POLSKE NATIONALISTER VISER VEJEN: ILDSPÅSÆTTELSE OG HÆRGEN AF ARABISKE KEBAB-BARER EFTER KNIVDRAB PÅ TILFÆLDIG POLAK

fuckislam kebabprince

Læs mere her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

95 svar til POLSKE NATIONALISTER VISER VEJEN: ILDSPÅSÆTTELSE OG HÆRGEN AF ARABISKE KEBAB-BARER EFTER KNIVDRAB PÅ TILFÆLDIG POLAK

 1. S-I-F siger:

  Det ser ud som om de viser vejen til en civil krig mellem muslimer og hvide. Det er præcis det som jøderne ønsker. Ville det ikke have været bedre hvis de havde angrebet dem som har skylden i invasionen af såkaldte immigranter – fx bankerne og regeringen? Jeg synes overhovedet ikke de viser vejen. Specielt ikke hvis det er tilfældige kebab-barer de angriber som intet har at gøre med mordet.

  • Hugo Ravn siger:

   TOTALT KORREKT, S-I-F
   Det vil være en fundamental fejl at gå krigsmagernes ærinde ved at angribe indvandrerne. Jøderne i vores regeringer og deres medløbere har ansvaret for indvandringen – sammen med EU. Ingen andre.
   Men disse ansvarlige er meget vanskeligere at angribe, og det er problemet indtil videre. De skal fjernes, jo før desto bedre – om nødvendigt med magt (og det bliver nok resultatet).
   Begynder vi at slås kristne og muslimer indbyrdes, erklærer jøderne ret hurtigt en form for undtagelsestilstand, hvor de vil benytte anledningen til at fængsle og fjerne deres opponenter (os), endnu inden vi rigtigt er kommet i gang.
   Den anledning må vi ikke give dem! – Det kræver disciplin.
   Vi skal fortsætte med at sende de rigtige budskaber ud til dem, der endnu ikke har fattet, hvem fjenden er, indtil vi er mange nok til en revolutionær bevægelse. En samlet folkemasse, der ikke kan ignoreres eller fjernes.
   Derfor – fortsæt med at skrive om den sande fjende i vores samfund – jøderne!
   Mere om dette på o-d-i-n.org.

   • Hilmar Sejr siger:

    Begynder vi at slås kristne og muslimer indbyrdes […]

    Det kan undre at du endnu ikke har opfattet at denne blog er anti-abrahamitisk og dermed forkaster alle de fremmedgørende semitiske slavereligioner fra mellemøsten, medregnet selvfølgelig den foragtelige og åndsforkrøblende kristendom.

    Læs venligst denne og denne artikel om emnet.

   • S-I-F siger:

    Hvad mener du med med “kristne og muslimer indbyrdes” Hugo? Jeg tager stor afstand til den semitiske jødekristendom. Kristendommen er grunden til vort fald. Jeg mener jøder har skabt denne religion. Bibel – BiBaal eller BuyBaal 🙂
    Test-a-ment = Test a mind (ment betyder mind/sind…. Som Govern-ment betyder ControlMind.). Islam er skabt af vatikanet og vatikanet er jøder. Jewsus Jewsuits.

  • Hilmar Sejr siger:

   Til S-I-F:
   Jøderne og de indfødte europæiske raceforrædere er selvfølgelig hovedskyldige i at foranstalte og understøtte den folkemorderiske masseindvandring af racefremmede til Vesten.
   Denne skæbnesvangre udvikling begyndte som bekendt allerede med den universalistiske jødekristendoms fremmedgørende og åndsforgiftende indflydelse i middelalderen.
   –Men at fornægte at perkere og andre racefremmede på groveste vis vælger at udnytte Vestens kulturkrise efter Anden Verdenskrigs uheldige udfald til fjendtlig kolonisering på de indfødte europæeres bekostning … er simpelthen uansvarligt selvbedrag.
   Hvor er perkerne der siger: “vi ønsker at overlade Europa til europæerne og drager derfor frivilligt hjem til Arabien for at modvirke jøde-globaliseringen”? Kan du henvise til noget sådant?
   Læs venligst mit længere uddybende svar til Hugo Ravn og dig selv længere ned i kommentarerne for yderligere anskueliggørelse af disse helt livsnødvendige grunderkendelser.

   • S-I-F siger:

    Jeg prøver såmænd bare, at undgå den krig, som jøderne ønsker. Jeg ønsker at sende disse mennesker hjem igen, da de ikke høre til her. Men dette kan ikke gøres før, vi kontrollerer vort eget land, og det kan vi først, når jøderne er smidt ud. Derefter havde jeg tænkt mig – på ærefuld nationalsocialistisk manér – at vi skulle sende disse fremmede hjem igen.
    Dine svar lægger ord og meninger i min mund, som jeg ikke mener.

    • Hilmar Sejr siger:

     Jeg beklager hvis jeg kom til at lyde lidt rigeligt fordømmende overfor dig i mit svar, S-I-F.
     Det undrede mig bare at du tilsyneladende bekymrede dig mere om perkeres kebab-barer end for den europæer der endnu engang er blevet knivdræbt af kolonisatorerne.
     Du lyder jo ellers som en fornuftig og kritisk tænkende person … jeg er nok bare efterhånden vant til at folk ikke fatter særlig meget af hvad der foregår, så måske jeg også tog det for givet i dit tilfælde. Det var ikke min mening at lægge dig ord i munden.
     Mht til den kommentar der fremkom her i tråden i går, angiveligt fra en uvedkommende epost-korrespondence, så har jeg så vidt jeg ved ikke deltaget i nogen sådan korrespondence, så jeg skal ærlig talt ikke kunne sige hvordan det kunne lade sig gøre at en sådan kommentar dukkede op her. Den er under alle omstændigheder slettet nu.
     Jeg vil som hovedregel anbefale at man færdes så lidt som muligt på nettet med sit eget navn.

     • S-I-F siger:

      Slå mit navn op og du kan se hvor anonym jeg er – eller gå ind på fb og kig. Der er jeg offentlig og deler alle indlæg offentligt. Men nu har faceberg blokeret mig i 30×6 dage, så det er begrænset hvad jeg kan poste nu. Jeg foreslår du kigger på mine opslag derinde. En stor del er dog blev slettet af fb. Jeg foreslår også, at alle bliver offentlige, og at ingen gemmer sig – ellers kommer vi jo ingen vegne. På fb har jeg vækket mange, og antallet af dem der tør dele stiger, men for at de gør skal de se at andre tør.

      Jeg ville skrive til dig privat, så derfor gjorde jeg som jeg plejede – trykke “Besvar” under en af hammersmedens mails, men det skulle jeg ikke have gjort, for de ryger nemlig direkte herind med fulde navn – noget der ikke bør ske. Det håber jeg du vil rette op på, i tilfælde af at andre får samme idé. Jeg har faktisk gjort det før, uden at opdage at beskeden røg herind. Hvordan kan man så kontakte dig? Det er tredie gang jeg spørger. Du må gerne slette denne besked når du har læst den.

      • Hilmar Sejr siger:

       S-I-F.
       Jeg bruger sjældent (aldrig) faeces-book, så det bliver ikke aktuelt.
       Anonymitets-debatten er for lang at gå ind i her. Jeg har travlt og min tålmodighed med internet-snak er efterhånden tyndslidt.
       Hvis du foretrækker at færdes online i fuld offentlighed er det dit valg. Jeg er sikker på at du har overvejet hvad du gør.
       Måske du ikke har fulgt bloggen længe nok til at vide, at jeg er gæsteskribent på ubestemt tid for den egentlige Hammersmed. Det fremgår ellers i flere af kommentar-trådene til de sidste par års artikler samt i fanebladet ‘Om mig’ i bjælken øverst på siden.
       Er der noget særligt du vil spørge om eftersom du åbenbart ikke finder kommentar-trådene anvendelige dertil?
       I så fald kan du evt. skrive en privat besked på min youtube kanal her

 2. Jan siger:

  Nå, det er da vist her nazisterne hænger ud.

 3. sga siger:

  Ingen nazister – blot folk der har øjnene åbne.

  • Jae siger:

   LOL, nej bare dem med kuk kuk :))

   • Hugo Ravn siger:

    Endnu et eksempel på et stærkt begrænsede vokabularium, som mange jøder foretrækker.
    Jeg kan kun opfordre alle danskere til at uddanne sig videre og forlade dette niveau.
    Vejen er at frigøre sig fra jødisk propaganda og opnå en selvstændig tænkning og stillingtagen. Derfra er udviklingen til en socialt indstillet nationalist naturlig og logisk.
    Selvfølgelig er jøderne afskåret fra denne udvikling og erkendelse på grund af etnisk oprindelse, en irreversibel traumatisk omskæring og en dogmatisk opdragelse fra vuggestadiet.
    Disse kultur-fremmede er prædestineret til at blive jaloux bloggere på internettet som eneste mulighed for at gøre sig gældende.

    • S-I-F siger:

     🙂

    • Jae siger:

     Hej Hugo

     Jeg vil gerne uddanne mig videre. Har du nogen gode forslag, hvor jeg skal starte?
     Har du selv nogle akademiske grader?

     vh Jae

     • dan.c siger:

      Hej Jae

      jeg vil anbefale at læse et par bøger der er oversat til dansk.Den første er af den engelske journalist Douglas Reed fra 1956.Reed var en meget berømt og skattet forfatter og journalist,indtil han begyndte at skrive om hvilke kræfter der står bag kriser,krige og revolutioner.

      http://www.controversyofzion.info

      Den anden bog der er oversat til dansk er af den amerikanske patriot David Duke.

      http://www.thedodo.info/dronte %2011/joedisk_racisme_david_du

      God læselyst,

 4. S-I-F siger:

  Det kunne være rart hvis Hammersmeden ville svare på vores kommentarer…

 5. S-I-F siger:

  Hvis der hver dag står en jøde og lukker rotter ind i dit hus, vil du så rende rundt og jage rotter hver dag, eller vil du stoppe jøden?

  • Hilmar Sejr siger:

   Til S-I-F og Hugo Ravn.
   Jeres kommentarer samt de politiske overvejelser som kommentarerne afspejler er værdsat.
   Lige såvel som vi tager afstand fra den ensidige filosemitisme i counterjihad-kredsen, gælder det imidlertid også den anden vej rundt: hvis man bliver ensidigt antisemitisk, at man kun tænker på jøder og dermed glemmer truslen fra koloniserende arabere og andre racefremmede aggressorer, i en grad så disse fjendtlige fremmedgrupper pludselig forekommer som ens allierede(!) … så er man endt ude på et skråplan og vil efter min mening da være tilbøjelig til at tage lige så grundlæggende fejl som counterjihad-typerne.
   –Bare med omvendt fortegn.
   Man bør huske på at også araberne, racemæssigt og kulturelt, er semitter, og på mange områder benytter sig af samme etno-strategiske fremgangsmåder som jøderne. Der er forskelle, javel, men lighedspunkterne, både racemæssigt og religiøst, mellem jøder og muslimers snylterstrategier er påfaldende og bør ikke undervurderes. Hvis man fornægter eksistensen af dette historisk uigendrivelige slægtskab og nærer hede forestillinger om frugtbare politiske forbund mellem Islam og racebevidst europæisk modstand, bedrager man efter min mening sig selv med uansvarlig ønsketænkning.

