MAGT ER RET

 

 

 

 

Hele værket som lydbog (menneskelig oplæser)^

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til MAGT ER RET

 1. pandadude3000 siger:

  Jeg læste den tidligere i år, genial bog, især for dens tid. Den er lidt individ-centreret hvor magtkampe i højere grad er ethno-centreret, men principperne kan sagtens overføres.

  • Hilmar Sejr siger:

   Et udødeligt og tidløst værk.
   Hvis vi kan få 100 danske (nordisk-germanske) mænd til uforbeholdent at indoptage dets kerne af uforanderlige sandheder, er alt stadig muligt. Også en generobring af fædrelandet.
   Den eneste del der ikke umiddelbart tiltaler mig, er kapitlet om kannibalisme.
   Ellers er der tale om side efter side, ofte linje efter linje, tætpakket med eviggyldig sandhed i dyb overensstemmelse med Naturens urokkelige Orden, udtrykt på et særdeles højt digterisk stade.
   Budskabet er på én gang både berusende revolutionært og alligevel fuldkommen jordbundet i dets illusions- og nådesløse ædruelighed.

   Individ-centreret. Det er rigtigt … men er agtelsen for den personlige skæbne; for selvet; for den uerstattelige og særegne karakter, netop ikke også dét der på afgørende vis adskiller den arisk-europæiske; den skabende kultur, fra de mongolske og semitiske slavekulturer med deres fremmedartede myretue-kollektivisme?

   Dét at være racebevidst, altså føle og udvise ansvarlighed overfor folkets (folkekernens) ve og vel, udelukker ikke at man samtidig dyrker og styrker sin egen person og uden blusel varetager sin egen (slægts) skæbne. Tværtom. Personlig egennytte og national forankring er i virkeligheden hinandens forudsætninger. Såfremt man altså formår at afstemme disse hensyn på en nogenlunde fornuftig måde og ikke skejer for meget ud til nogen af siderne.
   Fromt selvopofrende kollektivister der aldrig tænker på egne behov (en urealistisk, selvbedragerisk og kristelig hyklertanke) vil umuligt kunne opretholde den nødvendige drivkraft, ej heller oparbejde den styrke og selvindsigt, der skal til for at kunne hjælpe de af deres folkefæller der har gjort sig fortjent dertil.
   Kristendommens farligste gift er dens raceblinde universalisme. –Altså netop den uansvarlige kollektivisme, blæst op til at omfatte samtlige af hele verdens opretgående skabninger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.