SYSTEMMEDIERNES MODBYDELIGE NORMALISERING AF BØRNE- OG UNGDOMSCANCER-EPIDEMIEN FORTSÆTTER. HVEM NYDER MON STØRST GAVN? DE SYGE BØRN, BIG PHARMA ELLER GLOBALTEKNOKRATERNE? [opd. 2.02]

TILFÆLDIG PLACERING

Intet at se her. Placeringen af denne 26-årige kvindes hjernetumor (((ørenervesvulst))) er FULDKOMMEN tilfældig. Regelmæssig brug af højintense mikrobølgesendere siden barndommen, holdt tæt op netop til det højre øre, dag ud og dag ind, har i hvert fald INTET med noget som helst at gøre. Du er da vel ikke en sammensværgelsesteoretiker, vel? Du tror måske også på UFOer og små grønne mænd? Godt. Tilbage til arbejdet. Danmark skulle jo helst vinde digitaliseringskapløbet med Kina … og hullerne i mobildækningen udbedrer ikke sig selv.

Det er selvfølgelig såre sympatisk at ville hjælpe kræftramte børn til en smule adspredelse fra deres grusomme skæbne. Men det er dog alligevel tankevækkende, at velgørenheden skal fejres med skamløs selviscenesættelse og tanketom ensartethed i systemmedierne, som de skabelontypiske historier her i artiklen vidner om.

Hvem får mon mest gavn af eksempelvis Sisse Fisker’s højt profilerede besøg på Skejby supersygehus eller driften af hendes ‘SMILfond’? Sisse Fisker selv, de kræftramte børn, BigPharmas multimilliard-indbringende cancerindustri eller teknologi-giganterne der, under dække af de vestlige systemmediers indholdsløse jubelhistorier, uhindret kan fortsætte produktionen og milliardsalget af flere og flere af de selvsamme apparater, der i virkeligheden forårsager kræftepidemien hos børn og unge?

 

 

I løbet af det seneste årti er der fremvokset et foruroligende parasitært forhold mellem den eksplosivt stigende forekomst af cancer hos børn og unge på den ene side og karrierebevidste mediepersonligheder på den anden side. Børnenes rolle i denne afskyvækkende forestilling er tilsyneladende at blive født med uhelbredelige (men medicinsk interessante) leukæmiformer og hjernesvulster, så mediestjernerne herefter kan besnylte den sorg og lidelse som de ‘voksnes’ uansvarlige kritikløshed overfor trådløs IT har frembragt hos deres egne (og andres) sagesløse børn. Hvorvidt de medvirkende verdensfrelser-vampyrer selv er fuldt ud bevidste om dette forhold, kan ikke vides med sikkerhed. At nogle af dem vitterligt er så naïve og tankeløse som de giver indtryk af, og dermed handler i god tro, er selvfølgelig en mulighed der ikke kan afvises.

Ikke desto mindre kan det konstateres, at de som regel helt undlader at benytte deres ellers så indflydelsesrige stillinger i systemmedierne til at belyse, eller blot i strejfende form omtale mulige årsagssammenhænge bag netop dén hastigt voksende kræftepidemi de igen og igen benytter som makabert bagtæppe til udstilling af egne helgengerninger.

Så er det sandelig godt at vi har en trofast og helt uegennyttig medicinalindustri der altid står klar til at hjælpe os med billige slagtilbud på deres nyeste vacciner og forbedrede strålekanoner. For den postkulturelle vestlige adfærd har selvfølgelig intet med kræftforekomsten at gøre. Det er kun slemme konspirationstosser der kunne tro på noget så afsindigt og hadefuldt. Håndholdt mikrobølgestråling 24 timer i døgnet, eksperimentalvacciner fra spæd, kønslig usædelighed (anal- og oralsex med dusinvis af partnere inden det fyldte tyvende år), p-piller, alkoholisme og tobaksrygning fra en tidlig alder er skam alt sammen helt naturligt og i hvert fald aldeles ligegyldigt at bekymre sig om. Vi lever jo i et frisindet land.

Nej, så er det meget bedre bare at injicere spædbørnene med flere og flere nye børsnoterede blandinger af kemikalier og vira og ellers (selvfølgelig) at gennembestråle dem med nye proton-cyklotroner til en kvart milliard stykket hvis de skulle ske at have taget skade af den ‘normale’ strålebehandling.