   Der findes jo efterhånden også en ganske lang og etableret tradition for antisemitisme blandt Danmarks og den Hvide Races internationalistiske fjender på den ekstreme marxistiske venstrefløj. Deres misforståede antisemitisme er blot antiracistisk, i det de nemlig fejlagtigt betragter jøderne som en del af den Hvide race og dermed som regel ender ud med kollektivt at bebrejde den Hvide race for jødernes forbrydelser.
   Det er dér den afgørende forskel ligger: nemlig hvorvidt man tager et racebevidst standpunkt for den Hvide Race eller ej.
   Der findes antiracistiske (anti-Hvide) antisemitter, såvel som antiracistiske (anti-Hvide) filosemitter. Begge disse grupper fornægter de 14 Ords gyldighed og bør dermed betragtes som fjender af den Hvide Race indtil andet er bevist. Filosemitterne, som det kendes fra counterjihad-kredsene, foregiver ganske vist at tage parti for europæernes interesser, mens de bag kulisserne arbejder for jødedommen og israel.
   Altså: når talen falder på antisemitter der fornægter de racemæssige kendsgerninger, og eksempelvis indoptager abrahamitisk-universalistisk tankegods (såsom kristendommen) i deres verdensbillede, må spørgsmålet nødvendigvis stilles: hvad er da den principielle forskel imellem dem og de filosemitiske antiracister? I så fald bliver disse grupper vel blot spejlbilleder af hinanden. Begge lige forblændet af jødisk dogmatik og begge i lige grel fornægtelse af Naturens Love.

   Dette er en problematik jeg har forsøgt at forklare mange gange før. Lad os kalde den dualitets-vildfarelsen.
   Grundlæggende bør man altid tage udgangspunkt i den Hvide races kerneinteresser, sådan som det udtrykkes i de evigtgyldige 14 Ord:
   VI MÅ SIKRE VORT FOLKS BESTÅEN OG EN TRYG FREMTID FOR HVIDE ARISKE BØRN.
   Det er med dette overordnede mål for øje at alle politiske og religiøse spørgsmål bør iagttages og afvejes.
   Kristen fundamentalisme; blind antiracistisk filosemitisme og blind antiracistisk antisemitisme er alle fremmedgørende blindgyder og vildfarelser der tyder på at abonnenten på sådanne forestillinger har taget verdensanskuelsesmæssigt udgangspunkt, og så at sige valgt side, i et mellemøstligt, abrahamitisk begrebsunivers, frem for ædrueligt og racebevidst at sværge troskab til sin egen nordisk-germanske kultur og forpligte sig på de dermed forbundne overordnede hensyn til den Hvide Races overlevelse og udvikling.

   I kampen mod den folkemorderiske tvangsglobalisering er det ikke hensigtsmæssigt for racebevidste modstandsfolk at male sig op i et hjørne med udsagnet: “enten jøderne eller perkerne”.
   Derimod bør det til enhver tid utvetydigt lyde: “hverken jøderne eller perkerne!

   Med andre ord: når der skal vælges side i racekrigen vælger vi den Hvide Races side … og ingen anden.

   • S-I-F siger:

    Jeg har svaret dig længere oppe Hilmar.
    Tro ikke, at jeg ikke ønsker et Danmark kun med danskere til mit folk og mine efterkommere. Jeg er meget snart en minoritet her hvor jeg bor, og når jeg går ud kan jeg måned for måned se antallet af fremmede stiger, og jeg bander højlydt af det. Det er rent ud sagt ulideligt at være vidne til, men jeg ved, at jeg skal fokusere på parasitterne, så derfor skriver jeg ikke om disse fremmede fra verdens tredie lande. Jeg lader jøde-medierne om dette.
    Jeg er udmærket klar over vi selv ender som et tredie land, og at vi vil ende med at være forfulgte af disse hjernevaskede lavere intelligente mennesker, hvis vi ikke standser jøderne.

   • Hugo Ravn siger:

    Jeg ved ikke, hvem der skjuler sig bag navnet Hilmar Sejr, men jeg ved, at hvis jøderne, der altid forsøger at infiltrere oppositionen, vil accelerere et fysisk opgør mellem danskerne og de ikke-jødiske indvandrere i Danmark, så sørger de for at forfladige debatten med provokatører, der i danskhedens navn råber “perker” i øst og vest. Dermed appellerer man til de mest bodegavante og mindst selvstændigt tænkende individer.
    Jeg tror, at du mener det godt, men gå ikke andres ærinde med unødig dæmonisering. Den har vi allerede fået nok af fra jøderne.

    Jeg har brugt “kristne” og “muslimer” som gruppebetegnelser for hhv. den kristent orienterede verden og det muhamedansk orienterede modstykke.
    Mere om troens betydning nedenfor.

    Det er efter min opfattelse vigtigt at forstå, at ingen indvandrer forlader Danmark, før jødernes beskyttelse af dem er bragt til ophør. En vigtig forudsætning for at bryde jødernes dominans er, at vi stemmer os ud af EU og dermed afskærer den organisatoriske forbindelse mellem internationalisterne i Bruxelles og internationalisterne på Christiansborg. “Forholdsreglen”, der forklares her http://o-d-i-n.org/forklaring-forholdstalsprincippet/ er en oplagt retfærdig og fredelig metode til begrænsning af jødernes indflydelse overalt.
    Men det kræver en intelligent og oplyst folkebevægelse i en fløjlsrevolution – og ikke en morderisk pøbel – at indføre reglen. Når jøderne ved hjælp af almindelig forholdsregning er forhindret i absolut dominans, vil det være uinteressant for dem at opholde sig i Danmark, og de vil forsøge at sætte omverdenen op imod et sådant “antisemitisk” folkesocialt og nationalt styre i Danmark. Den tid og den fornøjelse. Vi kan håbe, at andre europæiske lande, primært Norge, Sverige og Tyskland på det tidspunkt har nået til samme erkendelse om jøderne.

    Når jøderne ikke længere kan forhindre repatrieringen af øvrige kulturfremmede i Danmark, kan vi effektivt sende indvandrerne hjem (eller til det nærmeste sikre kulturhjemland). Det kræver naturligvis, at vi har et stærkt forsvar af egne grænser, så de hjemviste ikke vender tilbage.
    Så længe vi bevarer vores hvide race ren, kan vi skelne de fleste jøder og samtlige muslimer fra os selv, så sorteringen er ikke så vanskelig.

    Et andet vigtigt emne er danskernes tro i religiøs forstand. Adolf Hitler, der blandt mange andre gode egenskaber var en overbevisende psykolog, forsøgte ikke at fjerne befolkningens religioner. Tværtimod, han byggede kirker for flere kristne trosretninger, muligvis også en enkelt moske; det sidste ved jeg ikke. Men filosofien var, at man ikke fjerner et samlende kulturgrundlag uden hurtigt at kunne erstatte det med noget bedre. For hvad enten man er til ase-tro eller ariske stamfædre, så er det en kendsgerning, at hovedparten af danskerne har deres religiøse forstilinger associeret med kristendommen. Fjernes kristendommen (og Dannebrog er en parallel) og erstattes med noget, som folkesjælen endnu ikke har taget til sig, vil man splitte mere end man samler; og denne kamp handler om for alt i verden at stå samlet imod jøderne. Det er afgørende nødvendigt, at vi står sammen som hvide europæere med retten på vores side.

    Jøderne vakler aldrig i deres ideologiske grundlag. Mange er i egentlig forstand ateister, men fraviger ikke troslæren, som er det ideologiske grundlag for deres utallige forbrydelser mod menneskeheden. Dermed står de altid stærkt samlet – som jøder.
    Jeg læste og så for nylig en tekst/film, hvori jødiske historieskrivere mente at kunne sandsynliggøre, at kristendommen (Det ny testamente) er skrevet af en tilfangetagen og kollaborerende jøde i Romerriget mod slutningen af den flaviske æra, måske sammenfaldende med skrivningen af evangelierne – med henblik på at blive anvendt strategisk. Det er en interessant tanke, at en myte om Kristus blev skabt i fortiden, en Romerrigets agent, der i forsøget på at udbrede: “Giv kejseren, hvad kejserens er og Gud, hvad Guds er,” blev korsfæstet efter krav fra jøderne.

    Denne tilgivelsens religion skulle udbredes i Romerriget for at dæmpe oprørske stammer og kulturer, primært den jødiske. Som bekendt havde jøderne allerede deres ufravigelige troslære, som en flok ideologiske indpiskere, rabbinerne, konstant sørger for at hjernevaske proselytterne med fra vuggestadiet. Derfor vil en tilgivende gud som den kristne være ubrugelig for et folk som jøderne med en selvudnævnt krigsforherligende, ufredsskabende, jaloux gud, der i øvrigt allerede havde udvalgt jøderne til sit ejerfolk. Et yderst uheldigt tilfælde af symbiose, kan man roligt sige.

    Sørg for at have styr på magtstrukturen i Danmark. Hvis danskerne angriber indvandrerne, vil jøderne sætte dansk politi ind mod danskerne. Hallelujah! vil det lyde fra synagogerne. Fortsætter danskerne med at angribe indvandrerne på grundlag af dæmonisering og kampråb som dem, vi har bevidnet i denne tråd, vil jøderne ganske hurtigt udnytte situationen til at erklære undtagelsestilstand og benytte lejligheden til at frihedsberøve alle “terrorister”, blot på mistanke!
    Alle vi, der mener, at Danmark fortjener en anden fremtid end som vasalstat for et jødisk verdensdiktatur, vil bliver interneret og stilfærdigt fjernet, typisk gennem tvangsmedicinering. Læs jødernes historie.
    Se først denne film: http://o-d-i-n.org/video-the-jewish-crimes-against-humanity/

 6. Hilmar Sejr siger:

  @Hugo Ravn

  Jeg ved ikke, hvem der skjuler sig bag navnet Hilmar Sejr, men jeg ved, at hvis jøderne, der altid forsøger at infiltrere oppositionen, vil accelerere et fysisk opgør mellem danskerne og de ikke-jødiske indvandrere i Danmark, så sørger de for at forfladige debatten med provokatører, der i danskhedens navn råber “perker” i øst og vest. Dermed appellerer man til de mest bodegavante og mindst selvstændigt tænkende individer.
  Jeg tror, at du mener det godt, men gå ikke andres ærinde med unødig dæmonisering. Den har vi allerede fået nok af fra jøderne.

  Tvivler alvorligt på at du har læst mit svar ovenfor på dine og S-I-F’s forargede indvendinger imod den polske reaktion på perkeres drab på en af deres folkefæller. En reaktion som i virkeligheden var i den meget milde ende af hvad der burde foregå hver gang noget sådant finder sted på europæisk jord.

  “Unødig dæmonisering”, skriver du. Javel-ja. Så længe racefremmede kolonisatorer knivdræber tilfældige europæere, så formaster jeg mig [uha!] til at benævne dem “perkere”. Et sprogbrug jeg sådan set har tænkt mig at videreføre. Hvis du mener at det er udtryk for “unødig dæmonisering”, ja så står det dig jo frit for at mene.
  Jeg mener så til gengæld at dine bekymringer bærer tydeligere og tydeligere præg af kristen slavemoral.

