video nr. 2 slutter med følgende: “But such attacks have a very positive effect on the jungle’s diversity since these parasites stop any one group of animal from getting the upper hand. The more numerous a species becomes, the more likely it will be attacked by its nemesis – a Cordyceps fungus”. Vi er blevet alt for velhavende og afslappede, og derfor modtagelige for en infektion. Ingen vil hjælpe os i at kurere sig fra denne infektion.

  • Hilmar Sejr siger:

   Hej Hasso. Tak for svaret.
   Det er helt rigtigt at man som udgangspunkt aldrig bør antage at udefrakommende vil dumpe ned fra himlen for at hjælpe med noget som helst.
   –Som med så mange andre af livets udfordringer gælder vel derfor også her fyndordet selvgjort er velgjort.

 2. Asger Nord siger:

  Interessant indlæg. Men en helvedes larm fra noget musik fra World of Warcraft

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s