DEN UENDELIGE SYNDFLOD AF EKSEMPLER PÅ ÅBENLYS TVÆREN-UD-I-ANSIGTET-YDMYGENDE FOLKEMORDERISK, ANTI-HVID RACEBLANDINGS-PROPAGANDA I DE JØDISK EJEDE OG KONTROLLEREDE SYSTEMMEDIER. MENS DEN DEMORALISERENDE ADFÆRDSPROGRAMMERING DØGNET RUNDT KVÆRNER I HYPNOTISK OVERSTØRRELSE PÅ ALLE VORE KINESISK FREMSTILLEDE SMART-TV’ER OG PÅ ALLE VORE KRÆFTFREMKALDENDE DEVICES, OVERALT I HVAD DER ENGANG VAR VESTEN, INDPRENTES LETMODTAGELIGE, KULTURKRISTNE (KULTURLØSE) EUROPÆISKE UNGE PIGER, FOR SKATTEMIDLER INDDREVET FRA DE SELVSAMME HVIDE LØNSLAVER DER RUTINEMÆSSIGT LATTERLIGGØRES VIA AGITPROP-REKLAMERNE, I FOLKESKOLER, GYMNASIER OG PÅ UNIVERSITETERNE, AT SLEM, OND OG SADISTISK HVID RACISME SKAM BÅDE ER SYSTEMISK OG STRUKTUREL. DEN GRUSOMME SANDHED ER AT DE SENESTE ÅRTIERS GRAD-VIST NORMALISEREDE STANDARD-MEDIEFREMSTILLING AF HVIDE MÆND (OG TIL DELS KVINDER) SOM FORAGTELIGE, HJÆLPELØST LALLENDE SINKER (ETNOKULTURELT FOR-SVARSLØSE LEMMINGER) I NI UD AF TI TILFÆLDE IKKE ER LANGT FRA VIRKELIGHEDEN. JØDEMEDIERNE ER HOVED-FJENDEN. IKKE DEN ENESTE FJENDE. HOVEDFJENDEN. [opdateret 2.01]

^læg mærke til at den hvide mand/kæreste til raceforræder-ballerinaen forgæves forsøger at kontakte hende på telefonen ca. femten sekunder inde. Hun foretrækker imidlertid at hengive sig til raceblandingens symbolsk ladede oste-nedsvælgning. Hvis sådanne psykologisk raffinerede detaljer i reklamefilms-manuskripterne forekom dusinvis, eller hundredevis af gange kunne de mest godtroende måske stadig med en rest af rimelighed forledes til at tro at der var tale om tilfælde eller uskyldige indskydelser fra egenrådige instruktørers side. Kendsgerningen er, at sådanne raceblandings-budskaber findes i tusinder og atter tusinder af varianter, alle skåret af samme overordnede skabelon. Disse systematiserede og gennemkoreograferede budskaber kører uafladeligt på alle vesterlændinges TV-skærme, biograflærreder samt på deres håndholdte ‘telefoner’ (mikrobølgebaserede overvågnings- steriliserings- og holdningsbearbejdnings-apparater).

Der kræves betydelige mængder af tid, planlægning og ikke mindst penge for at producere professionelle reklamefilm af tredive eller tres sekunders varighed. Skuespillerne skal castes, de skal instrueres, scenografien skal på plads, det samme skal lyd, lys, sminke, garderobe, osv. osv. Alt skal klappe. Resultatet er ikke noget der opstår tilfældigt hen ad vejen. Disse propagandafilm er planlagt ned til mindste detalje, sekund for sekund. Det er derfor de virker. Der er tale om psykologisk krigsførelse indlejret i finanskapitalistisk manipulation à la Bernays.