  Så skriver du noget om et “fysisk opgør mellem danskerne og de ikke-jødiske indvandrere i Danmark”. Et opgør som vi endelig ikke må “accelerere” kan man forstå. Vi skal for alt i verden forholde os fredeligt synes at være din betragtning … ellers er vi på de “bodegavante[s]” og “mindst selvstændigt tænkende[s]” stade.
  Så når den næste dansker knivmyrdes af perkere, så skal de pårørende helst bede jødsus om at give dem styrke til at tilgive drabsmændende og holde tårevædede optog med fyrfadslys og lavmælte hippie-sange som sædvanlig … for ikke at gå jødernes ærinde? Er det sådan man skal forstå din position? Hvis ikke, så forklar venligst hvad dine gentagne indvendinger imod andre europæeres mildt (symbolsk) “voldelige” svar på perkeres drab på tilfældige folkefæller lægger op til af mere passende reaktionsmønstre. Flere artikler? Flere bøger? Flere nye partier? Flere underskrift-indsamlinger? Jeg foreslår at du evt. opsøger de polske mandlige pårørende til den dræbte og selv forklarer dem at de appellerer til “de mest bodegavante” og “går jødernes ærinde” når de så unødigt dæmoniserer de stakkels arabiske knivmordere.

  Jeg har brugt “kristne” og “muslimer” som gruppebetegnelser for hhv. den kristent orienterede verden og det muhamedansk orienterede modstykke.

  Jøder, kristne og muslimer er religiøst, og i mange tilfælde også racemæssigt, meget nært beslægtet med hinanden. Dette har jeg skrevet om adskillige gange i de seneste to års artikler her på siden. Det er kristendommen der har fremmedgjort de nordisk-germanske folkeslag fra deres egen etno-kulturelle identitet. Hvad er det du ikke forstår?
  Jøder, kristne og muslimer tilbeder de samme guder og helligholder de samme jødiske sagnfortællinger. Kristendommen virker desuden ofte som jødernes undskyldning og alibi for at indsmigre sig og falde i med de europæiske samfund de infiltrerer.
  “Se bare:” siger jøderne “vi er slet ikke så forskellige … vi tror jo alle på bibelen”. Har du virkelig aldrig bemærket, at de har benyttet den strategi?! Det virker i så fald utroligt at man kan være så virkelighedsfornægtende. Det økumeniske samarbejde jøder, kristne og muhamedanere imellem er yderest veldokumenteret og velorganiseret. Hvis man ikke ser det, må det nødvendigvis være fordi man ikke vil se det.

  “Forholdsreglen”, der forklares her http://o-d-i-n.org/forklaring-forholdstalsprincippet/ er en oplagt retfærdig og fredelig metode til begrænsning af jødernes indflydelse overalt.

  “Retfærdig” og “fredelig” skriver du. Held og lykke med den fremgangsmåde.

  Så længe vi bevarer vores hvide race ren, kan vi skelne de fleste jøder og samtlige muslimer fra os selv, så sorteringen er ikke så vanskelig.

  Det betrygger mig da noget at du tilsyneladende anerkender vigtigheden af racespørgsmålet. Nogle muslimer tilhører imidlertid rent faktisk den kaukasoide race og er således i de, indrømmet ganske få undtagelsestilfælde vi taler om, mere bevaringsværdige set i et racebevidst lys, end de utallige millioner af bastardiserede mulat-kristne er det.
  Som jeg allerede har prøvet at forklare, også i denne tråd: racehensyn kommer altid først. De 14 Ord efterlader ingen tvivl om det mest hensigtsmæssige verdensanskuelsesmæssige udgangspunkt:
  VI MÅ SIKRE VORT FOLKS BESTÅEN OG EN TRYG FREMTID FOR HVIDE ARISKE BØRN
  Denne fordring løser jo dermed ikke sig selv, men forudsætter at en hel stribe af delmål opfyldes, herunder af særlig vigtighed, arvehygiejne og bekæmpelse af fremmedgørende mellemøstlig åndsgift såsom kristendommen.

  Adolf Hitler, der blandt mange andre gode egenskaber var en overbevisende psykolog, forsøgte ikke at fjerne befolkningens religioner. Tværtimod, han byggede kirker for flere kristne trosretninger, muligvis også en enkelt moske; det sidste ved jeg ikke.

  Hvis du havde læst David Irvings ‘Hitler’s War’ ville du vide at Nationalsocialismens og Adolf Hitler’s personlige holdning til kristendommen var noget mere kritisk end du her fremstiller det. Som jeg har forstået det var Hitler og andre ledende nationalsocialister særdeles bevidste om kristendommens skadelige indflydelse og fremmede oprindelse, men søgte at udfase slavetroen langsomt for ikke at fornærme de mange gennemkristnede tyskere som bevægelsen var afhængig af, dels af parlamentariske og dels rekrutteringsmæssige hensyn i.fb.m. krigsindsatsen. Jeg kan henvise til sideantal i ovennævnte bog med særdeles interessante og ikke synderligt kristeligt fromme, ej heller gudsfrygtige citater fra Hitler og andre top-nationalsocialister i denne henseende, hvis det har din interesse.
  En misforståelse som jeg har oplevet hos mange Hitler-venlige kristne opstår når de uden videre tolker hans udtalelser eksempelvis om “forsynet” og “Gud” som nødvendigvis kristne begreber. I kristne skal huske på at jeres lånte guddom og mytologiske univers er meget unge efter verdenshistorisk målestok. Hvide mennesker har vore egne mytologiske og verdensanskuelsesmæssige traditioner af betydelig længere forhistorie og dybere oprindelse end den forlorne kristendom.

  Fjernes kristendommen (og Dannebrog er en parallel) og erstattes med noget, som folkesjælen endnu ikke har taget til sig, vil man splitte mere end man samler; og denne kamp handler om for alt i verden at stå samlet imod jøderne. Det er afgørende nødvendigt, at vi står sammen som hvide europæere med retten på vores side.

  For mit vedkommende er netop en splittelse og dermed en udgrænsning af de mest upålidelige og overtroiske elementer fra folkekernen både ønskværdig og nødvendig.
  Omstændighederne kræver at der grundlægges en brutal modstandsbevægelse der ikke tynges af kristne skyldspsykoser og afsindige forestillinger såsom arvesynd, kærlighed til sine fjender og bøn (mere om dette i min næste artikel).

  Jeg læste og så for nylig en tekst/film, hvori jødiske historieskrivere mente at kunne sandsynliggøre, at kristendommen (Det ny testamente) er skrevet af en tilfangetagen og kollaborerende jøde i Romerriget mod slutningen af den flaviske æra, måske sammenfaldende med skrivningen af evangelierne – med henblik på at blive anvendt strategisk. Det er en interessant tanke, at en myte om Kristus blev skabt i fortiden, en Romerrigets agent

  Jeg har læst og fulgt Joseph Atwill’s arbejde i årevis. Flere af hans udmærkede videoer optræder i mine artikler her på siden over de seneste to år.

  Et yderst uheldigt tilfælde af symbiose, kan man roligt sige.

  Det mildest talt “uheldige tilfælde af symbiose” er at vore forfædre lod sig overtale til at tro på dogmerne og de fremmedgørende folkesagn tilhørende en anden race i det jødeaffattede vanvidsskrift kendt som bibelen. Denne 1000-årige etnokulturelle identitetsafsværgelse har været skæbnesvangert skadelig for vort folks åndelige og legemlige helbred. Igen og igen oplever man perkere udnytte de forvirrede kristnes teologiske svagheder til at begrunde deres “ret” til at være her: “Men der står jo i bibelen at man skal være næstekærlig”, “Jesus troede på tilgivelse”, “den barmhjertige samaritaner”, osv., osv., osv. Men det kræver jo nok at man er opmærksom på disse vanvittige selvmorderiske dogmer i den kristne lære for at man lægger mærke til hvor let de kristnes egen usammenhængende verdensforståelse lader sig benytte af perker-kolonisatorerne til at få en fod indenfor, så at sige. Husk også eksemplet med Brorson’s kirke. Sådanne tilfælde er historien overordentlig rig på. De kristne befolkningers kranke skæbne og evige tilbagetog i mellemøsten bør vække til eftertanke.
  –Men jeg forventer egentlig ikke at du forstår.
  Dine seneste kommentarer har skuffet mig enormt, men også bekræftet nogle mistanker jeg har haft i et stykke tid.
  Mere og mere forekommer det mig at din position er et spejlbillede af counterjihadfløjens: de har stirret sig blinde på muslimerne som det eneste problem. Du har stirret dig blind på jøderne som det eneste problem. I nærer tilsyneladende begge desuden en helt uberettiget og naïv tiltro til det parlamentariske system og drømmer ønsketanker om “fredelige metoder” og “retfærdighed”. Det værste og mest oprørende har dog været at opleve din og andres lynsnare og forargede bestyrtelse, så snart en notitspræget, ultrakort artikel blot nærmede sig noget der lignede en voldelig modreaktion mod perkernes DRAB på tilfældige europæere. Den slags skidne kristne slavemoral gør mig rasende.
  Dine indledende, dybt fornærmende insinuationer om “infiltration” har ikke just mildnet min opfattelse.
  –Ha’ en go’ dag. Jeg håber jødsus og jødhova hører dine bønner om retfærdighed og fredelig sameksistens med de dæmoniserede perkere.

 7. Hugo Ravn siger:

  Smarte fyndord, du har lagt dig efter – med samme automatik som når jøderne slynger “antisemit”, “holocaustbenægter”, “anstifter af had” fra sig. Og i din iver efter at forklare dit eget standpunkt, har du tilsyneladende overset min pointe:
  Først de jødiske fremmede væk – dernæst de øvrige fremmede væk.
  Det er selve r-æ-k-k-e-f-ø-l-g-e-n, du bør hæfte dig ved, fordi den modsatte rækkefølge ikke er mulig.

  Jeg skal have god fornøjelse med min fredelige fremgangsmåde og min kristne slavemoral, skriver du. Det er længe siden, jeg var medlem af folkekirken, men jeg har set kristendommen som en kulturskabende bevægelse, velegnet til fredelig sameksistens. Problemet er bare, at jøderne ikke ønsker fred, og så bliver vores kultur pludselig sårbar.
  Det kan du ikke klandre den enkelte dansker for, og du får ingen til at gå i leding fra dag til dag. De fleste har ingen øvelse i den kamp på barrikaderne, som du tilsyneladende lægger op til.
  En rettidig advarsel (håber jeg): folk der på højrøstet og brovtende vis skvadrer løs ud i mørket, bliver af og til hugget ned af deres egne, fordi de er ved at alarmere fjenden.
  Styringen af oppositionen foregår i mange tilfælde ved at lancere rabiate dagsordener, fx “lad os jorde svinene på fredag” eller ligefrem “vi banker de perkere, der truer os”, så sammenligningen med dine feltråb ligger da lige for. Formålet med den slags patetiske opfordringer er naturligvis at få nogen til at forløbe sig, så jøderne (ordensmagten) kan gribe ind. Er det det du vil?

  Fortæl gerne om, hvad dit alternativ er – til andres fortsatte undervisning af befolkningen i forsøget på et oplyst opgør med besættelsesmagten. Kunne du enkelt og overbevisende ridse op, hvordan du vil undgå at blive interneret i utide, dvs., i-n-d-e-n vi er mange nok til at rejse en folkelig protest i den anledning?

