HAMMERSMEDENS SOMMERQUIZ 2018 | SVAR RIGTIGT PÅ ET AF FØLGENDE TI SPØRGSMÅL OG VIND EFTERTRAGTEDE BACKSTAGE-BILLETTER MED OVERNATNINGSMULIGHEDER TIL DET RADIKALE VENSTRES NÆSTE TI ÅRS LANDSMØDER

I. Hvis den judeoamerikansk-teknokratiske lægevidenskab er så fantastisk som system-medierne påstår, hvorfor mon der så findes så mange dødsens syge børn med sklerose, leukæmi, hjernecancer, autisme, o.s.v. overalt i Vesten?

Svarmulighed (A):
Jøder, kommunister og globalkapitalister vandt Anden Verdenskrig og har siden da haft frit spil til straffrit at eksperimentere med de indfødte vesterlændinges helbred, samfundsforhold, indvandringspolitik samt forplantnings- og kønsrollemønstre. Dette har de øjensynlig gjort, dels af gammeltestamentlige hævnmotiver ophobet siden antikken, dels af umættelig pengegriskhed og dels af kyniske magtpolitiske hensyn. Siden 1945 har disse naturbesudlende snylter-baroner, ved kulturmarxistisk masseindoktrinering i statsmedier og ved uddannelsesanstalterne, været i stand til gradvist at indføre et totalitært og folkemorderisk teknokrati-herredømme overalt i det undertvungne, demoraliserede og etnokulturelt forsvarsløse Vesten.
Svarmulighed (B):
Der er tale om tilfældige sammentræf af fuldkommen løsrevne og meningsløse omstændigheder, opstået, lissom … kvantemekanisk; ud af den blå luft og uden nogen som helst bevidst menneskelig indblanding.
Svarmulighed (C):
Almægtige mellemøstlige stammeguddomme fra ørkenen har af uransagelige årsager villet det sådan. Gå i kirke, bekend dine synder, bed regelmæssigere aftenbøn og lyt med større fromhed og andægtighed til din lokale SF-præst, hvis du vil ændre på forholdene i verden.

 

II: Hvis det er meningen at vi skal tro på at vi lever i et folkestyre med lighed for loven, hvordan kan det mon så være, at der findes særligt priviligerede grupper i samfundet; grupper som lovgivere og retssystem tildeler en juridisk særstatus der betyder, at forbrydelser begået mod disse grupper straffes hårdere end samme forbrydelser begået mod resten af befolkningen?

(A), (B) eller (C)?

 

III: Hvis overbefolkning er så stort et problem, hvordan kan det mon så være at de samme meningsdannere der advarer os mod at få børn af uegennytige verdensfrelser-hensyn (til klimaet, e.l.), samtidig anbefaler en fortsat racefremmed masseindvandring (som øger børnefødslerne i det i forvejen tætbefolkede Vesteuropa) for at afhjælpe den påståede ‘ældrebyrde’?

(A), (B) eller (C)?

 

IV: Hvis de oprindelige hvide befolkninger i Vesteuropa og Nordamerika er så intolerante, fremmedfjendske og racistiske som systemmedierne og NGOerne påstår, hvordan kan det mon så være, at resten af verdens overskudsbefolkning til stadighed strømmer hertil og tilsyneladende trives storartet iblandt os?

(A), (B) eller (C)?

 

V: Hvis tvangsdigitaliseringen er så gavnlig som de blindt fremskridtsoptimistiske progressivister påstår, hvordan kan det mon så være, at samme progressivister hele tiden kan fortælle om stadigt voksende trusler fra slemme russiske cyberkriminelle og hackere? Var det ikke meningen at digitaliseringen skulle begunstige hele samfundet og dermed også sikre os mod fjendtlige angreb såsom spionage, o.s.v.? Kan det virkelig passe at de mange højtuddannede og -lønnede teknokratiske eksperter ikke er i stand til at tænke mere end et år frem ad gangen? Er de monstro … idioter?

(A), (B) eller (C)?

 

VI: Hvis feminisme virkelig er så frigørende for kvinder, som 99% af politikere, akademikere og medieludere påstår, hvordan kan det mon så være, at virkeliggørelsen af feminismens kernedagsordner og opfyldelsen af dens succeskriterier gradvist får kvinder til mere og mere at ligne mænd, til mere og mere at overtage mænds funktioner og roller i samfundet, mens egentlige kvindelige dyder, såsom moderskab, madlavning, husflid samt den uvurderligt vigtige formidling af slægtshistorie og kulturarv til næste generation, ringeagtes og latterliggøres? Kan det virkelig være tegn på meningsfuld livsudfoldelse for selvbevidste og stolte kvinder … at blive gjort til en slags erstatningsmænd, tilpasset arbejdsmarkedets krav? –Er en status som køns- og barnløs arbejdsdrone for den globale finanskapitalisme virkelig efterstræbelsesværdig for Vestens kvinder, at de er villige til at afsværge og forkaste; udslukke deres eget inderste biologiske væsen og, i bogstaveligste forstand, sælge deres legeme og sjæl derfor?

fornedrende brutalisering og maskulinisering af kvinden: den logiske følge af feminismens dødbringende sejrsgang

(A), (B) eller (C)?

 

VII: Hvis det er meningen at vi skal tage påstanden om at vi lever i et folkestyre alvorligt, og hvis dette såkaldte demokrati skulle kunne retfærdiggøre, at vore politikere, embedsmænd og NGO-apparatjiks regelmæssigt rejser til andre lande (såsom østeuropæiske) for at belære disse landes ledere om det vestlige demokratis formodede fortræffeligheder, hvordan kan det mon så være, at befolkningen herhjemme i mellemtiden aldrig er blevet spurgt, eller har haft mulighed for at stemme, om, hvorvidt man har ønsket at se sit fædreland omdannet til et multietnisk samfund på blot få generationer?

