LÆR AT ANSKUE, IAGTTAGE OG HÅNDTERE FJENDER SOM GRUPPER (GENERALISERING ER TÆNKNINGENS FØRSTE FORUDSÆTNING) | SANDHEDEN OM AFKOLONISERING [2.1]

Man må ikke generalisere eller sætte folk i båse … formaner systemets repræsentanter. Vi må helst heller ikke forestille os, at der skulle findes sammensværgelser (uha!), eller bare genkendelige mønstre, indenfor overnationale magtgrupperinger, minder samme tvivlsomme autoriteter os om. Det er nemlig ikke fakta-baseret at rette kritisk opmærksomhed mod teknokratiske magthavere i Vesten, må man forstå, og der er jo så megen farlig ‘fake news’ i omløb der ikke lige stemmer overens med de kulturmarxistiske dogmer som ‘alle er enige om’.

Vi skal tilsyneladende helst lade som om at ethvert oplevet fænomen; enhver tildragelse er en jomfruelig førstegangs-hændelse, aldeles løsrevet, ikke bare fra vores personlige fortid og erfaringsgrundlag, men også fra svundne tiders historisk ophobede fælleserfaringer.

At bero på sit eget erfaringsgrundlag; at stole på sin egen dømmekraft og sanseapparat … er uden tvivl fordomsfuldt. Alle mennesker skal bedømmes individuelt; uden forudindtagede holdninger, ikke sandt?

Så hvis man ser en gruppe højrøstede arabere eller negre med alle de typiske kendetegn på kriminalitet og utilregnelig adfærd komme imod en på gaden, så skal man for alt i verden ikke dømme dem på forhånd. Nej, man skal ifølge akademikerne og mediekommentatorerne i så fald netop skynde sig at lægge alle sine slemme fordomme til side, åbne sit sind og, frem for alt, ikke bekymre sig eller skære alle over en kam. Sigøjnere der gruppevis lusker omkring ens hjem ved nattetide er alle individer, om hvem intet kan siges med sikkerhed før man har udspurgt dem enkeltvis og fordomsfrit om deres forehavende. Måske de blot er på spadseretur, kigger på stjerner eller desperat har brug for et glas vand. Nogle af dem har sikkert været udsat for racisme og trænger nu til trøst og opmuntring. Andre er uden tvivl faret vild og har brug for din hjælp til at finde vej hjem. Atter andre har måske bare lyst til at snakke. Danskere er jo så indelukkede.

Generalisering, altså det at inddele virkelighedens forskelligartede fænomener og tildragelser i ordnede kategorier, er imidlertid en første forudsætning for logisk tænkning. Uden generalisering, ingen tænkning. At undlade generalisering er i intellektuel forstand det samme som at tage bind for øjnene inden man forsøger at krydse en motorvej i myldretiden.

Systemtrænede professorer og velbetalte medieludere har ikke desto mindre i disse år særdeles travlt med at fortælle os hvor latterligt og helt ubegrundet det er at gøre sig ikke-godkendte, selvstændige overvejelser, uden deres velmente kulturmarxistiske ekspertvejledning. Og inden for kulturmarxismen må man som bekendt kun generalisere om særligt forhåndsgodkendte emner, såsom hvide mænds slette motiver.

Kvoteprofessoren Vincent Hendricks er blandt systemets foretrukne talsmænd for denne så hyppigt forekommende holdningsbearbejdning og adfærdstræning:

For den opmærksomme iagttager er hensigten åbenbar: at vænne de oprindelige vesterlændinge fra kritisk tænkning og aflede deres opmærksomhed væk fra politisk og/eller historisk upassende emner. Budskabet er i virkeligheden, at for megen selvstændig tænkning ikke rigtig er velset. Tænkning er jo noget vi har de systemansatte eksperter til. For megen tænkning blandt almindelige mennesker er tegn på angst og paranoia, må man forstå. Tænkning er noget man skal have autorisation til … en særlig tilladelse som man får på de dertil indrettede skatteyderfinansierede institutioner, hvor man lærer at tænke i de rigtige kulturmarxistiske baner og filtrere slemme ikke-godkendte sammensværgelsesteorier fra.

Det går i det hele taget ikke an for almindelige danskere at beskæftige sig med årsagssammenhænge de ikke forstår sig på, lyder det samstemmende fra universitetsprofessorer og bestsellerforfattere. Som regel hviler denne deres besynderlige sagsfremstilling, til fordel for uvidenhed og ligegyldighed(!), på meningsløse non sequitur ‘argumenter’ om at flere dør i trafikken end af indvandrervold og terror, at mennesker altid har frygtet udviklingen, det ukendte eller lignende bedrageriske floskler.

Her kan man høre et nyligt eksempel på fænomenet.

Lidt historisk baggrund de ikke viser i systemmedierne:

I vestlige lemmingers gymnasiepigeforestillinger fremstår afkoloniseringen i Afrika uden tvivl i hollywoodfilmens velkendte manikæiske billedsprog: smukke heroiske negre der, imod alle odds, frigør sig fra de slemme, onde og sadistiske hvide koloniherrer. Selvfølgelig til en passende ubrudt strøm af sentimental underlægningsmusik.

Sandheden er ikke overraskende noget mere nuanceret.

Hvide afrikanere, fortrinsvis af nederlandsk, engelsk og fransk oprindelse, har beboet deres hjemlande i Afrika siden 1600-tallet. Disse vore udvandrede racefæller har udforsket, kultiveret og opdyrket disse lande gennem århundreder. Også danskere har deltaget i denne prisværdige og underbelyste indsats for opdyrkning og bosættelse af det sydlige Afrika.

Negrene, som lemmingerne i deres medieskabte uvidenhed forestiller sig beboede disse landområder før de slemme hvide sadister i ondskab fordrev dem, er i virkeligheden indvandret, eksempelvis til Sydafrika, fra nordligere områder i Afrika, fordi de hvide afrikaneres driftige tilstedeværelse i syden gav dem mulighed for her at finde beskæftigelse, levnedsmidler af høj kvalitet, o.l. De afrikanske negres befolkningsantal, overalt på kontinentet, er vokset på grund af den hjælp europæere i århundreder har givet dem.

Gymnasiepigerne (m/k) i Vesten er imidlertid trænede til, at man som hvid altid forventes først og fremmest at sympatisere med racefremmede og tage afstand fra/udvise mistænksomhed overfor egne racefæller. Negrenes talrige morderiske overgreb på hvide afrikanere i Sydafrika og Rhodesia eksisterer ganske enkelt ikke i lemmingernes bevidsthed, ikke bare fordi historierne herom aldrig præsenteres for dem i systemmedierne, men fordi de er institutionelt programmeret til at frasortere enhver information, der ikke passer ind i deres grundigt indprentede, kulturmarxistiske antihvide skema.

Denne film viser med al ønskelig tydelighed hvor løgnagtig og forræderisk den kulturmarxistiske fremstilling af afkoloniseringen er. Desuden lader den os forstå hvorledes den universalistiske kristendom har været blandt de stærkest medvirkende faktorer til hos tilstrækkeligt mange Hvide afrikanere at frembringe den besynderligt selvmorderiske og etnokulturelt forvirrede verdensanskuelse, der har gjort dem tilbøjelige til, på så uansvarlig vis, frivilligt at afgive de lande deres forfædre under århundreders opofrelse, tapperhed og slid havde vundet for dem, til negrene.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.