  • Hilmar Sejr siger:

   En fortsat tærsken langhalm på denne debat er ufrugtbar. Vi bliver ikke enige.
   Jeg foreslår at vi i erkendelsen af at der findes mere end én farbar vej til forfølgelsen af en forhåbentlig fælles overordnet målsætning, varetagelsen af den nordisk-germanske folkestammes kernehensyn og sikringen af et folkehjem herfor i Danmark, giver hinanden arbejdsro til efter bedste evne at fortsætte ad hver vores sti.
   Det uforlignelige oplysningsarbejde som O-D-I-N.org udfører værdsættes stadig højt herfra … også selvom jeg ikke deler alle jeres synspunkter. Måtte jeres indsats krones med held.
   PS.: invitationen til samarbejde per e-post står stadig ved magt. Jeg håber at vi begge er voksne nok til at lægge fornærmelserne bag os. Som du utvivlsomt ved er der vigtigere ting på spil i kampen mod tvangsglobaliseringen end personlig forfængelighed og såret stolthed.
   Forhåbentlig forstår du også, at notitsen om polakkerne fra majorityrights’ nyhedsfeed ikke just er en af mine mest gennemarbejdede artikler.
   Det ville derfor have været værdsat om du havde ulejliget dig med et par opbyggelige tilbagemeldinger, gerne på en af de lidt længere, verdensanskuelsesmæssigt gennemarbejdede artikler, inden notitsen blev gjort til verdens omdrejningspunkt.

 8. Hugo Ravn siger:

  Der bliver ingen ændring af tingenes tilstand, hvis det endnu begrænsede antal, der kan oplyse, bliver sat ud af spillet ved at blive interneret/indlagt og behandlet. Du og jeg bliver begge interneret, hvis bare en af os danser efter zionistpressens pibe ved at skabe en atmosfære, så danskerne tror, at deres fremmedproblem er løst ved at angribe og “straffe” de meget synlige muslimske indvandrere. Muslimerne er bekvemt inden for rækkevidde. Mange af dem er ved gud ikke særligt kulturberigende – mens andre sympatisk arbejder for at skabe sig en tilværelse. Deres bestræbelser er naturligvis på falske præmisser og skal kun udfolde i deres egen nation.
  Ligesom hovedparten af danskerne er de blevet forført af en ond verdensbevægelse, der ejer medierne. Der er ingen grund til at lægge jødernes Prügelknabe for had. Det kan virke frustrerende at skulle afstå fra den umiddelbare fornøjelse ved en adfærdsregulerende afklapsning. Men vi skal ikke gå magthavernes ærinde ved at forløbe os. Del og hersk! har fungeret i jødernes favør for længe, fordi den hvide mand har været for troskyldig.
  Det er dumt at slås mod en overmagt, som vi ikke kan besejre i åben kamp. Vi skal derimod gøre alt hvad vi kan for at forøge vores efterretninger, så vi kan identificere og synliggøre de virkelige bagmænd, de kriminelle gerningsmænd bag det igangværende folkemord i Europa. Ingen, der har studeret emnet, kan længere være i tvivl om, at det er jøderne, der står bag. Det er i min optik lige så sikkert, som at Israel er en kriminel jødisk statsdannelse i Palæstina og skal fjernes, når det er muligt.
  Men for at kunne identificere de virkelige gerningsmænd er det nødvendigt at kunne skelne “danske jøder” fra danskere – en meget vigtig og i mange tilfælde vanskelig disciplin – men nødvendig at lære, fordi jøderne arbejder som en nation i nationen. Når alle kan “se” dem, vil udpegningen blive lettere. Under alle omstændigheder er denne løsning meget besværligere end at kaste sig over et antal muslimsk udseende personer på gadeplan.
  Jeg vidste ikke, at Hilmar Sejr er selve “Hammersmeden”. I så fald er det skuffende, at du kalder en diffus folkemængde for “perkere”, da sitet er godt og nødvendigt. Kan du i det mindste definere, hvad udtrykket dækker. Jeg mener det – er det arabere, eller muslimer, eller bare farvede som helhed, men ikke kinesere, måske tyrkere, måske enkelte sydeuropæere …?

 9. S-I-F siger:

  Der er åbenbart ingen der kan enes mere…

  • Hilmar Sejr siger:

   Jeg er måske ikke altid den bedste diplomat, indrømmet.
   Men mit seneste svar til Hugo Ravn bærer vel i sig trods alt et vist forsonende budskab:

   Jeg foreslår at vi i erkendelsen af at der findes mere end én farbar vej til forfølgelsen af en forhåbentlig fælles overordnet målsætning, varetagelsen af den nordisk-germanske folkestammes kernehensyn og sikringen af et folkehjem herfor i Danmark, giver hinanden arbejdsro til efter bedste evne at fortsætte ad hver vores sti.
   Det uforlignelige oplysningsarbejde som O-D-I-N.org udfører værdsættes stadig højt herfra … også selvom jeg ikke deler alle jeres synspunkter. Måtte jeres indsats krones med held.
   PS.: invitationen til samarbejde per e-post står stadig ved magt. Jeg håber at vi begge er voksne nok til at lægge fornærmelserne bag os.

   Vi behøver jo ikke være enige om alt for at kunne påskønne hinandens arbejde. Det ville da først være bekymrende hvis der kun var én holdning og én fremgangsmåde blandt seriøst racebevidste globaliseringsmodstandere.
   –Fik du for øvrigt skrevet den besked til mig på youtube? Hvis ikke kan jeg godt undvære bøvlet med at gå ind og se efter.

   • SIF siger:

    Nej, man kan ikke skrive til dig på din youtube. Hvorfor skriver du ikke bare til min email?
    Forresten synes jeg det er vigtigt du går ind og kigger på min facebook væg. At finde sine beskeder på youtube er ret bøvlet ja. Man skal gå ind i ‘Skaberstudie’ oppe til højre og derefter ligger ‘Beskeder’ under ‘Fællesskaber’ henne til venstre. Men du har ingen beskeder for du har åbenbart sat dine indstillinger til ikke at kunne modtaget nogle.

    • Hilmar Sejr siger:

     Hej SIF (tidligere S-I-F).
     Godt, jeg ændrer indstillingerne.
     Til din orientering bruger jeg udelukkende nettet til propaganda.
     Jeg er ikke den type der surfer rundt i timevis om dagen. Jeg hader efterhånden at være på nettet … men det er et nødvendigt redskab til folkeoplysning. Kun derfor er jeg lejlighedsvis online.
     Jeg har ikke censureret dine kommentarer. Af en eller anden årsag er de røget i spamfilteret. Muligvis fordi du har skrevet gentagne kommentarer med flere html-links. Det er mit bedste bud. Har lige godkendt dit udmærkede svar til “jan” ovenfor.
     Jeg kigger efter dit budskab på youtube indenfor de næste par dage/uger.

    • Hilmar Sejr siger:

     Der burde ikke være noget problem med at skrive en besked på YT.
     Men det kræver at du selv logger på med en YT-konto.
     En anden mulighed er at du skriver din besked her i tråden med en tre-fire html-links. Dermed går den automatisk i spamfilteret og kun HS og undertegnede kan læse den.

   • PERMAND siger:

    SIF kan ikke svare dig. Kommentarerne forsvinder når de sendes.

   • PERMAND siger:

    Du må have blokeret SIF for min er jo lige gået igennem, og SIF har lige prøvet igen og kommentaren forsvandt.

 10. Hugo Ravn siger:

  Jeg er ikke uenig med Hilmar Sejr i det altoverskyggende overordnede spørgsmål – ville bare drille med at efterspørge definitionen på “perker”. Men den får jeg nok ikke. Så pyt.
  Det skæmmer bare i øvrigt velskrevne artikler, når uartikulerede udtryk bruges uden præcisering.
  Det ville være strålende, hvis vi kunne samles om en leder med punch, men ingen af de nævnte kan matches i 2017. Desværre. Vi ender med at sidde på hver sin pind og skrive velmente advarsler, der ikke bliver læst eller forstået. Dermed forfalder vi let til indbyrdes fnidder, og det er jeg bestemt modstander af. Vi skal holde sammen og vogte om hinandens trivsel. Det er en del af nationalsocialismens idé.

  • Hilmar Sejr siger:

   ville bare drille med at efterspørge definitionen på “perker”

   Perkere er racefremmede der med deres samlede tilstedeværelse og/eller gruppeadfærd ødelægger fremtidsmulighederne for at fremtidige danske folkefæller kan leve trygt i et nordisk-germansk hjemland.
   Egentlig ret utroligt at jeg skal forklare det for dig, men det er åbenbart nødvendigt.

   Det skæmmer bare i øvrigt velskrevne artikler, når uartikulerede udtryk bruges uden præcisering.

   Kunne det tænkes at min brug af udtrykket var et bevidst valg?
   Du har haft månedsvis til at komme med opbyggelige tilbagemeldinger på mine artikler. Det eneste jeg hører fra dig er imidlertid, at du er utilfreds med og forfærdet over et enkelt udtryk fordi det ‘dæmoniserer’ muslimer (uha), samt nogle slet skjulte beskyldninger om ‘infiltration’ og at jeg ‘går jødernes ærinde’.
   Jo, mange tak for at du er sådan en samvittighedsfuld ‘modstander af indbyrdes fnidder’.

   Du bruger for mange fremmedord, Hugo. Det virker underligt. Jeg bemærker at du igen og igen bruger uvedkommende fremmedord, hvor du sagtens kunne have ulejliget dig med at finde et godt dansk ord.
   Nu for eksempel det imponerende og intellektuelt lydende ‘vokabularium’ i stedet for det udmærkede og fuldt dækkende dansk-germanske ‘ordforråd’. Eller det mærkeligt sagføreragtige ‘associeret’ i stedet for det sædvanemæssige danske ord ‘forbundet’. Disse er blot to tilfælde ud af mange lignende forekomster af helt unødvendige fremmedord i dine tekster. Der er rigeligt med sprogligt forfald i systemmedierne allerede. Det er dog besynderligt at en dansk-national fortaler som dig også deltager i forarmelsen.

   Dine opfordringer til at folk melder sig med navn og adresse er også blevet bemærket. Tror du virkelig at vi ikke kender til fremgangsmåderne registrering og navnelister i forbindelse med den racebevidste modstands nyere historie?

   Mht. muslimerne og dine romantiske idéer om at vi øjensynlig problemfrit kan indgå i fredelige forbund med dem:
   Min erfaring er at de racefremmede muslimer i Danmark bestandigt bruger netop de retoriske våben som jøderne giver dem. Deres talsmænd ved nøjagtigt hvor de skal sætte ind, for at udnytte de kulturkristne danske lemmingers kroniske skyldpsykoser, dårlige samvittighed og verdensfrelsersyge.
   Det er ubestrideligt, at alle de racefremmede perkere (hvoraf hovedparten i Danmark og resten af Vesteuropa er muslimer) bruges af jøderne til at underminere og svække de nordisk-germanske nationer og andre Hvide samfund overalt i verden.
   Men når vi nu kan bevidne, at perkerne af egen drift udnytter vore samfunds svækkelse til at snylte, røve, voldtage og uafladeligt udvide deres bosættelser her … så kan det altså ikke nytte noget at lulle sig selv i søvn med forestillingen om muslimerne som vores ‘sympatiske’ forbundsfæller. Det er naïvt. Og det er kvindagtigt. Beklager at skulle være så hård her. Men det er på tide du vågner op fra tornerosesøvnen på det her område.

