OVERGAMES af LUTZ DAMMBECK

Politisk, social og økonomisk styring af vesterlændinge siden 1945, tilvejebragt ved systematisk anvendelse af laboratorie-gennemprøvede masseadfærdspsykologiske greb, formidlet gennem såkaldte ‘underholdningsprogrammer’ (særligt via det hypnotisk højeffektive TV-format), afsløres her med uovertruffen grundighed af mester-dokumentaristen Lutz Dammbeck.

Håbet om den totalfrelsende pengegevinst, opnået øjeblikkeligt og ufortjent, ved heldets meningsløse lykketræf (i virkeligheden udbetalt med velberåd hu af det globalkapitalistiske system), er med til at holde millioner og atter millioner af vesterlændinge fanget i en hjælpeløs narkosetilstand af længselsfuld åndelig uvirksomhed.

Kun tilpasningsvillige og lydige hamsterhjulsløbere gives adgang til at dreje på det hypnotisk farvestrålende lykkehjul.

Den danske udgave af ‘Lykkehjulet’ (Wheel of Fortune) blev ‘tilfældigvis’ i mere end et årti (fra 1988 til 2001), bestyret af to jøder: Meyerheim og Burg.

Bemærkelsesværdigt hvordan centralt placerede mediejøder, i det hele taget, har præget og formet danskernes virkelighedsopfattelse (for danskernes egne skattemidler), gennem årtier.

Jødiske redaktører har således, formedelst ikke uanselige gager, sorteret i nyhedsstrømmen og herfra udvalgt hvad der har været ‘relevant’ for danskerne at vide og bekymre sig om samt, måske vigtigere: hvad der ikke har været relevant.

Jødiske studieværter, nyhedsoplæsere og korrespondenter har derpå fortolket og forklaret og vinklet og betonet og analyseret disse på forhånd udvalgte ‘historier’, for de intetanende danskere.

Denne besynderlige vidensfiltrering finder stadig sted, på daglig basis, både fra jødernes uforholdsmæssigt overrepræsenterede ledende stillinger ved dagbladenes redaktioner, men i høj grad også ved de skatteyderfinansierede elektroniske medier.

At indflydelsesrige jødiske karriere-journalister og redaktionschefer over alle disse år (mange heraf som statsansatte monopol-formidlere, ikke bare af nyhedsstof, men også af kultur-, vidensskabs- og økonomistof samt børne- og ungdomsindoktrinering) ikke skulle have ladt deres etnokulturelle tilhørsforhold til jødedommen, til jødisk historie og til staten Israel farve deres redaktionelle valg, er, både fra en historisk og almenmenneskelig psykologisk betragtning … aldeles urealistisk.

Jøden Samuel Rachlin vært på TV2s første nyhedsudsendelse, 1988.

Jøden Adam Holm interviewer jøden Samuel Rachlin om ‘populisme’.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.