HVAD SKAL REDDE VESTEN FRA DET JUDEOAMERIKANSK STYREDE KULTUR- OG SÆDELIGHEDSFORFALD DER HAR BØSSIFICERET, FORKRØBLET OG USKADELIGGJORT VORE SAMFUND INDEFRA SIDEN 1945? ALT-RIGHT BEVÆGELSEN HAR HELDIGVIS LØSNINGEN: MERE JUDEOAMERIKANSK KULTUR- OG SÆDELIGHEDSFORFALD, SELVFØLGELIG. OG DERMED ENDNU MERE BØSSIFICERING, FORKRØBLING OG USKADELIGGØRELSE. LIDT LISSOM NÅR DØDBRINGENDE SYGDOMME, SPRØJTET IND UNDER HUDEN PÅ SPÆDBØRN, HELBREDER OS FOR SAMME DØDBRINGENDE SYGDOMME. EN MEDICINSK [OG SÆRDELES INDBRINGENDE] PRAKSIS SOM DE REBELSKE [UHA!] ALT-RIGHTISTER TILFÆLDIGVIS OGSÅ LIDENSKABELIGT FORSVARER [opdateret]

Nyere vestlig politisk historie fortæller os godt nok om nogle helt ubetydelige og ligegyldige, gentagne forsøg på, fra de kapitalistisk-zionistiske efterretningstjenesters side, at infiltrere og uskadeliggøre den ægte nationale modstand, ved at lede den i retninger der, for de korrupte og globalistbesatte statsmagter, er aldeles harmløse.

Men en sådan virksomhed må nu utvivlsomt og endegyldigt være lagt på hylden og kan i hvert fald, selvfølgelig, overhovedet slet ikke, under nogen som helst omstændigheder tænkes at finde sted i Danmark. Kun skøre konspirationsteoretikere kunne tro noget sådant. Og Alt-right bevægelsens tilhængere tror ikke på skøre sammensværgelser. De er nemlig kommet meget videre. Så meget videre, faktisk, at deres verdensbillede og idealer kunne synes at være smeltet uadskilleligt sammen med selve det system de ‘bekæmper’.

Men Alt-right fænomenet har slet, slet ikke noget at gøre med at letmodtagelige, godtroende, kulturelt forvirrede og demoraliserede vestlige unge mænd, så snart de begynder at gøre sig deres første spæde overvejelser om hvorfor mon deres fædrelande går i opløsning omkring dem for år efter år at forandre sig til multietniske og feministiske diktaturstater, af vellønnede efterretningsagenter på internettet, umærkeligt får deres verdensanskuelse drejet over i en tandløs homo- og jødetolerant party-udgave af harmløs fup-patriotisme, således at globalist-oligarkerne i ro og fred kan nyde deres snyltertilværelser mens deres tjenstvillige lakajer i alle vestlige regeringer og institutioner uhindret kan arbejde videre på indførelsen af verdensstaten og det dertil påkrævede folkemord på den hvide race, uden nogensinde at skulle bekymre sig om virkelig, fysisk slagkraftig modstand.

Alt-right miljøet er overhovedet heller ikke noget slaraffenland der står pivåbent for fjendtlige efterretningsagenters infiltration ind i lunkent nationalsindede kredse, så at fremspirende, potentielt genstridige tankeforbrydere, som på sigt kunne udvikle sig problematisk for systemet, tidligt kan blive registreret og kulturelt bearbejdet (afvæbnet og bøssificeret).

Det har tydeligvis heller ikke noget at gøre med at tilliden til det demokratiske system blandt vestlige unge mænd gives kunstigt åndedræt ved fremstillingen af gennemkorrumperede zionistisk-kapitalistiske politikere som patriotiske frelserfigurer der kan redde os fra etnokulturel undergang, hvis altså bare de får tilstrækkeligt mange stemmer ved systemets tilbagevendende valgritualer.

