DET FOLKEFJENDTLIGE SYSTEM BELØNNER (OG DERMED BEFORDRER) RACEFREMMEDES VOLDTÆGTSFORSØG PÅ, VOLDTÆGTER AF OG SEKSUELLE OMGANG MED DANSKE PIGER. KULD EFTER KULD AF NYUDKLÆKKEDE, HJERNE-VASKEDE UNGE KVINDELIGE KARRIERE-ADVOKATER FRA DET BEDRE BORGERSKAB STÅR KLAR TIL UFORBEHOLDENT AT FORSVARE ENHVER RACEFREMMED VOLDTÆGTSMAND, I SYSTEMMEDIERNE SÅVEL SOM I RETSSALENE [opdateret]

Fra Lokalavisen 17. Maj, 2017:

To unge mænd med syrisk baggrund kan nu ånde lettet op, da de tirsdag blev frifundet i Vestre Landsret for voldtægt af en 16-årig pige fra Aalborg-kanten i anlægget i Skive den 25. september 2016.

Det bekræfter begge de to unges advokater, Betinna Antitsch Mortensen og Pia Nøddebo Jensen, overfor Skive Folkeblad.

De to mænd var ellers blevet idømt meget hårde fængselsstraffe i byretten i Viborg den 25. januar i år.

20-årige Samer Kasem Alzoubi blev idømt 16 måneders ubetinget fængsel og udvisning af Danmark i 12 år, mens 18-årige Mohammad Khaled Jahim blev idømt 14 måneders ubetinget fængsel.

Tirsdag klokken 13 var begge mænd så endelig fri efter næsten otte måneders varetægtsfængsling.

“Han var meget, meget glad og meget lettet og ville bare gerne hjem til sin familie. Det har været en meget lang varetægtsfængsling, og han har været meget ked af dommen og udvisningen i byretten,” siger Samer Kasem Alzoubis forsvarsadvokat, Pia Nøddebo Jensen, til Skive Folkeblad.

Nu er begge advokater igang med at skaffe deres klienter erstatning for uberettiget fængsling.

Der foreligger endnu ikke en domsafsigelse på skrift, men ifølge Skive Folkeblad, så har domsmandsretten, der består af tre juridiske dommere og tre lægdommere, ikke ment, at det var bevist, at der var tale om en såkaldt “nummer 2”-voldtægt.

“I retten blev der sagt, at man ikke havde fundet det bevist, at pigen var i en tilstand, hvor hun ikke var i stand til at modsætte sig,” siger Betinna Antitsch Mortensen til Skive Folkeblad.

Så hvis det i ‘retten’ kan sandsynliggøres at 16-årige danske piger har været i stand til at modsætte sig voldtægt, er der nu dannet præcedens for at deres racefremmede voldtægtsmænd kan frifindes samt modtage klækkelige erstatninger. Sandelig godt at vi har et ‘retssystem’ til at passe så godt på borgerne, ikke sandt?

For enhver normalttænkende mand står ét spørgsmål som altid tilbage og runger endnu mere øredøvende end alle de utallige andre påtrængende spørgsmål i en sag som denne: hvor er mon pigens far? –Er han mon bortrejst? –Afgået ved døden? –Eller monstro han blot har travlt med vigtigere ting end at forsvare sin datters ære?

Unge kvindelige forsvarsadvokater med galopperende forskruet beskyttertrang overfor racefremmede, invaderende volds- og voldtægtsmænd udgør et særligt tydeligt og umiskendeligt sygdomstegn på en dødsmærket vestlig kultur i frit fald. Den jødisk dominerede populærkultur er i høj grad meddelagtig i denne afsindige udvikling. Allestedsnærværende femikrimier og ikke mindst TV-dramaserier fra USA har i årevis præsenteret netop karrieren som uselvisk forsvarsadvokat for de evigt uskyldigt forfulgte racefremmede som topmålet af ungfeministisk idealisme.

Her lidt baggrund om denne sags to meget karakteristiske forsvarsadvokater (forvoksede og hjernevaskede gymnasietøser, der af folkemordersystemet fra barnsben er blevet skabelon-indoktrineret til betonfeminisme og raceblindhed, og som nu planmæssigt udnyttes, mod passende betaling, til at give juridisk beskyttelse, belønning og dermed tilskyndelse til racefremmede kolonisatorers fortsatte overgreb på danske piger). Fra hhv. systempressen og deres velbjærgede arbejdsgivere:

Bettina Antitsch: “Hvis en klient fortæller mig, at han er uskyldig, er han selvfølgelig det.”

