TILVÆNNING TIL BØRNEMISHANDLING OG ANDRE FORMER FOR SYGELIG USÆDELIGHED TAGER FOR ALVOR FART I VESTENS FORGIFTEDE, GENNEMPERVERTEREDE OG HYPER-SEKSUALISEREDE RENDESTENSKULTUR UNDER JØDERNES GLOBALTEKNOKRATISKE STYRING. HVILKE NYE FORMER FOR SELVFORNEDRELSE ADFÆRDSPROGRAMMERES DINE SMARTPHONE-HYPNOTISEREDE BØRN MON TIL, MENS DU PLIGTSKYLDIGT GÅR PÅ ARBEJDE OG BETALER SKAT TIL ENDNU MERE TVANGSDIGITALISERING OG ENDNU MERE UDARTET KULTURMARXISTISK STATSINDOKTRINERING I VUGGESTUE, BØRNEHAVE, FOLKESKOLE, GYMNASIE, UNIVERSITET OG SYSTEMMEDIER? [opdateret]

Har ikke tid til at skrive en længere artikel om emnet. Adskillige af de foregående artikler her på siden indeholder imidlertid forudsigelser og gentagne advarsler om netop den slags ubeskriveligt frastødende forbrydelser og overgreb på sagesløse børn, der her afsløres. Ovenstående videomateriale bør i sig selv kunne overbevise enhver normalt tænkende, instinktsund folkefælle om farerne ved at overlade sine børn til globalteknokraternes sjæleforgiftende system-indoktrinering.

Smartphones, tablets og anden trådløs teknologi er våben som Europas dødsfjender bruger til at formidle stedse mere sygeligt og kulturfordærvende propagandamateriale, indlejret i, og forklædt som ‘underholdning’. Mediejøderne og deres lakajer går målrettet efter at forkvakle, særligt vesterlandske børns bevidsthed. –Sympatisk, ikke sandt?

Udviklingen hen imod det afsindige mareridtsleje vi ser nu, med liderlige homopsykopaters åbenlyse tiljubling af 8-årige drag-queens i lummer natklub-stripperdans og skatologisk påvirkningsmateriale, rettet bevidst mod åndelig invalidering af børnehavebørn, har været gradvis undervejs siden jøderne vandt Anden Verdenskrig i 1945. Målet er magtbefæstelse ved en endegyldig ødelæggelse af den europæiske familiestruktur. Midlerne hertil er raceblanding, almindelig kulturel fornedrelse, fremmedgørelse fra Naturens Orden, demoralisering og sygeliggørelse ved usædelighed og ikke mindst kønsudjævning (gender mainstreaming) dels ved legemlig forgiftning, dels ved uafladelig medie- og uddannelsespåvirkning.

Med ‘smart-teknologiens’ fremkomst er den globalkapitalistiske besættelsesmagt i stand til mere effektivt end på noget andet tidspunkt i verdenshistorien, at styre adfærden hos masserne, i døgndrift overvåge dens intetanende undersåtter samt forringe helbredet hos og endda sterilisere dele af befolkningen.

Det må befrygtes at et betragteligt antal af indfødte vesterlændinge, grundet årtierne med vedholdende hollywood-propaganda siden 1945, har fået deres dømmekraft og selvværd ødelagt i en sådan uoprettelig grad, at de vil være ude af stand til at opfatte faresignalerne, selv ved en så sygelig og forbryderisk terrorisering af børn som ovenstående videomateriale udgør. Derfor er det så meget desto vigtigere, at de af os der stadig kan tænke nogenlunde selvstændigt, frigør os så grundigt som muligt fra systemmediernes og de korrupte statsinstitutioners åndsforkrøblende påvirkning.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 svar til TILVÆNNING TIL BØRNEMISHANDLING OG ANDRE FORMER FOR SYGELIG USÆDELIGHED TAGER FOR ALVOR FART I VESTENS FORGIFTEDE, GENNEMPERVERTEREDE OG HYPER-SEKSUALISEREDE RENDESTENSKULTUR UNDER JØDERNES GLOBALTEKNOKRATISKE STYRING. HVILKE NYE FORMER FOR SELVFORNEDRELSE ADFÆRDSPROGRAMMERES DINE SMARTPHONE-HYPNOTISEREDE BØRN MON TIL, MENS DU PLIGTSKYLDIGT GÅR PÅ ARBEJDE OG BETALER SKAT TIL ENDNU MERE TVANGSDIGITALISERING OG ENDNU MERE UDARTET KULTURMARXISTISK STATSINDOKTRINERING I VUGGESTUE, BØRNEHAVE, FOLKESKOLE, GYMNASIE, UNIVERSITET OG SYSTEMMEDIER? [opdateret]

