VACCINEINDUSTRIEN ER EN MULTI-MILLIARDFORRETNING FOR DE INTERNATIONALE SPEKULANTKAPITALISTER. HVORFOR MON SKATTEYDERBETALTE MEDIER I DANMARK ALDRIG PROBLEMATISERER ELLER SÆTTER SPØRGSMÅLS-TEGN VED EN SÅDAN KLOKKEKLAR INTERESSEKONFLIKT? HVORFOR MON SAMME MEDIER ALTID GIVER UBEGRÆNSET TALETID TIL VACCINEFORTALERE MED ØKONOMISK SAMT KARRIEREMÆSSIG EGENINTERESSE I AT PROPAGANDERE FOR BIGPHARMA OG NORMALISERING AF STADIG FLERE EKSPERIMENTALVACCINER TIL SPÆDBØRN, MEN GLEMMER AT NÆVNE DE DUSINVIS AF HØJT KVALIFICEREDE VACCINE-KRITISKE LÆGER DER HAR PÅVIST OG DOKUMENTERET ALVORLIGE SUNDHEDSFARER VED VACCINATION I ÅRTIER? [opdateret 2.02]

På skattefinansierede Radio24Syv tror man selvfølgelig ikke på Dr. Suzanne Humphries’ skøre og slemme sammensværgelsesteorier. Uha-nej. På Radio24Syv vinkler man til gengæld sagen så tilpas tjenstvilligt og fuldkommen ukritisk overfor BigPharma, at man ender ud med at få manipuleret de godtroende lyttere til at ringe ind for harmdirrende at kræve at få deres teenagedrenge (!) vaccineret for livmoderhalskræft.

Tak for den modige folkeoplysningsindsats, Radio24Syv. Man fornemmer en Cavlingpris lige om hjørnet.

Danmarx Radios ‘Deadline’ benytter sig sjovt nok og helt tilfældigt af samme vinkling. Det er nemlig et ligestillingsproblem, må vi forstå, at danske drenge ikke får ‘tilbudt’ at få virus og DNA fra celler med livmoderhalskræft sprøjtet ind under huden:

Heldigvis kan Videnskab.dk hjælpe os. Løsningen på problemerne med HPV-vaccinen er nemlig bare at fremrykke vaccinationsalderen fra 12 år til 9 år. Så kan vi ‘måske reducere antallet af indberetninger om bivirkninger, vurderer forskere’. Tusind tak til redaktionen på Videnskab.dk for hjælpen med at få bragt antallet af de problematiske indberetninger om bivirkninger ved at injicere 12-årige piger med cancerceller ned.

Her, her og her kan vi desuden læse (i pro-vaccine systemmedierne) om de mange spændende indtjeningsmuligheder for investorer i vaccineindustrien. Flere vacciner er altså både godt for økonomien og det redder os fra farlige sygdomme ved at vi får sprøjtet sygdommene direkte ind i vore spædbørn og os selv.

Det er tydeligvis kun onde og latterlige konspirationsteoretikere med fjollede sølvpapirshatte der kan se noget galt i hvad systemmedier og medicinalindustriens venlige repræsentanter jo fortæller os er godt og livsredende og verdensfrelsende. Se f.eks. bare hvad filmene fra halvtredserne siger om Dr. Salk og om hvordan han egenhændigt udryddede polio ved at sprøjte cancervirus groet i abenyrer ind i børn:

Det jo være sandt, hvis både propagandafilmene fra dengang og lægerne med økonomisk egeninteresse i at fremme brugen af flere og flere vacciner i dag … siger det samme. Når autoriteter på TV-skærmen fortæller os, at det er bedst rutinemæssigt at sprøjte cancer- og andre former for virus groet i celler fra aborterede fostre, blandet med kemikalier direkte ind under huden på nyfødte spædbørn … så er det selvfølgelig sandheden og den kan selvfølgelig ikke betvivles.

