NEGRE, NIDDINGER OG NYTTIGE IDIOTER [opdateret 2.02]

Typisk propagandaindslag fra radio24syv, her præsenteret på et afslørende baggrundstæppe af politisk ukorrekte raceforhold … fra virkelighedens verden.

Ud over mylderet af jøder, kryptojøder og egentlige folkeforrædere i systemmedierne, domineres den samlede sendeflade tilsyneladende af en gruppe forvirrede gymnasiepiger (af begge køn), der har til opgave dagligt at genopgylpe de kulturmarxistiske floskler de er blevet stopfodret med fra børnehavealderen, samt bevidstløst (men entusiastisk) at aflire de politisk-kulturelt holdningsbearbejdende manuskripter, de får stukket i hånden af deres redaktionschefer (som igen har fået ordrer udstukket af deres global-teknokratiske herrer).

Man kan kende de statsansatte evige teenagepiger (m/k) på deres karakteristiske totale mangel på åndelig nysgerrighed.

Ikke blot er de trænet til at reagere med pavloviansk refleksbetinget ligegyldighed over for enhver kendsgerning, der vil kunne stride mod deres fra barnsben indprentede hollywood-verdensbillede … de vil aktivt søge at bortfiltrere enhver information, der kunne ske at bringe forstyrrelse i deres betryggende skabelonforestillinger.

Man vil kunne efterlade dem som førstehåndsvidner til racefremmede araberes eller negres fuldbyrdede lystmorderiske gruppevoldtægter, time efter time; dag efter dag, af hvide mindreårige piger, af type som eksempelvis Rotherham-sagen fra England eller Channon Christian-sagen fra USA … dagen efter vil evigheds-gymnasiepigerne have slettet ethvert upassende; afvigende indtryk fra deres ‘bevidsthed’, for, med samme foruroligende valium-smil om munden som hidtil, uanfægtet at bedyre deres ‘dybfølte’ indignation over Vestens institutionelle racisme og hvide mænds patriarkalske privilegie-blindhed, indtil programafspilningen bringes til ophør.

Gymnasiepigerne ‘forstår’ dog én ting: Tilstedeværelsen af forbudne, ikke-kulturmarxistiske tanker i deres vakuum-kranier risikerer at bringe deres skatteyderbetalte karrierer, indkomstgrundlag og dermed deres moderigtige luksus-tilværelser i fare, og de vil derfor omhyggeligt undlade at sætte sig i situationer eller komme med udtalelser, hvormed de på nogen måde kunne ske at blive mistænkt for ikke-godkendt tankevirksomhed.

Således vil man kunne bevidne hvordan flere af dem sågar forsøger at underkaste sig deres (ukendte og fjerne) herrer, ved ubevidst at infantilisere deres stemmeføring. De vil direkte tale som børn for at sikre sig, at ingen nogensinde skal kunne mistænke dem for kættersk tankeforbrydelse (barnesproget er øjensynlig en form for demonstrativ hjælpeløshed, beslægtet med hængerøvsbukserne og de uvaskede, såkaldte ‘dreadlocks’). Lyt f.eks til dette programs studieværtinder og overvej om deres talemåder virker naturlige for voksne kvinder.

At betegne medie-gymnasiepigerne (m/k) som åndelige prostituerede, er imidlertid på en måde at overvurdere dem, da en sådan status vel ville forudsætte, at de var i stand til at træffe en form for selvstændige valg.

De er vel snarere at betragte som en form for automatiserede kulturmarxisme-droner i menneskelig form.

Hvis man, fra tid til anden, er i stand til at sætte sig ud over de stærkt foruroligende, forstemmende og ligefrem uhyggelige zombie-træk i de statsansatte gymnasiepigers dybt indgroede programadfærd, kan de være ret morsomme at iagttage og analysere.

Det relevante nationalrevolutionære spørgsmål der må stilles her er: hvem har programmeret dem til selvødelæggelse? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.