Når Alt-right bølgen som alt andet byldepest-besmittet kloakvand fra USAs jødiske kulturindustri, gennem systemmedierne skyller ind over landet og tusinder af intetanende unge mænd lader sig lokke af samme psykologiske kneb som reklamebranchen og kulturmarxismen i masseindoktrineringsøjemed allerede har brugt i årtier, såsom tilskyndelse til harmløst pseudo-oprør og udnyttelse af rodløse unges trang til at være trendy med de trendy … så er det derimod udtryk for fremvækst af en græsrodsbevægelse. –Det er sådan det hænger sammen.

Selvfølgelig har det ikke noget som helst at gøre med at tage trykket af den potentielt revolutionære vestlige ungdom ved at lede dens opsparede vrede ned ad politiske blindgyder, der er totalt harmløse for det globalkapitalistiske systems magthavere, eller gradvist vænne os til at modstand mod systemet … i virkeligheden er det samme som tilpasning til systemet og at overholdelse af dets kernedogmer, såsom evig ærefrygt for det hellige, urørlige holocaust, kønsudjævningens uantastelighed, troen på det uhæmmede teknologi- og farmaceutisk-medicinske fremskridt samt frihed gennem seksuel usædelighed som en særlig vestlig dyd der ikke kan betvivles, er ufravigelige betingelser for sand pap-patriotisme.

Alt-right bevægelsen består nemlig af online frontkæmpere, som bekriger deres tåget definerede fjender i internettets pacificerende drømmeverd…, øhh, vent lidt:  cyberslagmarken, selvfølgelig … ved at sprede farlige ‘memes’ og ‘lulz’ i cool chatrum som ingen ved hvem har oprettet, frekventerer eller overvåger. Her har digitalnørderne med omstillingsparate kønsidentiter mulighed for, via deres oprørsk indkøbte, nyeste IT-udstyr fra Kina, sammen at være festligt frække, udveksle manga- og andre softcore porno-tips og generelt opføre sig rigtig uvornt og ungdomsoprørsk i en form, der tilfældigvis er så tilpas retningsløs, vag og pjattet, at ingen rigtig for alvor behøver blive foruroliget derover. Samtidig er de så selvironisk sympatiske og deres ledere begavet med så megen medietække og så mange kontakter i journalistmiljøet, at de ‘fjendtlige’ systemmedier og andre statsinstitutioner skam gerne dagligt er behjælpelige med at udbrede det slemme, farlige og rebelske Alt-right budskab om …

–Ja … hvad var det nu egentlig lige budskabet var igen?

Lad os til påmindelse fremdrage et par hjemlige eksempler på hvad disse moderne rebeller bekender sig til:

Her fortæller Mikkel Andersson, radio24Sygs huspappatriot, med yderst tilpasningsdygtige alt-right sympatier, om hvordan ‘medierne [har] bidraget til en ubegrundet frygt for et [sic] livreddende [HPV] vaccine’.

Her skriver samme Andersson i det rebelske frontkæmperdagblad Berlingske Tidende om samme emne, vaccinekritikkens slemme og uantagelige sammensværgelsesteorier, en sag der åbenbart ligger ham meget på sinde. Globalisterne og BigPharma må utvivlsomt bævre af frygt for Andersson’s hvæssede pen sådan som han understøtt … [host!] –gør identitært oprør mod dem.

Her kan vi læse hvordan den rebelske og tabu-nedbrydende Alt-right sympatisør Andersson, mod et uden tvivl beskedent og kun rent symbolsk vederlag, under titlen ‘Holocaustbenægtelse: hvorfor tror folk på skøre ting?’, er rejsende i oprørske foredrag om ‘hvordan [det] kan være, at nogle mennesker bliver overbevist af pseudovidenskablige konspirationsteorier’.

Her kan man høre den spændende fortælling om en homoseksuel internetkriger, ‘Viking83’, der heroisk ‘trollede’ som ‘stjerne-admin’ [sikke trendy] under Alt-right bevægelsens medvirken i Donald Trump’s teaterforest… [Host!] —præsidentkampagne. Dette moderne helte-epos formidles i noget der kunne minde om en slags dansk, hvis man ser bort fra omtrent hvert tredje ord der ytres. Budbringeren af de forbudne og farlige tanker er en Frederik Kulager fra Politikens kulturredaktion, en af Alt-right rebellernes velbekendte jagtmarker.

