PROPAGANDAKANALEN RADIO24SYV (SKATTEYDERBETALT MED 93 MIO I ÅRLIGT TILSKUD) HYLDER JØDISK KLEZMER-MUSIK OG REKLAMERER I SAMME UDSENDELSE FOR MODE-RIGTIG, GENNEMPERVERTERET HOMOFORESTILLING MED DRAGQUEENS I DRs KONCERTHUS. SANDELIG GODT AT ‘DEN GODE SIDE’ VANDT ANDEN VERDENSKRIG OG FRELSTE OS SÅ DE SLEMME OG ONDE OG BARBARISKE NAZISTER IKKE FIK LOV TIL AT ØDELÆGGE EUROPÆISK KULTUR [opd. 2.01]

DRag

Fra Radio24Syvs egen programbeskrivelse 30 Maj, 2017:

‘Drag-kunstneren [sic] Kenneth Cochwhore [sic] fortæller om RuPauls Drag Race, et tv-show, der er blevet en kommerciel blockbuster [sic] og nu gæster DRs Koncerthus. Igennem hele timen er det seks mand store klezmerband ‘Mames Babeganush’ husband.’

Hør selv med fra propagandakanalen her. Læg vel mærke til homopsykopatens i særlig udpræget grad forarmede pidginsprog. Praktisk taget hvert andet udsagnsord der opgylpes, kommer, tydeligvis uden noget tankemæssigt mellemled, direkte fra det i systemmedierne så udbredte, mere og mere bastardiserede, rendestensamerikanske pøbelsprog. Denne karakteristiske tilbøjelighed til aldeles ukritisk at lade sig tilvænne mainstreammediernes vulgære sprogbrug (såsom slangudtryk og afsmittende dialekter fra områder til hvilke man intet personligt forhold har) og tanketomt indoptage de dertilhørende indlejrede propagandabudskaber, nærmest stavelse for stavelse, for derefter som en bevidstløs robotpapegøje, uden afvigelse, at efterligne og genopgylpe (videreformidle) programmeringen … er særdeles afslørende og særligt påfaldende hos de homoseksuelle.

Fænomenet anskueliggør i almindelighed og hos alle samfundsgrupper hvor zombificeret den enkelte åndsforsnottede lemming er blevet, men i særdeleshed illustrerer det med uafviselig tydelighed hvorfor netop homoerne altid fremstilles (normaliseres) som sympatiske, populære og trendy rollemodeller i systemmedierne; altså hvorfor denne gruppe er i så høj kurs som forandringsagenter hos de globalkapitalistiske magthavere.

Som kulturelt fremmedgjorte, følelsesmæssigt uligevægtige, hyppigt forfaldne til alkohol-/sex-/stofmisbrug (manglende impulskontrol og selvdisciplin), ofte legemligt ude af stand til at stifte egne familier uden systemets medicinske medvirken, og frem for alt letpåvirkelige over for modetrends (social programmering), er de perfekte som verdensstatens identitetsløseuskadelige, evigt formbare og tilpasningsvillige undersåtter. Som den anden hovedtype af globalisternes foretrukne verdensborger, den etnokulturelt rodløse og genetisk omstillingsparate mulat, vil homoen ofte være opfyldt af en for magthaverne yderst brugbar skinsyge; en dybfølt modvilje mod enhver etnokulturelt forankret og instinktsund medborger.

Kulturmarxisterne i alle vestlige samfunds ledende institutioner så helst de sidste indfødte vesterlændinge med selvstændig tænkeevne udgrænset og hurtigst muligt erstattet med flere og flere letpåvirkelige homo-mulatter. Årsagen er indlysende. Disse kultur- og sjælløse, naturfremmedgjorte skabninger er ikke blot utilbøjelige til at sætte sig til modværge og gøre oprør mod selve det internationalistiske system, der oppebærer dem … men tillige fysisk ude af stand dertil.  

Det går tilsyneladende strygende med billetsalget. Fra DR Koncerthusets hjemmeside:

“Dette er den mest outrerede [sic] og talentfulde samling af queens som nogensinde har været på tour sammen” udtaler Shangela. ”Vi kalder touren ”WERQ The World” fordi det er præcist hvad disse Drag Race-stjerner vil give deres fans; de vil WERQe som de aldrig har WERQet før [?].

De største queens fra RuPaul’s Drag Race bliver sluppet løs i DR koncerthusets Studie 1. Kom til det helt store dragshow med seriens største stjerner, fra forgange og seneste sæsoner.

RUPAUL’S DRAG RACE WERQ THE WORLD 2017 TOUR

Bekræftede queens i København er:

Vært: Michelle Visage med “sickening” [sic] optrædener fra Detox, Kim Chi, Latrice Royale, Shangela, Violet Chachki og sæson 9 stjernerne Aja and Trinity Taylor.

VIP Pakker – Information

VIP Meet & Greet-pakke inkl. billet – 900 kr. – UDSOLGT [!]

Mød the queens og få tidlig adgang til Studie 1 – for at sikre dig den bedste placering tæt på scenen. Pakken inkluderer en eksklusiv autograferet plakat og et lamineret skilt i halsbånd [sic]. Ankomst er klokken 19.00

Hvor mange bedsteborgere vælger monstro at vise deres ‘åbenhjernethed’ ved at tage sagesløse børn med til forestillingen?

Sikke et held at den glorværdige globalist-alliance bestående af pligtopfyldende kristne verdensfrelsere, driftige jødiske finanskapitalister og fremskridtvenlige sovjet-kommunister vandt Anden Verdenskrig for os og derved, udelukkende af deres hjerters godhed, selvopofrelse og uegennyttige idealisme, frelste os alle, så vi i dag kan leve i et frit, demokratisk og frem for alt mangfoldigt samfund hvor vi kan lade os inspirere gensidigt af hinanden uden  racistiske  fordomme.

Hvor forfærdeligt og håbløst havde det dog ikke set ud for europæisk kultur, hvis de slemme og barbariske og sadistiske og onde og hadske nazister havde vundet?

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til PROPAGANDAKANALEN RADIO24SYV (SKATTEYDERBETALT MED 93 MIO I ÅRLIGT TILSKUD) HYLDER JØDISK KLEZMER-MUSIK OG REKLAMERER I SAMME UDSENDELSE FOR MODE-RIGTIG, GENNEMPERVERTERET HOMOFORESTILLING MED DRAGQUEENS I DRs KONCERTHUS. SANDELIG GODT AT ‘DEN GODE SIDE’ VANDT ANDEN VERDENSKRIG OG FRELSTE OS SÅ DE SLEMME OG ONDE OG BARBARISKE NAZISTER IKKE FIK LOV TIL AT ØDELÆGGE EUROPÆISK KULTUR [opd. 2.01]

  1. winnie Eldrup siger:

    Så rigtigt-så rigtigt. Iøvrigt kaldes radioen blandt de mere vågne for RADIO 24LYV

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.