 

 

Trillionerne der skifter hænder og investeres i processen er ikke at regne for noget. Der er tale om rent symbolske beløb, der gør de selvopofrende kittel-filantroper i stand til at tjene lidt til dagen og vejen mens de frelser os. Lægerne er jo fagfolk. De ved hvad de taler om. De er autoriserede. Arbejdernes og børnenes rolle er at holde kæft, se noget mere smart-TV, teste de nyeste elektroniske og medicinske påfund og ellers lade sig behandle som de får besked på. Sisse Fisker, Bubber eller en anden klovn kommer måske på besøg på hospitalet. Eller der kan måske blive til en tur i Djurs Sommerland. Vi skal huske at … tænke positivt. Det er ikke så slemt. Bare man tænker glade og tillidsfulde tanker, som studieværtinderne lærer os på skærmen, så skal det nok gå alt sammen.

 

 

Her et lille udpluk af henvisninger til og skærmbilleder fra systemmediernes kvalmende og programmatisk ensrettede, saccharinsøde propagandafremstillinger af massemordet på sagesløse børn og unge for profit:

‘Lys fremtid’ for 26-årig kvinde efter risikabel bortoperation af ørenervesvulst, mener TV2østjylland. Ikke ét ord om mobiltelefoni.

Glæde og ubekymrethed eller institutionaliseret ansvarsforflygtigelse i et moralsk fallitbo? Patrick på ni år genopretter den gode samvittighed hos ‘voksne’ omkring ham. Politiet hjælper også til med at trøste cancerbørnene, kan vi læse. Sikke dog sympatisk! Hvad med om politiet tog sig af politiopgaver og mødre tog sig af at passe deres børn? Nå-nej … glemte lige et øjeblik at vi jo lever i et frisindet samfund hvor alle er lige og for megen tænkning (ondsindet konspirationsteori) helst ikke gerne sås.

Halvfems tons tung partikelaccelerator kan ‘måske’ afhjælpe kronisk træthed hos strålepatienter, forsikrer sagkundskaben. De skal nemlig bestråles ‘skånsomt’ med højenergipartikler fra Skejbys nye proton-cyklotron. Pris: en sølle kvart milliard. Mens investeringen tjenes ind igen (godt der er kunder nok i butikken) kan vi andre med god samvittighed vise tillid og rummelighed ved at lade vores børn lege videre med alle de spændende trådløse devices og wi-fi gadgets som de jo så gerne vil og som alle deres kammerater henne i børnehaven jo også leger med.

Munter dag for otteårige leukæmiramte Henrik og hans forældre, som dermed slipper for uønskede ‘spekulationer’. Tur til Djurs Sommerland med 75 andre cancerbørn giver god samvittighed til alle. Gad vide hvor meget wi-fi han er blevet eksponeret for og hvor mange eksperimentalvacciner han mon har testet for Big Pharma i sit korte liv.

‘Voksne’ klovne med mere sentimentalitet end tænkeevne tørrer rutinemæssigt deres ansvar af på syvårige Cecilie med cancer i øjet. Atter en tragedie vendt til forbilledlig ‘solstrålehistorie’ i systemmediernes følelsespornografiske moralmasturbation. Hvis bare en tiendedel af de mange uendeligt sympatiske hospitalsklovne og betonfeministiske karrieremødre gad bekymre sig en smule om årsagerne til børnecancerepidemien i stedet for deres egen forfængelighed, kunne vi måske begynde at afhjælpe problemet. I et gennemfeminiseret samfund, under fjendtlig økonomisk og kulturel besættelse, har de fleste imidlertid lidt for travlt med at køre sig selv i stilling som moralsk og sympatisk trøstekorps, mens teknokraterne får frit spil til at teste deres nyeste mikrobølgeudstyr og eksperimentalvacciner på vores børn … det hele skal selvfølgelig foreviges på mobilen inden mor igen skal ud på arbejdsmarkedet og kæmpe for ligestilling.

