ELEKTRONISK MASSE-STERILISERING, INDOKTRINERING, ADFÆRDSSTYRING, SINDELAGSKONTROL, AFSJÆLING, (SELV)OVERVÅGNING, RACEOPBLANDING OG POLITISK-KULTUREL USKADELIGGØRELSE AF VESTENS INTETANENDE BEFOLKNINGER. SMARTPHONES ER I SANDHED SMARTE. SPØRGSMÅLET ER SOM ALTID: FOR HVEM? [opdateret]

Mens lemmingerne troskyldigt og intetanende adlyder deres herrer og gør nøjagtig hvad de får besked på; hvad de trænes til i systemmedierne: swiper og taster og tweeter og streamer … forsvinder deres nationer og kulturer planmæssigt under deres fødder. Folkemordet går hurtigt nu. Men altid er der nye vigtige fodboldkampe der skal ses, spændende hollywoodserier og fascinerende kendis-skandaler at bekymre sig om. Desuden er der jo uddannelsen og karrieren og pornoen og eventuelt e-sporten der trækker. I mellemtiden har kulturødelæggerne frit spil til planmæssigt at erstatte de indfødte nordiske germanere med en letpåvirkelig, identitetsløs og bastardiseret arbejder- og slave-kaste: nydanskeren. Planerne herom er ikke engang hemmeligholdte. Magthaverne véd at lemmingerne i dag er så tilpas adspredte, velafrettede og zombificerede, at skulle de blive forelagt, eller uforvarende komme til at falde over sådanne planer, enten af kedsomhed og manglende koncentrationsevne vil surfe videre til mere underholdende, godkendt materiale og/eller øjeblikkeligt reagere med den omhyggeligt indprentede refleksreaktion om skøre sølvpapirshatte og utænkelige konspirationsteorier.

Masserne er velopdragne medløbere fra fødslen. De har aldrig været andet og de vil aldrig kunne blive andet. Følgagtigheden kan gøres mere eller mindre udpræget ved social træning (belønning/straf), indoktrinering og/eller ved forskellig legemlig-medicinsk-teknologisk påvirkning. Men grundindstillingen, så at sige, for 90-95% af enhver befolkning er medløberi. Det afgørende er (1) hvem der programmerer dem, (2) til hvad de programmeres og (3) hvor velgennemtænkt, langvarigt, systematisk og dermed hvor virkningsfuldt programmeringen gennemføres.

Siden 1945 har denne programmeringsmagt ulykkeligvis været i hænderne på den Hvide races internationale dødsfjender. Når den åndsforgiftende kristendom medregnes, har skadelig kulturfremmed holdningsbearbejdning af masserne, reelt set stået på siden middelalderen. Indtil massemedierne og uddannelsesinstitutionerne fravristes disse fjenders kontrol, vil massernes adfærd således fortsat kunne forventes at være i modstrid med vores (og deres egne) kerneinteresser. Vi må altså indtil videre forberede os på en mere eller mindre uændret modstand fra langt hovedparten af vore egne landsmænd og -kvinder. De er programmeret til raceblindhed og etnokulturel selvmordsadfærd … fra barnsben. Som sådan kan de ikke ved argumentets magt eller på anden vis overtales til nogen rimelig erkendelse af de politiske, socioøkonomiske og kulturelle omstændigheder. De véd blot at det giver den bedste og mest trygge følelse at indoptage og, overfor andre lemminger, at genopgylpe (videreformidle og afspejle) de dogmer og adfærdsnormer de får præsenteret i systemmedier og uddannelsesvæsen. Om efterlevelse af disse adfærdskoder så fører til at deres børnebørn kommer til at ligne blandinger af Serena Williams og Gimi Levakovic, er af mindre betydning for den veltrænede lemming. Den i altoverskyggende grad vigtigste tilskyndelse er en fejlfri genafspilning af de instrukser den er blevet givet og, ikke mindst, den belønning via social/institutionel accept og karrieremæssig fremgang lemmingen oplever.

Det er grundet denne målrettede og livslange indoktrinering fra fjendehånd, at en lemming, også selvom vedkommende eksempelvis personligt er blevet berøvet, voldeligt overfaldet, e.l. af racefremmede kolonisatorer, eller har haft et nært familiemedlem tilsvarende forulempet (endog myrdet), stadig vil falde tilbage til vanvidstolerancen og de evigt fremmed-undskyldende floskler, tillært fra barnsben i skolen og systemmedier. Smartphones og de andre ‘devices’, ‘gadgets’, ‘internet of things’, ‘wearables’, osv. er blot teknologiske midler, foranstaltet af de folkemorderiske teknokrater/globalister, til endnu mere effektivt og vedholdende at indoktrinere, overvåge og træne lemmingerne døgnet rundt. Snart bliver indopererede implantater lige så trendy som I-phones er det i dag.

Videoen øverst i artiklen er (udover det noget skæmmende politisk korrekte og ganske unødvendigt vildledende sydstatsflag placeret på bøllens undertrøje, hhv. 33 og 40 sekunder inde) en udmærket og rammende samfundsbeskrivelse. –Om end måske lige rigelig melankolsk.

Teknokrati-zombierne uden selvstændig tænkeevne findes så sandelig ikke kun i tegnefilmens eller dystopiens verden. Her et par højst foruroligende og foragtelige eksempler fra Danmark:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til ELEKTRONISK MASSE-STERILISERING, INDOKTRINERING, ADFÆRDSSTYRING, SINDELAGSKONTROL, AFSJÆLING, (SELV)OVERVÅGNING, RACEOPBLANDING OG POLITISK-KULTUREL USKADELIGGØRELSE AF VESTENS INTETANENDE BEFOLKNINGER. SMARTPHONES ER I SANDHED SMARTE. SPØRGSMÅLET ER SOM ALTID: FOR HVEM? [opdateret]

  1. Hilmar Sejr siger:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s