SANDHEDEN OM TILVÆRELSEN FOR DEN GENNEMSNITLIGE LØNSLAVE I DET GLOBALTEKNOKRATISK STYREDE VESTEN, SIDEN JØDER, MARXISTER OG KAPITALISTER TOG MAGTEN

^en fortegnet og overdrevet fremstilling? Lad os se lidt på virkeligheden og overveje om karikaturen er berettiget eller ej:

Vore dages marxister står ikke længere på Lenin-mausoleets balkon i Moskva og bivåner den røde hær paradere forbi nedenfor på den Røde Plads. I dag har de for længst skiftet ham og indtager i stedet ledende stillinger hos de største transnationale, kapitalistisk drevne virksomheder; de forbereder næste generation af kulturforarmede lemminger til etnisk identitetsafsværgelse i folkeskolerne, på gymnasierne og universiteterne. De (til)passer dine børn (til det race- og kulturløse, globale enhedssamfund) i vuggestuen og i børnehaven; de bestemmer hvad du betaler for at få lov til at se af hollywood-propaganda på streamingtjenesten og hvad der kan vælges imellem af NLP-kodet mulat-muzak i radioen, på itunes og spotify. De planlægger og ‘nudger’ din adfærd og manipulerer dine følelser og holdninger årtier frem i tiden. De rådgiver Vestens plutokratisk (ud)valgte regeringer fra deres utallige skatteyderbetalte NGO’er, institutter og tænketanke. De bestemmer hvor hurtigt dine penge mister købekraft, fastsætter kvoterne for racefremmed masseimmigration til dit fædreland samt udfærdiger og tilrettelægger planer for dine børns indoktrinering, herunder ved LGBTQ-inkluderende seksualundervisning, fra deres kommissærstillinger i EU, FN, verdensbanken og den internationale valutafond.

Hvis man stadig er overrasket over at jøder, kulturmarxister og kapitalister i fællesskab styrer den vestlige (og det meste af resten af) verden, kan man jo starte med at spørge sig selv, hvad der da grundlæggende skulle have ændret sig, siden disse grupper med magt tiltvang sig det militære, politiske, økonomiske og kulturelle herredømme over Europas rygende, udbombede ruiner i 1945. Tyskland er siden genforenet og Sovjetunionen opløst, jovist. I mellemtiden har kulturmarxismen haft rigeligt med tid til planmæssigt at sive ind i alle vesteuropæiske landes kerneinstitutioner, for derfra at forgifte generation efter generation med propaganda beregnet på almindelig national demoralisering, etnokulturel identitetsopløsning og sygeliggørende (men indbringende) normalisering af  usædelighed.

Da fremmedgørelsen og den kulturelle forarmelse, i start-nittenhalvfemserne, havde nået et punkt hvor racefremmed masseindvandring, selv i millionantal, knapt nok længere blev ænset af det hjernevaskede vesteuropæiske lemmingeflertal, og Coudenhove-Kalergi’s raceblandingsdagsorden således kunne forventes gennemført uden nævneværdig modstand, opløstes Sovjetunionen pludseligt, uden sværdslag, og atter en kollektiv udplyndring, denne gang af hyperliberalistisk variant, af russernes private og fælles ejendom satte ind. Som det var tilfældet under 1920’ernes og 1930’ernes morderiske massekonfiskering af de russiske og ukrainske bønders levnedsmidler, under det tidlige sovjettyranni, var det også denne gang internationale jøder der i uforholdsmæssig grad stod bag det organiserede rovmord.

Omtrent samtidig med opløsningen af den sovjetiske union, indførtes så den europæiske. –Med sine selvudnævnte kommissærer, sine centralt udformede undervisningsplaner og sin overstatslige politisk-økonomiske integration. Tilfældigt sammentræf? Måske. Hvorom alting er, siden 1917 har vi kunnet erfare, hvorledes internationale kapitalister, ofte af jødisk herkomst, har støttet deres allierede, som regel også af jødisk oprindelse, blandt internationale socialister. Hvorfor skulle dette allianceforhold have ændret sig afgørende på blot ét århundrede? Betegnelserne og de ydre former har måske nok ændret sig, men de sande globale magthavere skal stadig findes i de samme overordnede kredse som tilfældet var for hundrede år siden: blandt internationale jøder, internationale finanskapitalister og internationale socialister (kulturmarxister).

Således er det enten marxistiske (socialdemokratiske) eller liberalistisk-kapitalistiske regeringer (som regel en uskøn blanding) der råder overalt i Vesten, og som forestår folkemordet på de oprindelige vesterlændinge. Med mikroskopiske afvigelser til forskel forfølger disse forræder-regeringer samme globalkapitalistiske raceblandingsdagsorden. Selv Rusland (officielt Den Russiske Føderation), der på overfladen fremstår nationalistisk og antiglobalistisk, er i virkeligheden en dybt multietnisk statsdannelse, underlagt den internationale kapitals kontrol. Dette multinationale rige ledes desuden formelt af en tidligere KGB-officer med særdeles tvivlsomme internationale forbindelser.

Frigørelse af folkefæller og fædreland fra et fjendtligt herredømme af så indgroet og verdensomspændende art forudsætter først og fremmest, at man frigør sig selv. Kun som personligt frigjort fra det kulturmarxistisk-kapitalistiske slavesamfund kan man gå forrest, for, med eksemplets magt (det bedste af alle overtalelsesmidler), at legemliggøre et åndsopløftende og bevægende forbillede for sine landsmænd.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til SANDHEDEN OM TILVÆRELSEN FOR DEN GENNEMSNITLIGE LØNSLAVE I DET GLOBALTEKNOKRATISK STYREDE VESTEN, SIDEN JØDER, MARXISTER OG KAPITALISTER TOG MAGTEN

  1. site siger:

    Eѕse é um recurso perigoso mas extremamente útil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.