Bettina Antitsch: “[I] årene som anklager følte jeg mig aldrig som anklager i hjertet. Det er i forsvaret – at hjælpe mennesker – min force ligger. […] [J]eg føler mig som en fisk i vandet[;] føler virkelig jeg er i mit rette element, når jeg står i retssalen og taler en anklagets sag.”

Bettina Antitsch: “Jeg ser ikke kriminelle som dårlige eller onde mennesker, men har i reglen stor sympati for mine klienter, når jeg har lært dem at kende. Det er mennesker som samfundet har marginaliseret. […] Jeg vil gerne være et godt forbillede for mine børn. Lære dem, at det er vigtigt at gå på arbejde, og at mors arbejde er lige så vigtigt som fars. […] Når jeg en onsdag ind under midnat igen sidder og forbereder mig til næste dags sag, kan jeg da godt spørge mig selv, om det er det værd. Men når jeg står i retten næste dag, ved jeg, at dét er det.”

^Ovenstående billeder og citater fra Horsens Folkeblad/’87Hundrede’ Maj, 2015. Jakkesæt: check. Nonfigurativ kunst: check.

Pia Nøddebo Jensen: “Dommerne lagde vægt på, at de tekniske beviser ikke kunne modvise de tiltaltes forklaringer, og så har man ikke fundet tilstrækkeligt grundlag til at fælde dom. Så det er meget glædeligt for min klient” [Efter frifindelse af to voldtægtsdømte rumænere i en ankesag fra Vestre Landsret, 2014].

“Jeg kan ikke huske de præcise takster, men det bliver til et pænt beløb.” [om rumæneres erstatningskrav i samme sag].

^Billeder fra ‘Forsvarsadvokaterne‘, ‘den største organisation af forsvarsadvokater i Danmark’. Citater fra TV2 Nord.

Det skal nævnes, at denne artikels forfatter betragter advokatpigerne som systemets nyttige idioter; en slags legemliggjorte symptomer på et samfund uden naturlovsforankret styring, mere end som egentlig skyldige og ansvarlige i denne så ulykkelige og beskæmmende samfundsudvikling. Deres virke er selvsagt skadeligt og ganske uantageligt. Deres forældre, bedsteforældre, børnehavepædagoger, skole-  og gymnasielærere, universitetsundervisere, evt. præster samt mainstreammedier af enhver afskygning har imidlertid præget og trænet dem til etnokulturel selvmordsdogmatik med en regelmæssighed og målrettethed, som de færreste vil kunne modstå.

I et fornuftigt forvaltet, racebevidst system ville piger som de her i artiklen beskrevne, efter al sandsynlighed kunne vejledes og trænes til at opfylde samfundsgavnlige forpligtelser med samme ejendommelige pålidelighed og regelbundne autoritetstro som det fjendtlige system har programmeret dem til at tjene samfundsskadelige hensyn.

Lighed for loven bør selvklart kun gælde for etnisk hjemmehørende folkefæller. Og selv da bør (og vil) der i enhver fornuftig samfundsindretning skelnes mellem forskellige rangklasser af borgere. De vidt udbredte, uansvarlige og perverterede vrangforestillinger om at fulde borgerrettigheder skal kunne tildeles alverdens tilfældige racefremmede hominider, blot de har kunnet tiltvinge sig adgang til dansk landområde, fører dels til opmuntring af mere fremmedkriminel adfærd og vidner desuden om, at oprindelsesbefolkningens tilvænning til den grænseløse verdensstatstanke er længere fremskreden end det overfladiske partipolitiske teater ofte giver indtryk af.

Hvis en nation på under fem millioner mennesker, i sin statsforvaltning ikke formår bevidst og omhyggeligt at diskriminere, altså give juridisk, økonomisk og på anden vis forrang til egne etnisk definerede folkefæller, vil en sådan nations lemfældige interessevaretagelse helt naturligt gøre den til et mål for fremmedgruppers udnyttelse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.