TEKNOPLUTOKRATISK SAMFUNDSCANCER — JO MERE DEN “VÆKSTER”, DESTO MERE DØDBRINGENDE FOR LEGEMET

Selvkørende biler, talende køleskabe, intelligente skraldespande og summende kamera-droner overalt. Det hele konstant forbundet digitalt via højintens mikrobølgestråling over det nyeste israelske og kinesiske isenkram. Hvem kunne have noget imod teknologiens og fremskridtets strålende fremtidsudsigter?! Og så kan man endda downloade sin yndlings-propa…[host!]: underholdning hundrede gange hurtigere! –Og der er penge i skidtet.

Godt nok er det først og fremmest finansspekulanterne og de største internationale kon-cerner, der scorer kassen på den spændende totalteknokratiske effektivisering af samfun-det. Men sådan er udviklingen jo. Og Danmark skal være en frontrunner, når det gælder fortsat disruptiv digitalisering. Ellers risikerer vi jo at sakke agterud. Og det går sandelig ikke an. virksomhederne siger desuden selv at deres teknologiske landvindinger er helt u-farlige, så der er overhovedet slet ikke noget at bekymre sig om. Tværtimod kan den fagre nye digitale teknologi redde vores liv, ved at overvåge os hele tiden, således at eksperterne bedre kan gribe ind med de mest højteknologisk opdaterede løsninger, så snart vores tro-faste og allestedsnærværende og indbyggede sensorer registrerer noget unormalt.

Er du også utålmodig efter at blive en trendy forsøgsperson for internationale teknologi-koncerners planer for udviklingen af dit liv? Så er der godt nyt. Inden udgangen af juni 2019 vil testen af det længe ventede 5G-netværk nemlig begynde i Danmark, siger Telia Danmarks progressive CEO Morten Bentzen her. Og hurra for det. Udviklingen kan nemlig ikke gå hurtigt nok, når det gælder forøgede indtjeningsmuligheder. Poul Noer, chefkonsulent hos Dansk Erhverv, minder os i samme artikel om, at det selvfølgelig er “nødvendigt med en udbygning af netværket”, hvis der skal komme “flere og flere enheder på nettet”.

Ja, flere og flere enheder betyder nemlig flere og flere penge til den finansielle vækstmo-tor, således at dens fremsynede repræsentanter (såsom f.eks. Poul Noer) igen kan inves-tere midlerne i og dermed sikre den fortsatte udvikling af flere og flere innovative løsnin-ger, og ikke mindst sikkerhedsopdateringer, til vores allesammens personligt uund-værlige teknologiske infrastuktur.

Vi vil jo allesammen gerne have “forandret vores liv af superinternettet“, ikke sandt?

INTERNATIONAL APPEL – STOP FOR 5G PÅ JORDEN OG I RUMMET

 

Intet i denne artikel eller andetsteds på bloggen er ment som opfordring til ulovligheder.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.