MÅSKE DET VAR VELBEGRUNDET AT KØNSFORSTYRRELSE BLEV BETRAGTET SOM ALVORLIG KLINISK SINDSSYGDOM – INDTIL KULTURMARXISMENS DUKSESTAT DANMARK, EFTER ÅRTIERS FORBEREDENDE HOLDNINGSBEARBEJDNING I DE GLOBALPLUTOKRATISKE SYSTEMMEDIER, FRA 1. JANUAR 2017, SOM FØRSTE LAND I VERDEN FIK LIDELSEN FJERNET FRA DIAGNOSELISTEN [opdateret 2.01]

Hos Institut for menneskerettigheder (her) kan man læse om hvordan de ‘transkønnede aktivister’ der fik instituttets ‘hæderspris’ i november 2016, altså umiddelbart inden lov-ændringen, ‘står frem trods risici.’ –Risici … for hvem?

Her fra den højtidelige prisoverrækkelse:

Hvis man skulle synes det stadig går for langsomt med den fortsatte totalkønsudjævning af samfundet, har vi heldigvis FN til at hjælpe os med at fremskynde processen. Det er jo af altoverskyggende vigtighed for udviklingen, at vi så hurtigt som muligt får udraderet de sidste rester af de slemme gammeldags kønsforskelle:

Ivy Rosenauer og Anira Orlando sørger, sammen med Radio24Syv, for at opretholde Danmarks livsvigtige vestlige værdier

Intet at bekymre sig om. Kulturmarxisternes normalisering af flere og flere former for psykopati er kun frigørende og giver mere og mere dynamik og mangfoldighed til vores samfund. Disse humørfyldte og kønsudflydende medborgeres gennemamerikaniserede sprogbrug vidner bare om deres udsyn og frisind. –Og om hvor få fordomme de har.

Man kan høre dem fortælle vidt og bredt om deres spændende livsstil på skatteyderbetalt radio her. Det vigtigste er at vi reducerer stigma og øger den sociale accept, siger WHOs ekspert på området.

–Og så er det godt for økonomien:

Eventuelt binære gammeltænker-læseres fordomsfulde betænkelighed ved de transseksu-elles sælsomme homo-erotiske interesse for letpåklædte præpubertære drenge, er overho-vedet ikke længere up-to-date. I dag, hvor de jødisk-amerikanske medier har hjulpet os til at nedbryde vores gammeldags tabuer og gjort os mere tolerante og open-mindede over for udviklingens konstante strøm af innovative forandringer, så har den slags nemlig slet ikke noget med hverken gallopperende usædelighed eller forkvaklet pæderast-liderlighed at gøre, men viser os nu bare hvordan lgbtqixyz-miljøets modige værdikrigere påtager sig ansvaret for også at frigøre næste generation fra hetero-normativitetens snærende bånd, så vore uvurderlige vestlige frihedsidealer hele tiden følger med tiden:

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.