FOLKEMORD I GLITTET INDPAKNING: GLÆDELIG JØDEJUL OG MERRY CAPITALISTMAS [opdateret]

^Kan man forestille sig noget tydeligere og mere uigendriveligt bevis for, at raceblanding, multikulti-tolerance, homodagsorden og feminisme er fælles ideologiske målsætninger for de mest ultraliberalistiske snylterkapitalister i alle de største tværnationale virksomheder og hos de forvirrede, kulturmarxistisk trænede evighedsteenagere på ‘venstrefløjen’?

Ungdomshusets elendige bærme af omvandrende abortmateriale burde gladeligt marchere arm-i-arm med Liberal Alliances jøde-parfumerede bankdirektører, marketingschefer, venturekapitalister og aktiespekulanter. Begge grupper arbejder jo, på hver deres måde, for samme afsindige utopi: et samfund af køns- og identitetsløse mulatter, uden ansvar for, endsige bevidsthed om, Naturens Orden.

Som tilfældet var under under Anden Verdenskrig, er kapitalister og kommunister i virkeligheden allierede. For begge parters vedkommende gælder det, at racefornægtende materialisme og golde økonomiske hensyn udgør de ideologiske pejlemærker. Og eftersom der ikke er indtruffet begivenheder, der, afgørende måde, har ført til ændringer i de globale magtforhold siden 1945, bør det næppe komme som nogen overraskelse, at den verdensomspændende kapitalistisk-kommunistiske alliance stadig består.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.