Sisse Fischer … øhh, jeg mener: FISKER, holder cancerfest på Skejby. Hvis du er bekymret om årsagerne til børnenes sygdom er du IKKE inviteret. Det handler om livsglæde og ubekymrethed. Tillid til systemet. Tænkning er for onde sammensværgelsesteoretikere. Hvis der ikke var nogle syge cancerbørn, hvad skulle alle de verdensfrelsende overlæger i pædiatrisk onkologi og alle de venlige bestyrelsesmedlemmer og direktører i den verdensomspændende medicinalindustri så også lave? Skejby supersygehus bliver en kæmpe økonomisk succes … det sørger den endeløse strøm af ‘kunder’ for. Sygdom, særligt hos børn, er et vækstområde med nærmest uendeligt indtjeningspotentiale.

2017-06-22 20_00_48-Sisse Fisker arrangerede festdag for syge børn med sangstjerner _ TV2 ØSTJYLLAND2017-06-22 20_02_13-Sisse Fisker arrangerede festdag for syge børn med sangstjerner _ TV2 ØSTJYLLAND2017-06-22 20_01_51-Sisse Fisker arrangerede festdag for syge børn med sangstjerner _ TV2 ØSTJYLLAND2017-06-22 20_01_23-Sisse Fisker arrangerede festdag for syge børn med sangstjerner _ TV2 ØSTJYLLAND2017-06-22 19_50_36-Børn med kræft i racerbiler_ Man bliver hurtigt træt af hospitaler _ TV2 ØSTJYLL2017-06-22 19_52_26-Børn med kræft i racerbiler_ Man bliver hurtigt træt af hospitaler _ TV2 ØSTJYLL

Bestanddele der altid går igen i denne type af propagandahistorier er (1) opretholdelsen af den krampagtigt positive følelsesfortælling, rettet hovedsagelig mod det letpåvirkelige kvindelige publikum, (2) det fuldkomne fravær af enhver antydning af vedkommende årsagssammenhænge og (3) fremstillingen af lægen og/eller statsmagten (teknokratiet) som den alvidende frelser hvis autoritet ikke kan betvivles.

Indslagene afviger aldrig fra dette mønster. Skabelonen er blevet fulgt slavisk i årtier og virkningen udebliver ikke. Over årene vænnes seerne gradvist til, at hyppig forekomst af børnecancer (og kræft i almindelighed) er helt normalt og forventeligt … Ja, kræften kan ligefrem være en passende anledning til festligholdelse, til letkøbt moralisering, selviscenesættelse eller sågar pleje af forretningsforbindelser. Fremfor alt lærer lemmingerne, at det er upassende indtil det tabubelagte, at spørge, endsige i sit stille sind undre sig over hvad der monstro kunne have forårsaget kræften hos deres børn. Det vigtige er hele tiden at holde opmærksomheden stift rettet mod den personlige, følelsesladede, enkeltstående, løsrevne og såkaldt ‘livsbekræftende’ skæbnefortælling. Aldrig tænke i overordnede mønstre eller bagvedliggende årsagssammenhænge. Følelser og tilfældigheder er passende tankeområder for den velopdragne undersåt. Canceren er som dårligt vejr eller som når man vinder i lotto: et uforklarligt og uforståeligt sammentræf af omstændigheder der opstår årsagsløst. Tænkning i dybere årsagssammenhænge har vi autoriteterne til.

Det må formodes, at en betragtelig del af systemmediernes ansatte blot er hjernevaskede zombier der aner lige så lidt om globaliseringens skyggesider som den gennemsnitlige hamsterhjuls-lemming. Taget den voksende og verdensomspændende bevidstgørelse om mobiltelefoniens (og anden trådløs ITs) alvorligt sundhedskadelige følgevirkninger i betragtning kan uvidenhed imidlertid ikke længere fremføres som gyldigt argument for at dække over kendsgerningerne, og dermed gå teknokraternes ærinde. Der må nødvendigvis være tale om meddelagtighed, eller i bedste fald grov forsømmelighed, når relevant viden om de kræftfremkaldende følgevirkninger af ‘smart-tech’ industrien, så let tilgængelig som den er i dag, stadig ignoreres af de som har adgang til og når som helst kan gøre brug af massemediernes folkeoplysningsmidler til at advare befolkningen herom:

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s