CHEMNITZ | DEN TYSKE FOLKEKERNE VISER OPMUNTRENDE MODSTANDSDYGTIGHED OG FORBILLEDLIG SJÆLETRODS EFTER ENDNU ET FEJT KNIVMORD BEGÅET AF DE GLOBAL-KAPITALISTISKE PERKER-LEJETROPPER | ET LÆRERIGT BLIK IND I FREMTIDEN.

Kun åndeligt forkrøblede lemminger, homoer og beskidte folkeforrædere kan have noget imod at europæiske brødre og søstre sætter sig til modværge mod det globalteknokratiske folkemord.

Der er tale om demonstrationer.

For et mord!

–I den lange række af lignende mord overalt i Europa.

Systemmedier og lakajpolitikere hepper ivrigt og sleskende på amerikanske negre hver eneste gang de brænder byer af og hærger hæmningsløst som modsvar på den ensidigt præsenterede ‘politivold’ og ‘racisme’.

Når europæere demonstrerer mod mord og tvangsglobalisering er samme medier og politikere pludselig forfærdede og finder det helt ‘uacceptabelt’. Såre tankevækkende.

For dem der kan tænke.

Hvad er prisen mon for at slå en tilfældig dansker ihjel?

Eller for at voldtage en dansk kvinde?

–Et hotelophold med alt betalt? En efterfølgende vellønnet stilling i statsmedierne?

I Chemnitz viser den lokale tyske folkekerne på forbilledlig vis … at mord på tyskere ikke er gratis.

De vesteuropæiske ‘retssystemer’ har i årtier mildnet og lempet straffeforanstaltningerne for drabs-, volds- og voldtægtsmænd, særligt af fremmed oprindelse, i en grad så befolkningerne ikke længere føler deres mest grundlæggende sikkerhedshensyn varetaget i betryggende grad. Denne politik er i bedste fald uansvarlig.

Meget tyder på, at der imidlertid ikke blot er tale om uansvarlighed, men om en uhyggelig og systematisk form for indirekte opfordring til vold mod europæere. Af denne politik har de racefremmede besættelsestropper efterhånden lært, at europæiske liv er billige og at statsmagterne i de respektive europæiske lande på det nærmeste belønner dem for deres medie-opildnede overgreb mod indfødte vesterlændinge.

Forulempelser, røveriske overfald og selv voldtægter bliver kun yderst sjældent straffet på noget nær behørig vis. Gerningsmændenes ‘retssikkerhedsmæssige hensyn’ og øvrige velbefindende bliver til gengæld tilgodeset på utallige måder under statens mange omsorgsfulde behandlingstilbud.

Kun folkekernen selv kan genoprette retfærdigheden i et samfund, hvor samtlige institutioner er i fjendehænder.

Begivenhederne i Chemnitz viser, i en meget mild udgave, hvad fremtiden kommer til at kræve af de europæiske modstandsbevægelser, for at bryde med besættelsesmagtens åg.

Tyskland har i forvejen en særdeles stolt historie af både folkelig modstand og berettiget personlig selvtægt. Det bør således ikke overraske den historisk bevidste iagttager det mindste, hvis gnisten til europæisk frigørelse igen skal komme fra vort tyske broderfolk.

SS-datteren og flygtningen fra Østprøjsen Marianne Bachmeier legemliggjorde måske bedre end nogen anden denne den germanske ånds ubetvingelige kerne:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.