Det demoraliserede hvide amerikanske publikum har måske nok været nedsunket i raceblandingens propagandaslim for noget længere end det danske, og forholdene kan således ikke sammenlignes en-til-en. Globalisternes langsigtede mål er ikke desto mindre nøjagtig det samme for alle vestlige lande, indbefattet Danmark: fuldkommen etnokulturel opløsning og erstatning af den oprindelige befolkning med identitets-, køns- og kulturløse mulatter. Det er således ikke tilfældigt, at ~90% af ‘sangene’ på P3 er med enten mulat- eller neger-‘kunstnere’ (resten er som regel jøder eller udartede hvide). Raceblandings-propagandaen er på visse områder stadig en smule mere nedtonet herhjemme end eksempelvis i USA, England og Frankrig, men bølgen ruller én og kun én vej (indtil vi stopper den): fra judeoamerikansk pøbelkultur til Vesteuropa.

Desuden har raceblandingspropagandaen ikke kun til formål at demoralisere, holdningsbearbejde og adfærdspåvirke det hvide publikum. Det andet (slet skjulte) hovedformål er at fjerne enhver sidste respekt for hvide vesterlændinge hos det i forvejen raceblandede og racefremmede publikum og således øge foragten, og i sidste ende voldsparatheden, overfor hvide mennesker.

Den opmærksomme iagttager vil have bemærket, at mange af de skuespillere der portrætterer hvide lemminger i denne type propaganda, er jøder. Dette fænomen er interessant fordi noget tilsvarende kan ses, både i samtidens forlorne politiske verden, men også i en bredere historieopfattelse hos lemmingerne. Meget af den racemæssige skam og skyldpsykose der i disse årtier lammer de vestlige oprindelige befolkninger, stammer i virkeligheden fra handlinger og historiske tildragelser som i høj grad var drevet af jødiske aktører. Eksempler er slavehandelen og plantagedriften ved slavearbejde i den Nye Verden (Caribien, Nord-, Mellem- og Sydamerika) fra omtrent år 1500 og frem til 1860’erne samt koloniseringen af Indien og Afrika. Dybdeborende historiske studier vil vise at jøder i århundreder, hvis ikke årtusinder, har spillet afgørende og ledende roller i den kapitalistiske udnyttelse af slavearbejde. Sydafrika vrimlede eksempelvis med jøder der tjente milliarder på drift af diamant- og guldminer samt på våbenhandel, men som forrådte deres hvide sydafrikanske landsmænd så snart det blev opportunt at skifte side til ANC. I dag får den hvide mand (og kvinde) imidlertid lov til at angre og bære skylden for det samlede historiske forløb, mens jøderne har travlt med at positionere sig selv som evigt uskyldige ofre, dirigere masserne samt opildne negrene mod os ved hjælp af mediemanipulation. Sådan er der så meget.

Jøderne er identitetsmæssigt kamæleoner og vil søge at fremstille sig selv som utiltalende hvide mennesker overfor negre og andre racefremmede når dette er i deres egeninteresse. En variant heraf er når en jøde (for rullende kameraer) fremstiller sig selv som den salvelsesfuldt bekendende og angrende forhenværende hvide racist, der nu har set lyset om ‘privilegieblindhed’ og ‘strukturel racisme’, for det ikke-hvide publikum. Således er visse politisk drevne jøder i stand til, indirekte, gennem forklædningen som hvid, at angribe gruppen af egentlige hvide ved at ophidse/opildne negrene og andre racefremmede til fortsat og øget aggression mod hvide.

Overfor et hvidt publikum vil man derimod ofte se jøder fremstille sig selv som politisk korrekte, forkølet pap-patriotiske indvandringsmodstandere, eksempelvis indenfor de kontrollerede oppositionsgrupper counterjihad og alt-right, når dét bliver opportunt. Man har sågar set jøder, forklædt som såkaldte hollywood-nazister, oprette falske NS-organisationer, dels for derved at kunne præsentere et utiltalende, utidssvarende og karikeret billede af hvid racebevidst modstand overfor oprigtigt interesserede nationalsindede, dels for bedre at kunne indsamle oplysninger om og oprette navnelister på racebevidste og potentielt revolutionære hvide.

Lad os afslutningsvis se på et par danske eksempler på hvid demoralisering, tilvænning til multikulti/raceblanding og almindelig forherligelse af negre i systemmedierne:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.