I ANLEDNING AF DET TYSKE VALG [opdateret 2.02]

^Nogle søger tydeligvis at forvolde en opblanding af Europas kernefolk med negre og andre racefremmede. Hvem er de? Hvad er deres bevæggrunde? Hvem er deres hjælpere? Hvordan kan man forberede sig på lignende forhold i Danmark? Følgende udpluk af videomateriale fra vort sydlige broderland bør kunne give svar på disse spørgsmål. Hvis ikke, kommer der en  kort sammenfatning til sidst i artiklen.

Det handler i sidste ende om raceforhold, folkens. Og om rå magt. Jøderne og andre racefremmede kolonisatorer udnytter, at Europa ligger forsvarsløst og forvirret tilbage efter nederlaget til globalisterne i Anden Verdenskrig.

Jøder gør brug af en anden strategi end arabere og tyrker; negre af en tredje og mongoler og sigøjnere atter af en fjerde og femte fremgangsmåde. På hver deres måde udnytter disse fjendtligsindede fremmedgrupper den hvide races etnopolitisk svækkede stilling til egen fordel. Hensigten er imidlertid den samme: at snylte på det svækkede europæiske legeme.

Hvis man har tænkt sig at overleve den kommende racekrig, må man først og fremmest erkende disse forhold. Vi kan ikke redde vore fædrelande, ej heller vor kultur med henvisninger til ‘demokratiske frihedsværdier’, kristendom eller kønnenes ligestilling. Eftersom det netop er disse naturfjendtlige kulturtræk der har undergravet vor etnonationale solidaritet og dermed muliggjort det kulturforfald og den raceblinde masseselvopgivelse der har ført lukt til de nuværende ulyksalige omstændigheder … er det hinsides vanvid at fremture med at insistere på dem som løsninger. –Det er selvmord.

I stedet for at klamre os til dét pøbeldemokrati, dén mellemøstlige kristendom og dét judeoamerikanske sædelighedsforfald der udgør selve betingelserne for fortsat raceopblanding og etnokulturel opløsning, må vi besinde os på en iagttagelse af Naturens uforanderlige Orden og på en bevidstgørelse ved ihukommelse af vor egen nordisk-germanske kulturarv. En kulturarv hvis historiske rødder stikker langt, langt dybere end den åndsforkrøblende og fremmedgørende kristne abrahamiter-tro fra mellemøsten.

De invaderende racefremmede kommer hertil for at opnå tre overordnede mål: (1) kolonisering af (bosættelse i) vore lande, (2) plyndring af vore opsparede rigdomme og  (3) voldtægt af/pardannelse med vore kvinder. De anfægtes ikke af hverken papirlove eller frihedsidealer. Tværtimod. De anspores og opildnes af at erfare hvor svagt, sygt og foragteligt det homotolerante Vesten er blevet under judeoamerikansk ledelse.

Racefremmede besættere vil fortsætte med at strømme hertil og forfølge ovennævnte mål indtil de stedlige vilkår overbeviser dem om, at det er bedst for dem at forblive i deres hjemlande (eller i andre lande end vores).

^Tak til Varg Vikernes for den udmærkede historiske baggrund.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.