   Jeg kender udmærket til den fristelse som mange kulturelt usikre og svagt identitets-forankrede nationalister i Vesten af og til falder for. Nemlig den lette løsning … at slutte sig til muslimerne. For det er jo derovre al dyden og al den sande modstand findes, ikke sandt? I den mellemøstlige slavetro?
   –Det er en forfejlet og syg tankegang!.
   Jeg gentager lige så der ikke efterlades tvivl om mit standpunkt:
   Forestillingen om at man kan finde forbundsfæller hos racefremmede, er udtryk for en FORFEJLET og SYG tankegang!
   Den vidner fremfor alt om én ting: at man ikke i tilstrækkelig grad har besindet sig på sit eget kulturelle og racemæssige udgangspunkt. Vi har vor egen dyd her i Norden. Vor egen kultur. Vor egen ære. At føle behov for at gå til en fremmed, abrahamitisk religion, om det så er hos den ene, anden eller tredje slags, for dér at finde ‘sin identitet’ og/eller sine forbundsfæller er … håbløst og ynkværdigt.
   At fremture med sådanne idéer mens vore hjemlande er under jødisk-muslimsk belejring … er direkte forræderisk.
   Der findes ganske vist enkelte muslimer af kaukasoid oprindelse, det er jeg godt klar over, men selv denne forsvindende Hvide mindretalsdråbe i det uendelige muslimhav af negre og arabere så langt øjet rækker, udgør jo for helvede også et kæmpemæssigt problem, i den forstand at disse konvertitter slæber endnu en u-ni-ver-sa-lis-tisk og racefornægtende religion til landet (vi skal jo åbenbart til at stave begreberne for hinanden, ikke Hugo?). Kristendom og Islam er begge falske og ra-ce-for-næg-ten-de religioner. De er afarter af jødedommen. Har du virkelig ikke fattet det endnu?
   De jødiske symboler, menora’erne på altrene i kirkerne; lovsangen til de israelitiske nationalhelte i salmerne; halvdelen af bibelen der deles med jøderne; sagnene (også fra det nye testamente) der alle foregår i mellemøsten … alt det har lissom bare tilfældigvis unddraget sig din opmærksomhed?

   Din ringeagt overfor de 14 ord forekommer helt afsindig. Vil du virkelig fastholde at de hellige 14 Ord bare er ‘et smart fyndord’ der kan sidestilles med ‘når jøderne slynger “antisemit”, “holocaustbenægter”, “anstifter af had” fra sig.’?

   Desuden fremfører du flere gange den indlysende kendsgerning, at jøderne har onde hensigter … hvorefter du alligevel fromt fastholder at vi skam kun må bruge ‘retfærdige og fredelige’ midler til at ‘begrænse deres indflydelse’ med.
   Javel-ja. Fredelige midler til at bekæmpe sine dødsfjender.
   Held og lykke med den fremgangsmåde.

 11. SIF siger:

  Sindssyg ubehagelig tråd. Den giver ingen lyst til at kommunikerer med nogen af jer mere.
  Lad os se om jeg kan kommentere nu…. Jeg har ikke kunne kommentere de sidste 5 gange jeg har forsøgt.
  Og forresten, man kan ikke skrive til dig på din youtubekanal, men det er også ligemeget nu.

  • Hilmar Sejr siger:

   Globaliserings-modstand er ikke noget te-selskab, SIF.
   –Kamp er tilværelsens grundvilkår.
   Når man grundløst anklager mig for at gå fjendens ærinde, ophører min tålmodighed. Jeg var alt for hurtigt ude med forsoningsbudskabet til HR forleden. Nogle gange er vrede og had ganske enkelt … berettiget.
   Udmærket hvis de kulturkristne og intellektuelle hygge-patrioter falder fra ved læsning af denne tråd.
   Hvis man vil have fred og fordragelighed kan man jo melde sig ind i en syklub.
   Mit budskab er udelukkende til de hvis sjæle ikke er forgiftede af jødekristendommen … og fremfor alt: til fremtidens modstandsbevægelse.

   • SIF siger:

    Jeg kan ikke komme til at tale eller se dem der mener de er fremtidens modstandsbevægelse. Hvor er de?
    Er det en modstandsbevægelse der udelukkende foregår bag skærmen, og hvor hver enkelt ikke kender hinanden?
    Hvordan skal man samle en enhed, hvis man ikke kan mødes?
    Skal man overhovedet arbejde sammen med nogen man hverken har mødt eller set?
    Det må være “Kampen bag skærmen” du mener.
    Hvad er det der gør, at du ikke er en hygge-patriot?
    Du behøver overhovedet ikke belære mig om vrede. Jeg er udmærket klar over at det er en naturlig og nødvendig del af helheden.
    Had derimod er noget andet. Tror ikke det ligger til hvide mennesker at hade. Jøder hader, fordi de forgifter os, udrydder os, torturerer os, gør os syge og ulykkelige – Det er had.

    “Hvis man vil have fred og fordragelighed kan jeg melde mig ind i en syklub”

    Hvem er man? Er det mig du mener? Fordi jeg synes det er en ubehagelig tråd, hvor folk som skulle stå sammen sidder og anklager hinanden?

    Du er vist hygge-patrioten der gemmer sig.

    Både du og HR er hygge-patrioter bag skærmen 🙂

    • SIF siger:

     “Fremtidens modstandsbevægelse”? Ha ha ha… Hvordan skulle man opnå en modstandsbevægelse, når man ikke kan komme i kontakt med andre end infiltreret grupper? Hvorfor skal det være i “fremtiden” og ikke i NUTIDEN? Skal vi vente til det er for sent? Du skrev jeg kunne kontakte dig på din youtube kanal, men det kan man ikke. Der er ingen valgmulighed for dette. Du kan jo bare skrive til den email adresse man skal taste ind hver gang man skal skrive en kommentar. Hvorfor gør du ikke det?

     • SIF siger:

      Nå, lad os nu se om det er dig, som skal melde sig ind i en syklub!

     • Hilmar Sejr siger:

      Find en anden at plage med dit pjat, SIF.
      Jeg er ærlig talt ikke interesseret lige nu.

      • Charlotte Bjørn Poulsen siger:

       Nej fortsæt med at skrive år ud og år ind.
       Jonni Hansen er en HELT. Han var AKTIV. Han HANDLEDE. Dannede DNSB og stod offentligt frem sammen med sine medlemmer. Jeg er ved at få nok af artikler og ord der ofte indeholder det samme. Det vi mangler er at kunne mødes. Du råder folk til at gemme sig. Det gør jeg ikke. Jeg har set nok af undercover navne fra profiler der sidder og deler med hinanden på fb. Et hurtigt søg på google og jeg kan genkende navne der gjorde det samme for flere år siden… altså sad bag skærmen med hemmeligt navn som man ikke kunne komme i kontakt med…. hverken tale eller se. Der er folk der står frem og folk der bliver fængslet, netop pga at næsten ingen står frem.
       Hvad så, skal du interviewes af RB eller ej?

       • Charlotte Bjørn Poulsen siger:

        Og så vil jeg iøvrigt forslå dig – i dit ellers udmærket Radio Program – at lægge den arrogante lyd der nogle gange opstår i din stemme, fra dig. Det er nogle tryk du ligger i orderne. Jeg kan desværre ikke give dig et lydeksempel via min egen stemme. Måske kan du selv høre det.

        • Hilmar Sejr siger:

         Hvis jeg har brug for dine forslag skal jeg nok bede om dem.
         –Hvad med at … lade mig udføre mit arbejde?
         Var det en mulighed du har overvejet?
         Hvor du har fået idéen fra om at din rådgivning skulle være ønsket her, er fandme godt nok noget af en gåde. Du har læst et par internetsider fra USA og er aktiv på facebook. Tillykke med det.
         Som jeg ser det er du bare endnu en kulturkristen lemming. Beklager. Du tror du er hedning … i virkeligheden, i moralsk forstand, er du kristen.
         Dine indledende indvendinger mod polakkernes modstand her i tråden afslører rigeligt for mig til at kunne drage den slutning.
         Dine og HR’s bekymringer gik tydeligvis mere på om nogle ‘uskyldige’ shawarmabar-ejere kunne ske at få krummet et hår på deres hoveder end på hensynet til og forståelsen for at Hvide europæiske brødre og søstre helt berettiget slog tilbage efter nogle perkeres DRAB på en af deres folkefæller.
         –Det er alt jeg behøver at vide.
         Du er ikke velkommen her længere. Ikke så længe jeg er gæsteskribent i hvert fald.
         Det er muligt at Hammersmeden er mere tolerant i den retning.

         • Charlotte Bjørn Poulsen siger:

          “Du har læst et par internetsider fra USA og er aktiv på facebook. Tillykke med det.”

          “Som jeg ser det er du bare endnu en kulturkristen lemming. Beklager. Du tror du er hedning … i virkeligheden, i moralsk forstand, er du kristen.”

          Jeg kan nu på forhånd fortælle dig Hilmig, at du nok aldrig kommer til at kunne lægge den arrogante klang i din stemme fra dig.
          Du gætter dig frem til højre og venstre, men rammer sjældent plet, har jeg lagt mærke til. Jeg var ellers så glad for dit radioprogram, og ville bare komme med et råd.

          Det lykkedes ikke at komme i kontakt med dig. Hvorfor mon?

          Du gør nar af facebook. Dumt… meget dumt. Jeg har brugt dette medie mod dem selv, indtil de gjorde det umuligt for mig. Nu har jeg været blokeret i 7 måneder med få dages mellemrum. Men det lykkedes mig at “vækket” rigtig mange almindelige mennesker, som du kalder ubrugelige zombier. Du prøver at nå ud til folk gennem dine artikler. Jeg nåede ud til flere tusinder, og flere og flere begyndte at turde dele disse opslag om Hitler, nationalsocialisme og vikinger. Jeg så hvordan folket begyndte at forstå og mange takkede mig.

          Her er et af mine opslag, som der var mange likes og delinger på. Dem der turde dele blev ofte overfaldet af deres venner, men de gjorde det. Facebook har nu skjult antal likes og delinger på opslaget, men her kommer det:

          “Der var engang en særdeles klog, god og modig mand. Sjældent er der i verdenshistorien set mage til mand. Denne mand så, hvordan hans ellers så stolte folk og land, var blevet ødelagt og ruineret. Der var stor fattigdom, selvmordsraten var ekstrem høj, og moralen var til dels inficeret af en pest. Dette skyldtes, at nogle udenlandske parasitter havde fået kontrol over landets banker og medier – ligesom herhjemme i dag. Den kloge mand fik standset dette, og i løbet af få år var landet og dets folk i en enorm fremgang.
          Landet blev det lykkeligste i verden. En af grundene til dette, var at Føreren – modsat de fleste andre ledere i historien – havde integritet og ære, og en stor kærlighed til sit folk. Han lærte sit folk de sande værdier i livet, nemlig at det vigtigste i livet ikke er dig selv, men derimod DIT FOLK OG DIT LAND – altså din familie! Men det var ikke kun folket der blev taget hensyn til. Føreren skabte de første dyreværns- og naturlove i verden, som stadig den dag i dag er gældende, med undtagelse af frygtelige kosher/halal slagtninger af dyr, som nu er genoptaget pga. førnævnte parasitter. Landet blev genopbygget på rekordtid og alting indenfor videnskab og teknologi blomstrede og udviklede sig fænomenalt. Noget der kun kunne ske, fordi undertrykkelsen af folket nu var fjernet, og man fik lov at fokusere på sandheden. Det der skete var faktisk, at folket begyndte at følge naturens love. Vær venlig at se tredie video her på stor skærm og gode højtalere: XXXX
          Men alt dette varede kun få år, fordi parasitterne i andre lande, så hvordan denne udvikling ville betyde enden på deres ønske om verdensherredømme. De skabte hermed en krig bygget på løgn, og fik vort folk til at slå hinanden ihjel. Noget som IKKE må ske mere!

