BETRAGTNINGER OVER PIZZAGATE [opdateret 2.02]

 

Disse afsløringer af omfattende børneskænding i judeoamerikanske magtkredse giver anledning til to hovederkendelser.

(A) Pizzagate er blot den seneste i en lang række uigendriveligt veldokumenterede påvisninger af organiseret børnemishandling i judeokristne, vestlige magtcirkler. Ved den almindelige kulturforrådnelse, der i så skæbnesvangert omfang har svækket Vesten siden jødernes magtovertagelse i 1945, normaliseres mere og mere afsindige former for sædeligt forfald planmæssigt. Herved tilvænnes befolkningen gradvist kønsligt afvigende adfærd, som blot for årtier siden blev anset for utilstedelig. Standarden for alment accepteret adfærd forrykkes således hele tiden umærkeligt for det store fortravlede flertal af skatteslaver, der ikke har tid eller overskud til at stille kritiske spørgsmål. Kunst- og underholdningsverdenen er her helt afgørende, idet den ved påvirkning af publikums underbevidsthed vejleder i og indoktrinerer til den nye udartede normalitet, uden at fremstå åbenlyst adfærdsstyrende. Uagtet om rigtigheden af samtlige vinkler i den aktuelle sag om Pizzagate kan påvises bør den historisk bevidste og politisk agtpågivende folkefælle således ikke glemme, at så godt som al postkulturel udvikling i det fjendtligt styrede Vesten alligevel peger i samme perverterende retning.

(B) De danske jødemediers håndtering af sagen viser at den internationale jødepresse fungerer som en samordnet enhed, ikke kun hvad angår den velkendte demoraliserings-propaganda, henvendt til indfødte vesterlændinge, men i særlig grad når der skal dækkes over forbrydelser begået af jøder og andre medsammensvorne seksualafvigere i politisk og kulturelt toneangivende kredse. Kodeord som ‘postfaktuel’ og ‘falske nyheder’ benyttes regelmæssigt af jødemedierne i Danmark i deres foragtelige forsøg på at bortlede befolkningens opmærksomhed fra denne og andre sager der lidt for tydeligt afslører hvor samfundet under jødisk ledelse bevæger sig hen.

Den amerikanske statsborger og mulat-‘professor’ Vincent Hendricks fremdrages med påfaldende hyppighed af folkemordermedierne til, på et passende pseudointellektuelt bodegasprog og med et kropssprog umiskendeligt præget af et liv og en curlingkarriere blandt febrilsk xenomane Hvide lemminger, at forklare de stakkels forvirrede danskere om ‘misinformation på nettet’, ‘kvalificerede/ukvalificerede meninger’ og om hvordan man i almindelighed helst bør indrette sig på tvangsglobaliseringen. At gøre sig tanker om det overflødighedshorn af positiv særbehandling typer som Hendricks bliver begunstiget med af kulturmarxistiske kællinger (m/k), særligt i det statslige uddannelsesvæsen, i Danmark og alle andre Vestlige postkulturelle samfund, er svimlende og til dels morsomt, indtil man indser de folkemorderiske følgevirkninger.

Iagttagelser om kvote-professoren Hendricks’ rolle berettiger egentlig kun til en sidebemærkning i sammenhængen, men forekomsten af aflads-negre som ham er ikke desto mindre betegnende for den stadige vulgær-amerikanisering af kulturen. Deres uantastelige orakelstatus hos flertallet er symptomatisk for massepsykosen i befolkninger med så fremmedgjort en etnokulturel bevidsthed og så forkrøblet en tænkeevne som den danske.

Hvad angår seksuelle overgreb på børn skal hovedreglen om dødsstraf til børneskændere her fremsættes som den til enhver tid mest passende og retfærdige. Hængning ville være en udmærket henrettelsesmåde til fuldbyrdelse af straffen. –Efter en forsvarlig rettergang og domfældelse, vel at mærke. Det følger heraf at grundløse beskyldninger om en så alvorlig forbrydelse også bør være strafbare i et sundt retssamfund. At gøre opmærksom på mistænkelige forhold der burde foranledige efterforskning, er imidlertid ikke det samme som fremførelse af formelle beskyldninger eller anklager om en given lovovertrædelse.

Det må herefter være op til den enkelte om man finder sanktionsmulighederne overfor børnemishandlere i det vestlige, judeokristne retssystem tilfredsstillende.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 svar til BETRAGTNINGER OVER PIZZAGATE [opdateret 2.02]

 1. O-D-I-N siger:

  Det er sandt. Men der er nok, der taler om det – UDEN AT GØRE NOGET ANDET VED DET Dem der ved noget konkret er velkommen til at indgive en anmeldelse til Nordsjællands Politi, som sikkert vil befordre den videre …

  ________________________________________ Fra: Hammersmedens blog [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 14. december 2016 21:58 Til: info@o-d-i-n.org Emne: [Nyt indlæg] BETRAGTNINGER OVER PIZZAGATE

  hammersmeden posted: ”   Disse afsløringer af omfattende børneskænding i judeoamerikanske magtkredse giver anledning til to hovederkendelser. (A) Pizzagate er blot den seneste i en lang række uigendriveligt veldokumenterede påvisninger af organiseret pædofili i j”

 2. S-I-F siger:

  Tak for den vigtige artikel Hammersmed. Jeg følger også med i sagen om PizzaGate.
  O-D-I-N, dem der ved noget konkret om jøderne, er også velkomne til at indgive en anmeldelse til politiet.

 3. S-I-F siger:

  Der er faktisk folk der har ringet til FBI O-D-I-N…. men intet sker.

  Jeg har to vigtige links jeg ville sætte ind, men det ser ud til at det ikke er tilladt? Og hvorfor kan jeg ikke redigerer i min kommentar. Fik lavet en fejl, men ser ikke hvor man kan redigere?

