AMERIKANSKE BILLEDER I HOVEDERNE PÅ KULTURLØSE, IDENTITETSBERØVEDE DANSKE GYMNASIEPIGER (M/K), JACOB HOLDT’S KGB-KALDENAVN OG BLM I DANMARK

 

 

Fra Bent Jensen’s ‘Ulve, Får og Vogtere, Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991’, bind 1, siderne 548-550:

Fra 1970 til 1975 havde Jacob Holdt (f. 1947) rejst rundt i USA og fotograferet landets ‘bagside’. Hans bog ‘Amerikanske Billeder’, der udkom i 1977 på Informations Forlag, præsenterede et udvalg af fotos af fattige og ofte miserable eksistenser og vilkår i ‘Guds eget land’ ledsaget af hans kommenterende tekst. I det USA, Holdt præsenterede, fastholdt sværtbevæbnede Ku Klux Klan-tilhængere sorte landarbejdere i et jerngreb, sorte børn døde af sult og rottebid i ghettoerne, og de facto slaveri var en ubestridelig kendsgerning. Der var tale om et ensidigt billede af USA og de sortes forhold, men der var meget sandt i hans billeder. Værket blev en kæmpesucces. Venstrefløjen elskede Holdt for hans afsløring af det kapitalistiske USA som et racistisk samfund […] Holdt så sig selv som en politisk aktivist, der brugte kameraet i ideologisk øjemed.

I 1992 hævdede Ekstra Bladet med Oleg Gordijevskij og PET som kilde, at Jacob Holdt siden 1976 havde arbejdet som indflydelsesagent for den sovjetiske efterretningstjeneste, og at multimedie-komplekset ‘Amerikanske Billeder’ havde været en sovjetisk påvirkningsoperation, der skulle miskreditere USA og derigennem præsident Jimmy Carters kamp for menneskerettigheder overalt på kloden og neutralisere kritikken af krænkelser af menneskerettighederene i Sovjetunionen og andre socialistiske stater.

KGB havde i det omfang, tjenesten havde bidraget til at gøre Jacob Holdt og hans værk berømt og levedygtigt, god grund til at være tilfreds. I 2010 havde showet ‘Amerikanske Billeder’ været vist omkring 5.000 gange i Danmark og 1.200 gange i USA. Bogen er i Danmark udkommet i 13 oplag, og der er i alt solgt 87.000 eksemplarer. I USA er der solgt 3,5 mio. bøger. I Tyskland er det den længst værende udenlandske bog på bestsellerlisten nogensinde [!]. Showet er blevet vist på gymnasier, højskoler, efterskoler, folkeskoler, seminarier, handelshøjskoler, voksenuddannelser, sognegårde og forsamlingshuse […] I ti år kørte det på eget teater i København. En film over showets billeder, der fik dansk statsstøtte, er blevet vist på DR og filmfestivaller i Cannes og Berlin. I 2009 fik Jacob Holdt tildelt livsvarig kunststøtte for sit arbejde med ‘Amerikanske Billeder’ […].

Endnu i 1985 havde KGB konspirativ kontakt til Holdt, hvis dæknavn var Priest, og hans føringsofficer Nikolaj Gribin gennemførte et møde med danskeren i Budapest i begyndelsen af februar dette år, hvilket Holdt har bekræftet. Det er desværre ikke muligt nærmere at beskrive dette møde, da Justitsministeriet har støttet PET’s afslag på at afklassificere det relevante dokument. Da Gordijevskij lidt senere var i Centret i Moskva, talte han med sin kollega Nikolaj Gribin, der stolt viste ham en ny udgave af ‘Amerikanske Billeder’. Gribin sagde, at Centret betragtede Holdt som en vigtig agent. Og Gribin gjorde karriere i KGB bl.a. på grund af sin hvervning af Holdt [Hilmar Sejr’s fremhævninger].  

 

Spørgsmålet må melde sig: hvis Holdt var KGB-agent i 1970’erne og 1980’erne, hvilke fremtrædende og indflydelserige kulturpersonligheder er så i fremmede magters sold i dag?

Professor Bent Jensen er en fremragende historiker, men det skal understreges at hans politiske ståsted alligevel, på flere centrale områder, øjensynlig ligger fjernt fra denne forfatters verdensanskuelse. Citatet ovenfor er imidlertid af så afgørende betydning for forståelsen af det kulturelt betændte miljø vi befinder os i, at det fortjener udbredelse. Også selvom Bent Jensen tilsyneladende befinder sig bedst blandt de race- og historiefornægtende zionistiske counterjihadister af tvivlsom dansk loyalitet.

Bent Jensen er som sagt en udmærket og dygtig historiker. Hans besynderlige udeladelse af eksempelvis Aleksander Solsjenitsyn’s velkendte jødekritiske udtalelser og hans underligt manglende interesse for marxismens og bolsjevismens jødiske oprindelse gør imidlertid, at man må læse hans arbejde med et vist forbehold og i bevidstheden om, at også B.J. arbejder efter sine dagsordner og med sine særlige grænser, over hvilke han ikke gerne træder. Når man indtænker forlags-branchens etniske slagside er det måske ikke så uforståeligt endda.

Til sidst et par tilfældige øsedrag af det tilsyneladende bundløse kar af ufrivilig Black Lives Matter-satire fra systempressen:

Iransk-globalistisk feminist-students artikel i større dansk dagblad: ‘Derfor skal du støtte Black Lives Matter’.