I tider hvor Rådhuspladsen i landets hovedstad omdøbes til Pride Square, hvor repræsentanter for alle samfundets institutioner marcherer taktfast tolerant under regnbuebannerets manende blafren og spændende jødisk verdensanskuelse kværnes ind i ungdommen døgnet rundt, må vi forstå på de fremsynede Alt-rightister, at det netop er homoseksuelle jøder, såsom den spændende og farverige Milo Yiannopoulos, der vil komme at lede den pap-patriotiske modstand til sejr.

8edf817f052fa37e10d1bff013d1a99a--milo-yiannopoulos-stupid-people

Herfra skal der ønskes et venligt Held og lykke med projektet. Håber det vil lykkes at [længere pause], hvad var det nu vi talte om? [øhhh?]

Nå jo. Alt-Right projektet. Beklager meget. Glemte igen lige kortvarigt hvad det var det gik ud på. Memerne. Selvfølgelig. ‘Lulzene’. Indyndelsen hos jødemedierne. Den fortsatte bøssificering. Nedbrydelsen af tabuer (minus dem som systemet ihærdigst opretholder).

Held og lykke med det hele.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 svar til HVAD SKAL REDDE VESTEN FRA DET JUDEOAMERIKANSK STYREDE KULTUR- OG SÆDELIGHEDSFORFALD DER HAR BØSSIFICERET, FORKRØBLET OG USKADELIGGJORT VORE SAMFUND INDEFRA SIDEN 1945? ALT-RIGHT BEVÆGELSEN HAR HELDIGVIS LØSNINGEN: MERE JUDEOAMERIKANSK KULTUR- OG SÆDELIGHEDSFORFALD, SELVFØLGELIG. OG DERMED ENDNU MERE BØSSIFICERING, FORKRØBLING OG USKADELIGGØRELSE. LIDT LISSOM NÅR DØDBRINGENDE SYGDOMME, SPRØJTET IND UNDER HUDEN PÅ SPÆDBØRN, HELBREDER OS FOR SAMME DØDBRINGENDE SYGDOMME. EN MEDICINSK [OG SÆRDELES INDBRINGENDE] PRAKSIS SOM DE REBELSKE [UHA!] ALT-RIGHTISTER TILFÆLDIGVIS OGSÅ LIDENSKABELIGT FORSVARER [opdateret]

 1. Kedde siger:

  Er desværre enig i din analyse af alt-right..

 2. Hilmar Sejr siger:

  Hej Kedde.
  Der findes uden tvivl velmenende og hæderlige racefæller i yderkredsen/medløberskaren omkring Alt-right bevægelsen. Det er vel netop det der er hensigten med kontrolleret opposition.
  At vildlede folk, der ellers ville have kunnet drage visse forbudte konklusioner og måske virkelig havde kunnet gøre oprør mod systemet, til at afsøge og stirre sig blinde på forklaringsmodeller og løsninger, der, ganske vist indeholdende enkelte halve sandheder indenfor strengt afgrænsede områder (eksempelvis modstanden mod islamisk masseindvandring), ikke desto mindre er under magthavernes fulde kontrol.

  Alt-right fænomenet følger, når man skræller mediehypen og viraliteten af, et meget karakteristisk og forudsigeligt forfaldsmønster, der har kendetegnet al vestlig politisk og kulturel udvikling siden katastroferne 1914-1918, 1945 og, endnu mere udpræget, siden 1968.
  Dette mønster kan sammenfattes på følgende måde:

  De kulturløse, i forvejen kristent fremmedgjorte og dermed åndeligt forgiftede vesterlændinge er, i løbet af de sidste knap hundrede år, yderligere blevet trænet til at forkaste omtrent ti årtusinders naturlovsbaserede sædvaner og dydsbegreber, til fordel for netop de sygdomsfremkaldende kulturbestanddele som vesterlændingene selv med afsky forkastede inden 1945 (og i endnu højere grad inden kristendommens indførelse), og som andre, mere etnokulturelt integrerede og åndeligt selvberoende folkeslag i dag, med største selvfølgelighed forkaster.

