DEN RADIKALE GLOBALISTMEDLØBER IDA MEIER AUKEN’S KARRIEREFREMMENDE, NEOKOMMUNISTISKE FREMTIDS-SYN: INGEN PRIVAT EJENDOMSRET, INTET PRIVATLIV I 2030

Den slags gammeldags og besværlige pjat er der nemlig slet ikke behov for at bekymre sig om længere efter Ida Meier Auken og hendes teknokrat-venner i World Economic Forum har tilrettelagt idealsamfundet for os andre.

 

 

Giftæblet falder ikke langt fra stammen. Hendes bedstemor, Kirsten Auken, som åbenbart var stor tilhænger af børnemishandleren Alfred Kinsey’s ‘videnskabelige arbejde’, var i 1950’erne, som sin datterdatter også ivrigt ‘banebrydende’ og med(løber) på datidens nye, smarte trends. Bedstemor Auken kan med rimelighed anses som sexologiens moder i Danmark. Her fra kvinfo:

Under massiv bevågenhed fra kolleger, journalister og en nysgerrig offentlighed forsvarede KA i 1953 sin doktordisputats ‘Undersøgelser over unge kvinders sexuelle adfærd’ som den første kvindelige mediciner ved Århus Universitet. Hun var selv opmærksom på, at undersøgelsen havde metodiske mangler, men betragtede arbejdet som det første skridt i en mere vidtrækkende bestræbelse for afdækning af den skandinaviske befolknings seksuelle forhold. Intentionen var med den amerikanske seksualforsker A.C. Kinseys ord at belyse, “hvad folk virkelig gør”. Og netop hans opsigtsvækkende rapporter fra 1948 og 1953 var til stor videnskabelig stimulation for KA. Da Kinsey i 1955 besøgte Kbh., var han en selvfølgelig frokostgæst hos familien Auken.

Med sin disputats introducerede KA den sociologiske sexologi i Danmark, og hendes undersøgelse kom i et vist omfang til at danne skole og er siden blevet flittigt benyttet som inspiration og reference for lignende studier. Med disputatsen var hendes faglige løbebane endegyldigt afstukket, og overvejelser om en karriere som børnelæge måtte vige til fordel for psykiatrien. I 1964 udnævntes hun til assisterende overlæge ved det nystartede Montebello i Gentofte. To år senere blev hun den første kvindelige overlæge ved Rigshospitalets psykiatriske afdeling O. KA blev en nøgleperson i dansk socialpsykiatri samtidig med, at hendes faglige prioriteter forblev klare: det var de yngste generationer, der havde hendes bevågenhed, og til sin død syslede hun med planer om en ungdomspsykiatrisk klinik på loftet over afdeling O. I 1962 var hun drivkraften bag en sociologisk undersøgelse blandt unge storbyfamilier ‘Familien lever’, og da hun i 1966 skulle forestå en psykiatrisk forelæsningsrække på Kbh.s Universitet, valgte hun for første gang i fakultetets historie systematisk at introducere de medicinske studenter til sexologien.

Trods KAs deltagelse i flere kommissioner, herunder Kvindekommissionen af 1965, blev karrierens største faglige udfordring formandskabet for det regeringsnedsatte seksualoplysningsudvalg af 1961. Udvalgets kommissorium lød på en afdækning af behovet for “oplysning, etisk vejledning og rådgivning på det seksuelle område”, og dets formand gik til opgaven med vanligt højt ambitionsniveau. Ikke alene skulle det tværfaglige ekspertpanel kaste lys over gældende praksis, hun ønskede også selv at foranledige videnskabelige undersøgelser, bl.a. via et formaliseret samarbejde med Socialforskningsinstituttet [den danske aflægger af Frankfurterskolen, red.]. Gennem denne alliance håbede hun at kunne tilvejebringe en storstilet sexologisk tværsnitsundersøgelse, men efter et mindre pilotstudie afbrød instituttet samarbejdet til stor fortrydelse for KA. Skønt muligheden for en ultimativ dansk Kinseypendant således syntes forpasset, samlede hun en stab af yngre kolleger omkring sig og iværksatte med dem flere større og mindre empiriske studier. Formandshvervet var slidsomt, men kom om noget til at demonstrere hendes usædvanlige evner som inspirator og samlingsfigur. I udvalgets to betænkninger udtryktes en både fremsynet og nuanceret holdning til unges seksuelle udvikling, og udvalget var utvetydigt i sin anbefaling af seksualundervisning som et obligatorisk element i folkeskolen. Dette blev til virkelighed i 1970, to år efter KAs død [Hilmar Sejr’s fremhævninger og kommentar].

