NY MARIONET … SAMME DUKKEFØRERE

 

trumpandsnoop

trumfy333

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 svar til NY MARIONET … SAMME DUKKEFØRERE

 1. Tommy Rasmussen siger:

  “The Simpsons” predicted that Donald Trump would become President of the United States back in 2000.

  http://new.euro-med.dk/20161110-uncanny-already-in-1994-steve-jackson-and-in-2000-the-simpsons-knew-that-donald-trump-would-become-president.php#comments

 2. Daniel siger:

  David Duke er uenig og støtter Trump meget. Man kan sige at hjemsendelser af ulovlige migranter (det bliver flere millioner hjemsendelser) en stor mur omkring Mexico, og ikke mindst har han gjort folk meget mere skeptiske for de jødiske løgnemedier i USA (the big six) Daniel Carlsen skriver selv dette på Facebook:

  DONALD TRUMP KAN SIKRE VERDENSFREDEN
  Først og fremmest: Stort tillykke til Donald J. Trump. Det er helt fantastisk, at vi nu har fået gjort det helt tydeligt, at de etablerede politikere og massemedier er i direkte opposition til folket.
  Jeg hører ikke til jubeloptimisterne, der tror på, at Trump vil tage et virkeligt opgør med udlændingepolitikken. Jeg håber, at han bygger hans mur og sender de illegale ud af landet, men problemet for såvel Europa som Amerika er i høj grad den legale indvandring og de mange millioner af fremmede, som allerede har bosat sig i Amerika og Europa og har fået statsborgerskaber og lignende.
  Hvad jeg til gengæld nærer et inderligt håb omkring er, at Trump sætter sig ned sammen med Syriens præsident Assad og indgår et samarbejde om at bekæmpe Islamisk Stat og de andre terrorister, der hærger Syrien og som også er komme til Europa nu. Det ville være et kæmpeskridt for verdensfreden.
  Jeg håber, at han vil få gode folk ind i administrationen, som kan lede ham på ret kurs. William D. Johnson fra American Freedom Party ville være fantastisk at få med på holdet, men det er nok for optimistisk.
  Sidst, men ikke mindst, så har dette resultat gjort, at massemediernes troværdighed med rette er endnu lavere end før, ligesom det har åbnet op for, at vi kan få nye kræfter ind, som ellers dømmes ude af etablissementet. Det giver håb og fremtidstro.
  Lad os sammen tage Danmark tilbage! Skriv under på, at Danskernes Parti må stille op til Folketinget på http://www.stemdansk.dk

  Jeg er enig med Daniel Carlsen her.
  Jeg ved godt Trump ikke er løsningen men hvis man skal være præsident så er man nødt til at få flertal og det betyder kompromis når man stemmer. At han vil stoppe indvandringen fra terrorlande og ulovlige er et meget god start især når man tænker på at Hillary will have 800000 flere Syrere i USA

  • Hilmar Sejr siger:

   Der er nu engang forskel på ord og handling.
   De millioner der har stemt på Trump har stemt på intet andet end tomme løfter. De er blevet ført bag lyset. Beklager at måtte briste dine illusioner. Allerede nu, inden hans indsættelse, trækker han i land på kampagneløfterne.
   Trump er finansglobalisternes og Israels mand i det Hvide hus. Hans rolle er at passivisere de Hvide, halvvågne lemminger ved at give dem de ord de gerne vil høre, og samtidig sikre status quo bag scenen.
   Hans retorik er måske anti-globalistisk, javel. Men læg mærke til hvem han angriber: udelukkende grupper som jødemedierne tillader at man angriber. Muslimer, ‘terrorister’ og illegale indvandrere. Beskyttede grupper såsom negre og jøder undgår han derimod behændigt at fornærme. Han er jublende tilhænger af såkaldt ‘legal’ indvandring. Samtidig nedgør han Hvide kvinder. Mønstret er åbenlyst hvis man tænker en smule bagom slagordene.
   Medierne får i Trump en skydeskive de kan tillægge fiktive motiver som diskrediterer sand racebevidst globaliserings-modstand.
   Det afgørende er at denne verdens sande magthavere på uddannelsesinstitutionerne, i underholdningsindustrien og i den globale finansverdenen intet har at frygte fra Trump. Tværtimod. Deres magt vil blot konsolideres mens lemmingerne passivt glider tilbage i sofaen i blind tillid til at daddy Trump klarer ærterne for dem.

 3. Valgeir siger:

  Jeg har heller ingen stor tro på at han vil reparere USA, men idet minste så tror jeg ikke han vil gå til åpen krig mot Russland, hvilket jeg tror Hillary ville ha blitt med på.

  Det er en stor del av demokratiteatret å la seg blende av persongalleriet. At Trump har stor motstand i sitt eget parti burde ha bekymret langt flere. Større politiske forandringer kommer som konsekvens av forandringer i Partiet, ikke lederen.