 1. Hilmar Sejr siger:

  Begrebet tillært hjælpeløshed (learned helplessness) der henvises til i video #4 ovenfor, er efter min mening særdeles vigtigt at inddrage i sine overvejelser.
  Det forekommer mig nemlig, at en variant heraf bliver benyttet såre regelmæssigt og med betragtelig propagandavirkning i systemmediernes lydighedstræning af den voksne del af befolkningen.
  Det multietniske samfund er jo ‘kommet for at blive’, ikke sandt? Og globaliseringen ‘kan ikke rulles tilbage’. Utallige afarter af sådanne formuleringer er dagligt blevet afliret i jødemedierne, så længe jeg kan huske tilbage.
  Udviklingen er altså uafvendelig, må vi forstå. Og vi kan slet, slet ikke gøre noget. –Udover at stemme, selvfølgelig. Og håbe.

 2. Claus K. J. Mølgaard siger:

  Det er her Saturns kulten spiller ind..politikerne tænker ikke selv.
  De bedste er skolede journalister eller skuespillere.
  Saturnskulten har skrevet manuskriptet og DONG var et “INSIDE JOB”, et kongeligt Hofteater hvor alle på scenen, balkonen og logen griner hele vejen hen til deres nye store bil, hvor en chauffør kører hele læsset hjem til skatteparadiset !!

  Saturn kulten er en paraplyorganisation for menigheder, myndigheder, regeringer, loger og broderskaber og ondskabens åndemaneren i himmelen.
  De er ledet efter “need to know” princippet, af det Farahonisk teokratiske ikke menneskelige industrielle kompleks, der stadig har brug for menneskesjæle.
  De har egentlig ikke brug for vores arbejdskraft. De vil ha’ vores sjæl.
  Og vi skal selv ønske at sælge vores sjæl til dem for ussel mammon, og selv fremstille robotter og robertaer for at erstatte os. Maskinerne til at udslette os er allerede på samlebåndet. Anders F-35 er den glade sælger. De er kazahrer og ashkenazi.
  De kan faktisk slet ikke li’ os. De hader os. De er ikke menneskelige.
  Farahonerne fik børn. Det er nu de “13 familier” der regerer og vil ejeje hele kloden påpapir de selv har trykt, – om de så har trykket på taster.

  Når Saturn kulten regerer er alting sort.. Mænd i sorte kjole-dragter, – dommere, professorer, præster ect. (Galla påklædning)
  Doktorer ødelægger helbredet.
  Dommere ødelægger retfærdigheden.
  Universiteter ødelægger viden.
  Regeringe ødelægger friheden.
  Massemedierne forvansker informationer,
  Og religion hindrer spiritualitet.

  423 mennesker styrer Danmark uden for den politiske kontrol. De møder hinanden i skjulte netværk af bestyrelser, fonde, udvalg og baller hos Dronningen. De politikere, der ikke støtter netværkets opfattelse af Danmarks fremtid, holdes ude. Derfor er hverken Kristian Thulesen Dahl, eller Johanne Schmidt-Nielsen i nærheden af det gode selskab.

  http://www.politiko.dk/nyheder/glem-alt-om-valget-en-magtfuld-elite-styrer-danmark

 3. Viking siger:

  Hvad med at kalde dem ved rette navn, Claus = JØDER
  De er tusinder herhjemme, der følger JWO. De sidder overalt: i SKAT, på kommunerne, specielt i medierne, i industrien, i militæret, i lægeverdenen, kirkerne, medicinalindustrien, miljø og fødevarer….. selv den jævne jøde der promoverer regnbueagendaen, multikulturalisme og marxisme ved hvad han har gang i – så der burde sættes et par nuller bag på dit 423.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s