  Billedligt talt kan man sige at de vesterlandske masser er blevet trænet, ikke blot til at samle de efterladenskaber op som andre kulturer stadig forstår at man helst bør undgå at berøre, men tillige at betragte disse efterladenskaber som dyrebare skatte og sågar demonstrativt iføre sig klæder og smykker udfærdiget af samme materiale.

  Det forekommer mig igen og igen at vesterlændinge i almindelighed, fuldkommen mangler forståelsen af hvor katastrofalt det tyvende århundrede har været … for os.

  Desuden er det smerteligt åbenlyst for mig hvorledes vore dages vesterlændinge, om og om igen, forledes til samme fejlslutning: nemlig den besynderlige forestilling, at hvis indvandreres kulturmønstre går i en givet retning … så skal vi for alt i verden gå i den stik modsatte retning for at kunne opretholde ‘vore værdier’, ligegyldigt om disse kulturmønstre så er hensigtsmæssige, gunstige eller ej.
  Jeg har været inde på denne alvorlige og livsfarlige fejlslutning ad flere omgange, bl.a. i Radio Gimle og i adskillige artikler og indlæg over de seneste par år. Om mine advarsler og bekymringer i så henseende har været til nogen videre nytte, må indtil videre stå hen i det uvisse. Håber dog at du nogenlunde forstår hvad jeg hentyder til.
  Hvis man nu tilhørte en kultur som i sin kerne var selvberoende og etnisk livskraftig, så ville man efter min mening ikke behøve ænse om andre folkeslag tilfældigvis var på linje med sine egne særegne skikke og sædvaner eller ej, men blot uden mindste blusel eller skrupler forfølge de langsigtede etnokulturelle mål man måtte have sat sig, med de midler der bedst sikrede opnåelsen heraf, samt i videst muligt omfang i overensstemmelse med Naturens uforgængelige Love.
  –Men en sådan erkendelse blandt masserne har vist lange udsigter.

  Det er af ovennævnte årsager af største vigtighed, at det mindretal af os der stadig kan tænke i længere historiske sammenhænge, holder stålsat fast i nogle få, evigt uforanderlige sandheder, der ikke er til forhandling.

  1. Fuldbyrdet homoseksualitet er en forbrydelse mod Naturens Orden.
  2. Mænd og Kvinder er biologisk forskellige og kulturel understøttelse af denne gensidigt berigende forskellighed er livsvigtig for racens (og dermed kulturens) overlevelse.
  3. Racemæssig adskillelse fra de semitiske, negroide og mongoloide racer er, indenfor rimelighedens grænser, nødvendig for den Ariske races overlevelse.
  4. Overdreven teknologisk og medicinsk fremskridt er til skade for racens sundhed og overlevelsesevne.
  5. Samfundsøkonomi baseret på ågerrenter er ødelæggende for enhver nation der tillader en sådan.
  6. Religion baseret på fremmede folkeslags nationalmyter er etnokulturelt ødelæggende for ethvert folkeslag der tillader en sådan.
  7. Et pacifistisk folk er et forsvarsløst folk.

  • Hilmar Sejr siger:

   Måske et eksempel fra systemmedierne bedre end mine klodsede formuleringer vil kunne anskueliggøre hvad det er jeg forsøger at sige:
   I dette skatteyderbetalte radioprogram lader den kvindelige leder af et påstået ‘ultra-højreorienteret’ og ‘stærkt indvandrerkritisk’ parti sig interviewe af en racefremmed studievært.
   I sig selv er dette problematisk, når man påtænker den enorme demografiske ubalance mellem de indfødte nordvesteuropæere og de invaderende horder af negroide og semitiske racefremmede. Men her kan hun måske undskylde sig med, at medieeksponeringen er brugbar i politisk øjemed, til at nå ud til nye såkaldte ‘vælgere’, partimedlemmer, e.l.