 4. Hammersmed hvor har du din faste overbevisning fra ? Efter Trump’s valg af 60 millioner amerikanske vælgere til USA’s næste President synes det absurd at påstå at han skulle være fyldt med løgn.
  Republikanerne har afvist ham og Hillary Clintons rituelle slagtning i retning af et karaktermord rimer dårligt med din påstånd om En Stein som en sten til den hvide mands udryddelse ved Islam og en ændret befolkningssammensætning.
  Dalai Lamas folk har oplevet at komme i mindretal i eget land ved tvangsdeporteringer af fremmede.
  Hammersmed vil du oplyse hvor dine idealer og krydser sættes ?
  New World Order med Soros og Wallstreet skulle måske yde Trump anerkendelse, samtidig med at støtte Demokraternes Hillary Clinton ? Kom frem med dine ideelle konstellationer.
  Jeg har ikke tiden til at læse alt ovenstående igennem, bortset fra dine lokkende ord om dukkeførere og forgiftning sf den hvide ungdom.
  Ja vi forgiftes af gammelpolitikerne og deres spin med Medierne som kollboratører.
  Trump vil skabe arbejdspladser i det hårdt plagede rustbælte med stor fattigdom.
  Korruptionen i Amerikansk politik er enorm og voksende.
  Illegal indvandring underminerer retten til arbejde uden at blive trykket af illegale lønpressere.

  • Hilmar Sejr siger:

   Hvor mange jøder, negre, perkere, sigøjnere og mongoler har forladt Danmark (eller andre Hvide hjemlande) p.g.a. Trumpstein’s valgsejr?
   Hvor mange kulturmarxistiske universitetsrektorer, -professorer, -lektorer, gymnasielærere, folkeskolelærere og børnehavepædagoger er ophørt med at indoktrinere vores ungdom til etnokulturelt selvhad p.g.a. Trumpstein’s valgsejr?
   Hvor mange jødekristne præster er ophørt med at prædike mellemøstlig overtro, blind universalisme og racefornægtelse for deres menigheder p.g.a. Trumpstein’s valgsejr?
   Er der mindre anti-Hvid folkemordspropaganda i biograferne, i TV, på Pestflix, HBO nordic, i dagbladene og på radioen til at forgifte vores ungdoms sjæleliv p.g.a. Trumpstein’s valgsejr?
   Er der færre raceblandede pardannelser? Er der mindre pornoforbrug og drukkenskab?

   Den dag Trump tager ordet Hvidt Folkemord (White Genocide) i sin mund, den dag han utvetydigt kritiserer den jødiske mediemagt og bruger den amerikanske statsmagt til at varetage den Hvide races kerneinteresser skal jeg være den første til at indrømme at jeg i så fald tog fejl.

   Indtil da forbliver jeg skeptisk og mistroisk overfor enhver mainstream politiker.

   • Tommy Rasmussen siger:

    Hilmar Sejr siger: “Den dag Trump … utvetydigt kritiserer den jødiske mediemagt…”

    ???:

    Das Ende der bösen Welt ist unumkehrbar geworden, selbst der SPIEGEL bestätigt
    http://www.concept-veritas.com/nj/16de/politik/18nja_die_trump_revolution.htm

    NATO-USA: more than 900 military bases in 130 countries
    Russia: 2 military bases in Syria

    Donald Trump´s message: Abolish NWO

    JP Morgan Rothschild Agent founder of FED & Council on Foreign Relations brought the media under Rothschild´s Council on Foreign Relation´s control in 1917 in order to steer the public opinion. 2 months later, they changed the public opinion in favour of WWI. This control is still all-decisive.

    http://new.euro-med.dk/20161025-donald-trumps-botschaft-zur-holle-mit-der-nwo-donald-trumps-message-to-hell-with-the-nwo.php#respond

    • Hilmar Sejr siger:

     Du er en meget naïv mand, Tommy … Hvilket ikke overrasker mig synderligt, eftersom du jo også tror på jødekristendommens mellemøstlige og fornuftstridige slavedogmer.
     Beklager at måtte skuffe dig: lige såvel som jøden jesus ikke kommer og frelser dig, ligegyldigt hvor inderligt du beder til ham, således kommer Trumpstein heller ikke og frelser nogen (udover hans global-kapitalistiske herrer) ligegyldigt hvor håbefuldt hans, hovedsageligt kristne, tilhængere end måtte ønske det.

   • Venligst i klart sprog beskriv baggrunden for dit tankesæt, således at ikke vidende kan følge med.
    Medierne er ikke de bedste meddelere om skjulte kræfter, men folk i Norden ved i ringe grad lidt om de trusler imod livet, som der skrives om herover.
    Tak. Jeg vælger at give TRUMP den goodwill som jeg som hvidpigmenteret har tiltro til. Indtil videre ihvertfald.
    Jødisk mediemagt kolliderer da med exodus af jøder fra det islamtruede Europa. Sverige kan idag beskrives som Endlösing Sverige. Tilsvarende i Mellemøsten, hvor udrensningen er systematisk.
    Marx i Rusland fik bugt med Zaren og hans familie. Hvorfra kom hans DNA ?
    Sært at Europas socialister imødekommer Islam.
    Bruges Islam som løftestang til Marx eller omvendt ?
    Hvem skal udryddes ved at blive en minoritet ? White genocide sker ved påført tvangsindvandring i de hvides midte.
    Clintons / Obama globaliseringen slår den hvide mands idealer ihjel.

 5. Pingback: NY MARIONET … SAMME DUKKEFØRERE | Janesdanmark1's Blog

 6. SUPPLERENDE MÅ GERNE MED I SVARET,
  SOM KNYTTER AN TIL EUROPAS
  TABTE USKYLD :
  Aristokraten Richard Coudenhove-Kalergi med PANEUROPA planen og Praktischer Idealismus 1925, som det skjulte forlæg for det udemokratiske EU.
  Opløsning af Nationalstaterne ved mix mix culture ved indvandring af sorte plus asiatere.
  Coudenhove-kalergi havde en japansk moder og en indflydelsesrig rig fader.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.