          (Nej du, det var ikke ham der startede krigen. Se første link i bunden)

          Efter denne krig blev den særdeles kloge og gode mand gjort til en dæmon. Aldrig før er en mand blevet dæmoniseret i den grad, som det nu er sket, og aldrig før er der blevet skabt så meget falsk propaganda. Vi er blevet fodret med disse løgne fra barnsben – gennem skoler, medier og især Hollywood som er 100% kontrolleret af parasitterne. Alting er blevet vendt på hovedet. Det gode er blevet gjort til ondt, og det onde er blevet gjort til det gode.

          Nu må det være nok! – Forstå det Viking! Det er utroligt vigtigt at få afsløret præcis disse løgne, for det er pga dem, at vores lande nu bliver invaderet af folk, der ikke høre til her….. folk der bliver brugt som marionetter i deres puslespil. Hvis deres puslespil samles betyder det, at DIT FOLK er udryddet. Allerede nu er de oprindelige befolkninger i flere europæiske storbyer i undertal. Det er nu startet i Danmark også. Dit folk i Brøndby Strand er nu i undertal, og det vil fortsætte til Ishøj, Hundige, Kbh, Århus – indtil vi alle er avlet ud af eksistens. Invasionen strømmer stadig hver dag ind over Europas grænser. Men invasion af vores lande er ikke de eneste våben de bruger. Det har stået på i lang tid. Her er nogle af deres udryddelsesvåben: P-piller, kondomer, aborter, feminisme, propaganda med mixing af racer, krige der skaber mere invasion, større fattigdom, adoptioner som aldrig er europæiske, multikulturelle reklamer, fordummende underholdning, homo/regnbue-agendaen og “pædofil”-agendaen, falsk information og lærdom, europæiske mænd og kvinder opfordres og lokkes til at vælge mørke sammenlevere og føde børn der ikke ligner dem selv etc etc. Ovenstående kan udføres fordi vores regering ikke er dansk! (Her kan jeg desværre ikke sætte link ind, da jeg ville blive blokeret med det samme.)

          Synes du, at det lyder overdrevet? Undersøg selv og find ud af at det hele er sandt!…. eller vil du heller vente til det er for sent?

          Vi skal passe på vort folk og vor race. Noget vi er blevet bildt ind er forkert og såkaldt “racistisk”. Det er ikke forkert. Det er kærligt og vigtigt. Du er vigtig. Det europæiske folk er vigtigt. Alle racer har ret til at være her på jorden med hver deres hjemland. Det er kun hvide lande der bliver invaderet og tvinges til at være “multikulturelle” fordi vi er deres største fjende, og det siger de selv. Ja, de elsker faktisk at prale med det.
          Hvide mennesker er blevet gjort til nogle onde sataner, men det modsatte er tilfældet. Vi er et empatisk ‘blåøjet’ velmenende folk. Det er bl.a derfor vi har taget imod det halve af den tredie verden. At det i sidste ende vil udrydde os, har de holdt skjult fra os. De har besat de områder i systemet, hvor de kan udøve denne ondsindet agenda. Derfor kan jeg næsten ikke holde ud at tænde TV’et. De er der overalt. Manden der lavede filmen “They Live”, viste os det.
          Vi er skabere og udviklere, vi er intelligente, vi er gode og empatiske og vi er dygtige krigere. Dette krigerinstikt er blevet slukket i navnet på parasitternes kulturmarxisme, men nu tænder vi det igen…. Kom så Daner! – Gulag oder Reich?”

          (Hilmar dem der læser dette ved hvem jeg taler om, men bliver nød til at omformulere mig pga. cencur og blokeringer.)

          Opslaget er fra omkring dec. eller jan og er læst af omkring 5000 mennesker, så det er meget dumt af dig at gøre nar af dette medie. Det skal bare bruges til vores formål.

 12. SIF siger:

  Nu virkede det sørme

 13. Hugo Ravn siger:

  Du er gået helt i spin, Hilmar. Forbund med muslimerne!? Kan du nu heller ikke læse de nemme DANSKE ord?

  Jeg siger: undgå tumult (optøjer) i gaderne, det vil svie til os selv.
  Fjern jødernes indflydelse først. Dernæst kan de øvrige kulturfremmede sendes hjem (undlod her at skrive “repatrieres”, så du forhåbentlig stadig kan være med).
  Så enkelt er det. Ellers er konsekvensen undtagelsestilstand, og du bliver sat fast, Hilmar, hvorefter de kan kvække “perker” fra dit fangehul, indtil du bliver tvangsmedicineret (fyldt med medikamenter under anvendelse af vold) og ikke udgør en risiko for jøderne mere.

  Men spørgsmålet er, om du overhovedet er en trussel for dem – eller det modsatte?
  Efterhånden har jeg fået indtryk af, at du hellere går zionisternes ærinde ved at piske en stemning op med henblik på at få gadens parlament til at forgribe sig på indvandrerne, så jøderne kan indføre undtagelsestilstand.
  Igen: den rigtige løsning er at gøre op med jøderne først. Det er selvfølgelig vanskeligt at vide, hvem de er, hvis man ikke forsøger at finde ud af det. Du interesserer dig ikke meget for den side af sagen, og det er bemærkelsesværdigt for en patriot som dig.

  (Har du i øvrigt problemer med tekster, der indeholder svære DANSKE ord, så anskaf en Retskrivningsordbog og oplev en ny verden, hvor mange andre gode danske ord kan bruges i stedet for “perker”. Senere kan du udbygge dit ORDFORRÅD ved at indkøbe Fremmedordbogen. Kun ca. 30 procent af alle danske ord har deres oprindelse i Norden, så der er ingen grund til at at tage patriotisk afstand fra præciserende udtryk, der kunne have deres ophav i andre europæiske lande. “Kniv” og “bøf” er oprindeligt franske ord, som du sikkert ved.)

  Slut herfra. Du får det sidste ord (hvis du kan finde et).

  • Hilmar Sejr siger:

   Kan du nu heller ikke læse de nemme DANSKE ord?

   Det er jo spørgsmålet hvad der er nemmest, Hugo. Er det at slå op i fremmedordbogen og finde fine studentikose ord … eller er det at anstrenge sig for at genfinde det sprog der er på vej til at drukne i letkøbt fremmedforkærlighed? Jeg siger ikke at der aldrig må forekomme ét eneste fremmedord i nationalsindet litteratur … men at man bør ulejlige sig med at fravælge fremmedordene i de mange tilfælde hvor der findes ganske udmærkede, betydningsmættede og fuldt ud dækkende dansk-germanske udtryk.

   Jeg siger: undgå tumult (optøjer) i gaderne, det vil svie til os selv.

   Jo, det har jeg efterhånden forstået. Og her er jeg så uenig.
   Forestillingen om en vellykket modstandskamp helt uden tumulter og optøjer … er udtryk for selvbedrag og ønsketænkning. Historien fortæller os at noget sådant aldrig har fundet sted. Ej heller vil det nogensinde finde sted.

   Din vildfarelse indtræffer idet du forudsætter, at jeg skulle ønske menings– og formålsløse optøjer i gaderne. Noget sådant har jeg ikke skrevet og jeg finder det besynderligt at du forsøger at fejltolke og fordreje min stilling med et så tarveligt stråmandsargument.
   Jeg fandt anledning til at bringe notitsen om polakkernes handlemåde … i bevidstheden om at der havde fundet (endnu) et drab sted.
   Hvordan bliver det i din udlægning til, at jeg opildner til umotiverede og tilfældige voldshandlinger? Det forekommer mig at din fremstilling på forunderlig vis udelader en ikke helt ubetydelig detalje: nemlig den at polakkernes (mildt) voldelige handlemåde udsprang af, at racefremmede forinden havde knivdræbt deres landsmand.

   Efterhånden har jeg fået indtryk af, at du hellere går zionisternes ærinde ved at piske en stemning op med henblik på at få gadens parlament til at forgribe sig på indvandrerne, så jøderne kan indføre undtagelsestilstand.
   Igen: den rigtige løsning er at gøre op med jøderne først. Det er selvfølgelig vanskeligt at vide, hvem de er, hvis man ikke forsøger at finde ud af det. Du interesserer dig ikke meget for den side af sagen, og det er bemærkelsesværdigt for en patriot som dig.

   Du er noget hurtig på aftrækkeren med den slags anklager, Hugo. Det sårer mig.
   –Alvorligt talt. Det er ret så alvorlige anklager. Er du helt sikker på at du vil fastholde dem?
   Du skriver at jeg ikke skulle interessere mig for hvem der er jøder.
   Måske jeg ikke er helt så velbevandret i de enkelte folketingspolitikeres stamtræer som du tilsyneladende er, men jeg vil dog alligevel opfordre dig til at læse mine artikler lidt nærmere igennem inden du fremturer med sådanne ubegrundede formodninger.
   Adskillige af mine artikler omhandler emnerne krypto-jøder; medie-jøder og lignende.
   Så fantasi-anklagerne fra din side virker noget … besynderlige.

 14. Hugo Ravn siger:

  Nej, vi kan ikke undgå konfrontationer, men de skal rettes mod dem, der manipulerer os til at slås indbyrdes. Men kampen skal først stå, når tiden er inde, dvs. når vi er stærke nok. De fleste vil kunne indse, at det er vi ikke endnu.
  Dine kampråb i gaderne har ingen større effekt mod væbnet modstand.
  Dine sande fjender er zionisterne og øvrige jøder, og når du ønsker at gå deres ærinde, må jeg forstå, at du har en skjult agenda.
  Det er der mange andre, der har for tiden. Den består i at forsøge at hidse jødernes opponenter op til kamp i gaderne.
  Dumt for os, der ønsker at overleve, ikke?
  Det ville enhver indrømme, der ikke er skjult opposition og foretrækker ragnarok.
  Hvis du var oprigtigt indstillet på at bekæmpe den sande fjende, ville du kunne forstå, at vores bedste kamp på nuværende tidspunkt består i forsøget på at blive flere. Det gør vi ved at opføre os intelligent, ved at være tålmodige mens vi på en mindre provokerende måde forsøger at overtale mange flere til at komme over på vores (måske ikke din, men min) side, hvor fjenden ikke er den nemt tilgængelige “perker”, men den godt skjulte jøde, der trækker i trådene fra bag forhænget.
  Find ham, udstil ham, forklar for alle, hvad han foretager sig, og brug til sidst, når han er kendt og sårbar, dine kræfter på at sætte ham ud af spillet.
  Desværre har jeg fået indtryk af, at mine argumenter for en intelligent løsning glider af på dig, som de vil gøre hos en, der tilstræber vores undergang, fx af politisk, diametralt modsat overbevisning.
  Flere gode efterlysninger af sund fornuft vil være spildt på denne tråd, Du går åbenbart hellere jødernes ærinde. De er nok ikke så meget “perkere”, at det rigtigt generer dig?