Ud over det mildt sagt foruroligende indhold i teknokratluderen Auken’s tale bør man bemærke et andet særdeles afslørende forhold ved hendes optræden: hendes engelske talesprog. Forekommer det ikke læseren, at hun artikulerer ordene på en måde umiskendelig præget af den karakteristisk forlorne, vulgær-amerikanske ‘dialekt’ som vi efterhånden kender fra alle de andre demonstrativt tjenstvillige globaliseringshystader (m/k), men i særdeleshed fra de mest IT-hypnotiserede og teknokrati-krybende karriere-kællinger? Fænomenet minder mig om en udsendelse jeg for nylig torturerede mig selv ved at høre på radio24Syv. ‘To Disrupt or to not [sic] Disrupt’ hedder den. Christiane Vejlø er den beslutsomt personlighedsafsværgende og moderigtigt selvafsjælende værtinde på det kvalmende feminist/tech-program ‘Elektronista’, et fast propagandistisk indslag på radio24Syvs sendeflade siden begyndelsen, til orientering for de der indtil nu har været forskånet for dets hjerteskærende udgydelser. Læg vel mærke, igen: ud over emnet som i sig selv må vække til dyb bekymring, foragt og væmmelse, til gæstens overdrevent kælne, ligefrem drævende vulgær-amerikanske udtale af de engelske ‘fagord’. Denne særlige form for påtaget amerikansk-engelsk talesprog er kendetegnende og symptomatisk for de mest krybende globalist-slaver. Disse feministiske IT-fanatikeres personlige drømme og tanker er tilsyneladende ganske udryddet og erstattet af ét altoverskyggende ønske: at afpasse deres liv og levned så lydefrit som muligt efter udviklingens krav.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til DEN RADIKALE GLOBALISTMEDLØBER IDA MEIER AUKEN’S KARRIEREFREMMENDE, NEOKOMMUNISTISKE FREMTIDS-SYN: INGEN PRIVAT EJENDOMSRET, INTET PRIVATLIV I 2030

 1. sga siger:

  Ja, jøderne der – og Freud, Marx og hele Illuminati / Kommunist slænget har haft en plan over mange år. Der er nu via jøde FN dikteret obligatorisk sexual undervisning helt ned i børnehave klassen. Og når det ikke rækker, spiller de i Folkeskolen for 2.klasses elever op på stor-skærm i Fåborgs Kommune Skoler sågar Rammstein ” Du hasst mich ” med vodka druk, narko kanyler, skydevåben til unge pigers hoveder, osv.
  Det er sat i system hvordan vor ungdom smadres.
  På Odense Tekniske Skole går politiets narko hunde rundt hver dag – iflg Rektor er 35 % af elever narko afhængige.
  Den narko som ingen andre end jødisk/russisk mafia smugler op via Istanbul og ind i EU /DK.

  • Hilmar Sejr siger:

   Enig. Usædelighedspropagandaen er blandt globalisternes farligste våben.
   Tech-afsjælingen er et andet. Raceblanding, feminisme og medicinsk forgiftning må heller ikke glemmes.

 2. Asger Nord siger:

  Se her et meget oplysende foredrag (på engelsk)

  om hvorfor kvinder er lette ofre for macho mænd. Uanset hvilke katastrofale konsekvenser denne preference har for kvindens frihed og fremtid. Kvinders stemmeret er søm i vores ligkiste.

  • Hilmar Sejr siger:

   Lemmingers og sinkers stemmeret er søm i det i forvejen dødsdømte judeokristne og finanskapitalistiske ‘samfund’s ligkiste.
   Der er i sandhed også mænd der ikke burde have medbestemmelse i et fornuftigt folkestyre.

   “kvinder er lette ofre for macho mænd”

   Slutningen må være, at vestlige mænd er blevet alt for blødsødne og kvindagtige.

   At tørre ansvaret af på Hvide kvinder er lidt for let efter min mening.
   Vestlige mænd har svigtet i lige så høj grad og igennem adskillige generationer.

 3. Asger Nord siger:

  Jeg prøver ikke at tørre ansvaret af på kvinderne. De følger bare deres natur. MÆNDENE har fejlet da de for ca 100 år siden delte ledelsen med kvinderne. Og desuden da både mænd og kvinder for 50 år siden delte deres voksne ansvar med børn og sociale parasitter.

  • Hilmar Sejr siger:

   Efter min mening bør både valgbarheds- og valgretsalderen hæves til 25.
   Desuden skal bistandsklienter og dømte forbrydere (over en rimelig bagatelgrænse) ikke kunne øve politisk medindflydelse under en fornuftig styreform, så længe de modtager offentlig hjælp og/eller afsoner deres straf.
   Jeg fornemmer, at vi er nogenlunde enige så langt.
   M.h.t. kvinders valgret, så ser jeg ikke noget særskilt problem her, forudsat selvfølgelig at også kvindegruppen underlægges væsentlige begrænsninger, således at kun de nationalt ansvarlige tillades medindflydelse. Gifte mødre til Hvide børn, eksempelvis, bør efter min mening ikke bare tildeles stemmeret, men også agtes og belønnes i et fornuftigt system. Feminister og andre sindssyge kællinger bør selvsagt aldrig kunne stemme.
   Almindelig stemmeret fører til pøbelvælde og nationens undergang … også hvis man begrænser den til mænd alene.
   Raceforrædere af begge køn skal uigenkaldeligt fratages statsborgerskab og dermed også stemmeret. Om muligt bør de landsforvises.

   Afskaffelsen af Landstinget i 1953 var, som jeg ser det, særdeles ugunstig i denne sammenhæng. Etkammersystemets indførelse svarer vel til, at en husstands forældre dør eller rejser bort og overlader ansvar og drift til børnene.
   Det var nok ikke helt tilfældigt at tokammersystemets opløsning indtraf mindre end ti år efter Anden Verdenskrigs afslutning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.