ALT ER HELT NORMALT … BARE BETAL FOR DET NYESTE SELVOVERVÅGNINGSUDSTYR OG GØR NØJAGTIG SOM DER BLIVER ANVIST. FÅ DIG EVENTUELT EN GIGANTISK HIPSTER-TATOVERING. SÅ KA’ DU BEDRE REALISERE DIG SELV OG SE FARLIG OG OPRØRSK UD I SPEJLET OG PÅ FACEBOOK

Hvis lemmingerne fik at vide, at amputationer og blodforgiftninger var den nyeste modetrend ville tusinder villigt ofre deres arme og ben for at følge med udviklingen.

Øhh … Vent lidt.

Glemte lige et øjeblik … at det allerede sker:

 

Hvad er monstro mest oprørsk og rebelsk?

A. At gå i byen, drikke, hore og tage stoffer som en forvirret teenage-tøs til langt op i 40-, 50-års alderen samt regelmæssigt betale i dyre domme for at få giftige kemikalier sprøjtet ind under huden, så man kan komme til at ligne systemmediernes skabelon-billede på en farlig oprører.

B. At leve disciplineret og målrettet og bruge sine midler på fast ejendom, opsparing (så man kan frigøre sig økonomisk fra systemet) og/eller til støtte for egentlige politiske modstandsbevægelser.

Send svarkode “A” eller “B”, efterfulgt af beskeden “rådden snot i stedet for hjernemasse” til SMS 1967.

Magthaverne griner overbærende af de overtatoverede hipstere lige så inderligt som de grinte af de hjælpeløse hippier på LSD i 1960’erne. Det sande oprør er disciplineret og ædrueligt. At tåge alkoholiseret rundt i byen med tuscher op og ned af arme og ben er aldeles harmløst for magthaverne.

Hvorfor er det mon harmløst for magthaverne?, spørger du.

Fordi det er skadeligt … for dig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til ALT ER HELT NORMALT … BARE BETAL FOR DET NYESTE SELVOVERVÅGNINGSUDSTYR OG GØR NØJAGTIG SOM DER BLIVER ANVIST. FÅ DIG EVENTUELT EN GIGANTISK HIPSTER-TATOVERING. SÅ KA’ DU BEDRE REALISERE DIG SELV OG SE FARLIG OG OPRØRSK UD I SPEJLET OG PÅ FACEBOOK

 1. sga siger:

  Sådan er det.
  og de stoffer der bringes til EU bragte de samme også tidligere til USA og endnu tidligere til Kina i opiumskrigen under dække af “englændere”.
  Jo jo. Langtidsplanlægning er de skrappe til.

 2. Hilmar Sejr siger:

  Hvad mener du, sga? Stoffer er da frigørende og seje … Det er kedeligt og gammeldags at have kontrol over sit eget liv. Har du måske aldrig hørt om Sex, Drugs and Rock’n’Roll? –Ungdomsoprøret, mand! Det er cool at tage bevidsthedsudvidende stoffer … lissom alle de oprørske og seje ungdomsidoler, kendt fra mainstreammediernes væg-til-væg dækning og promoveret på alle de største pladeselskaber siden 60’erne … Jefferson Airplane, Grateful Dead, Eik Skaløe, Sort Sol, Jim Morrison, Rolling Stones, Janis Joplin, Lou Reed, Sid Vicious, Kurt Cobain, the Prodigy, Snoop Dogg og, selvfølgelig, stilikonet over dem alle: Amy Winehouse.
  Jaeh … det er meget bevidsthedsudvidende og rebelsk at tage laboratorieudviklede syntetiske stoffer, fremstillet af bagmænd man ikke aner hvem er.

  Desuden ved vi jo fra systemkanalen Radio24Syv, at LSD, f.eks., skam er et glimrende stof med uanede gunstige virkninger og fuldt ud egnet som hverdagsstimulans, bare man lige husker at mikrodosere det:
  http://www.radio24syv.dk/programmer/24syv-morgen/17046072/mikrodosering-af-lsd-nye-hpv-centre-og-genskabning
  http://www.radio24syv.dk/programmer/24-spoergsmaal-til-professoren/14158754/24-sporgsmal-til-professoren-uge-30-2016

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.