^Intet at se her. Producenterne af vaccinerne og de læger der får penge for at sprøjte så mange som muligt af dem ind under huden på spædbørn … ved bedst. Og når de fortæller os, at det er bedst at fortsætte med at injicere flere og flere finansielt udbytterige cocktails af kemikalier og vira ind i vore spædbørn, så er det bare sådan det er.

Alt i alt handler det nok bare om at føle flere gode og varme følelser, tænke mere positivt og frem for alt, være mere åben overfor at nogle mennesker helt tilfældigvis bare er født lidt anderledes end os andre, men til gengæld med særlige talenter og unikke begavelser, selvfølgelig. –Lissom i filmene.

Stigningen i autisme over de seneste årtier har i hvert fald intet at gøre med stigningen i vacciner til spædbørn over samme tidsperiode eller med forsøget på at skabe en forsvarsløs, forkrøblet, autoritetstro og medicinafhængig slavebefolkning af steriliserede epsilon semi-moroner à la Huxley, som aldrig nogensinde vil kunne sætte sig til modværge mod deres globalkapitalistiske herrer.

Nej, autisme handler om tolerance, forståelse og åbenhed. Om følelser og rummelighed. I virkeligheden er autisme en velsignelse for samfundet. Vi bliver styrket af at flere og flere børn i hver ny generation hjerneskades fra spædbarnsstadiet og skal medicineres resten af livet. Hvis bare vi forstår at omfavne, værdsætte og vænne os til autismens berigelser og undgår slemme fordømmende tanker om hvad der mon kan have forårsaget dens fremkomst … så går vi en gylden og tolerant fremtid i møde. Tænk på hvor gode autister er til klaverspil og hovedregning. Husk den følelsesladede baggrundsmusik. Det er hadefuldt at spekulere for meget over årsagssammenhænge.

Vacciner, derimod, hvad de indeholder; hvem der producerer dem; hvem der tjener penge på dem; hvilke skader de kan forvolde … det er noget vi som almindelige mennesker ikke bør bryde vores små hjerner for meget med. Eksperterne ved bedst hvilke eksperimentelle blandinger af kemikalier og vira der skal sprøjtes ind i os og ind i vore børn fra de er under én time gamle og hele vejen op gennem barndommen og ungdommen. For hvis man ikke er systemuddannet ekspert i vacciner, hvordan skulle man så kunne vide eller begribe noget som helst om den slags? Det er jo eksperternes opgave at afgøre hvilke stoffer vi til enhver tid bør lade os injicere med. Det er deres ansvarsområde, ikke vores. Kun slemme og skøre sammensværgelsesteoretikere tror at man kan vide eller tænke eller mene noget som helst om eksperters ekspertviden. Desuden er det kedeligt at tænke for meget over hvad der mon bliver sprøjtet ind under huden på spædbørn eller over hvilke følgevirkninger det mon kan have.

Husk altid: vacciner har intet at gøre med autisme. Og autisme har intet at gøre med vacciner. Stigningen i autisme overalt i Vesten er i virkeligheden heller ikke nogen egentlig stigning i autisme, men kan heldigvis nemt bortforklares med at diagnosticeringen af autisme bare er blevet bedre. Pyha. Godt, vi har eksperterne til at forklare hvordan alle de lidt kedelige ekspertagtige ting hænger sammen for os.

Hvis man alligevel skulle komme til at tænke nogle af de slemme og socialt uacceptable sammensværgelsestanker om vacciner, så har vi heldigvis vores allesammens Hollywood til at minde os om hvordan statslig medicinalteknologi, strengt håndhævede militære udgangsforbud og uniformerede jøder i samarbejde med uniformerede negre tilsammen kan overvinde farlige naturskabte epidemier og forpurre onde hvide mænds nedrige planer om at udrydde os alle, så længe vi betingelsesløst underkaster os det militær-teknokratiske system og adlyder de videnskabelige og politiske autoriteters påbud uden indvendinger eller spørgsmål:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.