   På et tidspunkt i løbet af interviewet, som i forvejen er lummert og vulgært hele vejen igennem (som stort set alt andet indhold i systemmedierne), kommer den racefremmede studievært imidlertid ind på noget med ‘blowjob’ og taler frækt og uforskammet om dette på en måde der umisforståeligt og direkte hentyder til den kvindelige såkaldte ‘nationalkonservative’ leder.
   Her får man 10 sekunder til at gætte på hvordan den formodet ‘ultra-højreorienterede’ leder mon reagerer på dette.
   Har alle gættet?
   –Hun indvilger selvfølgelig og knævrer bevidstløst videre, som var det den mest naturlige ting i verden, at racefremmede mænd for åben mikrofon udspørger nordisk-germanske kvinder om de mest intime detaljer i deres sexliv.

   Vi har at gøre med et kulturforfald så dybt, at selv en angiveligt ‘stærkt højreorienteret indvandringsmodstander’ ikke er i stand til at sætte grænser ud fra traditionelle dydsbegreber. Sådanne overvejelser er trænet ud af hendes bevidsthed. Hendes kulturelle selvværd er ødelagt i en grad, så hun ikke aner hvornår det er på sin plads at sige fra.
   Hendes kulturmarxistiske lærere og undervisere har over et intenst og livslangt uddannelsesforøb indprentet hende, at vestlig dyd er … fravær af dyd.
   I hendes forvirrede forestillingsverden, som er blevet programmeret ind i og formet for hende, er der selvfølgelig ikke tale om et valg mellem dyd eller usædelighed. Hun er tværtimod blevet grundigt lydighedstrænet til, per refleks, at sidestille enhver form for usædelighed og grænseløs tolerance med ‘vestlige frihedsværdier’ og den blotte tanke om traditionel dyd og ærbarhed med gammeldags og slem ‘kvindeundertrykkelse’.

   Indtil 1945, hvor jøder og andre globalkapitalister gennem Macy konferencerne og Frankfurtskolens sygeliggørende indflydelse, fik uhindret adgang til indefra at smadre vestlig kultur (hvis kerneområde allerede var fysisk smadret af terrorbombninger døgnet rundt og mongolske kommunisthæres voldtægtsorgier), var et sådant interview utænkeligt.
   Den manglende reaktion på racefremmede mænds grove uforskammetheder, som dette interview på så foruroligende og uafviselig vis stiller til skue for enhver racebevidst folkefælle, er symptomatisk for det kritisk lave niveau af etnokulturel selvbevidsthed der råder blandt vesterlændinge under fremmed besættelse.

   Derfor er kampen mod systemmedierne og indoktrineringsanstalterne så uhyre vigtig.
   Disse institutioner har, over syv årtier (for skatteydernes egne penge) gradvist udvasket de europæiske folks etnokulturelle stolthed. Dette har bevirket at hovedparten af vesterlændinge i dag står fuldkommen forsvarsløse overfor racefremmed masseindvandring.

   Hvordan man har tænkt sig at forholde sig til dette og hvilke modforholdsregler man har tænkt sig at tage i anvendelse må være op til den enkelte.
   Hvis den nuværende hjernevask af vestlige unge kvinder (og mænd) får lov til at fortsætte meget længere, giver indoktrineringens bagmænd os dog efterhånden ikke mange valgmuligheder.
   Der er tale om folkemord af en særdeles udspekuleret og nedrig slags.
   Først terrorbombning, så godt et halvt århundredes institutionaliseret hjernevask til racemæssigt selvhad og kulturel fornedrelse (porno, stoffer, usædelighed, alkoholisme) og endelig: import og ‘integration’ af hundredtusinder (på europæisk plan et tocifret millionantal) af racefremmede.

 3. Hilmar Sejr siger:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.