  • Hilmar Sejr siger:

   Jeg siger jo for helvede bare med denne notits, at det er forståeligt man forsvarer sig og sætter sig til modværge når ens folkefæller bliver dræbt i gaderne. Hvis du fastholder at en sådan stilling er upassende … så er vi uenige.
   Adskillige af mine andre (længere og mere gennemarbejdede) artikler omhandler nødvendigheden af åndelig selvbesindelse og fremfører en sådan som første forudsætning for en vellykket etnokulturel kamp mod dét judeo-amerikanske system og mod dén jødekristne slavemoral, der har hypnotiseret vore medborgere til viljeløse zombier og tilsyneladende forvandlet deres hjerner til rådden snot.

   Du siger at vi skal være tålmodige og samle masserne til modstand. Held og lykke. Jeg har allerede flere gange givet udtryk for, at jeg ønsker dit forehavende al mulig held og lykke. Vi behøver ikke være enige her. Der kan tænkes forskellige veje til samme mål, ikke sandt?
   Når du imidlertid lægger dig så fast på én bestemt fremgangsmåde, fortæller du jo i virkeligheden fjenden (fjenderne), at det værste han behøver bekymre sig for … er flere bøger; flere underskriftsindsamlinger og flere papirlove. Jeg vil ikke blande mig i din fremgangsmåde. Den har vel sin berettigelse og sit publikum. Lad venligst være med at blande dig i min.
   Jeg er ikke født i går og har mine grunde til at forfølge en dagsorden som hidtil har været nærmest fraværende, i hvert fald stærkt underrepræsenteret, i dansk racebevidst modstand.
   Hvis du vil have at jeg skal tage din sagsfremstilling alvorligt forventer jeg at du fremover tager udgangspunkt i, og henleder til, udsagn i mine udgivne artikler, fremfor til uvederhæftige forestillinger og gisninger om hvad du tror jeg mener.

   Det forekommer mig altså bare stadig som ønsketænkning når du forventer, at de masser der i årtier (århundreder når man medregner jødekristendommen), dag ud og dag ind, er blevet (1) demoraliseret (2) fordummet og (3) vænnet til at se verden gennem jødemediernes filter, altså altid ud fra jødernes og de andre racefremmedes synsvinkel … pludselig skulle kunne vågne op og blive fornuftigt tænkende, selvberoende og racebevidste folkefæller, ved argumentets kraft alene. –De er jo for helvede hjerneskadede! Det er da egentlig utroligt at du ikke snart fatter det!
   Derfor retter jeg altså i stedet folkeoplysningen hen imod det mindretal af folkefæller der, af uransagelige årsager, endnu ikke helt har fået snotificeret deres hjerner i jødemedierne og jødekirkerne.
   Jeg ville da inderligt håbe at det var så let og legalistisk som du forudsætter med dine fine intelligente løsninger, men håb og tålmodighed kan bare ikke rigtig nytte noget, når hundreder af tusinder af racefremmede allerede står i landet, og jøderne uhindret fortsætter med at hælde gift i vor ungdoms krop og sjæl.

   Jeg har ikke en krystalkugle i hvilken jeg kan aflæse fremtiden, men jeg kan stadig iagttage historiens gang samt menneskers handlingsmønstre, og derudfra sandsynliggøre … at de fleste typer af adfærd har det med at fortsætte, så længe mennesker (1) finder denne adfærd gunstig for dem selv og (2) så længe de ikke støder på uønskede konsekvenser forbundet hermed.

   Sagt på en anden måde: hvad er prisen som racefremmede (jøder og andre) kan forvente at skulle ‘betale’ for at snylte på Danmark?
   –Ord?
   –Argumenter?
   –Papirlove?

   Du nævnte også længere oppe i tråden noget med den nationalsocialistiske ånd.
   Det kan jo være fint nok, men hvordan var det nu lige med Nationalsocialismen og pacifisme? –Kom NSDAP til magten udelukkende ved fredelige midler?

   Jeg er ikke nogen alvidende helgen, Hugo. Jeg er blevet oprigtigt sur og oprørt over dine personlige fornærmelser og grundløse anklager.
   Jeg er også selv hård i tonen, det ved jeg udmærket godt. Således er jeg også i stand til, efter en passende afsvalingsperiode, at se stort på person-angreb o.l. når endemålet for vor kamp ihukommes: Europas forsvar og den Hvide races overlevelse.

   • Hugo Ravn siger:

    Nej, hvis bare en enkelt langs frontlinjen opfører sig udisciplineret og forræderisk igangsætter et udfald i utide, vil resten være kompromitteret og lide samme skæbne som idioten. Det har jeg forsøgt at forklare høfligere ovenfor, men da du ser ud til at være tilfreds med dette hyper-forudsigelige vanvid, gør jeg mig tanker om formålet med dine aktiviteter.
    I øvrigt konstaterer jeg, at såvel visse af mine kommentarer som andres sympatiserende kommentarer andetsteds på din blog – forsvinder!?
    Hvis du begynder at fjerne en delmængde af mine indlæg, udfører du censur, og så bedes du fjerne alt, hvad jeg har skrevet. Selektiv fjernelse af kommentarer er manipulation af værste skuffe.

    • Hilmar Sejr siger:

     Jeg har ikke fjernet/censureret dine kommentarer, Hugo.
     Det er beklageligt hvis du endegyldigt har valgt at være fornærmet og dermed udelukker al fremtidigt samarbejde. Jeg er da ærligt talt også blevet fornærmet og såret over de mange grundløse beskyldninger der er føget gennem luften på denne tråd, særligt fra din side, men taget opgavens vigtighed i betragtning (de 14 ord, bevarelsen af Danmark som nordisk-germansk hjemland, bekæmpelse af den judeo-amerikanske verdensorden, osv.) er jeg som beskrevet ovenfor villig til at sluge min stolthed og komme videre. Det er ikke helt let, som du sikkert også selv erfarer, men måske det er nødvendigt. Jeg synes du bør overveje at stoppe med anklagerne om infiltration og kontrolleret opposition nu. Helt ærligt. Hvis du vidste hvor mange timer, dage, uger og måneder jeg har brugt på mine artikler og videoer ville du forstå hvor dybt æreskrænkende dine insinuationer er.
     Skal vi ikke være voksne her og vise at vi kan vedstå os vore uenigheder og samtidig respektere vore forskellige anskuelsesmåder, uden at ty til anklager om ‘at gå jødernes ærinde’, o.l.?
     Jeg er jo heller ikke enig i alle dine fremgangsmåder og synspunkter. Men jeg anerkender at den overvejende del af dit/jeres oplysningsarbejde er fornuftigt, nødvendigt og rigtigt. Derfor bruger jeg ikke din og min dyrebare tid, på at hænge mig i de detaljer der ikke lige flugter med min egen verdensanskuelse, f.eks. atomkraft, lidt for mærkelige sammensværgelsesteorier om mini-atomsprængninger, o.a. Det er efter min mening ikke rimeligt, at forvente fuldkommen overensstemmelse på alle punkter, frittænkende folkefæller imellem.
     Din reaktion på min internet-radio var faktisk ret så perfid og ikke just befordrende. Er det virkelig sådan du synes man bør støtte og opmuntre andre folkefæller der gør en indsats. –Med at affeje deres frivillige arbejde? ‘Mumlen i skægget’ kaldte du det. Jo, tak ska’ du ellers ha’. Jeg har lagt ret så mange timer i dén første udsendelse, Hugo. Prøv selv at lave en internet-radio. Det er sværere end man måske lige går og tror.
     Men selvfølgelig skal jeg også kunne håndtere kritik. Det er et område jeg vel nok kan forbedre mig på.
     Det første jeg gjorde da jeg havde læst et par af dine/jeres artikler på O-D-I-N.org var at sende jer en e-post hvor jeg roste jeres ‘fremragende arbejde’ og tilbød samarbejde. Kan du huske det?
     Jeg, for min del, er villig til at slå en streg over misforståelserne og komme videre.

     Det er slet ikke muligt at kommentere på din/jeres side.
     Måske det er det fornuftigste valg.
     Så undgår man vel al det tidsspildende person-fnidder og kan hellige sig det politiske oplysningsarbejde.

     • Hugo Ravn siger:

      Det er fornuftig tale, men når du samtidig opildner til aktiviteter, der vil ødelægge os i en tidlig fase, går dine handlinger imod, hvad du advokerer for.
      Din henvendelse fra nogen tid tilbage blev modtaget i samme ånd, som den var afsendt, vil jeg tro, men uden at kende personen bag henvendelsen, er det ikke muligt at indlede et nærmere samarbejde.
      SIF har ret i, at vi mangler en samlende organisation, hvor samarbejdet kunne udbygges, men det ligger ikke lige i kortene, bl.a. af mange praktiske grunde og ikke mindst sikkerhedsmæssige forbehold herfra. Du har måske endnu ikke oplevet offentlig efterforskning, men det har vi, og det fremmer ikke lysten til at stå frem.
      Jeg beklager, hvis mine insinuationer er malplacerede. Problemet er bare, at nogle af dine forslag til, hvad vi kan drive det til uden for kontoret indebærer en indlysende risiko for at gå jødernes ærinde.
      Ingen her kender i øjeblikket svaret på, hvordan vi kommer til at arbejde mere effektivt sammen, og derfor har vi valgt at fortsætte oplysningsarbejdet beskyttet af en vis anonymitet. Det er en enorm opgave at vække den godtroende, dybt hjernevaskede befolkning – ikke mindst fordi enhver aktivitet i det åbne rum – indtil vi er mange nok – vil blive straffet på ansættelse, forsørgelsesgrundlag, børn, etc. Konklusionen må være, at vi må stræbe efter at opnå en sikker kritisk masse, inden større åbenhed er muligt. Det vil helt sikkert tage længere tid, end mange har tålmodighed til. Men jeg ser ingen bedre løsning.

      • Hilmar Sejr siger:

       Det er fint nok for mig, Hugo. Jeg var spændt på hvordan du ville modtage min opfordring til at lægge misforståelserne bag os og komme videre.
       Det afgørende er, at dit velovervejede svar nu giver os begge arbejdsro til at fortsætte den nødvendige folkeoplysning … Til hver vort publikum.
       Det er ikke min hensigt at opildne til noget som helst uoverlagt. Det har jeg fremhævet igen og igen.
       Men, som sagt, din tilbagemelding her er fuldt ud tilfredsstillende og jeg ser nu udelukkende fremad i en opbyggelig og ukuelig ånd.
       Jeg står fuldt ud ved budskaberne i mine artikler, lige så vel som jeg er sikker på at du står ved dine.
       Måtte du og resten af O-D-I-N.orgs medarbejdere fortsat have held til at bringe indsigt og oplysning til den del af folket I har som målgruppe, og måtte I aldrig trættes i indsatsen for fædrelandet.

       • Hugo Ravn siger:

        Hilmar.
        Jeg vil lige tilføje i anledning af en tidligere bemærkning om O-D-I-N’s manglende mulighed for læserkommentarer, at det er en meget bevidst beslutning herfra at undgå dem. Når de velkomne kommentarer indimellem afløses af tråde som denne, hvor kritik fyger om ørerne på alle, så bruges der for megen energi, som efter vores opfattelse går fra andre mere vigtige opgaver.
        Tænk over om det er “servicen” værd.
        Og i øvrigt de samme ønsker herfra mht. dit videre oplysningsarbejde.