 4. S-I-F siger:

  Virkelig godt program med Smallstorm du har sat ind. Spændende det hun fortæller om hvad der sker i lyset og mørket… og ret logisk

  • Hilmar Sejr siger:

   Hej S-I-F.
   Som det kendes fra mange andre fora kan man kun poste een html-link per kommentar. Hvis du poster flere ryger de automatisk i spamfilteret og jeg har ikke tid til at gå dusinvis af videoer og andre links igennem.
   Ellers er du mere end velkommen til at deltage i samtalen her. Kritiske tænkere er jo efterhånden noget af en sjældenhed, som du sikkert ved.
   Pizzagate er ikke den historie denne blogs verdensanskuelse står og falder med.
   Som nævnt i artiklen så er den almindelige samfundsudvikling (tvangsglobaliseringen, hypersexualiseringen og den folkemorderiske raceblandingspropaganda) i sig selv mere end berettigelse nok til at sige fra og gøre modstand på adskillige områder.
   Så om Pizzagate-sagen, sådan som den fremstilles af Fru Smallstorm eller andre, skulle vise sig mindre end 100% sandfærdig, er faktisk ikke af afgørende betydning.
   Hvis anklagerne/mistankerne kan bevises, er det selvfølgelig helt forfærdelige, nærmest utænkelige forbrydelser der er tale om, og noget sådant vil i sandhed retfærdiggøre en fremskyndelse af voldelig samfundsomstyrtelse.
   Men vi bliver nok nødt til også at erkende, at vi rent faktisk befinder os adskillige tusinde kilometer fra arnestedet og således ikke kan fremføre fysisk uigendrivelige beviser på nuværende tidspunkt.
   Som stående på denne side af Atlanten er det altså vigtigt at bevare hovedet koldt og opretholde en så kritisk-analytisk, skeptisk tilgang som muligt. Det er let at lade sig rive med, også af de såkaldte alternative medier, hvoraf ikke alle er lige troværdige, blot fordi de foregiver at kritisere systemmedierne. Der findes rent faktisk misinformation.
   Forstå mig ret: det var først efter ugers overvejelse at jeg bevidst valgte at kommentere på sagen. Så jeg trækker ikke i land her. Pizzagate peger i sandhed på særdeles mistænkelige forhold i de judeoamerikanske magtcirkler. Jeg står dermed ved artiklen.
   Men det er bare vigtigt hele tiden at holde fokus på de 14 Ord og ikke stirre sig blind på svært beviselige enkeltsager, hvor oprørende de end kan være.
   Der er i forvejen mere end nok af beviseligt forbryderisk adfærd blandt det postkulturelle Vestens magthavere. Som det nævnes i webcasten fra Hr. Kyle Hunt øverst i artiklen, så er der jo allerede fældet domme i adskillige lignende børnemishandlingssager både fra USA og England. Ofte med mellemøstlige navne og sågar adlede mediepinger blandt de dømte.
   Men muligheden for at hele Pizzagate-skandalen bevidst benyttes af systemmedierne til, overfor befolkningerne, at miskreditere og eventuelt censurere alle alternative, uafhængige nyheder over en bred kam … bør ikke undervurderes.
   Derfor er det vigtig at vi ikke lægger alle vore folkeoplysnings-æg i een kurv, så at sige.

 5. Pingback: EN TOTALLY RANDOM POSTING RELATERET TIL DE UPS-AND-DOWNS VI BASICALLY HAR COMMITTED OS TIL AT COPE MED I KONTEKST AF DEN PROGRESSIVE TRANSITION TIL EN MULTIKONTEKSTUEL AGENDA, CONNECTED TIL EN UP-FRONT PERSPEKTIVERING PÅ DEN TIMELINE AF DISRUPTIVE FIRST-

 6. Pingback: EN TOTALLY RANDOM POSTING RELATERET TIL DE UPS-AND-DOWNS VI BASICALLY HAR COMMITTED OS TIL AT COPE MED I KONTEKST AF DEN PROGRESSIVE TRANSITION TIL EN MULTIKONTEKSTUEL AGENDA, CONNECTED TIL EN UP-FRONT PERSPEKTIVERING PÅ DEN TIMELINE AF DISRUPTIVE FIRST-

 7. Pingback: EN TOTALLY RANDOM POSTING RELATERET TIL DE UPS-AND-DOWNS VI BASICALLY HAR COMMITTED OS TIL AT COPE MED I KONTEKST AF DEN PROGRESSIVE TRANSITION TIL EN MULTIKONTEKSTUEL AGENDA, CONNECTED TIL EN UP-FRONT PERSPEKTIVERING PÅ DEN TIMELINE AF DISRUPTIVE FIRST-

 8. Pingback: EN TOTALLY RANDOM POSTING RELATERET TIL DE UPS-AND-DOWNS VI BASICALLY HAR COMMITTED OS TIL AT COPE MED I KONTEKST AF DEN PROGRESSIVE TRANSITION TIL EN MULTIKONTEKSTUEL AGENDA, CONNECTED TIL EN UP-FRONT PERSPEKTIVERING PÅ DEN TIMELINE AF DISRUPTIVE FIRST-

 9. Pingback: EN TOTALLY RANDOM POSTING RELATERET TIL DE UPS-AND-DOWNS VI BASICALLY HAR COMMITTED OS TIL AT COPE MED I KONTEKST AF DEN PROGRESSIVE TRANSITION TIL EN MULTIKONTEKSTUEL AGENDA, CONNECTED TIL EN UP-FRONT PERSPEKTIVERING PÅ DEN TIMELINE AF DISRUPTIVE FIRST-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.