(A), (B) eller (C)?

 

VIII: Hvis homoseksualitet og raceblanding er så oprørsk og rebelsk som lemmingerne forestiller sig, hvordan kan det mon så være, at alle de største medieforetagender, de multinationale selskaber, de vestlige regeringers statsinstitutioner og alle NGOerne konstant fremmer og normaliserer netop LGBT-dagsordnen og raceblandingen?

(A), (B) eller (C)?

 

IX: Hvis kvinder er så undertrykte i samfundet som feministerne påstår, hvordan kan det mon så være, at det, i nioghalvfems af hundrede tilfælde, er mænd der, i al slags vejr, risikerer liv og lemmer med at lægge asfalt på motorvejene; står for slamsugning, kloak- og renovationsarbejde; stilladsbyggeri og andet livsfarligt, beskidt og opslidende arbejde? Hvordan passer mænds daglige udførelse, år efter år, af ovennævnte arbejdsfunktioner ind i forestillingen om den hvide mands påståede ‘priviligerede stilling’ og ‘udbytning af kvinder’?

(A), (B) eller (C)?

 

X: Hvis det er meningen at vi skal gøre op med den hvide mands såkaldt ‘priviligerede stilling’ i Europa, Nordamerika og Oceanien, sådan som gymnasieelever og universitetsstuderende overalt i Vesten bliver hjernevasket til at mene, hvordan kan det mon så være at der fra systemmediernes og uddannelsesanstalternes side ikke fremstilles forslag om på tilsvarende vis, at gøre op med den sorte mands priviligerede stilling i afrikanske lande, den gule mands i Kina, Japan, Korea, o.s.v. eller den brune mands privilegier i mellemøsten, sydamerika, m.v.?

(A), (B) eller (C)?

 

Download vores nyeste app, scan rutinemæssigt dine øjne, dit ansigt og dine fingeraftryk på smartphonen nu og send dine svar via 5g WIFI til iCloud’en med det samme (du behøver ikke sende din adresse. Vi har allerede dine GPS-koordinater). Så er det måske dig der får lov til at tilbringe grundlovsdag de næste mange år ud i fremtiden i selskab med den flinke og sjove Morten Østergaard og alle de andre radikale fremskridtsvenner.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til HAMMERSMEDENS SOMMERQUIZ 2018 | SVAR RIGTIGT PÅ ET AF FØLGENDE TI SPØRGSMÅL OG VIND EFTERTRAGTEDE BACKSTAGE-BILLETTER MED OVERNATNINGSMULIGHEDER TIL DET RADIKALE VENSTRES NÆSTE TI ÅRS LANDSMØDER

 1. Ole Olesen siger:

  Svaret er A .. til alle spørgsmål . Det forundrende er at langt de fleste kun ubevidst er klar over det ..formentlig pga FORTRÆNGNING ..en psykologisk Mekanisme der skåner bevidstheden for noget der er alt for smertefuldt …og derefter render til diverse Psykologer for at få ” Hjælp ” med de uundgåelige følgevirkninger en sådan fortrængning medfører ..

  • Hilmar Sejr siger:

   Hej Ole.
   Beklager det sene svar. Jeg holder en slags sommerferie fra nettet.
   Vi lever, som du sikkert allerede ved, blandt en befolkning der for +90% vedkommende består af fuldkommen demoraliserede lemminger, hvis åndelige udvikling og ikke mindst politisk/historiske bevidsthed øjensynlig er gået i stå omkring 17 års-alderen. ‘Mænd’ langt op i 30’erne, 40’erne og 50’erne ‘tænker’ og anskuer verden som pjattede alkoholiserede gymnasiepiger. Deres såkaldte meninger og holdninger er kulturmarxistisk udenadslære annammet ved gradvis sindelagspåvirkning fra hollywood og alle de andre jødisk dominerede massemedier. Jo ældre de er, desto dybere foragt fortjener de. Det er umuligt at nå sådanne fortabte skabninger med argumenter.
   Spørgsmålet trænger sig på om det i det hele taget længere giver mening at betragte de værst ramte lemminger som forrædere, da en sådan status vel forudsætter et vist mindstemål af selvstændig tænkeevne; en evne de tydeligvis ikke besidder.
   Vi er efter min mening nået til et punkt hvor modstand er blevet et spørgsmål om at kunne leve med sig selv. Altså om personlig ære.
   Jeg har ingen interesse i at ofre mig selv, min tid eller min arbejdsindsats for at opretholde det nuværende sygelige judeo-amerikanske, kulturkristne system, eller i håbløse forsøg på at frelse lemmingerne fra deres uhyggelige selvmorder-søvngang.
   For de af os der af forskellige uransagelige årsager ikke er bukket under for den fjendtlige massepropaganda ligger den største opgave fremdeles i at opnå personlig og familiemæssig succes. Altså i bogstaveligste forstand at holde folkekernen i live.
   Det kan ikke betale sig at ofre sig for lemmingerne. De er allerede døde.
   Om man ønsker at hævne sig på systemets folkeforræderiske repræsentanter, eller på anden vis bekæmpe det folkemorderiske system, må være op til den enkelte folkefælle at afgøre.
   Som altid vil jeg dog afstå fra opfordringer til ulovligheder.

   Bedste hedenske hilsner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.