SANDHEDEN OG FREMTIDEN

stroetanker-1

 

 

stroetanker-2

 

 

stroetanker-3

stroetanker-4

 

stroetanker-5

 

 

stroetanker-6

 

 

stroetanker-7

 

 

stroetanker-8

stroetanker-9

 

 

stroetanker-10

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til SANDHEDEN OG FREMTIDEN

 1. Hilmar Sejr siger:


  http://naturalfertilitybreakthrough.com/mens-health-male-fertility/mobile-phones-cause-infertility/
  http://www.motherjones.com/environment/2016/05/federal-study-links-cell-phone-radiation-cancer
  Det er påfaldende hvordan TV- og radioværter i årevis har brugt stort set samme formulering når emnet falder på ‘smartphones’ og anden zombificerende globalist-teknologi.
  Læg mærke til hvordan de med stor selvfølgelighed ynder at benytte den særlige fælles, inddragende form. Et typisk eksempel kunne lyde som følger:

  vi bruger jo vores smartphones og vores facebook-konto hele tiden og til alle formål. Vi kan jo slet ikke undvære mobilen eller facebook i vores liv”.

  Denne grundform; denne besynderligt østtyske SED-sætningsstruktur, med alle dens på forhånd givne antagelser og kollektivistiske afsmag, eller varianter heraf, forekommer igen og igen når mainstream-mediernes talende hoveder skal beskrive (normalisere) den privatlivs-udryddende, kulturødelæggende og, efter alt at dømme, steriliserende mikrobølgeteknologi.
  Der er enorme milliardkontrakter på spil for producenterne af smartphones og ‘wi-fi’. Deres største kunder er … stater. Disse penge-interesser bør rimeligvis indgå i overvejelserne om mikrobølgebaseret teknologis skadevirkning. Forsigtighedsprincippet er et udmærket sted at starte. Der vil altid være korrupte ‘eksperter’ der lader sig friste af pengegaver fra industrien til at forsikre os om, at der ingen fare overhovedet er forbundet med at holde mikrobølge-sendere op til tindingen i timevis om dagen. Der er jo statslige sikkerhedsstandarder der beskytter os, ikke sandt? Hvor mange af læserne har nogensinde læst sikkerhedsanvisningerne på deres mobiltelefon eller andre trådløse IT-produkter?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s