        • Charlotte Bjørn Poulsen siger:

         En side med kommentarfelter tiltrækker folket. Her kan de se, at der er flere med samme tanker. Jeg finder det yderst vigtigt, at der sådan en mulighed. Med alle de artikler der i forvejen er at vælge imellem, så er det også vigtigt at bruge tid på at kommunikerer med læserne.

 15. SIF siger:

  Vi kan da ikke blive “stærke nok” når ingen vil mødes. Er i bange for at blive set eller hørt? Hvorfor danner i ikke en NS bevægelse? I kan da bare danne hver sin. Eller venter i på en fører der danner en sådan? Hvordan skal vi nogensinde blive “stærke nok” når der ingen bevægelse er, som man kan henvende sig til?
  Det er ikke andet end tomme ord…. Jeg husker engang en leder af en gruppe gerne ville have, at jeg samlede medlemmerne, men vedkommende ville ikke selv dukke op. Ynkeligt

 16. Hilmar Sejr siger:
  • Charlotte Bjørn Poulsen siger:

   Hvorfor sætter du det billede ind her?

   • Hilmar Sejr siger:

    Fordi det er et sjovt billede der fortæller megen sandhed om abrahamitisk samarbejde.
    –Hvorfor spørger du egentlig? Du har fandme ingen adkomst til at stille spørgsmål om den redaktionelle linje her. Du dukkede op for et par måneder siden og har kun spildt min tid med usagligt pjatværk lige siden.
    Du spilder min tid, Charlotte.
    Min tålmodighed med din uindbudte indblanding er snart slut.
    Næste gang du kommer med dine pjattede uproduktive forslag eller nyfigne spørgsmål fra sidelinjen er det slut og jeg blokerer dig.

 17. Hilmar Sejr siger:

  Til Charlotte.
  Beklager de hårde ord.
  Jeg er blevet forbitret over de grundløse beskyldninger der er rettet mod mig i denne tråd.
  Jeg lod det gå ud over dig. Det må du undskylde.

 18. Charlotte Bjørn Poulsen siger:

  Det er ok. Jeg retter jo også min frustration mod dig. Jeg leder og leder efter en leder. Jeg kan ikke finde ham. Måske skal jeg lede efter en “hun”.

  • Hilmar Sejr siger:

   Hej Charlotte.
   Lad os for fremtiden lægge misforståelserne bag os og arbejde i den gode sags tjeneste, uden at rette skytset for meget indad.
   Det kan være udmærket, og lejlighedsvis også nødvendigt, med debat og rådslagning … men når fornærmelserne begynder at blive personlige er det på tide at nogen siger fra, og vi minder os selv om den større sags forrang.
   Ang. din søgen efter en leder: der findes i dag en løsningsmodel der måske gør din søgen mindre vigtig. Det jeg hentyder til, er noget der hedder leaderless resistance. Hvis du ikke kender til fænomenet vil jeg da anbefale at du undersøger det nærmere.
   Tak for din opbakning.

   • Charlotte Bjørn Poulsen siger:

    Jeg har slet ikke set denne besked før nu, og derfor blev jeg vred da jeg så de to linier nedenunder. Jeg troede det var svaret på mine kommentarer og anså det for ligegyldighed og arrogance. Så er det min tur til at sige undskyld.

    • Hilmar Sejr siger:

     Undskyldning modtaget og godtaget.
     Denne tråd bør, blandt flere andre ting, lære os at holde følelserne i ave.
     Lad os fremadrettet bestræbe os på at opretholde en nøgtern og saglig tilgang.

     • Charlotte Bjørn Poulsen siger:

      Enig, lad os arbejde sammen. Tak. Jeg glæder mig til dit næste radioprogram. Om en uge bliver jeg afblokeret på fb, så kan jeg dele det hele. Jeg håber du en dag vil lave et radioprogram om folkemordet på tyskerne efter krigen.

 19. Charlotte Bjørn Poulsen siger:

  Jeg er meget glad for at du laver radio nu og håber det bliver ugentligt. Synes også dit sprog er pænt. Tak. Men du ved godt at alle zio-medierne konstant har travlt med muslimerne, for at opildne os mod dem. Derfor gør vi ikke det samme. Jeg er klar over de skal hjem igen – Tag ikke fejl af det! Men vi MÅ koncentrerer mig om at oplyse om roden til alle problemerne. Vi kan alligevel ikke sende dem hjem før det problem er løst vel? Kender du History Reviewed Channel som fornylig blev slettet? Hvis ikke kan jeg sende dig nogle links, da det måske kunne give dig idéer til dine programmer.

 20. Charlotte Bjørn Poulsen siger:

  Jeg var faktisk så glad for dit radioprogram at jeg gik smilende i seng. Tak for dit store arbejde. Også tak til Hugo. I er dygtige.
  Jeg har lige set din video HELTE PAA ORLOV for tiende gang. Jeg elsker den. Sangen er rigtig god. Jeg kender sådan en Helt.

 21. Hilmar Sejr siger:

  Til Hugo Ravn.
  Jeg har på det seneste overvejet at lukke for kommentarfeltet, netop af årsagerne som vi begge anfører. Men hjemmesiden her er skabt af Hammersmeden. Derfor er det begrænset hvor meget jeg som gæsteskribent kan tillade mig at ændre på hans opsætning. Desuden kan det stadig være gunstigt og frugtbart med udveksling af idéer.
  Jeg er villig til atter at føje jeres side til listen over anbefalede links, hvis I vil gengælde æren.
  Måske du i samme anledning også vil overveje om nogle af mine dansksprogede youtube-videoer kunne komme i betragtning til jeres fine udvalg.

  • Daner siger:

   Hej Hilmar,

   Jeg tænkte du måske var interesseret i at lægge mine film på din youtube, så kunne jeg gøre det samme for dig. Hvad siger du til det?

   • Daner siger:

    Pga. det manglende svar, går jeg udfra, at du ikke er interesseret i mine film, Hilmar?

    • Hilmar Sejr siger:

     Har haft travlt.
     Hvad er det for nogle af dine videoer du hentyder til?
     Beklager hvis jeg ikke kender til dit arbejde. Anfør en html-henvisning til videoerne og jeg vil bestemt overveje dit tilbud.

     • Daner siger:

      Så må jeg bede om at du evt. sender mig en besked pr. email. Den email som du ser bliver brugt under denne besked, tak.

  • Hugo Ravn siger:

   Hej Hilmar
   Foreslå venligst én video som du mener kunne virke på o-d-i-n.org.
   Send venligst et link til videoen til info.o-d-i-n.org, så kigger vi og giver besked.
   Vi vil ikke henvise til kommentar-turbulensen her på sitet.
   Det er gået op for mig, at dette virkelig er en blog, og vi henviser helst til rene artikler uden krimskrams omkring. “Kunderne” er tilstrækkeligt distraherede i forvejen af at hænge over de sædvanlige medier.

   • Daner siger:

    Hugo, jeg foreslår disse to:

    https://www.youtube.com/channel/UCBbr5r614R7ApqGNiIo62OQ/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd

    Hvis du ikke bryder dig om blokken, så forstår jeg ikke, hvorfor du har brugt så meget tid på at kommentere.

    • Hugo Ravn siger:

     Hej Daner
     Læg mig ikke ord i munden. Jeg finder væsentlige, informative artikler nødvendige, men kommentarerne er overvejende tidsspilde. I er dog en af de blogge, der reflekterer på læsernes kommentarer, og det skal I have ros for. Dermed var den halve time måske ikke helt spildt, hvis min pointe nåede at blive assimileret, inden denne tråd typisk transformeres til glemt fortid og bliver et forstenet område på harddisken.

     “Bag fjendens linjer” kan ligge under vores danske videoer i bytte med én af følgende:
     http://o-d-i-n.org/video-vi-skulle-have-lyttet-til-adolf-hitler/
     http://o-d-i-n.org/video-folkemordet-paa-hvide-europaeere/
     http://o-d-i-n.org/video-en-ny-verdenskrig-til-sofahjernerne/

     Jeres video ligger som “gidsel” på o-d-i-n (fra i morgen), så længe en af vores videoer får en tilsvarende prominent plads på Hammersmeden.

     • Hilmar Sejr siger:

      Hej Hugo.
      Som allerede nævnt skal du/I være velkommen/velkomne til at benytte de af mine videoer I finder mest brugbare og passende.
      Jeg vil også gerne udveksle ‘video-gidsler’ som foreslået.
      O-D-I-N.org vil fremover være at finde på listen over anbefalede links her på bloggen.
      Så kan jeg jo kun håbe på at I vil gengælde æren.

   • Hilmar Sejr siger:

    Hej Hugo.
    Du skal være velkommen til at bruge den eller de af mine youtube-videoer du finder mest passende i folkeoplysningsøjemed.

    • Hugo Ravn siger:

     Hvad blev der af mit svar her?

     • Hilmar Sejr siger:

      Det røg automatisk i spam-filteret p.g.a. de mere end én html-henvisning.
      Har godkendt det nu.

      • Hugo Ravn siger:

       Nu leder verden efter en tilsvarende prominent præsentation af en af o-d-i-n.org’s videoer, i udvalg ovenfor, (altså ikke blot som et link dybt i en tråd).
       Ellers dræber vi “gidslet” inden for et par dage !!!
       http://o-d-i-n.org/danske-videoer/

       • Hilmar Sejr siger:

        Hej Hugo. Tak for at du har tilføjet min video til jeres fine liste. Jeg håber da at det er fordi du finder den værdig til at være der, og ikke fordi jeg skulle have forlangt eller på nogen måde krævet at den skulle fremgå der.
        Jeg har forgæves prøvet på at oprette en ny videomenu i topbjælken her på siden.
        Det var sværere end jeg lige havde forestillet mig. Jeg er ikke den store IT-ekspert.
        Jeg vil dog arbejde videre på sagen og forsøge om jeg ikke på anden vis kan få nogle af jeres videoer oplastet hertil.
        Indtil videre fik jeg oprettet en såkaldt ‘widget’, i højre side lige under ‘nye indlæg’, som henviser direkte til alle nye indlæg på jeres side.
        Hvis det ikke er ‘prominent’ nok, må du jo sige til og jeg skal se hvad jeg så kan gøre yderligere for at stille dig tilfreds.
        Jeg synes under alle omstændigheder det er fint at vi har genoprettet ‘diplomatiske forbindelser’ og som mindstemål henviser til hinandens sider.

        • Hugo Ravn siger:

         Nej, vi føler os ikke presset på nogen måde. Der er bestemt gode pointer i jeres “Bag Fjendens Linjer”. Den personlige præsentation er ikke så almindelig i Danmark, så det tæller positivt med. Og naturligvis er der en motivation i at bytte en af vores gode film ind på Hammersmeden. En menu til videoer og radio (som på o-d-i-n.org) lyder som en god ide, og tak for yderligere henvisninger. I er naturligvis velkomne til at lægge filmen på jeres Kanal på YouTube også, hvis den ikke er for kontroversiel for jeres stil og muligheder der.

 22. Daner siger:

  Så er der reklameret med Radio Gimle på de sociale medier!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.