Lidt om ovennævnte artikels forfatter:

Nazila Kivi er foredragsholder og redaktør for magasinet Friktion. Hun studerer folkesundhedsvidenskab med særlig fokus på køn, queer og postkoloniale studier. I foråret 2015 var hun på udveksling i Mexico City for at arbejde med LGBT-rettigheder og studere feministiske bevægelser i Mexico. Hun er også blogger på Modkraft og Politiken og skriver om feminisme og minoritetspositioner i dansk og internationalt perspektiv (citeret fra ‘Netudgaven’).

Amerikansk neger-‘professors’ artikel i større dansk dagblad: ‘Hvidhed er Blindhed’.

Lidt om ovennævnte artikels forfatter:

Michael Eric Dyson (born October 23, 1958) is an African-American academic, author, and radio host. He is a professor of Sociology at Georgetown University.[2] Described by Michael A. Fletcher as “a PrincetonPh.D. and a child of the streets who takes pains never to separate the two”,[3] Dyson has authored or edited 18 books dealing with subjects such as Malcolm X, Martin Luther King, Jr., Marvin Gaye, Nas’s debut album Illmatic, Bill Cosby, Tupac Shakur, and Hurricane Katrina (fra Wiki).

Som rosinen i pølseenden en af de virkelig morsomme artikler om emnet, skrevet af et par af de sædvanligt intetanende, kulturmarxistisk gennemafrettede universitetsstuderende. Fra indledningen kan man læse følgende iøjnefaldende eksempel på klassisk orwelliansk dobbelttænkning:

Black Lives Matter er et decentraliseret netværk af græsrodsaktivister uden formel struktur eller nationalt lederskab, der er vokset ud af en række lokale og nationale protester mod politidrab på unge sorte mænd i USA. […]

»Sort« er en fællesbetegnelse, der beskriver en række individer, der har det til fælles, at de opfattes som en del af en afrikansk eller »sort« race. For at forstå hvad det betyder, er man nødt til først at forstå hvad race er. Men det er mere komplekst end som så, for racer eksisterer nemlig slet ikke [sic].

Naturvidenskaben abonnerer ikke længere på forestillingen [sic] om at menneskeheden kan opdeles i forskellige biologiske racer.

Race er altså ikke en naturlig eller videnskabelig størrelse, men en social virkelighed [sic], der skabes af mere eller mindre eksplicitte forestillinger om at mennesker kan kategoriseres og rangordnes ud fra vilkårlige karakteristika såsom hud-, hår- og øjenfarve [Hilmar Sejr’s fremhævninger].

–Der er da vist tale om nogle yderst velopdragne og veltilpassede drenge her; drenge der har hørt rigtig godt efter alle deres feministiske lærerinder og jødiske professorer. Måske ikke helt tilfældigt at de stadigvæk … er skoleelever.

Lidt om artiklens meget studentikose tilblivelse.

Her om en af studenterne der angiveligt er ‘forsker’ ved RUC.

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 svar til AMERIKANSKE BILLEDER I HOVEDERNE PÅ KULTURLØSE, IDENTITETSBERØVEDE DANSKE GYMNASIEPIGER (M/K), JACOB HOLDT’S KGB-KALDENAVN OG BLM I DANMARK

 1. Hilmar Sejr siger:

  Sådan kommer universitetsuddannede, kulturkristne kvinder i Danmark til at tænke og tale om ~5 år. Indoktrineringen til den Hvide skyldpsykose bliver som altid … betalt af hvide skatteydere. Læg mærke til negrenes køligt betragtende-bedømmende ansigtsudtryk og hånlatter i baggrunden:

 2. Balder siger:

  Videoen virker ikke mere.

  Man skal godt nok have stærke nerver for at se den færdig.

  Alternativ videoadresse: http://www.youtube.com/watch?v=oPWsVVgi9fI

  http://www.youtube.com/watch?v=QTHFLqJfdq8 (Med kommentarer)

  • Hilmar Sejr siger:

   Tak for det, Balder.
   Hehe, ja stærke nerver kræves. Især hvis man lider af vrangforestillingerne om at alle Hvide mennesker, eller større dele heraf, kan vækkes til masseopvågnen.
   Det er af største vigtighed for den seriøse modstand, at vi endegyldigt afskriver lemmingerne. De vil kun trække os med i døden. De fortjener for det første ikke vor troskab. Desuden er det åndeligt drænende og demoraliserende for den oprigtigt nationalsindede igen og igen at udsætte sig selv for det hysterisk medieopgejlede raceforræderi som lemmingernes adfærd og programtænkning gennemsyres af.
   Udtrykket af skadefro og skælmsk ondsindethed i øjnene på en johanne Schmidt-Nielsen og lignende kællinger (m/k) mens de aflirer deres betingede refleks-floskler kunne få de af os med bare en smule tænkeevne tilbage, til at indse det aldeles omsonste i forsøget på at redde dem ud af deres selvmords-hypnose.
   Folkeforræderne kan ikke længere tillades at spille på og udnytte vor misforståede almindelige og ukritiske troskab til alle racefæller.
   Det koster alt, alt for lidt for dem at melde sig ud af det nationale fællesskab.
   –Lidt samme fænomen som når feministerne stadig forventer gallant og selvopofrende adfærd fra tilfældige mandlige medborgere, så snart de har brug for den, men som ikke er villige til at betale deres del af regningen med sædvanemæssige kvindepligter.
   Jeg kommer mere ind på denne grunderkendelse i Radio Gimles første udsendelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s