RADIO24SYV: KULTURMARXISTISK HOLDNINGS-BEARBEJDNING I DØGNDRIFT. SKATTEYDERNE BETALER. KORT ANALYSE AF DERES SENESTE PROPAGANDAVIDEO

^Budskabet i ovenstående uforskammede angreb på den danske nation, går i sin enkelthed ud på, at man som hvid borger, kvinde eller mand, i sit eget hjemland, er moralsk anløben (tankeforbryderisk) hvis man formaster sig til på egen hånd at gøre sig overvejelser om den racefremmede masseindvandring og den befolkningsudskiftning, der finder sted for øjnene af en. Den afrettede adfærd, som disse særligt manipulerende og bedrageriske propagandafilm træner sit publikum til, er todelt. For de i forvejen demoraliserede vesterlændinge lyder buddet: vær passiv, og forlad dig på ubegrænsede mængder af forhåbningsfuld tillid. Domme, ja selv bekymringer, baseret på selvstændige iagttagelser er utænkelige. Sådan tankevirksomhed er jo fordomsfuld og ville være tegn på slem, uanstændig racisme. Hvis man har betænkeligheder ved udviklingen eller bekymrer sig, eksempelvis om sine børnebørns fremtid i et tiltagende multietnisk Danmark, fortjener man i virkeligheden de racefremmede kolonisatorers forskellige former for aggression.

For de racefremmede besættelsestropper er budskabet et noget andet: værtsfolket præsenteres som uværdige og fordomsfulde racister, hvis utidssvarende samfund man som nytilkommen er fuldt ud berettiget til, efter forgodtbefindende, at udnytte til egen etnokulturel fordel. Samtidig opfordres der med slet skjult manipulation til en hoven moraliseren over gammeldanskerne (samt gammel-englænderne, gammel-tyskerne, gammel-svenskerne, gammel-amerikanerne, gammel-franskmændene, gammel-russerne, osv osv. Alle hvide, indfødte europæere angribes, med lokale småafvigelser, på lignende måde i egne hjemlande) grænsende til og indbefattende ydmygelser af varierende grovhed. Afarter af dette dobbeltbudskab findes som bekendt overalt i systemmedierne, men fremstår i en særlig udpræget form i denne letgenkendelige type af globalistpropaganda.

Nedenstående tre videoer giver et udmærket indblik i den skabelon som det internationalistiske reklamebureau Octopuss.tv har benyttet i deres skatteyderbetalte propagandavirksomhed for globalistkanalen Radio24syv.

Når man forstår at de racefremmede kolonisatorer i virkeligheden er globalisternes besættelsestropper, begynder mange brikker at falde på plads og samfundsudviklingens tilsyneladende vanvid forekommer ikke længere nær så meningsløs og uforklarlig som systemmediernes overfladiske og usammenhængende nyhedsdækning giver indtryk af.

De racefremmede kolonisatorers massetilstedeværelse forhindrer vesterlændinge i at indrette deres samfund på måder der ikke falder i globalisternes smag, såsom efter nationalsocialistisk forbillede. Denne funktion er efter alt at dømme hovedformålet med de hundredtusindtallige perkeres og negres tilstedeværelse overalt i Vesten.

De økonomiske fordele som internationale kapitalister drager af masseindvandringens løntrykkeri (arbejdskraftens fri bevægelighed) er sekundære. Ikke ubetydelige. Sekundære. Hovedhensigten er som forventeligt: politisk magtkonsolidering.

Man kan læse mere om reklamefilmsinstruktøren bag Radio24syvs skatteyderbetalte Ghetto Fitness propagandafilm her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.